Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dejlig oplevelse og håndtering af aflyst forestilling pga sygdom. Absolut verdensklasse forestilling. Når man går forbi baren 3-4 gange på en aften ville det være rart med flere muligheder af bo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde billetter til nytårsgalla, men måtte aflyse pga sygdom. Ringede dagen før og spurgte hvad jeg kunne gøre. Fik den sødeste dame, som tilbød at bytte billetter til en anden forestilling. Differenc... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hvor ærgerligt, det nu koster 100 kr. at få tilsendt årskortet. Det har tidligere været gratis. Kundeservice henviser til teatret app, hvor kortet ligger. Så nu må jeg have min mobiltelefon med i t... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Elektronik och teknik

Skrivet av företaget

Det Kongelige Teater - Danmarks nationalscene. Bestil billetter og læs om alle forestillinger på Det Kongelige Teaters scener både Gamle Scene, Skuespilhuset og Operaen. Læs mere om både Skuespil, Opera, Ballet og koncerter.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Vi er "Blowen Away"

Forestilling ”Come Fly Away” er måske en at de største hyldester til Frank Sinatra nogensinde.
Jeg har "Gåsehud", er mundlam og tårene triller ned af mine kinder under hele forestillingen.
Jeg har lyttet til Frank Sinatra hele mit liv og der går ikke en uge hvor jeg ikke lytter til hans musik, Tak til Operaen for at sætte denne forestilling op, i gav mig en af de 10 bedte oplevelser i mit liv.
Chris Minh Doky og hans orkestre akkompagnere live på scenen under hele forestillingen på fineste vis alle Frank Sinatras sange undervejs, en kæmpe oplevelse.
Twyla Tharp har lavet en koreografi uden sammenligning vi er ”Blowen Away” det er sindssygt alle de detaljer der er undervejs.
Jeg hygger mig med at det ikke er forbudt og flovt at vise lidt trussekant i denne forestilling, det passer til hele opsætningen, og er på ingen måde eller på intet tidspunkt upassende, tværtimod så er det erotisk af allerfineste karrater.
Jeg bilder mig selv ind at alle disse super professionelle balletdanser hygger sig med, for en gangs skyld at få lov til at udtrykke sig på en helt anden måde end de plejer når de danser klassisk ballet og hold nu op hvor er det fantastisk, STOR tak til jer alle, vi kan på det varmeste anbefale denne forestilling.

21 februari 2026

Rigoletto i operaen

Hvis man vil opleve en opera der er mere end pinlig og uden nogen form for dramatisk indlevelse, skal man gå ind og se "Rigoletto" af Verdi i ope-raen. Musik og sang er af fineste karat, men scenografi og iscenesættel-sen er en gang søvndyssende makværk. Det meste er gråt i gråt med en Rigoletto der ikke er hofnar, og hvor en uinteressant og stillesiddende a-geren modarbejder handlingen, så forestillingen bliver alt andet end tro-værdig. Man fornemmer tydeligt at firkløveret bag opsætningen hverken har kendskab til dramaturgi eller formidling af historien - Og hvem der er hvem skal man gætte sig til, for alle er stor set klædt ens - det være sig fra hertug til entourage.
Nogle gange er det bedst at lade væket opført som det er tænkt. Puha siger jeg bare. Det er en ommer !!!

16 januari 2026

Kære Carl-Bernhard

Mange tak for din tilbagemelding i forbindelse med din oplevelse af Rigoletto. Vi er kede af at høre, at forestillingen ikke levede op til dine forventninger.

Det betyder meget for os at få indblik i publikums oplevelser – både når noget begejstrer, og når noget skuffer – da det er med til at kvalificere vores arbejde fremover. Vi forstår godt, at scenografi, iscenesættelse og den kunstneriske tilgang kan vække stærke reaktioner, og vi er opmærksomme på, at fortolkninger af klassiske værker kan opleves meget forskelligt.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Hvis du har yderligere kommentarer eller ønsker at uddybe din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os på: kundeservice@kglteater.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid bare et dejligt sted at komme

Altid bare et dejligt sted at komme. Var inde og se nøddeknækkeren. Super forestilling og utrolig flot

13 december 2025

Kære Michael

Mange tak for din anmeldelse.

