Hyggelig kro hvor vi kunne slappe af efter en lang arbejdsdag. En virkelig god oplevelse i Restauranten med stegt flæsk og en kold fadøl. Du kommer lidt tilbage i tiden med en god gammeldags kro oplev... Se mer
Företaget har svarat
Ringede i forvejen om man serverer kaffe og kage. Intet problem man kommer bare - ingen behov for reservation. Og sandt var det - masser af plads i en næsten tom kro. 75kr for et stykke optøet drømm... Se mer
Företaget har svarat
Havde booket deres billigste værelse kr.1145. Meget lille værelse, dog svært at varme op. Først ud på natten blev der nogenlunde. Badeværelse fremstod meget slidt. Tydelige spor efter vandskade i lo... Se mer
Företaget har svarat
Smuk gammel kro med en godt og rolig atmosfære, den oser på den gode måde af en gammel landevejskro. Dog med nyere faciliteter med opvarmet pool og lækker sauna. Maden var en fornøjelse. Alt i alt e... Se mer
Företaget har svarat
Slap af og nyd de fredelige og rolige omgivelser på Kryb I Ly. Hotellet ligger i Taulov, mellem Kolding og Fredericia. Indendørs opvarmet pool og alle moderne faciliteter præsenteres i et hyggeligt herregårdsmiljø med interiør af håndlavede tæpper, chesterfield og udsøgte materialer. Uanset om du rejser for forretning eller fornøjelse, tilbyder Kryb I Ly alle bekvemmeligheder og tjenester for at få enhver gæst til at føle sig hjemme. Beliggende i Fredericia kommune tilbyder dette Taulov-hotel nem adgang til mange udendørs aktiviteter, herunder jogging, vandreture, jagt og fiskeri. Hvert af de 77 velindrettede værelser på dette hotel i herregårdsstil har kabel-tv og højhastigheds-internetadgang. Hotellet tilbyder en gratis kontinental morgenmad hver morgen; ellers er gæster velkomne til at spise på stedets restaurant. Andre hotelfaciliteter omfatter en cocktaillounge, et businesscenter med fuld service og møde-/banketfaciliteter med plads til op til 180 personer. Kryb I Ly er en kort køretur fra både Legoland Park og Givskud Zoo, perfekt for familier. Tag en hurtig dagstur for at besøge de historiske byer i Jylland eller tilbring eftermiddagen på shopping i den hyggelige by Fredericia eller Kolding.
Kolding Landevej 160, 7000, Fredericia, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi skulle holde konfirmation og da jeg gik ud for at sige farvel til nogle gæster kom jeg ind og der havde de rytet af bordet og der havde de taget nogle af mine ting såsom 2 blomster dekorationer og en bolchepose uden at få en chance for at tage det
Bestilte et bord til 11 personer, men da vi kom blev vi placeret ved 2 borde. Da vi var de eneste gæster i lokalet ville det være meget enkelt at skubbe 2 borde sammen, men det var desværre ikke muligt, selvom det netop var hvad vi havde bestilt. Maden var forudbestilt, men alligevel måtte vi vente en time på den.
It is a disgrace to take full price during COVID with what you are offering! Arrived to an ice cold room, no heating in neither the room nor the bathroom. With so few rooms actually booked, they could have ensured the few guests they have are comfortable. Breakfast was absolutely appaling: frozen rolls quickly defrosted and heated up until there were bricks, one slice of cheese, butter, one pear, one apple (not even cut up or prepared), one small box of apple juice and instant coffee! TV not working, nobody on site to assist. The only response to my complaint is the same as many other have gotten: we are sorry about your experience. Nothing else. Not trying to keep customers, to amend or anything. Never again!!
Vi holdt konfirmation hos Krybilykro den 27/9-20
Super hyggelige lokaler, rigtig lækker og smagfuld mad.
Desværre levede tingene ikke helt op til vores forventninger.
Velkomstdrinken blev blandet inde i lokalet og blev stående færdig i en halv times tid inden jeg selv spurgte om de var klar. Ja det var de vi kunne bare tage. Jeg havde forventet de var blevet serveret af personalet men det måtte jeg selv gøre.
