Det här tycker kunderna
Kaffen var god og rund i smagen. Betjeningen var i top (jeg blev betjent af Anna) Mængden af kaffe til prisen er lige i underkanten. Har købt kaffe mange gange hos jer og synes at der er reduceret no... Se mer
Vi har i Banedanmark flere gange haft besøg af Kalles Kaffe, og de leverer altid en skøn oplevelse. De kommer som aftalt, langer skøn kaffe, kakao og chai over disken, og er bare så rare allesa... Se mer
Magen til dårlig service finder man ikke.. Købte 4 kopper kaffe, jeg sagde jeg ville bestille, så får jeg svaret, så skal du jo sige hvad du vil have, i en rigtig sur tone. Nummer pladen er BE364. D... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Vores formål er, at udbrede kvalitetskaffe i Danmark, fra mobile kaffebarer, til events og folk på farten. Derfor er alle vores produkter af højeste kvalitet, lige fra vores kaffebønner til vores espressomaskiner. Kaffe og mælk er selvsagt hovedingredienserne på vores menukort, og derfor er vi rigtig glade for det gode samarbejde vi har med det lokale kafferisteri Copenhagen Coffee Lab, samt det sønderjyske mejeri Naturmælk.
Kontaktuppgifter
Krimsvej 29 , 2300, København S, Danmark
- 424-kaffe
- mail@kalles-kaffe.dk
- www.kalles-kaffe.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God service, da vi havde en isvogn ude til en konfirmation
Smilende og tilstedeværende betjening
Mængden af kaffe til prisen er lige i underkanten. Har købt kaffe mange gange hos jer og synes at der er reduceret noget over tid.
Jeg kan ikke udtale mig om kvaliteten…
Jeg kan ikke udtale mig om kvaliteten af kaffen, men jeg kan både høre og lugte de mobile kaffebarer, når de larmer og oser sig op ad Vesterbrogade. Det efterlader et indtryk af køretøjer, som næppe lever op til gældende regler.
Det harmonerer dårligt med Kalles ellers smarte og bæredygtige image. Jeg håber, at virksomheden fremover vil fokusere mere på reelle, miljøvenlige løsninger frem for aktiviteter, der bidrager til støj og forurening.
I skylder penge
Zoologisk have afdelingen. - Fin mad.
Bare uheldigt at der står 59 kr for en panini udenfor på skiltet , og jeg pludselig skal betale 65 kr da det står indenfor. De hævder at det er gamle priser udenfor.
Jeg spørg da maden er lavet om jeg så ikke bare kan vælge noget for de sidste 6 kr. Til det er svaret et rungende nej.
I skylder.
vh
Martin
Elendig kundeservice svarer ikke på de…
Elendig kundeservice svarer ikke på de mails, man sender om deres åbningstider i zoo.
Vi har haft Kalles kaffe ude til vores…
Vi har haft Kalles kaffe ude til vores sommerfest, og det var en succes, 1: det var god kaffe 2: det var god service, og 3: det var en fair pris, så det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Kalles kaffevogne.
Der var nogle dumme medarbejdere som tog mig i…
Der var nogle dumme medarbejdere som tog mig i min DIHH og råbte af mig at jeg skulle gå ud bare fordi jeg ikke købte noget fordi mit kort ikke virkede den dag
Den bedste kaffe 👌🏼
Jeg har ofte købt kaffe hos Kalle’s. Altid super god betjening og virkelig god kaffe. Jeg har også haft lejet en ‘Ølscooter’ til et åbent hus. Lidt sjovere end bare at have en fadølshane stående på et bord.
Fantastisk kaffe
Fantastisk kaffe og altid helt igennem søde kollegaer.
Kæmpe anbefaling
Kan desværre ikke udtale mig om…
Kan desværre ikke udtale mig om produkterne, idet de 4 medarbejdere i boden ved kænguruerne i ZOO ikke gad ekspedere kunderne i formiddag, de ville hellere snakke sammen.
Meget fin
Kalles kaffe laver rigtig god kaffe med meget fin service. De har også fin chai latte og de har til alle aldre. Der er kaffe, varm kakao og sodavand
Vi havde besøg af Julius med Kalles…
Vi havde besøg af Julius med Kalles Kaffe-vognen. Julius lavede kaffe i et hurtigt tempo med flotte latte art-dekorationer. Velsmagende produkter og god, venlig betjening.
Charmerende ung mand.
Virkelig dårlig oplevelse
Dårligt. Rigtig rigtig dårligt. Vi havde booket Kalles Kaffe til vores bryllup. For det første kom vognen over en time for sent og det er jo ikke en dag hvor man har brug for ekstra stress. For det andet kunne vi ikke få fat i chaufføren så vi anede ikke om han overhovedet kom. Og da han så endelig kom så var han sur og ret ligeglad med det hele. Alt i alt en ret ærgelig oplevelse på en ellers fantastisk dag. Jeg kan bestemt ikke anbefale Kalles Kaffe.

Svar från Kalles Kaffe
Vi havde besøg af Kalles Kaffe til vores sølvbryllup
Vi havde besøg af Kalles Kaffe til vores sølvbryllup, og det var fantastisk.
Vognen kom til tiden, baristaen var super sød og kaffen var fantastisk.
Vores gæster var henrykte :-)
Magen til dårlig service finder man…
Nummer pladen er BE364.
Den ansatte havde ikke navneskilt på, så kan ikke oplyse navn.. men sidste gang jeg køber noget der..
Virkelig god service - og perfekt kaffe
Vi brugte i går Kalles Kaffe til en studenterkørsel. Jeg oplyste i god tid om at vi kunne risikere forsinkelse, og blev lovet at det ikke var noget problem. Jeg skal love for at I levede helt op til vores forventninger. Kaffevognen ankom i god tid før det oprindelige tidspunkt, og da det viste sig at studenterne var 20 min. forsinket - blev det taget med den største ro og et stort smil. Kaffen var super lækker, og et godt afbræk i shots og Mojitos. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi booker en kaffevogn. Tak fordi at I var med til at gøre oplevelsen så god.
Fantastisk kaffe
De kommer som aftalt, langer skøn kaffe, kakao og chai over disken, og er bare så rare allesammen.
Så skal dine venner eller kolleger forkæles, så ring efter Kalles kaffe.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.