Det er lidt synd for parken har potentiale. Vi så ingen tigere, ingen løver og ingen ulve. Der mangler en masse info omkring dyrene. Der kunne godt være en guide i radioen ell. Så er restauranten l... Se mer
Det här tycker kunderna
Gut aufgebauter Park, aber ... Keine Elefanten zu sehen. Keine Löwen, nur ein Tiger, der aber weit weg. Wo waren die Affen? Bereits 1600 keine Fahrten mit Traktor und Besucheranhänger mehr. Der Safari... Se mer
Företaget har svarat
Helt igennem sublim oplevelse. Stemningsfyldt og ren hytte med fede detaljer, feks bøger om dyr og knuthenborg, spil og kikkert. Tigerne kom forbi mange gange. Fedt at gå i parken om aftenen med gode... Se mer
Företaget har svarat
Jeg elsker at besøge jeres park og køre rundt blandt dyrene. Dog var jeg lidt skuffet over at man ikke kunne kører ind til ulvene længere. Ulvestien er simpelthen for kort til at kunne komme tæt på.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.
Kontaktuppgifter
Knuthenborg allé 2, 4930, Maribo, Danmark
- mail@knuthenborg.dk
- www.knuthenborg.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Køb online hjemmefra eller for den sags…
Køb online hjemmefra eller for den sags skyld i køen til betalingsbåsen.
Vi havde den lidt uheldige oplevelse at vi ved forhånds prischeck havde en forventning om entrepris på 169 kr. Per person. Da det dobbelte beløb blev opkrævet i billetlugen gik det op for os, at den synlige pris på web kun gælder ved online køb.
Det var her for sent at refundere. Entre havde været halv pris hvis vi havde køb via online 50m før vi nåede til dankort automaten i billetbåsen.
Et lidt kedeligt førstehånds indtryk men vi havde en dejlig dag i parken, som eller bestemt er et besøg værd.
At de ikke oplyser denne detalje i lugen men blot malker os ud mener jeg er lodret elendig service og det pirrer min retfærdigheds sans i en grad der gør, at jeg ikke får lyst til at fortage yderligere køb i parken. - Og absolut ikke fristes til at købe det sæsonpas som billetdamen forslog os at købe for at “tjene” de overbetalte billetter ind igen..
Håber andre ser dette og køber billet på forhånd.
Højere entrepris end forhånds køb er alm. anerkendt.. men 100% på prisen en mandag i April er decideret svineri.. og det burde ikke være prismodellen der lugter værst i en Zoo..

Ekstremt god oplevelse
Det er en ekstremt fed park!!!
Elsker at dyrene har så store arealer, at boltre sig på, det gør virkelig dyrevelfærden god..
Elsker alt ved denne park, det så fantastisk at komme og møde så mange glade medarbejdere, der bare elsker at arbejde der, det giver virkelig liv til parken
ja parken kunne da godt bruge en kærlig hånd nogle steder, men det småting, som alle virksomheder har at kæmpe med..
VIRKELIG FANTASTISK PARK

Kundeservice kunne forbedres
Fint besøg og mange af dyrene var fremme og aktive. Dog klart plads til forbedringer ift. kundeservice.
Ingen information på hverken hjemmeside eller ved hovedindgangen om at nogle indhegninger var lukket (lemurparken). Men samme indgangsbetaling.
Derudover er det ikke god kundeservice at voksne, som ikke har børn, bliver diskrimineret og ikke kan få lov til at fodre aberne fx uden for højsæsonen. På vores tur rundt var der 11 voksne og 1 barn med rundt, hvilket betød at aberne jo var uinteresseret. Er med på, at de ikke skal overfordres, men uden for højsæsonen kommer der ikke lige så mange mennesker.
Yderligere har hele parken max 30 km/t, men alle ansatte kører som det passer dem.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Endnu en gang en god oplevelse i…
Endnu en gang en god oplevelse i knuthenborg.
Vi tog også en overnatning hvilket bestemt ikke er sidste gang.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Helt igennem dejlig park.
Helt igennem dejlig park med alt, hvad børn kan drømme om af eventyrligheder. Det er dejligt at se, at dyrene har store områder at bevæge sig på, og det virker ikke sport tamt, at der kan være langt mellem at se dyrene, det gør det bare naturligt.
Vi var så heldige at sove med tigrene, der vandrede forbi hytten både aften og morgen. Fed hytte, der var alle pengene værd.
Legepladsen er fantastisk og kæmpe stor, der mangler virkelig ikke noget.
Personalet var helt i top og udviste stor omsorg og hjælp, da min lille datter desværre brækkede benet.
Tak for oplevelsen, og vi glæder os til at komme igen.