Jeg havde bestilt mad til 2 veganere og givet køkkenet frit valg hvad de lavede. Men ved forret, dessert og "natmaden" glemte de veganerne og jeg måtte selv sige det hver gang. Så vi andres forret var jo ikke særlig varm da veganer retterne kom ind. Ved "natmaden" spiste vi andre imens vi ventede på at der kom en salat til veganerne.
Forret og hovedret blev kun serveret en gang. Jeg havde forstået til mødet hos jer at det blev serveret 2 gange.
Der blev fyldt op af rødvin til hovedretten men kun den ene gang. De kom ikke ind igen og tilbød mere vin heller ikke da hovedretten kom 2. gang.
Ved 2. servering af hovedretten blev der sat kartofler og sovs ind som slet ikke kunne nå hele vejen rundt. Jeg måtte selv gøre opmærksom på vi manglede kartofler og sovs.
Tilbehøret blev heller ikke fyldt op til 2. omgang så der var slet ingen agurkesalat tilbage til 2. omgang.
Vi løb tør for sodavand både under middagen og under kaffen og igen måtte jeg selv spørge om vi ikke kunne få noget mere/fyldt op.
Ikke en eneste gang blev jeg spurgt om mad mm var i orden.
Da tallerkener blev taget ud efter desserten begyndte tjeneren at sætte kaffekander på bordet. Jeg sagde til ham om der ikke skulle dækkes op inde i stuen foran (vi var i Kongestuen) da det var aftalen. Det vidste han ikke noget om men det ville han da lige tjekke. Vi fik det så serveret i stuen foran. Der var kun et enkelt stykke kransekage til kaffen ved ikke om det er normalt men ikke ret meget.
Tjeneren kom ved 17 tiden og spurgte om hvornår vi ville have "natmaden" jeg blev lidt paf og sagde det ved jeg ikke. Mente vi havde aftalt kl. 19.00.
Han gik ind i kongestuen og begyndte at rydde glas mm af. Jeg gik så ind og spurgte om kl. 18 var fint. Det var det, sagde han. Han sagde det ville blive serveret hvor vi drak kaffen da det nok var hyggeligere for os at sidde derinde med det. Da han tog duge mm af spurgte om vores ting stadig måtte stå derinde. Det måtte de selvfølgelig gerne han ryddede bare af og når vi nu tog natmaden inde ved siden af kunne han ligeså godt rydde det hele i kongestuen så kunne han også få tidliger fri.
Natmaden blev serveret og det var hjemmelavede hotdogs. Der manglede servietter og da vi ikke kunne se tjeneren endte vi med at hente servietterne fra middagen da de var blevet liggende på bordet og hentede noget papir på toilettet. Det er ikke så let at spise hotdogs uden en serviet. Vi løb tør for pølser og måtte igen selv henvende mig i køkkenet for at få fyldt op.
Jeg synes der har været mange små ting der bestemt ikke har været i orden. Den afslappende dag jeg havde set frem til som konfirmandens mor fik jeg ikke helt når veganerne var glemt jeg selv måtte bede om kartofler, sovs, sodavand mm. fordi tjeneren ikke opdagede det.
Vi blev tilbudt at komme ud og spise en dag så vi kunne opleve hvordan det normalt var når man var gæst hos dem. Jeg tænkte over det og takkede nej tak men bad om afslag i prisen i stedet for. Jeg fik et lille afslag i prisen på 1179 kr.
Men maden smagte godt, lokalerne var hyggelige og borddækning og bordpynt var pæn.
Flere af mine gæster har kommenteret flere af manglerne bagefter og de synes heller ikke det var i orden.
Vi syntes det er utroligt at når man anmelder en dårlig oplevelse her så modtager man fra kryp i ly at de beklager hvad med at komme ind i kampen og måske prøve at få deres gæster tilbage
Sørgeligt
Virkelig en skuffelse at besøge Kryb i Ly, Taulov. Forstår ikke at det kan være 4-stjernet. Maden var ikke spændende. Den ene aften stod på fransk bøf. Havde bedt om en medium stegt...bøffen var gennemstegt, tør og kedelig. Rengøringen på værelset glemte de. Beskidt og ulækker fjernbetjening og døre og dørhåndtag som bestemt ikke var aftørret for nylig. Kan absolut ikke anbefale stedet.
