K.A. Catering & Grill Omdömen 238

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi bestilt mad til en fødselsdagsfest (med kort varsel) og var så tilfreds med resultatet. Maden var super lækker, nemt at servere og vi havde nok til alle. Vores gæster var så imponerede med maden.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem vellykket K.A. Catering leverede økologisk, helstegt pattegris m.v. til vores havefest. Alt klappede perfekt. Ankomst til tiden, maden klar til tiden, alt var perfekt stegt, selv om vi f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde bestilt pattegris, kyllingespyd og tilbehør til vores datters konfirmation den 31.maj 2025. Albert kom og satte pattegrisen over og passede grillen med et smil. Han havde godt styr på det... Se mer

Företagsinformation

1. Catering

Skrivet av företaget

Hos KA Catering & Grill har vi stor respekt for det ansvar som lægger i at stå for maden til ALLE de selskaber vi laver. Om det er helstegt pattegris, lækker grillbuffet eller spændende cateringmenuer. Så levere vi smagfulde menuer af høj kvalitet og i rigelige mængder. Vi har også stor erfaring i at lave store firma arrangementer, helt op til 10-15000 kuverter. Vi er tilmed meget service minded og fleksible :)

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Lækker grill fest

Kæmpe anbefaling herfra.

30 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service og kvalitet helt i top!

Vi havde fornøjelsen af at få én af K.A.Caterings grillmenuer til vores søns konfirmation og alt spillede! Maden var super lækker, gæsterne roste den, der var nok af den og Kristian sørgede løbende for at der ikke manglede noget på buffetbordet! Servicen og kvaliteten var i top og vi kan klart anbefale andre at bestille mad herfra!

18 april 2026

45 gæster kan ikke tage fejl

45 gæster kan ikke tage fejl! Vi afholdte en 70 års fødselsdag i et partytelt i vores have her i Greve. Uanset flotte taler, en utrolig optræden med sang og musik, så var det gennemgående tema hos gæsterne: "HELT FANTASTISK MAD" og så var der rigeligt af den.
K.A.Catering, havde sendt Aske som kok/grillmester og det klarede han helt eminent. Yderst diskret, en meget flot opsætning af den færdige mad...lige til den aftalte tid. Havde øje for behov for opfyldning og ikke mindst så flot en oprydning efter grillen - KÆMPE RESPEKT og tak til ham og virksomheden for at gøre dagen til en helt fantastisk oplevelse.

6 september 2025

Gennemført professionelt

Vi havde besøg af Albert fra K. A. Catering og grill til vores 2x50 års fødselsdag.
Professionel, rolig og stort overblik. Maden er vanvittig lækker, hvilket virkelig blev bemærket af vores gæster.
Vil ikke tøve med at give vores største anbefaling.

2 augusti 2025

Wow siger jeg bare 😉

Wow siger jeg bare, det er den bedste helstegte pattegris jeg nogensinde har fået.
Conrad havde maden klar til den aftalte tid, og på sin egen stille charmerende måde , formådede han at supplerer fadere og give alle et herlig måltid.
Conrad og K.A. Catering kan helt sikkert anbefales.

1 augusti 2025

Fantastisk mad

Fantastisk mad, service og personale.
Dejligt at i ringer ugen op til arrangementet og gennemgår aftalen, samt ringer på dagen når i kører ud.
Vi havde en fantastisk kok, Aske, som får vores varmeste anbefalinger. Sød, høflig, imødekommende ung dygtig mand. Maden var fantastisk, og der var nok mad til alle.
Tak.

5 juli 2025

Perfekt mad til fest

Vi har været ovenud tilfredse med maden til vores arrangement til vores Sommerfest i andelsforeningen.
Aske lavede utrolig dejlig grill med delikat tilbehør, som alle roste til skyerne. Det lutter tilfredse spisegæster.
Aske var helt profesionel og fortalte gladeligt hvad vi spiste.
Det er ikke sidste gang vi vælger firmaet

21 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grillfester Conrad lavede lækker mad…

Grillfester Conrad lavede lækker mad til vores datters konfirmation 14.06.25. Vi var glade og tilfredse. Gæsterne roste maden. Alt blev ordnet med et charmerende smil. Vi har tidligere fået Catering herfra og vil helt sikkert vælge dem igen.

14 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grillmester ankom satte op og lavede…

Grillmester ankom satte op og lavede maden. Satte frem sammen med vores køkken hjælp. Ryddede det hele pænt op og pakkede sammen efter maden som var superlækker. Kom høfligt og sagde farvel og god aften. Vi skulle ikke tænke på noget selv 👍👍 super flink ung mand de sendte ud vi siger tak til Albert 👍💪🙂

14 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

K.A Catering og Grill leverede en…

K.A Catering og Grill leverede en dejlig og lækker oplevelse med Pattegris Deluxe. Simon var kokken som var meget service mindet, hvor der ikke manglede noget alt var bare perfekt.
Kh. Jane og Dennis

7 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg valgte igen i år at bestille Grill-buffét til personalearrangement......…

Jeg valgte ligesom sidste år at bestille Grill-buffét hos K.A Catering og Grill til vores medarbejder sommerarrangement 11-06-2025, og det bliver bestemt ikke sidste gang!

"Drengene" kom til aftalt tid - søde, venlige og meget hjælpsomme. Det sætter man pris på, når man holder arrangement for 120+ mennesker.
Maden var fantastisk – både velsmagende og flot præsenteret. Der var noget for enhver smag, og alle tilbagemeldinger på arrangementet har været meget positive.

En rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale K.A Catering og Grill.

11 juni 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.