Sprt brændt pizza
Vi fik en sort, svedet pizza i Mambasa cafe. Den var under al kritik. Vi håber de forbedrer sig til højsæsonen

SUPER oplevelse
SUPER oplevelse for os bedsteforældre med barnebarn på 3 år! Camp Ruaha var fin! Og vi var mange gange i dino-skoven med den lille :) Selv var jeg meget betaget af dino-skeletterne, superfin udstilling! Vi havde glemt at tage kaffe med, så det var skønt, at der var lagt kaffe og the frem til os i hytten og en pose gode vingummier til barnet.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Som altid en fantastisk oplevelse at…
Som altid en fantastisk oplevelse at besøge parken. Vi havde vores første overnatning hos jer i sidste uge, det var den FEDESTE oplevelse. Super fedt og rent hus med god indretning, mega blæret at vågne op til ulvene der hylede om kap foran vinduet. En million stjerner herfra⭐️⭐️⭐️ god guidning i forhold til at bevæge sig rundt i parken efter lukketid og hjælpsom kørende aftenvært og godt informativt “aften-foredrag” i ulvehytten.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Mombasa restaurant i Knuthenborg.
Mombasa restaurant i Knuthenborg var 35 min om at lave simpel mad til 4 personer.
Burgerne var kolde, pomfritterne var kolde og hårde og de var præfabrikerede. Prisen på 530kr står slet ikke mål med kvaliteten. Personalet vidste ikke hvad de lavede.
Dét kommer vi ikke til at gøre igen, selvom vi har familie kort.
Alt i alt en stor skuffelse for os 4 personer.
Mvhole
Vores Svar på Knuthenborg svar:
Ps: I kunne eksempelvis som dét mindste tilbyde os en voucher på mad,som plaster på såret. Dét gjorde i så ikke.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Endnu engang en kæmpe oplevelse
Endnu engang en kæmpe oplevelse! Vi har endnu en gang besøgt Knuthenborg & begge gange har vi været lige imponeret over de store vidder med plads til de store dyr, men også af den fantastisk smukke park med kæmpe træer i alle afskygninger. Dino- & limboland er ligeledes en fantastisk oplevelse for store & små!! Tak til alle I Knuthenborg! Sikke et sted!

Svar från Knuthenborg Safaripark
Sovet ved ulvene og som alle de andre…
Sovet ved ulvene og som alle de andre gange vi har overnattet så er det en fantastisk oplevelse og med altid venligt og imødekommende personale.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Virkelig en helt fantastisk oplevelse i…
Virkelig en helt fantastisk oplevelse i verdens klasse. Skønt at se hvor godt dyrene har det og hele verden er velholdt. Hvor end man møder personalet får man service i verdensklasse.
En oplevelse alle bør opleve!!!

Svar från Knuthenborg Safaripark
Hjælp til annullering af køb
Havde købt og betalt en overnatning, finder så ud af at jeg kan få rabat når jeg er medlem af Dyrenes Beskyttelse, skriver til Knuthenborg og en rigtig sød medarbejder, Lisa skriver straks tilbage, at hun gerne vil annullere min booking og jeg så kan bestille en ny med rabat. Jeg har et par flere spørgsmål som jeg sender søndag, trods dette svarer Lisa og jeg bestiller med rabat og Lisa annullere min første booking, allerede onsdag har jeg pengene for min første booking tilbage på min konto. Så stor TAK for hurtig hjælp og vejledning til Lisa fra Knuthenborg. Nu glæder vi os til vores ophold.

