Det här tycker kunderna
Wij zijn keurig te woord gestaan. Men adviseerde eerst de kleurstalen van de keuken op te halen voordat we een vloer gingen uitzoeken. Dat was maar goed ook omdat we anders zeker de verkeerde kleur z... Se mer
Goede info in de winkel. Mooie vloer A classe. Geen probleem om stroken pvc mee te nemen om thuis te kijken. Geen probleem om halverwege de bestelling aan te passen. Duidelijke uitleg financiële afh... Se mer
Ontzettend klantvriendelijk en behulpzaam in het maken van de juiste keuze. Kwaliteit kost geld. Blij met ons besluit om in zee te gaan met Lab21.
Företagsinformation
Om LAB21 - Capelle
Skrivet av företaget
LAB21 staat voor Life At Best.
We zien onze klanten als familie, dus krijgt elke klant de beste vloer voor de beste prijs en met de beste service, dat is LAB21. Bezoek een van onze17 mega showrooms
Deskundig advies:
Wij werken continu aan professionalisering via de LAB21 academie. Het personeel volgt een trainingstraject van 4 weken tot verkoopadviseur. In deze training wordt niet alleen gefocust op de vloeren zelf, maar ook op al het bijbehorende materiaal, de ondervloeren, het egaliseren en de processen daaromheen. Er zijn verschillende toetsmomenten waar de adviseurs voor moeten slagen voordat ze in de winkel aan de slag gaan. Elke 6 tot 12 maanden krijgt iedere adviseur ook nog een opfriscursus. Zo kun je rekenen op actueel, deskundig advies. onze PVC vloeren
Goede prijs-kwaliteitverhouding:
Wij zijn een vakspecialist met bouwmarktprijzen. LAB21 koopt altijd rechtstreeks -en op grote schaal- in bij de bron. Hierdoor maken wij de waardenketen korter en simpeler en daarmee de prijzen voor onze klanten interessanter. Anders dan een bouwmarkt zijn wij een specialist in vloeren. De kennis van onze inkoper (tevens directeur) in de supply chain is van een ander niveau dan dat van een jonge inkoper bij een internationale bouwmarktketen die maar twee jaar in die positie blijft vanwege zijn carrièreontwikkeling. Door korte lijnen houden we dus de kwaliteit hoog en de prijzen laag. onze Houten vloeren
De hoogste technische expertise:
Lab21 beschikt hoogstwaarschijnlijk over de hoogste technische expertise binnen ons vakgebied in Nederland. Dit hebben we te danken aan de intensiteit waarmee we ons werk verrichten en de enorme hoeveelheid ervaring die we hebben opgebouwd, alsook aan ons team van deskundigen met jarenlange ervaring op hun vakgebied. We installeren wekelijks honderden vloeren onder uiteenlopende omstandigheden. Zo hebben we ervaring met het leggen van vloeren in diverse situaties, zoals in een honderd jaar oud huis met houten balken als ondergrond, vloerverwarming ingefreesd met het nieuwste droogbouwsysteem, een magnesiet ondergrond aan een Amsterdamse gracht, een aangebouwde serre zonder bewapening in het beton, en zelfs op een woonboot. onze Laminaat vloeren Helaas bestaat er geen standaard keurmerk voor vloerleggers in Nederland, wat resulteert in enorme variatie in kwaliteit van legger tot legger. Bovendien leren vloerleggers van hun fouten bij hun klanten, maar door de beperkte hoeveelheid projecten waar ze aan werken, is hun leercurve vaak traag. Deze fouten kunnen rampzalige gevolgen hebben voor hun klanten.
Bij Lab21 hebben we echter al ervaring en kennis opgebouwd uit de meer dan 100.000 vloeren die we hebben gelegd. Hierdoor hanteren we een Lab21-standaard die aanzienlijk hoger ligt dan die van de gemiddelde vloerbedrijven in de markt. onze Klik PVC vloeren Bij elk project evalueert ons technische team zorgvuldig de mogelijke oplossingen. Voor elke denkbare woonsituatie bieden we een passende vloeroplossing, variërend van licht ingrijpend tot meer complex. Ons team van technici beoordeelt dagelijks elke legopdracht en werkt nauw samen met de klant om de beste oplossing voor hun specifieke situatie te vinden. onze Visgraat PVC vloeren
"Bij LAB21 is uw opdracht in goede en betrouwbare handen, kom eens langs, we leren je graag beter kennen."
In de laatste 5 jaar is LAB21 met 15 showrooms het snelst groeiende bedrijf in de woonbranche, en is daarmee een belangrijke speler binnen de vloerenmarkt van Nederland geworden. Inmiddels heeft LAB21 meer dan 90.000 klanten aan een mooie vloer geholpen en werken er dagelijks meer dan 150 leg specialisten aan opdrachten van LAB21. Dit zijn experts binnen hun vakgebied, en hebben ruime ervaring met de vloeren die door LAB21 worden aangeboden. Over het algemeen werken we lang samen met deze leggers en weten we wat we aan elkaar hebben. PVC vloeren Houten vloeren Laminaat vloeren Klik PVC vloeren Visgraat PVC vloeren vloerverwarming traprenovatie legservice
Kontaktuppgifter
Schinkelse Baan 8, 2908 LE, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederländerna
- 085 48 33 274

De grootste vloerenwinkel van Nederland.
