Det var en rigtig god oplevelse: hvor man kunne se en krokodille blive fodret, og sprang op i luften for at få mad . Også muligheden for at røre eller holde en dille er en god oplevelse, og ikke minds... Se mer
Det här tycker kunderna
Fantastisk sted, var der også for 14 år siden, men hold op hvor er der sket meget siden sidst. Rene’ gør det virkelig godt, WOW …Imponerende at se de flotte nye anlæg- hvor krokodillerne og de andre... Se mer
Super dejlig oplevelse at besøge krokodille zoo. Venligt og imødekommende personale, som skaber en god atmosfære omkring dyr og besøgende. Mange gode oplevelser som fodringer og mulighed for at o... Se mer
Vi besøgte Krodille Zoo igen efter 4 år, og hold nu op hvor er der sket meget! Det hele fremstår gennemført, og vores børn på 8 og 11 var fuldstændig ellevilde fra start til slut. Man kommer tæt på dy... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Skræddersyede VIP tur var fantastisk
Vi købte en VIP tur på en lukkedag og blev ikke skuffet. Guiden Jenny var fantastisk, vidste så meget om alle dyr og skræddersyede turen til vores ønsker. Vi måtte hilse til de kæmpe skildpadder og nogle af de små og større styks (det var vores fokus) men fik også at høre de store alligatorer “Roar” (mangler dansk udtryk her) fordi de var interesseret i hinanden :)
Det var en fantastisk oplevelse og især det nye Halle er fantastisk at kigge på.
Besøg til stor glæde
Lærerigt, spændende og sjovt!
Besøgte i dag Krokodille Zoo til stor glæde. Det var muligt at opleve mange forskellige arter, se fodring af krokodiller samt at røre og holde en lille krokodille.
Flinke og dygtige dyrepassere, som formidlede viden i øjenhøjde med publikum.
Fantastisk dejlig dag
Fantastisk dejlig dag
Især dyrepasser Kalle er super god til at fortælle om dyrene i børnehøjde
Vores datter på 4 var helt vild med hans fortælling om træleoparden
Alt i alt super god oplevelse
Super
masser af viden om de mange forskellige dyr 😊man kunne tydeligt se at dyrene blev passet godt på med god mad og et rent sted at være
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse! Yderst kompetente medarbejdere, med gode formidlingsevner om de forskellige dyrearter. Kan stærkt anbefale alle dyreinteresserede et besøg dette sted.
Kommer i på disse kanter så stop op…
Kommer i på disse kanter så stop op her.
Krokodille zoo er absolut et facinerende besøg værd for store og små.
Hyggelig og skøn udflugt
Jeg var afsted med mine tre drenge 6, 4 og 2 år. Samt veninde og hendes dreng på 8.
Der var en fantastiske oplevelse, for både store og små.
Der var mulighed for at komme tæt på mange dyr, samt mulighed for at røre og holde, hvilket var helt ideelt for mine dyreelskere.
Der var fodringer hver time og dermed rig mulighed for at høre om dyrerne og komme tæt på.
Der var mange forskellige dyr og nogle ret specielle i mellem; hvilket gav god anledning til samtale.
Det er helt sikkert et besøg værd - mine børn var klar til at komme igen dagen efter ☺️
Fantastisk sted for hele familien.
Vi besøgte Krokodille Zoo for første gang med vores børnebørn på 9 og 7 år, det var en kæmpe oplevelse for os alle. Ungerne havde begge Finn, en slange, om halsen og den mindste skulle da også lige røre ved en krokodille, dyrepasseren der stod for aktiviteterne med børnene var helt fantastisk og super god til at fortælle om dyrene. Alle dyr har det optimalt og personalet er meget venligt og imødekommende. Der var masser af forskellige dyr både ude og inde og de store skildpadder der går løs er et hit hos ungerne, selvom vores mindste barnebarn havde fat i ejeren af stedet for at fortælle at de var løbet ud af deres indhegning hi hi
En tur dertil kan varmt anbefales. Vi kommer helt sikkert igen.
Speciel og spændende zoo
En hyggelig lille zoo med mange krokodiller og skildpadder og slanger! Det var en meget speciel oplevelse at holde en babykrokodille og se de store skildpadder gå frit omkring. Personalet var søde og meget gode til ar fortælle.
Jeg kan varmt anbefale Krokodillezoo
Jeg kan varmt anbefale Krokodillezoo, I Eskildstrup.
