Træning hos Thea har været en fantastisk oplevelse. Har bådet gået til gravid i vand, efterfødselstræning med baby og nu uden baby. Hun er en utrolig kompetent, nærværende og motiverende træner med sk... Se mer
Företaget har svarat
Efterfødselstræning hos Thea har været den bedste oplevelse. Jeg har tydeligt kunne mærke, hvordan min krop er blevet mere stærk. Thea er også helt fantastisk til at lege med babyerne, så der er fokus... Se mer
Företaget har svarat
Jeg havde igennem en årrække 1-3 gange årligt haft smertefulde lændehold der hver gang gjorde mig immobil i et par dage. Jeg har nu i 2 år gået på lændehold og har ikke i den periode haft lignend... Se mer
Företaget har svarat
Jeg er kommet til behandling af bækkensmerter og migræne hos Thea i flere af mine graviditeter. Derudover har jeg gået til gravid- og efterfødselstræning hos hende i Kildeskovshallen. Kan ikke foresti... Se mer
Företaget har svarat
Kildeskovshallens Fysioterapi ligger i Gentofte nord for København. Vi er specialiseret i smertebehandling og genoptræning efter skade eller operation på land og i vand. Vi råder over 5 lukkede behandlerrum, en stor træningssal på 135m2, udstyret med træningsmaskiner, bolde, måtter, elastikker og andet træningsudstyr samt et varmvandsbassin. Desuden benytter vi resten af de skønne faciliteter i og omkring Kildeskovshallen såsom crossfitområde, gymnastiksale og udendørsarealer. Vi har handicapvenlige forhold både til behandling på briks, samt til træning i vand, evt. via bassinlift. Vores fysioterapeuter er yderst kompetente og videreuddanner sig løbende og vi har desuden stort fokus på faglig intern sparring. Vi tilbyder over 100 hold om ugen både til seniorer, erhvervsaktive, gravide og kvinder som har født. Se mere om vores konkrete tilbud på www.kildeskovfys.dk
Adolphsvej 25, 2820, Gentofte, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
At få behandling hos Daniel er en af de bedste ting, jeg gør for mig selv. Jeg har fibromyalgi, så hvad min krop han have af udfordring den ene dag, er ikke altid det samme den næste dag. Daniel er god til at lytte, og aflæse min krops problematik, og jeg har stor gavn af de behandlinger han giver mig, om det er akupunktur, massage eller manipulationbehandling. Jeg kan kun anbefale kildeskovshallen fysioterapi, og Daniel som behandler.

Svar från Kildeskovshallens Fysioterapi
Jeg har gået til både graviditetstræning i vand og til efterfødselstræning med fysioterapeuterne hvv. Tone og Thea - og begge har min største anbefaling og noget jeg helt sikkert vil gøre igen ved næste graviditet. Begge hold gav god træning og med Theas faglige fokus på bækkenbunden til efterfødselstræning, føler jeg, at jeg har kunne træne min krop effektivt efter graviditet.
Desuden skal Thea have den største ros for at agere vuggestue for alle vores babyer, så vi mødre kan få trænet!

Svar från Kildeskovshallens Fysioterapi
Jeg har gået til efterfødselstræning hos Thea i lige knap 6 måneder, og det har været fantastisk! Det er skønt at træne sin krop efter fødsel hos en, der ved, hvor man skal lægge sit fokus. Derudover er Thea fantastisk til at håndtere grædende babyer, så alle mødre kan “nyde” træningen😉 Jeg skal uden tvivl tilbage næste gang 😊 Og jeg glæder mig allerede!

Svar från Kildeskovshallens Fysioterapi
Jeg har både været til behandlinger som gravid og efter fødsel, gået til gravid bassintræning og går nu til efterfødselstræning. - og jeg må bare sige jeg er meget glad og tilfreds!
Til behandlingerne har jeg virkelig følt mig hørt og været rigtig glad for den vejledning samt øvelser jeg har fået med hjem.
Bassintræning for gravide var skønt fordi man fik rørt sig vægtløs og samtidig styrket sin krop med fokus på at passe på bækken mv.
Nu går jeg til efterfødselstræning og er jeg MEGA glad for. Jeg får rørt min krop, får styrket den så jeg har ondt på den gode måde og er der en øvelse som gør ondt i læn/bækken får man den rigtige vejledning og lige en anden øvelse så den øvelse hvor det gjorde ondt ikke længere gør ondt! Rigtig god træning hvor man bare virkelig føler sig holdt i hånden!

Svar från Kildeskovshallens Fysioterapi
Jeg er super glad for samarbejdet med Kildeskovfys – de står altid klar til at hjælpe med et smil på læben :)

Svar från Kildeskovshallens Fysioterapi
Meget meget trist oplevelse. Jeg gik til gravidsvømning. Ene gang blev aflyst grundet sygdom, anden gang kursus og en gang ombygning af hallen. Da jeg så den 19/12 gerne vil holde fri (hvilket jeg aftalte med underviser) bliver jeg alligevel opkrævet. Det er virkelig dårlig stil. Begrundelsen er, at i den kommune er der ikke ferie. Synes det er så ærgerligt, at det skal være så firkantet.
Jeg havde planlagt at gå der til efterfødsel, men med de regler må jeg finde et sted, hvor der er lidt mere fleksibilitet og en lidt mere positiv behandling af kunderne. Har haft dialog med det nogle måneder nu, men må snart opgive.
Øv med øv på😒

Svar från Kildeskovshallens Fysioterapi
Advarsel. Hold dig væk fra Kildeskovfysioterapi.
Mage til dårlig klinik, total mangel på ansvar og uvedrhæftig omgang med udtalelser som jeg som patient skal bruge vedr. Min Bilulykke.
Jeg er så chokeret at jeg som sygeplejerske skal udsættes for det her.
Der var ingen problem da min tidligere. Fys. Var der. Nu er hun holdt op og nu er mine papirer " fanget".
Printet ud ved senere forespørgsel. Det gav totalt fejl information, der blev groft udnyttet.
Den ny ansatte fysioterapeut totalt sit ansvar overfor mig som patient.
Ringer ikke tilbage.
Jeg bliver ringet op af andre, da hun endelig ringer op, løber hun fra sin aftale med mig.
Jeg beder om at tale med den yderst søde sekretær, men hende hindrer de mig i at tale med.
Samtidigt ringes jeg op igen, at nu kan jeg ikke komme der mere.
Ærligt, det havde jeg heller ikke gjort, men min ansøgning om en handicap bil, lider under, at jeg nu skal opsøge en ny.
Kildeskovshallens Fysioterapi skulle foran døren have et skilt med.
LØB VÆK, upålidelig Klinik

Svar från Kildeskovshallens Fysioterapi
Jeg har gået til Glad træning i Kildeskovshallens Fysioterapi gennem mere end tre måneder. Desværre må jeg konstatere, at man her anvender en politik om, at brugerne skal betale for deres deltagelse, selvom de i god tid (fx over en uge) har sagt, at de ikke kan deltage på holdet. Man SKAL holde sommerferie i skolernes sommerferie, ellers skal man betale for deltagelse, selvom man ikke er der. Det er rigtig trist, at nogen mener, at det er måden at drive forretning på. Jeg kan kun anbefale, at man finder et andet sted at træne Glad træning, med mindre, man på forhånd er sikker på at man kan være der til alle deres planlagte timer.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.