Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde den bedste oplevelse med K.S Auto og deres salgsansvarlige Kristian! Kristian holdte hånden over os fra vi var ude og se bilen til køb af den. Desuden var de meget behjælpelige med eventuel... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg skulle købe min første bil, og blev mødt med enormt god service og venlighed hos K.S. Auto. Der var tid til at tale om bilerne, stille spørgsmål og alting blev besvaret med professionalisme og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5 Stjerner til Kristian V. Hos K. S Auto bliver man mødt af smilende og hjælpsomme personale, som giver sig god tid til lytte og forklare. Man føler sig virkelig tryg og man bliver godt... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe ros og stor anbefaling til K.S Auto herfra. Købte min første bil hos K.S Auto, og det kan kun siges at være et godt valg. Fantastisk service og imødekommende medarbejdere med styr på ti... Se mer

Företagsinformation

1. Bilhandlare
  2. Bilförsäljning
  3. Bilreparation
  4. Biltillbehör
  5. Återförsäljare av motorfordon
  6. Återförsäljare av begagnade bilar

Skrivet av företaget

Vi ved, at køb af bil kan være en stor beslutning, derfor lægger vi stor vægt på at skabe en tryg og gennemsigtig købsoplevelse for dig. Hos K.S Auto er vores salgsafdeling, værksted og klargøring under et tag, så vi kan levere den bedste service og support fra start til slut.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Jeg har handlet bil i dag med KS-auto

Jeg har handlet bil i dag med KS-auto
Med Kristian Valentin
Det har været en virkelig positiv oplevelse at møde en forhandler hvor der var styr på det hele, alt spillede, til aftalt tid, de kan varmt anbefales

24 november 2025

Hej John,

Tak for de pæne ord! Det er dejligt at vide du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber at kunne byde dig velkommen i butikken i fremtiden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endnu en gennemført god handel

Jeg har for anden gang købt bil hos ks-auto, og det har endnu engang været en fornøjelse. Byttede min bil ind for en anden, fair pris, hurtig men professionel handel - lige som det skal være.
Går man med tanken om at skifte bilen, så er ks-auto aldrig en skuffelse.
5 kæmpe stjerner herfra endnu engang.

11 juli 2025

Tryghed hele vejen

Der var tid til at tale om bilerne, stille spørgsmål og alting blev besvaret med professionalisme og god faglig kompetence.
Jeg følte mig tryg gennem hele salgsprocessen, takket være imødekommende service.
Skulle jeg vælge en bilforhandler, ville det klart være K.S Auto.

23 juni 2025

Jeg har købt bil hos K.S Auto

Jeg har købt bil hos K.S Auto. Og det har været en stor fornøjelse, altid kaffe på kanden og chokolade på bordet og ekstrem høj service, imødekommelse og smil på læben.
Man kan roligt sige og fornemme at K.S Auto passer godt på sine kunder og er god til at guide en, og man kører altid derfra med god samvittighed. Hvis jeg en dag skulle skifte min bil ud, vil jeg helt sikkert handle med K.S Auto igen - ingen tvivl om det.

Så klart 5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefale K.S Auto til andre.

3 januari 2025

Tak for handlen 😀
Venlig hilsen Jesper Lodall

26 september 2024

Hej Jesper,

Tak for de venlige ord! Det betyder meget for os at høre. Vi håber i får mange gode ture i jeres nye bil.

Altid en fantastisk oplevelse

Altid en fantastisk oplevelse, og super god service hos KS auto! Kan klart anbefales herfra😌

23 september 2024

Hej Sara,

Vi glade for at høre, du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen i butikken en anden god gang.

Kæmpe anbefaling til K.S Auto, Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5 Stjerner til Kristian V.
Hos K. S Auto bliver man mødt af smilende og hjælpsomme personale, som giver sig god tid til lytte og forklare. Man føler sig virkelig tryg og man bliver godt oplyst omkring køb af bil, af en ærlig og helt nede på jorden bilsælger - Kristian Valentin. Et virkelig godt sted at købe sin bil.
Kæmpe anbefaling herfra!