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ontzettend klantvriendelijk en…
Bij lab21 hebben wij de pvc vloer…
Bij lab21 hebben wij de pvc vloer gevonden die nergens anders te verkrijgen was. Heel blij mee!
Top geholpen door Miranda!
Top geholpen door Miranda!
Echt een betere service dan andere partijen!!
Lab21 Capelle is een aanrader!
Vorige keer al heel fijn te woord gestaan door Michael en zaterdag de order geplaatst bij Oscar voor een eiken parketvloer. Beide heren namen uitgebreid de tijd en dachten heel goed mee mbt onze wensen. De order is ook naar tevredenheid afgesloten, hopelijk gaat het leggen net zo soepel. We waren ervoor ook nog even in Delft langsgereden om te kijken, maar daar zat 3 man personeel gezellig te kletsen en nam niemand de moeite om ons te woord te staan, daar kunnen ze nog wat leren van de collega’s in Capelle!
Teleurstellende uitkomst
Op 9 februari een positieve reactie geplaatst (met een kanttekening). Dit n.a.v. ons bezoek en uiteindelijke bestelling (06-02-2026) bij LAB21 in Capelle aan den IJssel.
Helaas heeft het vervolg ons doen besluiten een negatieve reactie te plaatsen.
Onze pvc plak vloer blijkt een vloer met een v-groef te zijn. Op de bestelling is hier geen melding van gemaakt en ook de verkoper heeft hier geen melding van gemaakt. Na het leggen van de vloer was onze verbazing groot dat de vloer niet strak gelegd was, maar met donkere groeven tussen de planken (aan alle zijden). In het daaropvolgende contact en onze klacht dat wij uit zijn gegaan van een vloer zonder groeven, was er weinig tot geen begrip. Het werd afgedaan met de mededeling dat het op het de getoonde pvc plank stond (zijn hadden niet de beschikking over een voorbeeld waarop meerdere planken waren geplakt, zoals dit wel mogelijk was bij andere bedrijven!) en dat wij zelf alert hadden moeten zijn op deze aanduiding. Helaas geeft het bekijken van een losse plank niet altijd een goed beeld van de uiteindelijke vloer. Wij zijn zeer teleurgesteld in de houding van LAB21! Geen goede reclame voor zo’n grote keten!
Tip: vraag altijd een grote plank waarop
meerdere planken geplakt zijn.

Svar från LAB21 - Capelle
Goede ervaring !!
We konden op korte termijn een afspraak maken. Daarna snel / goed geholpen en vloer gelijk besteld. Prima service dus.
Snel goed en effectief geholpen
Snel goed en effectief geholpen. De juiste checkvragen werden gesteld.
Goede duidelijke service
Goede duidelijke service
Ze de denken mee wat het beste is voor u .
Echt top
Super service, super vloer
Wij zijn erg tevreden over de service van LAB21 en de hulp door Miranda. Ze nam alle tijd om ons advies te geven en mee te denken qua kleur en uitstraling. We voelden ons totaal niet opgejaagd en kregen zelfs even een staaltje mee naar huis om te kunnen checken of het ook daar fijn aanvoelde. Zelfde dag nog teruggegaan om de vloer te kopen. Een erg prettige ervaring en we zijn heel blij met de prachtige vloer!
Hele aardig en vriendelijke verkoper
Hele aardig en vriendelijke verkoper, die precies wist wat wij wilden hebben en heeft ons hiermee zeer goed geholpen.
Zonder afspraak gekomen gelijk…
Zonder afspraak gekomen gelijk geholpen. Erg vriendelijk en meedenkend.
Fijn geholpen en groter sortering en…
Fijn geholpen en groter sortering en verkoop medewerkster nam ruim de tijd om ons te helpen
Recomended place!
Came to check the prices and floor options, but it turned out that we bought it. I am super happy with experience that we have got there! Strong recommended!
Werd goed gekomen goede informatie
Werd goed gekomen goede informatie. Een hele mooie vloer
Heel goed geholpen omdat we de vloer…
Heel goed geholpen omdat we de vloer die we wilden er niet meer was voor onze uitbouw. Nu wat anders kunnen vinden.
Groot en mooi assortiment
Goed de tijd genomen om tot een keuze te komen op basis van prettig advies
Goed geholpen
Goed geholpen, ruime keuze Oscar heeft ons prima geadviseerd bij onze PVC vloer.
Persoonlijke benadering
Persoonlijke benadering, attent, behulpzaam en bereid iets extra’s te doen.
Ben super goed geholpen door Miranda.
Ben super goed geholpen door Miranda.
Goede service en ben blij met mijn aankoop
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.