Kleyn Vans Omdömen 1 733

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Marcel heeft mij perfect geholpen aan een mooie Mercedes sprinter. Ook de inruil verliep soepel ondanks de bijzondere specificaties. Top !

Företagsinformation

1. Bilhandlare

Om Kleyn Vans

Skrivet av företaget

Kleyn Vans is one of the largest independent commercial vehicle dealers worldwide and we have been so for more than 105 years. We understand how important the right van is for your business. That is why you can choose from a wide selection of +700 used vans, including all brands. We also arrange your accessories, construction, and financing.

With a stock of over 700 vans of all brands, years of manufacturing, and price ranges, there is always a van that suits you the best. Additionally, at our office in Vuren, The Netherlands, we have everything you need for your new commercial vehicle in one place. Fast, affordable, and reliable.

Thanks to our experience and expertise, we know what we're talking about. Moreover, every van undergoes a technical inspection under the supervision of TÜV Nord upon arrival. The complete information from the test report is provided with each vehicle as standard. This way, you know exactly what you're buying.

Visit our website

Skrivet av företaget

A Kleyn Van with Kleyn service!
Kleyn Vans is one of the largest independent traders of used vans in the world. You can choose from a continually changing stock of 600 used vehicles. Our range includes all European and Asian brands, model years and price categories. Our way of doing business has stood the test of time for more than 90 years and is still counting. At Kleyn Vans you know exactly what you are buying and you get the services you deserve and the the best possible price.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Top service

Wederom een bedrijfswagen gekocht bij Kleyn dankzij de geweldige hulp en ondersteuning van Marcel Balsters is alles perfect en snel geregeld. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Niets is teveel bij niemand van Kleyn vans ga zo door en kan het iedereen aanbevelen

17 april 2026

Svar från Kleyn Vans

Namens Marcel erg bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat de service zo goed is bevallen. Veel veilige kilometers gewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede ondersteuning bij een bijzonder voertuig

16 april 2026

Svar från Kleyn Vans

Namens Marcel bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat de service zo goed is bevallen. Veel veilige kilometers gewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb onlangs een bus online gekocht…

Ik heb onlangs een bus online gekocht bij Marcel en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De communicatie verliep soepel en professioneel; ik werd goed geholpen bij mijn vragen en keuzes. De bus is netjes en precies volgens afspraak op tijd bij mij aan de deur geleverd. Betrouwbare service en zeker een aanrader als je zonder gedoe een voertuig wilt kopen.

16 april 2026

Sevice

Jolanda en Pieter hun service is heel goed en ze zijn hulpzaam.

31 mars 2026

Svar från Kleyn Vans

Namens Jolanda en Pieter bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat de service zo goed is bevallen. Veel veilige kilometers gewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij Kleyn is alles tot in de puntjes…

Bij Kleyn is alles tot in de puntjes geregeld. Service staat bij kleyn op een hoog niveau! Prima en betrouwbaar bedrijf!

31 mars 2026

Svar från Kleyn Vans

Bedankt voor je 5-sterren review! We vinden het belangrijk dat klanten op onze service kunnen vertrouwen, fijn om te horen dat dit zo wordt gewaardeerd. Veel veilige kilometers gewenst en graag tot ziens!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ik heb een Mercedes Sprinter bij Joost…

ik heb een Mercedes Sprinter bij Joost Kleynvans gekocht de service is top klasse het is dan ook een aanrader om daar een bedrijfs auto te kopen
je wordt zeer vriendelijk geholpen . garantie is uitstekend hier schrijft een zeer tevreden klant.
Joost dank je wel voor alle goede zorgen .

16 mars 2026

Svar från Kleyn Vans

Namens Joost bedankt voor je 5-sterren review! Het is fijn om te horen dat je onze service als top klasse hebt ervaren. Veel veilige kilometers gewenst met je Sprinter!

Uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over het hele aankoopproces van de bestelwagen. Ondanks het verschil in land en taal begrepen we elkaar altijd goed en werd ik snel op de hoogte gehouden. Al mijn vragen over de aankoop op afstand werden beantwoord.

23 februari 2026

Svar från Kleyn Vans

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te lezen dat het aankoopproces zo soepel is verlopen en dat we u ondanks het verschil in land en taal goed hebben kunnen helpen. We wensen je veel veilige kilometers.

Muy amables y profesionales

Muy amables y profesionales

Todo perfecto a la primera

Gracias

9 februari 2026

Svar från Kleyn Vans

Muchas gracias por su reseña. Nos alegra saber que todo salió perfecto a la primera. ¡Les deseamos muchos kilómetros seguros!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wiktoria Zawadzka es excepcional.