Ingen respekt for covi19 morgen buffet foregår som før covi nu bare med 2 bøtter sprit fulstændig til grin brødet i en stor kurv så alle skal fedte rundt i det. pålæg med en gaffel i og ost der skal skæres, lune retter med gaffel og ske på talerken også til fælles brug.
Vi købte et weekendophold på Kryb-i-Ly kro på Odendo. Da alt andet lukkede ned i forbindelse med Coronakrisens første dage (inden Mette lukkede Danmark), kontaktede vi kroen og spurgte om de var åben eller vi skulle vente. De meddelte os, at de ikke ville indfri vores tilgodebevis, da kroen var handlet, så det var en anden ejer, vi havde købt opholdet ved. Vi kontaktede Odendo, der ikke kunne hjælpe os. De var jo kun formidlere af handelen, sagde de. Vi mente vi havde handlet med auktionstedet Odendo, og de derfor måtte godgøre os pengene. Efter en del skriveri frem og tilbage, blev vi tilbudt 500 kr af Odendo. Vi var ikke tilfredse, men det var det vi kunne opnå.
Vi besluttede ihvertfald, at vi ikke ville sætte vores ben i Kryb-i-Ly kro mere.
Nu har Odendo igen ophold på Kryb-i-Ly på auktionen. Vi skrev til Odendo, at det forstod vi ikke noget af. Ville man virkelig handle med et firma, der ikke ville indfri de tilgodebeviser der cirkulerede. De nye ejere skulle have taget højde for disse tilgodebeviser ved handelen af kroen. Vi fik ingen svar fra Odendo. Da der så to gange siden har været ophold på kroen på auktion, skrev jeg igen til Odendo. Jeg fik nu det svar, at man ikke handlede med Kryb-i-Ly kro. Jeg tog så en printscreen og sendte til Odendo. De svarede blot tilbage, at “kroen er kommet med på et Odendo-samarbejde, men da de ikke har noget med den gamle aftale at gøre, vil det derfor ikke være muligt at indløse det gamle bevis. Jeg beklager ulejligheden”
Det er mig ganske uforstående, at Odendo vil handle med et firma der løber fra stedets aftaler. Det kan godt være de ikke var smarte nok til at få pengene fra den tidligere ejer, ved handelen, men det kan da ikke være kundens problem. Nu kan de så sælge kroen og de der har købt et tilgodebevis, vil blive snydt. Jeg kalder det bedrageri.
Har fejret Nytår på Kryb I Ly. Og hvilken aften. Blev budt velkommen af sød og smilende receptionist - og det gav en indikation af, hvad der var i vente. Værelserne var pæne og rene - typisk kro-værelser. Middagen var over al forventning. Eminent god mad og fantastisk betjening. Alle var med, selv hoteldirektøren var inde og servere. Og personalet havde "et øje på hver finger". Ingen lang ventetid selv om vi var nok 150 gæster.
Kan varmt anbefales - bestemt et besøg værd. Tusind tak for en skøn aften.
Stedet er ikke egnet til kørestol, på trods af at der var sagt, at der kom en i kørestol.
Kørestolsbrugeres skulle gennem vareindleveringen og der var ingen handicaptoilet.
Vi holdte vores bryllup på krybily kro den 7/9-2019. Det var en fantastisk fest, og maden var i top. Og da vi havde et par gæster der ikke kunne lide fisk, var der så god service at de fik noget andet tilbudt. Personalet var rigtig søde og profesionelle og smilende.
Det hele var bare perfekt. Vil klart anbefale stedet. Vi holder bestemt gerne en fest der igen👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Var på jukefrokostophold med nogle venner. Vi havde læst om deres fantastiske julebuffet. Hmm det eneste der var "varmt" var kirsebær sovsen til ris a la manden.