Vi arbejder hver dag for at skabe mindeværdige oplevelser for publikum. Nøddeknækkeren er en elsket juleklassiker - vi er glade for, at du nød forestillingen i al sin glans.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var med min datter inde og se…

Jeg var med min datter inde og se Nøddeknækkeren i går. Det var en uforglemmelig oplevelse - i helt fantastiske omgivelser. Derudover var der en blandt publikum der fik et ildebefindende undervejs og måtte have hjælp. Det blev virkelig håndteret meget meget fint!

20 december 2025

Kære Line

Tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det vidunderligt, at I havde uforglemmelig oplevelse.
Vores dygtige personale er trænet i at håndtere et ildebefindende med omhu og respekt. Tak for at bemærke det.

Teater er magisk, og vi er glade for, at I mærkede tryllestøvet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt i alt en fin oplevelse 😊 vi er…

Alt i alt en fin oplevelse 😊 vi er nogen der glæder os til at børneuniverset åbner 🥳

15 oktober 2025

Kære Jonathan

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I glæder jer til børneuniversets åbning. Det gør vi i dén grad også! I er hjertelig velkommen, når vi inviterer inden for til åbning i efteråret.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Har haft mange gode oplevelser i…

Har haft mange gode oplevelser i teateret.
Men kan godt føle sig diskrimineret som jyde , ved billet bestilling.
Der er som regel mange ting der skal passe sammen ,
Hotel , transport også selvfølgelig arbejde skole mm.
Så for at få mulighed for at få fire sammenhængen pladser skal man faktisk købe sæsonkort , eller vente til alle i sjællænder med sølv eller guldkorn har valgt…
Oh håbe på der er et par pladser der passer…

Ved ikke om det var det der var meningen med et
NATIONALTEATER..

31 december 2024

Kære John

Tak for at dele dine tanker med os - kun sådan bliver vi bedre. Vi er glade for at høre, at du har haft mange gode oplevelser i teatret.

Det Kongelige Teater turnerer landet rundt med adskillige forestillinger hver sæson. Ligeledes skifter vi mellem Sjælland og Jylland, når vi hvert år laver en stor sommerproduktion.

Vi sætter løbende billetter til den kommende sæson i forsalg, også inden forsalget for nye eller eksisterende abonnenter. Du vil derfor ofte kunne købe billetter til forestillinger, der ligger mere end 12 måneder ude i fremtiden. Samtidig garanterer vi for, at der er masser af ledige billetter ved salgsstart i august - både når man er to, ti og tolv personer.

Har du tanker eller idéer til en endnu bedre oplevelse landet over, hører vi gerne fra dig på kundeservice@kglteater.dk.

Mvh

Perfekt telefonisk kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ringede til Det kongelige Teaters kundebetjening og fik en fantastisk imødekommende, behjælpelig samt sød og venlig betjening af Caroline. Tusind tak for det - dejlig frisk start på en skøn sommerregnvejsdag i Danmark 🇩🇰😊

22 juli 2025

Kære Henrik

Tusind tak for din anmeldelse.

Personlig, behjælpelig og imødekommende kundeservice er det, vi efterstræber hver eneste dag. Dejligt at det kan mærkes på den anden side af røret. Vi har givet dine fine ord videre til Caroline, som blev rigtig glad.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vi var på gamle scene i går og se…

Vi var på gamle scene i går og se skønheden og udyret. Kom i god tid, dørene åbner 1 time før. Godt så, det var ikke til salene! En helt igennem vidunderlig forestilling og flotte kulisser. Det eneste lille minus var at elevatoren desværre ikke virkede, så min mand måtte bære rollator helt op til 2. etage og jeg slæbte mig op. Blot for at finde ud af at drikkelse kun kunne købes på 1 etage eller foyer. Der bliver utrolig varmt på 2 etage, og heldigvis virkede elevatoren i pausen. Trods genvordigheder oplevede vi et fantastisk hjælpsomt personale. Vi kommer igen en anden gang, for vi lader os ikke afskrække af småting, for vi kan hvile i dagene bagefter😊

16 juli 2025

Kære Susanne

Mange tak for din anmeldelse, og for at dele jeres oplevelse af Skønheden og Udyret på Gamle Scene.

Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en vidunderlig aften og nød forestillingen, kulisserne og ikke mindst den hjælpende hånd fra vores personale. Det betyder meget for os at vide, at I – trods udfordringer – alligevel gik herfra med en god oplevelse.