Svar från Knuthenborg Safaripark
It is a rather limited experience
It is a rather limited experience, but that can be understandable. But the thing that bothered me the most was the girl acting as guide was anthropomorphisizing the animals and calling them by derogatory terms. Such as "ostriches are stupid birds" instead of describing them as well adapted for their environment. It was rather sad to listen to her insulting the animals rather then actually describing their adaptations. The park should train their guides more.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Dyr frostmad er en OMMER...
Vi havde booket en overnatning i Camp Masai Mara til knap 4.000kr for os fire personer.
Jeg vil dele positive men også negative oplevelser i håb om at Knuthenborg ændrer noget snarest.
Positiv:
Teltet overraskede meget positivt, meget stilfuld indrettet med safaritema.
Dyrene blev fodret af dyrepasserne om morgenen, så vi kunne opleve næsten ægte safari feeling foran vores telthytte da girafferne og antiloperne kiggede forbi og spiste lidt af de fremstillede grene.
Negativ:
Det var en kold fornøjelse i oktober måned.
Der var 3 varmeblæsere ( som larmer..) men kun 2 ad gangen kunne tændes ellers røg strømforbindelsen. På den tid af året skulle prisen være klart noget lavere end på de varmere måneder.
Manglende belysning + skiltning
Da vi skulle gå en tur om aften, kunne vi ikke forstå hvorfor man ikke har sat nogle solarlamper eller lign. op langs stierne. Det var så mørkt, at vi ikke en gang med lommelygterne turde at gå nedad de kulsorte stier. Vi er jo ikke kendt i området, og var ikke sikker at vi ville finde rundt og tilbage til hytten uden problemer med den dårlige belysning og den utilstrækkelig skiltning, som også blev beskrevet i andres anmeldelser.
Dårlig madoplevelse i Mombasa:
Maden skuffer i Mombasa - vi bestilte en pizza, 3 burger med drikkevarer til knap 700 kr. !
Vi ventede ikke kun i lang tid på vores mad (og der var IKKE mange mennesker i restauranten), det viste sig også at pizzaen kommer fra frost og manglede absolut smag, og burgere var lunken, da den var lavet i forvejen og ventede på den næste kunde i et varmemontre. Udover at burgeren var lunken var der heller ikke meget smag i kødet.
Alt i alt en meget skuffende og dyr oplevelse - vi vil ikke spise der igen.
Kære Knuthenborg, det er en OMMER. :-(
Der er mange som har skrevet om dårlig og dyrt mad, og det kan vi kun bekræfte.
Jeg ville ønske at I tager kritikken af jeres kunder seriøst - vær bevidst om, at man ikke skriver en negativ anmeldelse for sjov, men fordi man håber at der bliver gjort noget ved det.
Så Knuthenborg, gør dog endelig noget ved det, så jeres kunder får den oplevelse de fortjener, for de dyre penge de har betalt. Der skal jo ikke så meget til i virkeligheden....

Svar från Knuthenborg Safaripark
det var så godt vi så tigeren så meget…
det var så godt vi så tigeren så meget den sprang op på vinduet og var så legesyg det gjorde oplevelsen så fed.
Vi så tigeren mere en vi ikke så tigeren så smuttede vi fra hytten og da vi kom tilbage lå den og ventede på os og så springe op på vinduet igen.-Hilsen Sigurd

Camp wood buffalo
Er lige kommet hjem efter en overnatning i camp wood buffalo, jeg elsker parken den er super god,
Og hytten er pæn
men så kl 4 om natten imens vi sover går brand alarmen i gang, vi tilkalder så vagten som kommer og puster på brand alarmen, og fortæller at det sker ofte, han køre så igen og den går i gang 3 gange mere så vi kan ikke sove mere den nat.
Forklare så om forløbet oppe i limpopoland hvor vi bare for afhvide at det kunne de ikke gøre noget ved,

Mest sjovt for dyrene
Fantastisk at det handler om dyrenes velfærd i og med de har så meget plads. Men: Det er ikke publikumsvenligt nok. Dårlig skiltning, og kundeservice og madsteder, der lukker flere timer før den “rigtige” lukketid kl. 17. Gerne mere interaktion med dyrene i form af fodring, man kunne overvære, og fx “legetøj” og badning til elefanterne, som de har i København. Der var heller ingen fodring eller køremulighed i abeskoven. Og ja, pøj pøj med at finde en tiger!
Så de 2 stjerner er en blanding af 1 stjerne for publikum og 4 stjerner for dyrene, der ser ud til at trives.

Svar från Knuthenborg Safaripark
Bedsteforældre med 4 børnebørn med…
Bedsteforældre med 4 børnebørn med overnatning i "Savannehytte"
Vi havde i Februar været på Safari i Masai Mara i Kenya med et af vores børnebørn, så for hende var det ekstra sjovt at opleve Knuthenborgs Masai Mara.
Hun mente nok at der var flere dyr i Knuthenborg!!
Hele opholdet var en stor succes
Parken var herlig. Ikke bare dyrene , men også den pragtfulde natur var en fornøjelse.
Vi har lidt erfaring fra både Kenya og Sydafrika, og hytterne her var bare helt som de skal være. Godt hævet over terræn, hvilket gav overblik og lidt ekstra tryghed for børnene!
Maden var udmærket, og vi forventer jo ikke Gourmet
mad i Savannen
jeres nye dinosar museum er fantastisk
Aften arrangementerne med ulvefordring og lysshow i dinosar skoven var også en god oplevelse.
Supert ophold hvor alle uanset alder var meget tilfredse

Svar från Knuthenborg Safaripark
En rigtig fin weekend med børn og børnebørn
Vi havde en rigtig god weekend med børn og børnebørn, hvor vi startede med den spændende legeplads, Vi kørte rundt og fik set næsten alle dyrene, samtidig med, at vi glædede os over de gode pladsforhold de har.
Vi fik set ulve og bison helt tæt på vores hytter.
Vi oplevede imødekommende personale alle vegne.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.