Reklamen följer inte DSA.
Manipulativt beteende för att avsluta.
King is the game developer behind the world-famous Candy Crush franchise, as well as mobile game hits including Farm Heroes, Bubble Witch and Pet Rescue. We bring moments of magic to hundreds of millions of people every single day.
Sverige
Har inte besvarat negativa omdömen
Reklamen följer inte DSA.
Manipulativt beteende för att avsluta.
⚠️VARNING⚠️En del banor i pet rescue saga är ibland omöjliga att klara till en början vilket gör att man kanske köper extra drag för att klara nivån. Självklart så klarar man inte ändå nivån då det är en bugg i programmet. När sen felet rättas till och man mailar dom för att få en återbetalning så får man absolut ingen respons för det utan man får tydligen skylla sig själv att man betalade för en tjänst hos dom. Detta är bedrägeri från deras sida. Så köp ALDRIG något från dom då du riskerar att bli blåst på dina pengar.
Det dom skickar till dig för att lösa problem hjälper inte alls då det är fel på nivån i appen. ⚠️VARNING⚠️
Jag spelade på King i förhoppning att man skulle kunna vinna något, vilket jag gjorde. Men sedan började eländet. De vägrade att betala ut min vinst, först sa de att jag fuskat, sedan ville de ha en kopia av min legitimation, sedan kom de med ännu mera saker som de ville ha svar på. Naturligtvis skedde detta i syfte för att de slippa betala ut mina pengar. sedan så vill de att jag skall spela några spel som de själva har valt.När jag pratar med mina vänner så AVRÅDER jag dem från att spela på denna sajt.