Samtidig er vi meget kede af at høre om problemerne med elevatoren før forestillingen. Det skal naturligvis fungere, så alle gæster kan komme komfortabelt og sikkert frem til deres pladser. Vi beklager de gener I oplevede og tager jeres feedback til os.

Det er dejligt at høre, at I gerne kommer igen. I er hjertelig velkommen til mere teatermagi i Det Kongelige Teater. :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Spild af skatte kr håbløst og…

Spild af skatte kr håbløst og uinteressant fatter ikke man kan lev så lidt for over 500 mill surt tjene skatte kr frem med slagter øksen

6 juni 2025

Kære Kodrivervej Bine

Vi ønsker altid at modtage feedback, så vi kan blive klogere og dygtigere. Du er meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@kglteater.dk og uddybe din oplevelse.

Griselda på gamle scene

Jeg så Griselda på gamle scene. Wao!!!! bare wao!!! Jeg håber at opleve meget mere opera af Vivaldi.

13 maj 2025

Kære Trine

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Jeg er glad for at høre, at vi kunne få lov til at imponere dig.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Man kan ikke bestille billetter.

Man kan ikke bestille billetter.
Man får samme fejlmelding igen og igen, dag efter dag.
"Fejl ved indlæsning af salsplan. Der opstod en fejl ved indlæsning af salsplan. "
----
Har jeg allerede gjort, men fik at vide sådan var deres side bare, og det måtte jeg leve med.

18 februari 2025

Kære Frank

Tak for din feedback til os. Jeg er ked af, at du oplever så store problemer med at bestille billetter på vores hjemmeside. Hvis du ringer til os på tlf. 33 69 69 69 vil vi rigtig gerne høre mere om, hvad det er for en fejl du oplever, og så kan vi samtidig hjælpe dig med at købe de ønskede billetter via telefonen.

Betalingsmodellerne virker ikke

Jeg er efter fem forsøg endnu ikke lykkedes med at betale for to billetter til en forestilling på onsdag. Først virkede knappen med godkendelse af forretningsbetingelserne ikke, siden har det været betalingen, som først med MobilePay og senest med dankort kommer igennem MitID men herefter alligevel ikke bliver registreret. Jeg er ved at opgive og finder bestillings- og især betalingsmodellen helt uaccceptabel.
For at føje spot til skade får jeg nu at vide, at jeg har to billetter i indkøbskurven - men ingen måde at komme frem til denne på!

8 februari 2025

Kære Henrik

Tak for din feedback til os. Jeg er ked af, at du oplever så store problemer med at gennemføre et køb på vores hjemmeside. Hvis du ringer til os på tlf. 33 69 69 69 vil vi rigtig gerne høre mere om, hvad du oplever, og så kan vi samtidig hjælpe dig med at købe de ønskede billetter via telefonen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enestående oplevelse i et ægte…

Enestående oplevelse i et ægte teatermiljø som emmer af charme og historie

9 november 2024

Kære Pernille

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er jeg glad for, at du havde en god oplevelse hos os!

Vanvittig god service!

Jeg var inde og se Nøddeknækkeren i dag. Det var første gang jeg var i Det Kongelige Teater, så jeg havde ikke været opmærksom på at den plads jeg havde valgt var højt oppe (jeg har højdeskræk). Allerede inden forestillingen gik i gang var jeg tæt på at forlade salen, grundet et angstanfald, men heldigvis kom en sød medarbejder mig til undsætning og fandt en plads til mig længere nede i salen. Jeg er dybt taknemmelig over måden det blev håndteret på, med så stor forståelse og omsorg. Takket være dette, fik jeg mulighed for at nyde den smukke ballet, som var helt fantastisk 🤩🩰❤️

Derfor vil jeg blot sige: TAK ❤️

24 november 2024

Kære Cecilie

Tusind tak fordi du deler din oplevelse her. Hvor er det godt at høre, at det var muligt at finde en anden plads til dig, så du havde mulighed for at nyde Nøddeknækkeren!

Rigtig god dag til dig.

Super kundeservice

Problem vedrørende betaling af billetter på hjemmesiden blev løst pr. telefon. Venligt og kompetent af "et rigtigt menneske" i kundeservise.
Super flot kundeservice i tider, hvor dette desværre er ved at blive en mangelvare.
FLOT, FLOT!

