Det här tycker kunderna
Virkelig kedelig "grillbuffet" hvor kun pølserne var grillet, mens kødet nærmest virkede kogt. Sand i den grønne salat, blomkål-spelt?salaten smagte ikke af noget, mens kartoffelsalaten var OK. Upro... Se mer
VIDUNDERLIGT!! Vi holdte vores bryllup på kongekilden. Vielse på stedet og middag ude i deres drivhus. Det var en helt fantastisk dag, på alle måder og et stort stort tak til kongekilden o... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Enghavevej 8, 2930, Klampenborg, Danmark
- www.kongekilden.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 28 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Sommerbryllup på Kongekilden
Vi holdte vores bryllup i starten af juli hos Kongekilden - det var en ganske magisk og eventyrlig oplevelse.
Stedet er så smukt, omringet af Ermelundens og Dyrehavens natur. Vi holdte vores fest i orangeriet - det var en stor fornøjelse, med flot udsigt til naturen omkring.
Maden var velsmagende - og det hele fungerede meget fint.
Tjenerne var utrolig søde og hjælpsomme.
Sophie var hele vejen igennem rigtig sød og behagelig at samarbejde med, løsningsorienteret og meget service-minded. Vi følte os i rigtig gode hænder fra start til slut og vi ville til enhver tid vælge at holde vores bryllup på Kongekilden igen. Kæmpe anbefaling herfra.
God mad, fantastisk sted og sødt personale
Vi holdt vores bryllup her, og det var ganske enkelt den mest fantastiske oplevelse.
Fra første møde og hele vejen frem til – og efter – brylluppet var personalet utroligt hjælpsomme, professionelle og altid klar til at hjælpe. Deres store engagement og høje serviceniveau gjorde, at vi kunne slappe af og nyde dagen med en følelse af tryghed.
Maden var virkelig lækker, drinksene var fantastiske, og personalet var søde, imødekommende og opmærksomme hele aftenen. Der var ganske enkelt ikke en eneste finger at sætte på noget.
Vores gæster taler stadig om, hvor magisk det hele var – fra de smukke omgivelser til den fantastiske service, den lækre mad og de gode drinks. Alt spillede bare og var med til at gøre vores bryllup til den perfekte fest.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til stedet, især hvis I skal holde bryllup eller en anden stor fest. Tusind tak for at være med til at skabe en uforglemmelig dag!
Fantastisk at holde bryllup
Fantastisk at holde bryllup på Kongekilden. Vi holdte vores reception, middag og fest på Kongekilden fra 16-03. Alt spillede, Sophie var super at koordinere med og vi havde hele stedet for os selv. Det var god betjening på aftenen og helt fantastisk smukke omgivelser. Deres nye orangeri var så flot og gjorde oplevelsen endnu bedre. 5 stjerne herfra. Fantastisk dag vi vil huske for altid.
Vi holdt vores bryllup hos Kongekilden…
Vi holdt vores bryllup hos Kongekilden med både vielse, reception, middag og fest, og det var en fuldstændig magisk dag.
Det nye orangeri, hvor vi afholdt middag og fest, dannede de smukkeste rammer. Det var hyggeligt og elegant om dagen, og damørket faldt på, blev stemningen helt eventyrlig. Lokationen skabte præcis den atmosfære, vi havde drømt om til vores bryllup.
En særlig tak skal lyde til Sophie, som har været en kæmpe stjerne gennem hele forløbet. Hun har været utrolig hjælpsom, imødekommende og opmærksom på alle vores ønsker, hvilket gjorde planlægningen både tryg og nem.
Vores gæster har efterfølgende rost både den fantastiske lokation, den lækre mad og den helt særlige stemning, der prægede dagen. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at fejre vores bryllup, og vi giver Kongekilden vores varmeste anbefalinger.
Forhåbentlig ses vi igen som gæster til bryllup en anden gang.
Tak for at være med til at skabe minder for livet.
-Patrick&Tilde
Vi fejrede vores bryllup på Kongekilden…
Vi fejrede vores bryllup på Kongekilden og det var en fantastisk oplevelse i de smukkeste rammer. Vi kunne ikke have drømt om et bedre sted at holde vores bryllup🌸 planlægningen med Sophie var i top, tjenerne er professionelle og åbne, lokalet er hyggeligt og intimt og omgivelserne med Dyrehaven i baggrunden er smukke.
Udsøgt bryllupsfest i 2024
Vi holdte vores bryllupsfest i 2024 hos idylliske Kongekilden, og vi havde en uforglemmelig fest bl.a. takket være personalet, som leverede en glimrende service. Særligt Sophie der var med til at planlægge vores bryllupsfest skylder vi en kæmpe klapsalve 👏 Af hjertet tak for at have været med til at sikre os sådan en vidunderlig fest!
(Jeg har længe gerne ville indsende en anmeldelse - fordi det måtte Kongekilden få - men har været elendig til at få det prioriteret indtil nu)
VIDUNDERLIGT!
VIDUNDERLIGT!!
Det var en helt fantastisk dag, på alle måder og et stort stort tak til kongekilden og deres ansatte.
Det har været en super god proces at planlægge det hele vejen igennem, med alle de detaljer og spørgsmål der hører med undervejs i sådan en proces.
