We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met onze nieuwe keuken via Kitchen4All. De service in de winkel was heel prettig, waarbij ruim de tijd werd genomen en we van goede uitleg, adviezen en t... Se mer
Företaget har svarat
Prettige en duidelijke communicatie, kennis en kunde komt duidelijk naar voren. Ron neemt de tijd om de wensen in kaart te brengen en weet dit vervolgens boven verwachting te realiseren. Alles wordt b... Se mer
Företaget har svarat
Heel prettig bedrijf (geholpen door Brent en Sander) deskundig, goed advies, komen afspraken na. Ook als het anders loopt dan gepland. Echt een aanrader
Företaget har svarat
We werden vriendelijk ontvangen door Hans, die snel met ons mee dacht. Hierna heeft Fuat deskundig de eerste tekeningen genaakt en wees ons op zaken die we bij andere keukenzaken niet hadden gehoord.... Se mer
Skrivet av företaget
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Raadhuisstraat 69B, 7001EX, Doetinchem, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wat een geweldige ervaring! Bij Kitchen4all Hattemerbroek heb ik mijn keuken gekocht en ik kan niet anders zeggen: dit was de beste keuze die ik kon maken voor een keuken. Gerhard heeft mij vanaf het eerste moment fantastisch begeleid. Hij luisterde écht naar mijn wensen, dacht mee over slimme oplossingen en kwam met ideeën waar ik zelf nooit op was gekomen.
Het resultaat? Een keuken die niet alleen prachtig oogt, maar ook perfect aansluit bij wat ik zocht. De kwaliteit straalt er vanaf: solide materialen, strakke afwerking en alles klopt tot in de kleinste details. Het plaatsen verliep vlekkeloos en precies volgens afspraak. Geen stress, alleen enthousiasme!
Als je op zoek bent naar een keuken waarbij service, vakmanschap en persoonlijke aandacht samenkomen, dan moet je hier zijn. Gerhard en het team hebben mijn verwachtingen overtroffen. Super blij met het proces en het resultaat!!

Svar från Kitchen4All
Bij Kitchen4All heb ik een mooie pvc-vloer gekocht voor mijn appartement. In opdracht van Kitchen4All heeft BTC Beens uit Hasselt deze vloer gelegd. Enorm blij met het resultaat: het ziet er strak en keurig uit!
In het voortraject ben ik prima geadviseerd door Kitchen4All. Bovendien een mooie vloer voor een goede prijs. En Kitchen4All heeft met BTC Beens een prima bedrijf die zorg draagt voor het leggen van de vloer.

Svar från Kitchen4All
Erik de Vries heeft mij goed geholpen en geadviseerd om een keuken samen te stellen die helemaal naar mijn wens is.

Svar från Kitchen4All
Vanwege goede reviews op i kook ben ik in zee gegaan met samro installaties nieuwegein.voor het voorwerk Ze hebben wat gedaan maar toen bijna al het geld binnen was komen ze niet meer en zijn ze niet te bereiken. I kook verteld dat er meer gedupeerde zijn graag contract opnemen dan kunnen we gezamenlijk actie tegen hem ondernemen. Ik wil gewoon deel geld terug of dat hij het afmaakt graag contact opnemen hij werkt nu niet voir i kook geensamroinstalatie@ hotmail.com

Svar från Kitchen4All
Bram heeft ons fantastisch geholpen bij het uitzoeken en kopen van onze nieuwe keuken. We zijn erg blij met het eindresultaat, waar Bart Beens van BBS Montage voor gezorgd heeft. Van het begin tot het eind, zeer tevreden!

Svar från Kitchen4All
Fijne zaak, je wordt goed en vriendelijk geholpen. Deskundig. Ik kwam ‘enkel’ voor een keukenkast waar mijn apparatuur in moest. Was geen probleem. Kast is top geworden! Snelle levering en prijstechnisch goede keuze!

Svar från Kitchen4All
Enorm goed geholpen door Bram die met ons meedacht en eerlijk advies gaf over wat wel/niet te doen. Erg tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Svar från Kitchen4All
Een aantal jaar geleden hebben wij voor de 2e keer een keuken laten plaatsen door Kitchen4all. Na een aantal jaar werden de handgrepen kaal, deze zijn, na overleg, geheel kosteloos vervangen.

