Kitchen4All - Deventer Omdömen 61

4,8

Hannoverstraat 3A, 7418 BL Deventer, Overijssel, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij waren zoekende waar we een nieuwe keuken zouden kopen en na een eerste bezoek bij Kitchen4all hadden wij de keuze al gemaakt! Eerlijk verhaal en prijs, kwaliteit. Keuken is keurig, compleet en on... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av köksmöbler
  2. Butik med kökstillbehör

Om Kitchen4All - Deventer

Skrivet av företaget

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. Wij zijn de keukenwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze keukens van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe keuken kunnen doen. Door deze manier van werken, creëren we keukens waar onze klanten én wij zelf alleen maar trots op kunnen zijn.

4All gewoonten

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:

• Actuele keukentrends

• Persoonlijke betrokkenheid

• Direct de scherpste prijs

• Complete ontzorging

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.

Maak een afspraak

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Deskundig en prettige afstemming

Wim Peters en Bas Bevers hebben heel goed meegedacht over welk keukenontwerp het beste zou passen in onze ruimte. Met het 3D ontwerp konden wij goed zien hoe bepaalde keuzes qua werkblad/kleur eruit zouden komen te zien. Vervolgens is de keuken deskundig ingemeten, waarbij wij nog gewezen werden op een verloop in de muur zodat wij dit nog konden oplossen voor de montage.
Nu de keuken is gemonteerd zijn we heel blij met het resultaat. We kunnen niet wachten tot we de verbouwing hebben afgerond en de keuken in gebruik kunnen nemen.

1 april 2026

Beste Jette,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Fijn dat Wim Peters en Bas Bevers zo goed hebben meegedacht over het ontwerp en dat het 3D-beeld hielp bij het maken van keuzes. Mooi ook dat het inmeten zo zorgvuldig is gebeurd en jullie nog tijd hadden om alles goed voor te bereiden. Geweldig dat het eindresultaat nu al zo goed bevalt. Geniet ervan!

Hele goede service

Hele goede service!! Een had greep van de keuken was door toedoen van ons zoontje beschadigd. Winkel gemaild en als reactie kregen we dat er een nieuwe handgreep op hun kosten is besteld. Dat laatste hadden we niet verwacht maar erg blij mee. En daarnaast wordt hij ook nog een persoonlijk langs gebracht! Wat een service 🙂

24 mars 2026

Beste Sharon,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Wat een mooie ervaring! Fijn dat er zo snel en klantvriendelijk is gehandeld, en dat er zelfs een persoonlijke bezorging geregeld werd. Zo’n service maakt echt het verschil! Geniet weer van de keuken met een nieuwe greep.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn goed geadviseerd door Bas

Wij zijn goed geadviseerd door Bas. Gisteren is onze nieuwe keuken geplaatst en het resultaat is prachtig.

5 mars 2026

Beste Anja,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Fijn om te lezen dat jullie goed zijn geadviseerd door Bas. Mooi dat de keuken snel geleverd is en dat het resultaat prachtig is geworden. Geniet ervan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn meegedacht en alles is soepel…

Fijn meegedacht en alles is soepel verlopen, top keuken!

5 mars 2026

Beste Thom,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Fijn om te lezen dat er goed is meegedacht en dat de wensen binnen het bestaande budget gerealiseerd konden worden. Dat maakt het traject een stuk prettiger. Mooi dat jullie zo goed zijn geholpen. Geniet van het eindresultaat!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enorm tevreden met de keuken

Enorm tevreden met de keuken. Plaatje in de woning.

18 februari 2026

Beste Anita,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Deventer! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de keuken en dat deze echt een plaatje is in jullie woning. We wensen je veel plezier van het eindresultaat!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed advies en service als iets…

Goed advies en service als iets beschadigt is word het snel opgelost echt een aanrader

17 februari 2026

Beste Erwin,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Fijn om te horen dat je het advies en de service als goed hebt ervaren en dat eventuele beschadigingen snel zijn opgelost. We vinden het belangrijk dat alles netjes wordt afgehandeld en dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Dank je wel voor de aanbeveling en voor het vertrouwen in Kitchen4All!