Og nej, her er ikke kun Krokodiller, selvom Sobek, Europas største Krokodille, er svær ikke, at blive imponeret af. Der er også andre dyr, til dem, der ikke er så vild, med de fantastiske dyr.
Her er Træleoparder - Tamariner - Papegøjer - Skildpadder - Tayraer - Dovendyr - Pumaer - Leguaner - Slanger - Flyvende hunde - Bæltedyr - flere arter af fugle, og meget mere.
Flora og Faunaen, er også imponerende, og skaber de rette rammer, til de eksotiske dyr, man får virkelig fornemmelsen, af tropeskov.
Personalet her, er alle fantastisk søde, og har virkelig stor viden, om dyrene, og øser gerne ud, af deres ekspertise, og er altid klar, til at svare, på spørgsmål, om alle de fantastiske dyr.
Så tag børn, og resten af familien, under armene, og oplev dette fantastiske sted - stor anbefaling herfra 🐊🐢🐍❤️
En skøn oplevelse 🤗
Det er et dejligt sted hvor dyrene er i høj sædet
Det var en god oplevelse ,, men lidt negativ , det var ikke ÆLDREVENLIGT jeg var bange for at falde for jeg kunne ikke have min rollator med ,, og så et sted hvor man kunne købe mad 🥰❤️ men en dejlig oplevelse tak til jer
Alle tiders oplevelse
Alle tiders oplevelse, flotte dyr, engageret personale
Fantastisk oplevelse.
Vi var der for første gang.
Vi var meget begejstret, også vores barnebarn på 3,5.
Gode informationer, engageret og meget venlige medarbejdere.
Kommer helt sikkert igen👍🙏😍😃
Krokodille Zoo på Falster
Krokodille Zoo på Falster - En Fantastisk Oplevelse for Hele Familien!
Vi havde en helt igennem fantastisk dag i Krokodille Zoo på Falster. Personalet var utroligt søde og imødekommende, og de gjorde virkelig en ekstra indsats for at sikre, at vi havde en god oplevelse. Deres passion for dyrene skinnede igennem, og de var altid klar til at dele deres viden og svare på spørgsmål.
Zooen huser alle krokodillearter, hele 24 forskellige arter, hvilket er imponerende🐊! Derudover er der mange andre fascinerende dyr, herunder slanger og andre eksotiske skabninger🕷️🦜🐦🦥🐸🐢🦦🐱🐍. Det var en fornøjelse at se, hvor godt dyrene blev passet på, og hvor naturlige deres omgivelser var.
Vi kan varmt anbefale Krokodille Zoo til børnefamilier og dyreelskere. Der er masser at se og opleve, og børnene vil elske at komme tæt på de mange spændende dyr. Det er en oplevelse, vi sent vil glemme, og vi glæder os allerede til at besøge igen!
En stor tak til det fantastiske personale for at gøre vores besøg så mindeværdigt. 🌟🌟🌟🌟🌟
Fantastisk oplevelse.
Virkelig oplevelsen værd. Oplagt og professionelt personale. Dyrene trives virkelig, virker det som. Kan virkeligt anbefales og en guidet tur er virkelig pengene værd. Hvis vi kunne give flere stjerner, ville dette sted få flere. Fantastisk
En helt igennem fantastisk oplevelse.
En helt igennem fantastisk oplevelse.
Dyrene har det godt og er spændende præsenteret. Medarbejderne var alle engagerede og servicemindede. De brændte for dyrene og stedet og fortalte om dyrene. Der er også et område med skildpadder og “store katte” og andre dyr også her spillede det hele bare. Vi var her på en smuk solskinsdag. Der er masser at se på i de store indendørs områder, så også på en regnvejrsdag er det er besøg værd.Vi kommer helt sikkert igen.
Fantastisk sted
Fantastisk sted. For store og små. Har været der mane ganger nu. Og stedet skuffer ikke. Tænk at få lov til at holde en krokodille!!!! Store barn får også 😅
Nye udvidelse er på gang igen. Glæder mig.
Helt fantastisk sted
Helt fantastisk sted. Helt klart et besøg værd for alle 🐊
Det er mit tredie besøg og jeg kan…
Det er mit tredie besøg og jeg kan næsten ikke få armene ned! Det er imponerende hvor meget krododille zoo er avanceret! Det er flotte anlæg inde og ude til krokodiller og andre dyr. Engageret præsentation af jeres dygtige fodermester ved fodertid. Virkelig positiv oplevelse !
Glædeligt med alle dyreungerne
Dejligt sted, hvor man mærker at dyrene er i første række
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.