Kongeriget Danmarks Hesteforsikring g/s Omdömen 378

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Behagelig, hurtig og super professionel behandling - ingen problemer med udbetaling og yderst fair. Man kommer hurtigt igennem på telefonen, de er kyndige og ved hvad de taler om - man føler sig i god... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejlig betjening og meget imødekommende personale. Vidste at vores forsikring var der for os da vores elskede hest blev alvorlig syg. Kan kun anbefales herfra. TAK.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer langt væk fra Kongeriget Danmark Jeg har været kunde i 4 år med min pony, og har ikke fået udbetalt én eneste krone. Da min pony bliver syg og skal opereres for ca. 30.000 kr. bliver sa... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået en virkelig god service og har ikke oplevet nogen problemer. Hvilket er rart når man ellers er i en presset situation

Företagsinformation

1. Försäkringsagent

Skrivet av företaget

Hos Kongeriget Danmarks Hesteforsikring har vi mere end 160 års erfaring med forsikring af hest. Vi er et gensidigt forsikringsselskab, der er specialiseret i hesteforsikringer. Vores forsikringer er lavet, så det er nemt og overskueligt at få hjælp. Når du har brug for hjælp bliver du mødt af et hold af specialiserede medarbejdere, der alle har stor viden og interesse for heste. Vi gør en stor indsats for at yde en hurtig og effektiv hjælp, både før og efter skaden er sket, og vægter højt, at du bliver mødt med empati, engagement og kompetence under behandlingsforløbet. Kongeriget Danmarks Hesteforsikring er grundlagt af dyrlæger og har fortsat flere dyrlæger i selskabet. Der er således kort vej til veterinærfaglig kompetence.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Super negativ

Super negativ, den ene gang man skal bruge dem, har de bare paraderne oppe. Når ens hest er dårlig er forsikring ikke det første man har i tankerne...
det skal endelig huskes inden evt. laser behandling m.m går i gang, ellers dækker de ikke tråds dyrlæge ringede efterfølgende.
Meget firkantet. Og absolut ikke i hestens interesse.

7 oktober 2020

Kære Katalin

1000 tak for din anmeldelse. Vi er dog kede af, at du synes negativt om os.

Det er korrekt at laser skal forhåndsgodkendes inden iværksættelse, for at kunne få denne behandling dækket over sygeforsikringen. Sker dette ikke, så er der desværre ingen dækning. Det er ikke for at have paraderne oppe. Tværtimod er det vigtigt at man altid læser sine forsikringsbetingelser igennem, så man altid som kd. ved, hvordan man er stillet/dækket i en given situation.

Havde du nu adspurgt os inden iværksættelse og din dyrlæge havde sendt en forhåndsgodkendelse ind til os, så kunne der måske have været tale om, at vi ville dække denne behandling. Det er desværre ikke tilfældet. Skulle du have yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Håber at din firbenede ven er i bedring. Vi sender gode tanker herfra.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Altid søde og venlige.

7 oktober 2020

Kære Mette

Tak for de rosende ord. Det varmer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionel og grundig…

Super professionel og grundig sagsbehandling. Jeg er meget tilfreds med den services og imødekommenhed som jeg har fået i KDH og specielt af Karina Mollerup Sørensen. Jeg føler mig meget velkommen og i tryg hænder i mit nye valg af hesteforsikring.

4 september 2020

Kære Marianne

Hvor er det dejligt at høre at du føler dig velkommen og i trygge hænder. At føle sig tryg og velkommen, få god og professionel service er absolut nogle af vores nøgleord og noget vi altid sætter i højsædet. Så altid fantastisk når det også bliver modtaget sådan. Vi siger af hjertet tak for den meget flotte anmeldelse.

Bedste kundeservice

I KDH har jeg altid fået den bedste kundeservice og vil varmt anbefale KDH

27 augusti 2020

Kære Annette

Vi siger mange tak for den varme anbefaling. Det betyder meget for os.

vh. Kongeriget Danmarks Hesteforsikring

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionelle og empatiske!

Super professionelle og empatiske.
Jeg har desværre netop måtte aflive min firbenede ven og har fået den bedste behandling. Især Mette Kierulff skal fremhæves som super sød, hjælpsom og empatisk når man står i den svære situation, at skulle aflive sin bedste ven. Min næste hest skal 100% også forsikres i KDH

3 juli 2020

Kære Mette

Det er aldrig nemt at skulle sige farvel til sin firbenede ven. Så 1000 tak for de meget rosende ord og specielt til Mette. Din ros er hermed givet videre.