Aanschaf keuken

Wij hebben afgelopen zomer een keuken uitzocht bij Bas. Naast dat ik erg goed en rustig werd geholpen, heeft hij ook flexibel meegedacht in mijn wensen. Ook kwam ik nadat de koop gedaan was nog wel eens binnen om de kraan nog eens te bekijken of de vloer kleur erbij uit te zoeken...ook dan was ik altijd welkom! De keuken is ondertussen geplaatst. Zeer netjes en kundig gemonteerd en wat is hij mooi geworden!! Dik tevreden met de producten en de service dus.

4 februari 2026

Beste Marloes,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Wat ontzettend fijn om te lezen. Geweldig dat Bas zo rustig en flexibel met jullie heeft meegedacht en dat jullie ook na de aankoop altijd welkom waren om nog even iets te bekijken of af te stemmen.Mooi dat de plaatsing netjes en kundig is verlopen. Geniet van het eindresultaat!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bas snapt dat je als klant met een…

Bas snapt dat je als klant met een ontwerpidee rondloopt en dat dat idee in gezamenlijkheid en met technische knowhow van wat kan en wat niet kan, in vertrouwen gerealiseerd kan worden. Heel fijn. Want eerdere ervaringen bij anderen waren dat er gelijk afgesloten en getekend (verkocht) moest worden, terwijl je nog totaal niet zag hoe ze met mijn ontwerp/idee zouden meegaan. Dus erg blij met Bas en natuurlijk het eindresultaat! 😍

1 september 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Mooi hoe Bas jullie idee serieus heeft genomen en dit samen, met de juiste technische kennis, heeft uitgewerkt tot een resultaat waar jullie echt blij mee zijn. Fijn dat er ruimte was voor vertrouwen en meedenken. Geniet van het eindresultaat!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeer goed advies en werd echt met ons…

Zeer goed advies en werd echt met ons meegedacht door Bas.
Niet alles in 1 keer goed, maar wel meteen hersteld.
Goede en snelle service.

17 januari 2026

Beste Margriet,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Fijn om te lezen dat het advies en het meedenken van Bas zo goed zijn bevallen. Goed om te horen dat de problemen snel en goed wordt opgelost. Geniet van het eindresultaat!

Uitstekende ervaring

Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Kitchen4All Deventer, en onze ervaring was vanaf het eerste moment uitstekend. Het verkoopgesprek met Mark was goed, vlot en vooral duidelijk. Hij was volledig transparant in alle keuzes en mogelijkheden, waardoor we met vertrouwen onze beslissing konden nemen.

De begeleiding gedurende het hele traject verliep via Bas. Hij heeft alles nauwkeurig ingemeten, besteld en zorgde dat de servicevragen snel en adequaat werden opgepakt. De keuken is vervolgens geplaatst door Mark, en dat is écht ontzettend professioneel gedaan. Zijn vakmanschap en precisie zie je terug in ieder detail.

Tijdens de montage bleek dat één van de wanden niet helemaal haaks stond, iets wat vooral te wijten was aan onze stukadoor. Gelukkig is dit perfect opgelost met smetplinten, waardoor het eindresultaat prachtig strak is geworden.

Alle credits voor de professionele en klantgerichte werkwijze van zowel Bas, Mark Schoppema als Mark de monteur. Kitchen4All Deventer is voor ons een absolute aanrader!

1 november 2025

Beste Frans,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Geweldig om te horen dat alles zo soepel en professioneel is verlopen. Fijn dat Bas en Mark jullie zo goed hebben begeleid en dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Geniet ervan!

Blije familie uit Epse

Wij zijn helemaal blij met de keuken de we besteld hebben bij Bas. Hij heeft ons goed geholpen en perfect advies gegeven over hoe we het beste de keuken konden samen stellen. Ook is hij persoonlijk komen inmeten! Top service!!