Vi kom kl 18, sild og " karrysalat" stod på bordet. Buffeten var endnu tom, men fint så er maden jo frisk og varm, NEJ, det var Koldt og smagsløst, tarteletter, medister og skinke med grønlangkål smager nu bedst varmt. Ris a la manden, virkede som om den var hjemmelavet og smagte dejligt af vanilie
Morgen buffeten, var et kaos, alt blev tømt, så det var et venten og Stakkels dame der virkede som om hun var alene om jobbet, utroligt når hotellet er fuldt booket og man derfor ved hvor mange der skal spise morgenmad.
Vi har netop haft en dejligt weekend på Kryb I Ly kro (15-16-17/11-19), og hvor var det en god oplevelse! Vi ankom til den smukke kro fredag til en sød og smilende receptionist, som endda tjekkede om vores værelse var klar selvom vi ankom 1 1/2 time tidligere. Det var ikke helt klar, men det kunne vi heller ikke forvente, så vi gik i restauranten for at spise frokost. Også her blev vi mødt af nogle yderst imødekommende og professionelle tjenere, og maden var fantastisk. Dette gjorde sig gældende henover vores weekend, vi har intet at klage over. Faktisk var der store selskaber d. 16/11, men tjenerne gjorde os opmærksom på eventuel ventetid, og selvom det slet ikke var noget af betydning, gik en af tjenerne en runde til a la carte-gæsterne og undskyldte endnu en gang.
Vi vil på det kraftigste anbefale et ophold, og vi vil helt sikkert besøge denne smukke gamle kro en anden gang. Top top top point herfra. Til ledelsen; husk at rose jeres ansatte - også dem der gør rent - de var så søde og serviceminded!
Super fint ophold. Dejligt værelse, gode senge. Super lækker mad i restauranten, både vores tre retters menu, kaffe med kage og morgenbuffet. Meget sød betjening.
Vi giver 4,5 stjerne og tager tilfredse derfra. Deres ublu priser i minibaren trækker ned, og vi savnede en god hovedpude og bagerrundstykker.
Var på Kryb i Ly Kro lørdag den 7.9.2019.
Der var bestilt kro menu til cirka 30 voksne og ala carte x antal børn.
Da brugerne til børnene kom, var kødet rå inden i, ud med dem igen, og tilbage kom den samme bøf, dog gennem stegt.
Når så blev det vi voksnes tur, tarteletterne kom som forret, de var okay, men der var sparet på fyldet......
Så kom hovedretten hakkebøf med fritter og bearnaise sauce, de håndskårne pommes frites var gode, men men men, køkkenet havde ikke taget ved lære af børnenes burger, så over 2/3 af bøfferne blev sendt retur til køkkenet, de var rå, som det var lige før de sagde muuh!
Da bøfferne kom retur, blev de bare sat sådan tilfældigt. Vi troede så at der kom varme friske fritter igen, men nej....
Vi spurgte om vi kunne få noget varm bearnaise sauce, og fik et flabet svar fra tjenere om, at hvis det skulle være varm kunne vi tage hjem og lave Knorr sauce.
Det første bearnaise sauce vi havde fået ind var varm!
Køkkenet havde indrømmet, at bøfferne nok også var stegt lidt for lidt. Ja det var jo også sket med bøfferne til børne brugerne, så de burde jo vide bedre.
Vi spurgte, om vi ikke kunne få et nedslag i prisen, men det kunne vi ikke, da det jo var et selskab.
Jeg vil ikke anbefale Kryb i Ly Kro.
Man kan desværre ikke give 0 stjerner, for mere var det ikke værd!
Skal lige siges, at den unge tjener gjorde hvad hun kunne.
Frygtelig service og uspiselig mad.
Det lyder ikke pænt, men er desværre sandheden.
Vi var et familieselskab på godt 30 personer hvoraf en håndfuld var børn.
Serveringspersonalet bestod af en ældre garvet servitrice og en helt ung som var forholdsvis ny i job'et
Vi bestilte kroens Kro Menu bestående af tarteletter, bøf og is.
Børnene bestilte en burger fra børnemenuen.
Vi fik to tarteletter hver som var ok - ikke en superoplevelse, men ok.
Børnene fik så serveret deres burgere. 4 blev sendt retur til køkkenet da disse var halvrå til rå inden i.