Endnu engang masser af kærlige tanker herfra.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige været igennem et par måneders…

Har lige været igennem et par måneders udredning og behandlingsforløb for mavesår som har trukket lidt tænder ud på både de økonomiske og mentale ressourcer!... Det er en stor hjælp at have sin hest sygeforsikret i KDH når man står i denne kedelige situation med sin bedste ven!
Man kunne godt ønske at der udover at være dækning på den syreneutraliserende pasta, også var dækning på den slimhindeopbyggende tabletbehandling, da det er den behandling dyrlægen har ordineret for optimal helingseffekt på middelsvært mavesår. Tabletbehandlingen er en lige så stor økonomisk udgift som pastaen.
På trods af ovennævnte skal i alligevel have stor ros og tak for en altid venlig og imødekommende service på telefonen og en hurtig responstid med udbetaling af refusion.

25 juni 2020

Kære Lone

Vi takker mange gange for den meget fine anmeldelse. Vi dækker receptpligtig medicin, så ja det kan blive en dyr omgang, når der bliver ordineret håndkøbsmedicin, som ikke er dækket af sygeforsikringen. Din dyrlæge vælger den behandling han/hun måtte synes er den rette behandling for netop din hests sygedomsforløb. Dyrlægen tager ikke udgangspunkt i hvad forsikringsselskaber dækker/ ikke dækker. Vi dækker altid iht. gældende forsikringsbetingelser.
Håber dog på at din bedste firbenede ven er ved at være helt på højkant igen.

VIRKELIG I TOP

Vi er igennem en lang proces med min hest, der virkelig trækker tænder ud - både psysisk og økonomisk. Jeg møder kun imødekommende og empatisk behandling hver gang jeg henvender mig. VIRKELIG I TOP!!!

4 juni 2020

Kære Trine

Det er aldrig nemt at skulle stå med sin bedste ven i et sygdomsforløb som tærer på én psykisk og økonomisk. Det betyder meget for os at du i denne svære tid, har tid og lyst til at give os en så flot anmeldelse med på vejen og det varmer at du altid føler at vi gør vores bedste for at hjælpe. Vi ønsker forsat rigtig god bedring herfra og sender masser af kærlige tanker jeres vej.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har nu min tredje hest hos KDH...

Og jeg har aldrig haft et bedre forsikringsselskab. Nærværende, profesionelle, søde og så synes jeg priserne er skarpe!
Tak for altid god behandling og hurtig respons. Jeg glæder mig til at få endnu en hest ind under KDH holdet, hvor han vil være i de bedste hænder!

13 maj 2020

Kære Lea

Hold da op en flot anmeldelse du har givet os. Det betyder alverdens, med glade og tilfredse kunder og deres firbenede venner. Dejligt at du gang på gang ønsker at forsætte samarbejdet med os. Det er værdsat.

Rigtig god proces

Den administrative proces i forbindelse med dækning på forsikringen er hurtig, professionel og nærværende. Tak for det.

13 maj 2020

Kære Guldhammer.

Det er vi glade for at høre. Tak for de 5 stjerner og de flotte ord.

Venlige

Venlige, hjælpsomme og giver en god service og ikke for dyre.
Har endnu ikke haft brug for skadeanmeldelse, men sikker på de vil være lige så gode, som de siger , de er.

1 april 2020

Kære Helle

1000 tak for den meget fine anmeldelse. Det betyder alverdens for os, at vores kunder er glade og tilfredse.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Altid god service

Altid god service, når jeg er i kontakt med KDH. Samt god dækning og hjælp at hente hver gang.
Dog syntes jeg, det er besværligt, at regningen SKAL være betalt, inden en sygerefusion kan blive udbetalt.
Det ville være lettere, at sende regningen ind, og få sin refusion, så man havde lidt hjælp til at betale de, (somme tider) dyre regninger.

24 februari 2020

Kære Camilla

Vi takker for din fine anmeldelse og kan godt forstå at det kan være svært med økonomien. I vores forsikringsbetingelser står der, at man kun kan opnå refusion på betalte regninger. Dette netop for at man ikke må tjene på sin forsikring og for at sikre at dyrlægerne for betaling for deres ydelser.
Hvis der er tale om meget dyre regninger, så tilbyder vi faktisk direkte skadesrefusion med klinikken. Dette skal dog altid aftale særskilt hver gang.