3 december 2025

Beste Nadine,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen. Geniet van het eindresultaat!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg prettig binnenkomen fijne…

Erg prettig binnenkomen fijne gesprekken gehad wordt erg meegedacht naar de wensen en de details top keuken gekregen precies naar wat we wilden 23

24 oktober 2025

Beste Mark,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Wat fijn om te horen dat het zo goed beviel en dat alles helemaal naar wens is verlopen. Geniet van het eindresultaat!

Bedankt!

Kitchen4all is in het hele proces naar onze nieuwe keuken toe meedenkend, vriendelijk en professioneel geweest.
Bas nam de tijd, luisterde en kwam met ideeën. Er was verrassend veel mogelijk.

Ook de montage was top! Je wilt toch het liefste een vriendelijke vrolijke vakman in je huis?

Het eindresultaat is super!

17 oktober 2025

Beste Michiel,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Deventer! Wat ontzettend leuk om te lezen! Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Fijn dat Bas en ons montageteam jullie zo goed hebben kunnen helpen en dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Daar doen we het voor! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Fijn geholpen!

Bas heeft ons goed kunnen helpen met het maken van onze keuken. Ook welke keuzes we hadden rondom apparatuur. Verder was hij snel bereikbaar als we vragen hadden en hielp hij ons verder.
Ook de montage verliep goed en we hadden een fijne monteur.

15 oktober 2025

Beste Carmen,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Deventer! Wat fijn om te lezen dat Bas jullie zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van de keuken en de keuzes rondom de apparatuur. Fijn dat ook de montage soepel verliep en dat jullie een prettige ervaring hadden met de monteur!

Service top!

Toen onze afzuigkap het van de week begaf moesten we snel opzoek naar een nieuwe.
Uiteindelijk zijn we bij Kitchen4all uitgekomen waarbij Bas ons fantastisch heeft geholpen. Hij zocht met ons mee omdat we nogal lastig zijn in keuzes maken. We hebben er samen 1 gevonden. Bij het ophangen kwamen we er achter dat de schacht te lang was. Waar ik met mijn handen in het haar zat had Bas een goede oplossing. Binnen 2 dagen is dit vakkundig gemaakt door een monteur.

Kitchen4all raad ik dus zeker aan om een bezoek te brengen want je wordt erg fijn geholpen. Dit zei ik meteen nadat wij de winkel verlieten.

Bedankt!

10 juni 2025

Beste Sharena,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Deventer! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de goede service van Bas met het uitzoeken van een nieuwe afzuigkap. We zien jullie graag nog eens bij ons in de winkel!

Geweldige Winkel

"Voor onze bestaande keuken moesten we nieuwe onderdelen bestellen. We kwamen terecht bij Kitchen4All in Deventer en werden geholpen door Bas. Bas is een zeer positieve en vriendelijke verkoper. Hij heeft ons probleem heel snel opgelost. Een echte aanrader! Heel veel bedankt, Bas."

2 juni 2025

Beste Fam. Celik,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Deventer! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn door Bas met het bestellen voor nieuwe onderdelen van jullie bestaande keuken. Wij zien jullie graag nog eens terug bij ons in de winkel!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kitchen4all Deventer heeft ons perfect…

Kitchen4all Deventer heeft ons perfect geholpen in ons 2e gesprek. Na aankoop keuken waren we vandaag bij Bas om het ontwerp te reviewen en nog net even beter te maken. Verbazingwekkend dat er toch snel 5-7 detail verbeteringen doorgevoerd konden worden, alles binnen ons budget. Nu staan de puntjes op de i, we zijn er echt heel blij mee Bas!

6 juni 2025

Beste Abbink,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Deventer! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn door Bas met het ontwerp van jullie nieuwe keuken. Wij wensen jullie heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldig mooie winkel en zijn onwijs…

Geweldig mooie winkel en zijn onwijs goed geholpen

22 maj 2025

Beste Bas,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Deventer! Wat fijn om te lezen dat jullie zo onwijs goed geholpen zijn en zo tevreden zijn met onze mooie winkel. We zien jullie graag nog eens terug!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.