www.konsol-chips.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skulle have skiftet et HDMI stik i en PS4 Kom forbi med den om Fredagen kunne så hente den Mandagen og han havde endda skiftede kølepasten! God service! Vil helt klart komme igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde en Macbook pro 2020 m1, som havde et kendt problem med touchbaren, derudover skulle jeg have skiftet en revnet glas bezel. Hos en "autoriseret Apple-reparatør" ville det koste omkring de 7... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige fået min MacBook Pro laptop tilbage efter en “dustgate” reparation, flimrende skærm. Den kom tilbage 7 x hverdage efter afsendelse (København-Aalborg-København) og fikset 👌 PS Var inde ho... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har brugt konsol-chips siden min chipped PS2 og har altid fået prima maskiner til billige penge! Jeg har senest fået ordnet TMR sticks I mine PS5 controllere og repareret et 24-pin Usb-c stik til... Se mer

Företagsinformation

1. Spelföretag

Skrivet av företaget

Konsol-Chips.dk er grundlagt i januar 2003 og vi er i dag en af Danmarks førende forretninger inden for salg af konsol, chip, reservedele og tilbehør for de mest populære spille-konsoller. Vi foretager reparationer af bl.a. PlayStation 5, Nintendo Switch, MacBook Air / Pro, iPad og Samsung telefoner samt tablets.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

17 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Wii Mega Pack

Jeg købte en Wii Mega Pack hos Konsol-Chips. Ringede til Mogens om formiddagen for at høre, om han havde varen på lager. Det havde han, og jeg fik lov til personligt at afhente den hos ham senere på dagen. Når jeg tjekker priser, er han oftest blandt de billigste. Vores søn skal have en Nintendo DS Lite eller DSi i julegave, og jeg vil klart tage Mogens med på råd.

20 november 2009

Lynhurtig

Fredag eftermiddag bestilte jeg ps3 spil. Regnede med først at modtage det mandag, men fik det allerede lørdag formiddag.
Det er rigtig fin service
Tak.
Elisabeth

4 november 2009

Tommy Bengtson

Købte Wii mega pakke og fik efter følgede sat chip i. Sikken en service, der vil jeg sige at andre forretniger kunne lære en masse. Jeg har aldrig oplevet så god en service som jeg fik her. Jeg kan varmt anbefale at handle her.

12 oktober 2009
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nem bestilling og hurtig levering

Da min datter valgte at forsyne sin NDS Lite med et SD-kort blev Konsol-Chips.dk min redning. Alle andre steder blev vi anbefalet at købe en ny NDS Lite. Her kunne vi købe delen og nu får datteren lavet DS'eren for kr. 175,-
Helt perfekt!

30 september 2009

Fremragende service!

Varen kom som ventet dagen efter afsendelse.

God og hurtig service. Tog telefonen begge gange, jeg ringede - og kunne give mig fyldestgørende support på mine spørgsmål.

Kan kun anbefale Konsol-Chips.dk varmt til alle!

26 augusti 2009
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende service - også ved reklamation

Jeg købte 2 ndsi hos konsol-chips, sammen med kort til at spille backupspil. Nintendo havde frigivet en opdatering som jeg nåede at hente inden konsol.chips havde sendt advarsel ud til sine kunder herom. Nu virkede de bare ikke med backups mere. De blev byttet til nye uden omkostninger for mig, SUPER service

20 augusti 2009

Super service

Har haft flere af mine maskiner hos Konsolchips.dk, og altid har tingene virket og jeg har fået en god pris og god service

11 augusti 2009

Fin oplevelse!!

Bestilte varer mandag Wii konsol plus spil o.a. og varen kom næste dag...god info undervejs osv..
rigtig god oplevelse...

1 juli 2009

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.