26 augusti 2024

Hej Nina,

Tak for de flotte ord! Vi er glade for at høre du har været tilfreds med din oplevelse hos os, vi håber du får mange glade kilometer i din nye bil.

Reel og Ærlig Bilfirma

Mine bedste anbefalinger til at købe bil hos KS Auto.
Reel og ærlig behandling. Venligt og smilende personale. Har god tid til at svare på spørgsmål samt hurtig levering af bil.

22 augusti 2024

Hej Hans,

Tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at vide i har haft en god oplevelse hos os. Vi håber at kunne byde jer velkommen i butikken i fremtiden.

Super fantastisk oplevelse

Super fantastisk oplevelse, at handle bil hos KS auto. Virkelig god service, kæmpe anbefaling herfra..

12 augusti 2024

Hej Trine,

Det var en fornøjelse at have dig som kunde, og vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Tak for din positive anmeldelse og anbefaling.

6 ud af 5 Stjerner herfra

Jeg har nu nogle gange benyttet mig af deres værksted. Det er blevet til et par service på bilen og nogle småreperationer.
Et fantastisk højt serviceniveau, altid smilende og imødekomme. Kompetente i deres arbejde, udført til perfektion.
Et værksted, hvor man føler sig velkommen og med en tydelig fornemmelse af at de virkelig vil deres kunder.
Alt sammen til yderst rimelige priser.
Kan kun anbefale dette værksted.
6 ud af 5 stjerner herfra.

8 augusti 2024

Hej Daniel,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dit besøg på vores værksted, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Mere end 5 stjerner

Vi vil endnu engang anbefale at handle bil hos K.S Auto Kristian er den mest ærlige sælger og man bliver då godt behandlet 5 stjerner er faktisk ikke nok

27 juni 2024

Hej Kenneth,

Vi er meget taknemmelige for din flotte anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at hjælpe vores kunder med at finde den perfekte bil, hele teamet sætter stor pris på din ros.

Perfekt service

Perfekt service, dejligt personale og altid klar til at svare på spørgsmål.
Ville anbefale dem til alle, der skal ud købe ny bil.

11 juni 2024

Hej Minja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med dit nye køb og vores service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god og professionel service fra…

Super god og professionel service fra Kristian og det var en meget behagelig og rigtig god oplevelse i forhold til køb af bil - jeg kan kun anbefale K.S Auto Slagelse!

2 april 2024

Hej Emil,

Din anmeldelse varmer! Det er altid dejligt at høre, vores kunder er tilfredse. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores arbejde.

Rigtig god service

Vi har haft en god oplevelse med at købe bil hos K S AUTO
Vi købte i starten af marts en Hyondai i20 som vi er meget tilfredse med.
Kristian var flink og imødekommende og gav konstruktiv information.
Vi vil absolut anbefale at købe bil hos KS AUTO i Slagelse
Kenneth og Kirsten

4 mars 2024

Hej Kenneth & Kirsten,

Tusind tak for jeres positive anmeldelse. Vi stræber altid efter at opretholde vores kvalitet på kundeservice, og det er fantastisk at høre, vores bestræbelser er blevet værdsat.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og professionel vejledning.

Vi var i markedet for en bil nr. 2 og har tidligere købet hos K.S Auto, hvilket vi var meget tilfredse med. Efter at have prøvet 5 forskellige biler, faldt valget på en Kia Rio, godt vejledt af Kristian. Et super god og professionel salg og vejledning. Kristian kom desuden og åbnede en dag, hvor de havde lukket, for at vi kunne prøve bilen en gang mere, før vi bestemte os.
K.S.Auto kan varmt anbefales. De giver desuden mulighed for en 2. aflevering, hvor vi efter at have kørt i bilen et stykke tid, kan komme ud og gennemgå den igen med evt. spørgsmål.

4 april 2024

Hej Kasper,

Vi vil gerne takke dig for din smigrende anmeldelse og de venlige ord. Det betyder meget for os at vide, at vores fokus på kvalitet og god kundeservice skinner igennem i vores arbejde.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.