Wiktoria Zawadzka es excepcional.
Hemos comprado 4 vehículos gracias a su profesionalidad, confianza y atención personalizada.
Una empresa muy segura, seria y rápida.
Los vehículos están en muy buen estado y muy limpios.
Un 10

28 januari 2026

Svar från Kleyn Vans

En nombre de Wiktoria, ¡muchas gracias por el 10! Nos complace enormemente saber que su profesionalidad y atención personal han contribuido a su decisión de adquirir cuatro vehículos con nosotros. Les deseamos muchos kilómetros seguros y esperamos volver a verles en Vuren.

Excelente servicio

Excelente servicio

26 januari 2026

Svar från Kleyn Vans

Gracias por su reseña positiva, ¡le deseamos muchos kilómetros seguros!

Topper is het Jorian

Topper is het Jorian, fijne gast! Goed geholpen.

15 januari 2026

Svar från Kleyn Vans

Namens Jorian bedankt voor de 5-sterren review! We wensen je veel veilige kilometers met je bus!

Goede klantenservice

Kort na de aankoop van de wagen kwamen er problemen met het olieverbruik en de koppeling van de wagen.

Na het stellen van diagnoses werden de kosten gedragen door de garantie en het eigen aandeel werd betaald door Kleyn Vans zelf.

9 januari 2026

Svar från Kleyn Vans

Bedankt voor je 5-sterren review! Wat vervelend dat je problemen hebt ervaren, maar we zijn blij dat alles goed is opgelost en dat je onze service waardeert. Veel veilige kilometers gewenst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We waren op zoek naar een andere bus

We waren op zoek naar een andere bus, en keerde weer terug bij Kleyn, omdat onze andere bussen ook bij hun vandaan komen. We hebben gelijk contact opgenomen met Marcel Balsters en die heeft ons net als de vorige keren weer goed geholpen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe Mercedes Sprinter. Zeker een aanrader om eens langs te gaan bij Kleyn.

30 december 2025

Svar från Kleyn Vans

Namens Marcel bedankt voor de 5-sterren review. Fijn om te horen dat jullie blij zijn met jullie Sprinter, veel veilige kilometers gewenst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, goed advies en zeer goed geholpen!
Dit bedrijf is zeker een aanrader en wij bedanken hun inzet en hun snelle afhandeling!

11 december 2025

Svar från Kleyn Vans

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze snelle levering en het advies. We wensen je veel veilige kilometers en graag tot ziens in Vuren!

todo muy eficiente

fue todo muy sencillo, rapido y sin ninguna incidencia

8 december 2025

Svar från Kleyn Vans

¡Gracias por su reseña positiva! Nos alegra saber que todo fue sencillo, rápido y sin inconvenientes. ¡Le deseamos muchos kilómetros seguros!

Buena experiencia

Buena experiencia, muy buen trato y vehículo según lo acordado.

25 november 2025

Svar från Kleyn Vans

Gracias por su reseña positiva, ¡le deseamos muchos kilómetros seguros!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Marcel heeft ons heel goed geholpen en…

Marcel heeft ons heel goed geholpen en de bedrijf heeft ene heel goed service. Ze nemen een tijd en geduld

8 oktober 2025

Svar från Kleyn Vans

Namens Marcel bedankt voor de 5-sterren review! We wensen u veel veilige kilometers en graag tot ziens in Vuren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Scherpe deal en snelle levering.

Keurig en snel geholpen door Geert. Er bleken wat kleine mankementen te zijn. Deze hebben we elders laten oplossen in overleg en onder garantie Kleyn.

12 juni 2025

Svar från Kleyn Vans

Namens Geert bedanken we u voor de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat alles in goed overleg is opgelost. We wensen u veel veilige kilometers!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele mooie mini countryman gekocht via…

Hele mooie mini countryman gekocht via Maarten. Leuk contact en levering geheel conform afspraak.

29 september 2025

Svar från Kleyn Vans

Namens Maarten bedanken we u voor het compliment en wensen we u veel veilige kilometers met uw Mini.

Genial !!100x100 recomendable

Genial !!! El personal siempre pendiente del cliente sulocionando cualquier imprevisto y facilitando la compra

26 september 2025

Svar från Kleyn Vans

Gracias por su reseña, nos complace saber que está satisfecho con nuestro servicio. ¡Esperamos verle pronto!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.