Svar från Kitchen4All
We hebben een hele fijne ervaring gehad bij Kitchen4All. Bünyamin heeft ons ontzettend goed geholpen: hij dacht met ons mee en begreep precies wat we wilden, waardoor we niet lang hoefden te twijfelen. De sfeer in de winkel was bovendien heerlijk huiselijk, met eigengemaakte koekjes van de vrouw van de eigenaar. Super service en een prettige samenwerking. We kunnen niet wachten op het eindresultaat!

Svar från Kitchen4All
Prettige zaak. Niet opdringerig. Denken mee. Goed advies. Hierdoor hebben wij nu een prachtige keuken staan.

Plaatsing kookeiland
Naar verwachting verlopen!
We zijn tevreden:)

Svar från Kitchen4All
Keuken gekocht bij Kitchen4all Almere en perfect geadviseerd door Charell die vooraf mooie impressies had gemaakt. De keuken is precies zo geworden, netjes en vakkundig gemonteerd door Frank Visch, ook de bijbehorende leidingen, kortom, het project is perfect verlopen en we hadden er geen omkijken naar

Svar från Kitchen4All
Omdat er echt naar onze wensen geluisterd werd en ook zeer goed meegedacht wordt

Svar från Kitchen4All
Prima werk geleverd met plaatsing afzuigkap na wat kleinigheidjes hebben jullie het netjes opgelost en afgewerkt top!

Svar från Kitchen4All
Wij waren opzoek naar een nieuwe keuken en kwamen door de goede reviews al snel bij kitchen4all. In de showroom werden wij eerst warm ontvangen door Carmen de gastvrouw en zij wees ons de weg door sani4all naar boven naar kitchen4all. Ideaal dat zij samen onder 1 dak zitten aangezien wij ook de badkamer gingen verbouwen. Wij werden bij kitchen4all goed geholpen door Fred bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken en er werd ruim de tijd genomen en meegedacht. In de planning werd alles goed op elkaar afgestemd. Eerst de hele verbouwing van de badkamer door Mike en daarna aansluitend het slopen en plaatsen van de nieuwe keuken door Niek. De keuken is kundig gemonteerd en netjes afgewerkt! Wij zijn ontzettend tevreden!

Svar från Kitchen4All
Wij zijn zeer tevreden over Kitchen4All Hattemerbroek. Van begin tot eind zijn we op een vakkundige en prettige manier geholpen door Gerhard. Hij heeft goed meegedacht en kwam met praktische oplossingen.Ook nadat wij een paar keer terug zijn geweest om toch weer iets te veranderen bleef hij geduldig en goed meedenken. Bij de plaatsing van onze keuken (Door Geurt) bleek er een kleine beschadiging in het blad vanaf de fabriek. Dit is ook op een fijne manier opgelost. Wij zijn heel tevreden met onze prachtige keuken.
Eddy & Carolien

Svar från Kitchen4All
Na een aantal andere bedrijven te hebben bezocht, besloten we ook nog bij Kitchen4All langs te gaan. Mede vanwege de goede reviews die we her en der lazen. Die positieve verhalen bleken niet uit de lucht gegrepen; wat een goede ervaring hebben we hier gehad!
Het begon al met het meedenken over de indeling van onze keuken. Waar we zelf weinig creatief waren, kwam Bram (onze adviseur) met een heel andere indeling die ineens veel meer mogelijkheden bood. Dat bleek een goede voorbode voor het verdere proces. Zonder voorbij te gaan aan onze wensen of mening, deed Bram suggesties over alternatieve mogelijkheden of oplossingen. Ook in relatie tot ons budget. Leuk was verder dat Bram ook met ideeën kwam over de 'look and feel' van de keuken. Zo kozen we uiteindelijk een vrij gewaagd blad, dat onze keuken nét dat beetje extra geeft.
Het plaatsen van de keuken werd, op de afgesproken dag, gedaan door een kundige monteur die door Kitchen4All was ingezet. Alles verliep vlekkeloos. Bram zorgde zelfs voor een verrassing door te arrangeren dat onze koof een perfecte afwerking kreeg. Dat hadden we niet verwacht, dus was een mooie extra.
Dit laatste duidt denk ik hoe Bram namens Kitchen4All te werk gaat: alles om de klant tevreden te stellen. Wij zijn blij!

Svar från Kitchen4All
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.