Had héél goed dubbelzijdig tape gevonden én 2 rollen besteld op de website. De levering was snel en goed, de volgende dag in huis. Zou zeer zeker op nieuw zoeken en bestellen bij Kortpack BV website.
Det här tycker kunderna
Ik heb verhuisdekentjes gekocht om als meditatiematten te gebruiken. Ze zijn groot en dun, maar als je ze in 4 vouwt worden ze kleiner en ook zachter voor de knieën. Uiteraard gebruik ik meditatiekus... Se mer
Bestelling geplaats. Betaling niet gedaan om dat deze 3 dagen eerder moest gebeuren . Vertouwde ik niet.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Kortpack is dé groothandel in verpakkingsmaterialen. Via onze webshop koopt u heel gemakkelijk, veilig en snel uw verpakkingsmaterialen.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Doorsnede spiraal is te smal.
Top spullen en snel geleverd
Het is top materiaal en zeer snel geleverd.
Men begrijpt hier nog wat service & dienstverlening betekent.
Sneller geleverd dan aangegeven.
Snelle levering en gemakkelijk product
Snel geleverd maar wel een erg grote verpakking voor een plastic zakje dat in plaats van pakketdienst in de brievenbus past.
Goede producten aan een goede prijs
Goede producten aan een goede prijs. Vlotte levering.
Bezorg en levering goed.
Bezorg en levering goed.
Was alleen de code en mail kwijt voor gratis schort.
Gevraagd of ik deze toch mocht krijgen.
Maar nee dus.
Jammer....
Mooie (duurzame) producten
Mooie (duurzame) producten. Overzichtelijke site. Je kunt zelf bepalen wanneer het geleverd wordt. Zeer tevreden over het bedrijf en de producten.
Duidelijke webshop
Duidelijke webshop, snelle levering en niet te duur.
waarom wordt er een zakkensluiter…
waarom wordt er een zakkensluiter aangeboden zonder tape terwijl er ook een aanbieding is met tape.
ik zag het eerste en heb toen gelijk besteld.
Dekens waren niet de kwaliteit die…
Dekens waren niet de kwaliteit die verwacht was
Kortpack heeft kwalitatieve produkten.
Kortpack heeft kwalitatieve produkten.
Er is ook keuze uit een goedkopere reeks, voorbeeld spanbanden.
Juiste informatie en snelle afhandeling via weborder.
Aangename samenwerking
klantenservice
Eerst contact gehad met de klantenservice. Goed geholpen door een vriendelijke dame. Overtuigd om de papieren kabelbinders te bestellen. (milieu) De overtreffen mijn verwachting en zijn goed inzetbaar om onze banners op de manege op te hangen. Zal deze zeker blijven bestellen, waarschijnlijk de iets langere versie.
Snel en goedkoop
goede prijs kwaliteit verhouding en…
goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service !
Prima stretchfolie en binnen 24 uur…
Prima stretchfolie en binnen 24 uur geleverd.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.