Karens Koekken Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Maden og hvidvinen var rigtig god. Men da jeg så at vi havde betalt 50 kr for en flaske vin blev jeg både vred og forarget. Det kan simpelthen ikke være rigtig når man køber et så dyrt glas hvidvin, a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor varm anbefaling af Karens Køkken herfra. Vi fik en 3 retters menu bestilt til 20 personer som “ud af huset”. Maden ankom præcis til aftalt tid med fine instruktioner om let tilberedning inden... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Selvom corona har lukket landet skal man ikke snyde sig selv for gastronomiske oplevelser... Vi fik en super lækker take-home tre-retters middag fra Karens Køkken til at nyde i sommerhuset. Lækre for... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ventede i over en time til hvad der skulle være et stjerneskud til 188 kr. Det var en 1/2 rugbrød med en lille fiskefillet 2 skiver laks pillet rejer 2 salat blade sant ca5 skiver æble toppet med ch... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi har i dag købt take away Føj!!

Vi har i dag købt take away
3 gange burger 1 gang laks 1 gang kylling m salat
Burgerkæder var gråt og tørt
Kyllingen var hård som sten
Promfritterne var uspiselige.Lær at lave dem hos MD
Forfærdelig mad. Laksen var ok
665 kr. Vi fraråder alle at købe der
Jens Holm tlf 26856550 Bestiller var scallert

16 juli 2026

Fest for 65 mennesker.

Vi har holdt fest her i weekenden for 65 mennesker, hvor vi fik det lækreste mad man kan tænke sig.
Salaterne var fantastiske. Der var brugt mange forskellige friske krydderurter og årstidens bær og frugt på nye spændende måder.
Tre retter: forret, stor buffet og en lækker dessert. Det var ganske enkelt tip top.
Vi har følt os i super trygge og kompetente hænder lige fra planlægning til selve festen.
Meget professionelt.
Kokken og hjælpere gjorde at vi kunne slappe af og nyde vores fest, gæster og den dejlige mad.

21 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Spild af tid, tog aaaalt for lang tid

Vi havde ventet samlet 1 time og 45 min på mad og drikke, super dårlig service.
Vi var to personer, og alligevel så vi flere borde få mad og drikke serveret før os, selvom vi var kommet før dem.
Vi ventede på drikkevare i lang tid, men maden?! Den tog 1 time og 45 min at komme. Ikke nok med det, var personalet langsom til at give menu kort, samt servere drikkevarer, og især maden.
Avocadomaden som jeg havde bestilt, var ikke 88kr. Værd. Den var tør, og rugbrødet smagte ikke særlig godt.

6 oktober 2024

Oplevelsen var fantastisk

Oplevelsen var fantastisk servicen var god tjeneren sprang rundt og hentede dit og dat da vi var besværlige og ville have vand, ketchup og tændt sterinlyset. Helt sikkert ikke sidste gang vi kommer ps kan anbefale
Johns Burger
Daimis

21 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke rene toiletter og et der ikke…

Ikke rene toiletter og et der ikke virkede.
Havde bestilt fiskefilet med pomfrit, remulade og agurkesalat. Fisken lignede dem man køber i supermarkedet på frost. Remulade og agurkesalat, som vi måtte bede om, var hældt op fra en bøtte og ikke hjemmelavet.
Rejemaden blev serveret uden brød, kom dog efter det blev efterlyst. Så alt i alt ikke et sted vi kan anbefale.

11 augusti 2024

Beskidt

Sommerferien er igen i år gået til Ebeltoft.
Og endnu engang besøgte vi Karens køkken.

Menukortet var som det plejer. Helt ok.
Men nøj hvor var der beskidt på gulvene, fedtet på stole og vinduer og generelt nusset alle steder.

Vi sadler om og finder på noget andet!

28 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har faktisk ikke spist hos dem

Jeg har faktisk ikke spist hos dem, da vi i døren ber om et bord til 9 personer, får jeg at vide at der en regel der hedder at vi skal finde to retter og må kun bestille dette, og hvis dette ikke var ok skulle vi nok ikke spise der… vi spiste ikke der.

22 juli 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ikke tid eller pengene værd desværre

Vi ventede i lang tid på en tjener, både da vi ventede på menukort og da vi skulle bestille. Maden var også under lang tids venten. Og vi blev ret skuffede da den kom. Vi havde bestilt 2 stjerneskud, men det havde intet med stjerneskud at gøre. En smørstegt fiskefilet med håndpillede rejer, med et lille næsten ikke eksisterende stykke koldrøget laks. Der var salat af flere varianter, men ikke ordentligt skyllet, og en halv lime og et kvart æble skåret i både som pynt. Dressingen var en lille klat chilimayonaise, og så var det på en lille stykke rugbrød, med 3 små stykker tørt brød. 188kr pr person, og der var ikke engang til en forret.
Fisken var dog stegt fint, og rejerne smagte godt.

17 juli 2024

Alt for lang tid……..

Bestilte en burger og en fiskefilet m. Pommes frites. Det tog så halvanden time inden maden kom og først efter at jeg havde rykket for den.

9 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ventede i over en time til hvad der…

Ventede i over en time til hvad der skulle være et stjerneskud til 188 kr.
Det var en 1/2 rugbrød med en lille fiskefillet 2 skiver laks pillet rejer 2 salat blade sant ca5 skiver æble toppet med chillimayo,meget skuffende oplevelse. Stjerneskuddene er bedre i Føtex.
Kan ikke anbefales.

5 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt sikkert et sted som kan anbefales

Jeg bestilte bord og brunch til to personer.
Ved ankomsten blev vi modtaget af en venlig tjener der anviste os et dejligt bord, hvorfra der var fantastik udsigt over vandet.
Maden er et kapitel for sig selv, for vi var virkelig imponeret over niveauet som var super godt.
Tak for god betjening og lækker mad.
Hermed mine bedste anbefalinger

26 maj 2024

FREMRAGENDE⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Igen i år - valgte vi, at fejre min farś fødselsdag hos Karens Køkken.
Maden var perfekt, så lækkert, bordene var fint pyntet, fantastisk udsigt og det skønneste og mest serviceminded personale der sørgede for, at give os en dejlig oplevelse fra vi kom, til vi gik.
(På trods af en fyldt restaurant)
De varmeste anbefalinger herfra.

24 februari 2024

Vi bestilte varm mad

Vi var 7 personer der fik forret og hovedret. Betjeningen var fin hele vejen igennem. Forretten var ok, men hovedretten var kold. Fregatbøffen, bearnaisen, de tre skiver rodfrugt og de 3 rosenkål var kolde, ja selv smørret var så koldt, at det ikke nåede at tø op mens vi var der. Rosenkålen var desuden ikke tilberedt. Grunden til at jeg ikke kun giver en stjerne er, at det faktisk smagte udemærket, men synd at der ikke lige var blevet givet lidt kærlighed til retten.

2 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.