Vi fik muligvis skybrud under vielse og de var super omstillingsparate og sørgede for alt spillede tip top
Kæmpe anbefaling!
De smukkeste smukkeste omgivelser at blive gift i. Vores gæster havde også en fantastisk oplevelse der og har rost det meget undervejs og efterfølgende
5/5 stjerner fra os
5/5 stjerner fra os. Vi har netop holdt vores bryllup på Kongekilden og vi har haft den mest fantastiske oplevelse. Maden er super god, personalet er super søde, lokationen er super og så er Sophie virkelig dygtig til koordinering før, under og efter festen.
Kan kun anbefale det her sted!
Fantastisk bryllupsfest
Kongekilden leverede den perfekte bryllupsdag.
Al planlægning og koordinering inden den store dag var med sødeste Sophie som er hurtig til at svare og hjalp os med alle de ønsker vi havde.
Dagen forløb lige som aftalt med reception på den store flotte terasse og med middag i restauranten. Maden var fantastisk og tjenerne var super professionelle. Ingen ventede for længe, selvom der skulle serveres mad til 85 gæster.
Kan på det varmeste anbefale Kongenkilden til den perfekte bryllupsfest.
De mest magiske omgivelser at holde…
De mest magiske omgivelser at holde bryllup i! Deres nyopførte orangeri er SÅ hyggeligt og passer perfekt til de idylliske omgivelser! Utrolig sødt personale og Sophie som er primær kontakt ifm alt planlægning er hurtig til at svare, meget samarbejdsvillig og meget imødekommende og smilende! Vi har følt os trygge hele vejen igennem og synes bestemt det har været alle pengene værd. Vi kommer gerne tilbage til endnu en stor fest! 🥳 lækre drinks og vine også! Bedste hilsner Stefan og Sofie
Kan kun varmest anbefalde at holde sin …
Kan kun varmest anbefalde at holde sin fest på Kongekilden i Dyrehaven
Man bliver mødt med med en meget professionel indehaver der havde en helt fantastisk energi ,smilende og meget lyttende til hvordan jeg gerne ville have
Alt spillede: den smukkeste udsigt til engene med heste , maden , vinene og ikke mindst var der de sødeste tjenere der havde helt styr på alt
Kan kun varmeste anbefalde Kongekilden til din næste fest
5 ud af 5 stjerner!
5 ud af 5 stjerner!
Vi havde det absolut bedste bryllup hos Kongekilden. Maden var fantastisk, omgivelserne var eventyrlige, og personalet var utrolig hjælpsomme hele vejen igennem.
Op til selve dagen havde vi en fantastisk dialog med Sophie, som hjalp os med at få selv de mindste detaljer og ønsker på plads. Hun var altid lynhurtig til at svare og klar til at gøre vores drømme til virkelighed.
På selve dagen imponerede personalet for alvor: Blot en halv time før forretten fik de koordineret og serveret to vegetarretter, som ikke oprindeligt var planlagt – uden problemer overhovedet. Og da vi sent på aftenen pludselig manglede batterier til et kamera, trådte det søde personale endnu en gang til og fiksede det med et smil.
Vi kan varmt anbefale Kongekilden til alle, der skal holde et arrangement. Tusind tak for at gøre vores dag uforglemmelig!
Stor anbefaling
Stor anbefaling - god planlægning, og festen blev lige som vi havde håbet.
Min mand og jeg fejrede vores bryllup…
Min mand og jeg fejrede vores bryllup og vielse ude på restaurant Kongekilden den 16. Maj. Det var en helt igennem fantastisk eftermiddag og aften. Personalet var yderst professionelle, maden smagte skønt, og planlægningen gik præcis som aftalt. Vi kunne ikke have haft et bedre bryllup!
Perfekt planlægning og afvikling i de smukkeste rammer
Tjekket, professionel, entusiastisk og imødekommende planlægningsfase - og total lækker mad og sublim afvikling med de sødeste dygtigste tjenere. Dertil kan tilføjes, at rammerne er vildt smukke uden at være posh. Lige hvad vi ønskede os til sønnens konfirmation 🙏
Dejligt sted at holde fest
Vi holdt min 75 års fødselsdag den…
Vi holdt min 75 års fødselsdag den 10.5.26 og havde det bedste oplevelse med stedet alt gik bare så godt og personalet de 2 piger fik alt til at gå op i en højre ind hed - og selve stedet er bare så smukt - kan kun anbefales og cheferne er så flinke og hjælpsomme.
Bryllup
Vi holdte vores bryllup her. Personalet er meget imødekommende og venligt. Maden var lækker og alt gik glat og efter planen.
Hyggelig aften med Anders Matthesen
Jeg kan ikke helt genkende de øvrige anmeldelser af arrangementet med Anders Matthesen… Vi havde en super god aften, hvor maden var helt ok til formatet.
Vi sad i midten, hvilket var super fine pladser. Der var en pæl, men fuld mulighed for at rykke lidt ud under showet. Akustikken var ikke så god under maden, men lyder var helt perfekt under showet.
Det er et arrangement i den dyrere ende, men vi hyggede os! Sødt personale som var behjælpelig med eventuelle spørgsmål.
super god oplevelse
super god oplevelse, fantastisk mad og betjening. ikke sidste gang vi har været der.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.