8 november 2024

Kære Christian

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at vi kunne hjælpe dig med dit problem. Vi er glade for og stolte af at have rigtige mennesker til at hjælpe vores kunder.

Du ønskes en dejlig dag.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aflyst forestilling (undrer mig over…

Aflyst forestilling (undrer mig over den bliver aflyst, når nu billetterne var til salg i går), men er det overhoved lovligt at gøre det så besværligt, at få sine penge tilbage? Alle andre der aflyser refunderer bare pengene, her skulle jeg udfylde skema med ordrenummer, kundenummer og mailadresse hvor de må kontakte mig (er slet ikke interesseret i at blive kontaktet). Af tre billetkøb er det nu anden forestilling der bliver aflyst, ævs

9 oktober 2024

Kære Petrine

Tak for din henvendelse.

Jeg er ked af, at du to gange har fået aflyst en forestilling hos os, og at du oplever vores refunderingsprocedure som besværlig. I mange tilfælde ønsker vores kunder at købe nye billetter til en ny dato i de tilfælde, hvor vi har været nødsaget til at aflyse en forestilling. For at gøre det nemt at købe nye billetter lader vi beløbet stå som et tilgodehavende. Det er dog altid muligt at få refunderet beløbet for en aflyst forestilling, hvis man ønsker det.

Hvis du fortsat har nogle penge stående hos os og ikke ønsker at udfylde formularen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 33 69 69 69, hvor vi kan hjælpe med at refundere.

Jeg oplevede del 1 og 2 på samme dag

Jeg oplevede del 1 og 2 på samme dag. Den bedste oplevelse. Fantastisk skuespil og historie

8 september 2024

Kære Flemming

Hvor er jeg glad for, at du havde en god oplevelse til Arven i Skuespilhuset. Tusind tak fordi du deler det med os.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Plat reklame spam kamufleret som “Nyhedsbrev”

Jeg har tilmeldt “Nyhedsbrev” fordi jeg gerne vil holdes orienteret om NYHEDER !
Men i stedet bombarderes jeg med plat reklame spam- mails hver anden dag, som var det en isenkramkæde i krise. Tænk at I vil byde Jeres interesserede kunder så kulturløs ageren. I har ikke nyheder hver anden dag, og hvis man er så interesseret i Kgl teater, kan man jo bare opsøge Jeres hjemmeside.
I burde skamme Jer over så ussel og primitiv kulturformidling !

1 juli 2024

Kære Jørgen S

Tak for din henvendelse til Det Kongelige Teater.

Vi er kede af, at du ikke kan lide vores nyhedsbreve. Vi anbefaler, at du framelder dig dem, ved at klikke på ”afmeld dig” helt nederst i nyhedsbrevet.

Hver anden dag lyder af lidt meget. Hvis du sender en mail til kundeservice@kglteater.dk, vil vi rigtig gerne undersøge, hvorfor du modtager så mange e-mails.

Elisabeth Hansen

Manglende kompensation

Vi var 3 vennepar til Ragnarok på Moesgaard. Desværre opstod der en teknisk fejl ca. 5 minutter inde i 2. akt og det endte med at forestillingen blev aflyst. Vi fik først ingen refusion men mulighed for at købe nye billetter med 50% RABAT... Nu har de alligevel ændret mening, og vi kan se forestillingen I denne uge uden at skulle betale.
Det er under al kritik at man ikke får det fulde beløb refunderet.

22 juni 2024

Kære Birgitte

Vi forstår jeres frustration, og vi er kede af den ærgerlige oplevelse, I har haft.

Vi ønsker på ingen måder at skulle aflyse eller afbryde en forestilling. Det var vi desværre nødsaget til den lørdag aften, hvor I oplevede ’Ragnarok’ på Moesgaard Museum.

Afbrydelsen og den efterfølgende aflysning skete på baggrund af tekniske problemer, der var opstået efter skybruddet fredagen forinden.

Vi gjorde alt i vores magt for at rette op på de tekniske skader. Nogle skader er desværre usynlige, indtil de udvikler sig – som var tilfældet lørdag aften.

Jf. vores handelsbetingelser, som blev accepteret ved købet af billetterne, refunderer vi ikke billetter til forestillinger, hvis aflysningen sker efter første pause. Dette er i tråd med gældende praksis i branchen.

Vi beklager meget jeres oplevelse med aflysningen.

Elisabeth Hansen

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.