Karup design Japan Bed
Frugan köpte en Karup design "Japan Bed" på nätet. Försäljaren skötte nog ärendet bra men har lite att säga om produktens kvalitet. Sängen kan inte skruvas ihop med verktygen som följer med sängen. Man behöver åtminståne skruvmejsel men rekommenderar att ha en skruvdragare till hands. Och man behöver också vara lite händig av sig för att få sängen att bli ens lite ditåt. Sängbottnet är inte stött ända ut. D.v.s bräderna sruvas inte fast i stommen utan i tre längsgående balkar varav endast mittersta sruvas fast i stommen. Detta i sin tur gör att bottnet lever och ger efter där den inte ska. Om man ligger ensam för nära kanten lyfter bottnet i andra ändan och jag väger bara 78kg... inte lätt men långtifrån tung. Bräderna i bottnet är fästa i varandra med band men bräderna är inte samma väg, vissa böjer uppåt andra neråt beroende på hur det har råkat sig på fabriken. Har somnat i en tung berusning på mest obekväma ställen men har aldrig haft så sjukt i ryggen som av att sova på denna skapelsen. Designern har antagligen ingen aning om hur man gör en säng. Vi sålde skiten för 20€ på facebook bara för att bli av med den.

Svar från Karup