Jeg kan varmt anbefale KDH

Jeg kan varmt anbefale KDH - Har 2 heste forsikret igennem flere år.
Fantastiske søde piger som rådgiver, og giver sig tid til at høre om ens kæreste eje som jo har været syg :-)
Udbetalingen kommer prompte efter få dages behandlingtid.
Vh. Lone

31 oktober 2019

Kære Lone

1000 tak for de meget rosende ord. Det er givet videre på kontoret og er meget værdsat. Det gør det hele værd.

Mh. Kongeriget Danmarks Hesteforsikring

Min varmeste anbefaling

Har haft dette forsikringsselskab i næsten 20 år. Kompetente mennesker, hurtig svartid - endda efter lukketid. Som hesteejer er det betryggende at vide at man altid har det bedste forsikringsselskab i ryggen. Min nyligste oplevelse bekræfter mig kun i dette og en stor tak skal lyde til Mette, der vender tilbage fredag sen eftermiddag efter lukketid, for at give svar. Mine varmeste anbefalinger herfra, forstår slet ikke man vælger andre. Rene Hansen.

13 september 2019

Kære Rene

Vi takker mange gange for den meget fine anmeldelse og dine altid rosende ord. Det værdsætter vi MEGET højt. Jeg har sendt din anmeldelse til Mette, så hun selv kan læse de flotte ord.

Vælg trygt KDH

Vi har desværre haft en del brug for vores forsikring, men får altid en super god behandling og der bliver aldrig stillet spørgsmål til, om de behandlinger vi vælger, også er nødvendige. Kan klart anbefales.

31 juli 2019

Kære Helle

1000 tak for den meget fine anmeldelse. Det værdsætter vi rigtig meget. Vi er selv heste ejere og ved hvor vigtigt det er, med en forsikring i ryggen, når uheldet er ude.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sjældent jeg har brug for jer

Sjældent jeg har brug for jer, men når jeg har, er der altid super betjening samt råd og vejledning. Jeg har været kunde i over 30 år og er særdeles tilfreds.

27 juni 2019

Kære Dorte

Sikke en flot anmeldelse. Den er vi MEGET glade for. Vi er glade for at høre at du er særdeles tilfreds og fantastisk at du har været kunde i over 30 år :) Din anmeldelse havde vi overset - derfor vi først svarer nu - bedre sent end aldrig.

Mh. Kongeriget Danmarks Hesteforsikring

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service både ved henvendelse med…

Super service både ved henvendelse med spørgsmål på telefonen, og senere en megahurtig behandlingstid, så forsikringen var oprettet dagen efter, at jeg havde sendt det. Og sidst, men ikke mindst, personliggjort ved at sige: stort tillykke med din nye hest.

18 juni 2019

Kære Emma

Vi takker mange gange for den meget flotte anmeldelse. Den er vi mægtig glade for. ALtid dejligt at få så positiv en anbefaling. Og endnu engang tillykke med din nye bedste ven.

Danmarks bedste hesteforsiking

Danmarks bedste hesteforsiking. De får det varmeste anbefalinger. Vi har stået i en del sager hvor de har været guld vær. Handlet med det samme og de kender en når man ringer. De ved hvem deres kunder er. De ringer altid tilbage og flere gange har de ringet om aften. De glemmer aldrig kunden. Det er heste folk der er ansat som ved hvordan der er at have hest. De arbejder med hjertet❤️ Stor ros til jer for altid at være der for os😊

14 mars 2019

Kære Pernille

1000 1000 tak for den meget varme og flotte anbefaling samt stor ros til os her på kontoret for at gøre en forskel. Det betyder alverdens og det sætter vi i den grad pris på. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder - det er de vi er her for. Men fantastisk når vi bliver mindet om at vi faktisk gør det godt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har brugt kongeriget i 14 år..

Har brugt kongeriget i 14 år... meget tilfreds... har prøvet first og Topdanmark til andre af mine heste men min yngste hest valgt jeg kongeriget til. De er de nemmeste at kommunikere med når der skal anmeldes skade

8 februari 2019

Kære M

Det er vi mægtig glade for at høre. Tak for den flotte anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kompetent og god rådgivning så den…

Kompetent og god rådgivning så den korrekte forsikring blev tegnet!

4 februari 2019

Hej Mette

Vi takker for den meget fine anmeldelse. Det glæder os at du føler at du har været i gode hænder.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.