Skadesfri klinik... en joke!
Skulle ha lavet nye sÄler til lÞb hos Klinik.dk, som skulle vÊre ekspert i indlÊgssÄler., hun anbefaler videre at hvis jeg vil holde mig SKADESFRI under tilvÊnning af sÄlerne, er det en god ide at investere i et klippekort til en pris a 5.400,- dette udover sÄlerne som kostede 2000.-.
Med dette klippekort vil jeg modtage fysioterapi samt fÄ lagt et mÄlrettet styrketrÊningsprogram, sÄ jeg kan blive optimalt klar til New York og Berlin.
Jeg fÄr lagt et program af en af fysioterapeuterne, som i praksis viser og presser mig gennem trÊningsprogrammet.
Efter to trĂŠningspas med hendes program ender jeg ud med en Baker cyste i hĂžjre knĂŠ samt en max overbelastning i venstre.
Jeg oplever jeg dernÊst misvejledning efter skade, og vÊlger jeg at stoppe mit engagement hos klinik, de vil ydermere ha penge for at behandle mig for den skade jeg har pÄdraget mig ved at fÞlge klinikkens program?
Jeg bliver ringet op af Chefbehandleren, som anerkender min klage og indrÞmmer de har haft for hÞjt ambitionsniveau pÄ mine vegne. Jeg spÞrger derfor om jeg kan fÄ hans udtalelse pÄ skrift, hvilket han indvilliger i.
Herefter modtager jeg en arrogant mail, hvor jeg oplever de fralĂŠgger sig ethvert ansvar, men de vil dog refundere halvdelen af mine penge.
Der er nu gÄet to mÄneder ., mit lÞb er fortsat pÄ stand by, min halvmarathon til New York og Berlin blev ikke til noget, og jeg er startet op i et nyt forlÞb andet sted som vil koste mange tusind kroner!
Udover dÄrlig og uprofessionel behandling, et Ärs spildt trÊning op til halvmarathon, har mit besÞg hos klinik.dk pÄ Valbylanggade kostet mig rigtig mange penge
Jeg kan pÄ ingen mÄde anbefale andre at lÊgge sin lid hos klinik.dk !!
12 april 2016
Omdöme utan inbjudan