Da resten af selskabet fik serveret deres bøf med Bernaise sovs og pommes frittes, blev 25 af disse bøf sendt retur til køkkenet. Mange af bøf'ene var helt rå, enkelte bare godt blodige. 4-5 stykker valgte at deres var ok rosa og spiste dem.
Senere fik selskabet så de 25 bøf "genserveret" - de bøffer der var sendt ud, men de fik ikke den de havde sendt ud, men måske naboens. Den jeg sendte ud havde fået et stik i midten for at checke stegningen. Den jeg fik retur var delt i tre??
Jeg er ikke sikker på at det er tilladt at servere på denne måde.
Der var rigtig mange sure og belærende kommentarer fra den ældre rutinerede servitrice som gik i direkte diskussion med gæsterne.
Isen var upåklagelig.
Herefter var det betaling.
Den unge uerfarne blev sendt ind for at ordne betalingen. Dette gjorde hun (næsten) til ug og slange - så en enkelt stjerne til hende.
Jeg kan absolut IKKE anbefale stedet til nogen
Mangel på god service og serviceminded personale - det var det gennemgående tema.
2 stjerner fordi værelset var OK, maden var nogenlunde, men servicen var i bund.
Morgenmaden var OK, når der var noget. Tallerkener var der ingen af, så min partner måtte ud i køkkenet og spørge efter dem. De var meget sparsomme med at sætte rundstykker og lign. frem, så min partner måtte vente i 10 minutter på at der kom en ny omgang rundstykker, og da de så kom, var der varmet en håndfuld som slet ikke rakte til den mængde mennesker eller efterspørgsel der var på dem. Sløset, virker amatøragtigt når de bryster sig af at være Danmarks foretrukne storkro. Der er plads til forbedring.
Vi havde fået et ophold foræret med aftensmad. Da jeg booker opholdet telefonisk, spørger jeg til den forudbestemte menu, og hvor fastlåst man var på den, jeg blev fortalt at man havde mulighed for at ændre, hvis man havde allergier eller lign. Så allerede der havde jeg en forventing om at menu'en var til debat. Da vi ankom til restauranten på det aftalte tidspunkt gik der Lang tid før en tjener havde tid til at vise os til vores bord. Inden tjeneren gik spurgte jeg om det var muligt at lave menu'en om, da vi mange gange har været der tidligere og vi Elsker deres stegte flæsk, og hvis nødvendigt naturligvis betale differencen. Tjeneren informerer os at man IKKE kan lave om i menu'en, og hvis man ville have andet måtte man bestille det fra menukortet separat. Hun informerer så om menu'en(Forret Laksecarpaccio, Hovedret Kalvefilet med skysauce), og går igen. En anden tjener spørger os om drikkevarer og informerer os igen om menu'en, dog en helt anden menu end den første(Farseret kyllingebryst). Så forvirringen var total. Alt i alt virkede det bare uprofessionelt og sløset, og serviceforladt. Min partner ville gerne have dessert, og havde set sig varm på pandekager med is. Dog bryder hun sig ikke om marmelade, så da jeg bestiller det til hende siger jeg at hun godt kunne tænke sig chokoladesauce istedet for marmelade. Tjeneren kiggede opgivende på mig, men gik dog med til det, men ikke uden at sige at det muligvis kostede ekstra!
Dette ophold lever på ingen måder op til mine tidligere gode oplevelser på Kryb-i-ly.
HVOR ER SERVICEN??
14 dage senere kom vi igen , til en stor fest.
Vi havde håbet at vores dårlige oplevelse blev gjort til skamme . Men nej
Menu igen uprofessionelt sammensat og tilberedt . Men frem for alt , der var ikke nok forret til alle ☹️☹️.
2 tjener på til 65 gæster . Søde piger som knoklede. Men de havde ikke tid til service eller afrydning .
Baren var ubemandet , selv om der sad 5 gæster og ventede . De forsøgte at anråbe personalet gennem køkkenet flere gange uden held .
Dejlig fest . Men krybily må overveje om de reelt er klar til at klatre fra de 2 stjerner de viser er på pt. Til de 4 stjerner de bryster dig af.
Endvidere havde jeg et festligt indslag med , som de glemte og først fandt næste morgen
Dejlig aften, med god mad og service
Kommer snart igen
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.