JYSK Danmark Omdömen

51 583
TrustScore 4.5 av 5

4,3

Adam med kollega är helt enkelt bäst! Adam hade placerat visningsexemplar väldigt bra, dessutom fantastisk med planeringen för upphämtning av allt jag köpte utöver min beställning. Istället för 2 p... Se mer

Det var en av delarna som var trasig men jag fick en helt ny vara utan att behöva skicka tillbaka den som var trasig. Snabbt svar och mycket trevligt bemötande och ingen diskussion.

1. Möbelaffär

JYSK har altid et godt tilbud til dig indenfor alt til boligen - gå på opdagelse i vores store sortiment og se alle de gode tilbud idag!

Om JYSK

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

52 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(51 583)

16 618 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

bra,lätt,bekvämt

11 juni 2023

Hej Kund,

Thank you very much for your review.

We are happy that the experience was easy, pleasant and good! That's perfect 🙌😍

We wish you a nice day

// Rikke, JYSK customer service Denmark

Bra varor och ekonomi pris.

10 juni 2023

Hello Mohammad,

Thank you very much for your nice review.

We are glad that you have taken the time to write this and that you are satisfied with the goods and the price 😍

We wish you a wonderful day

// Rikke, JYSK customer service Denmark

Det är otroligt dålig service hos Jysk

Det är otroligt dålig service hos Jysk, ska ni reklamera behöver ni säga att problemet uppstod för senast två månader sedan, annars går inte reklamationen igenom. Jag har aldrig varit med om ett företag som varit så dålig på att ta emot reklamation. Själv köpte jag ett köksbord för snart två år sedan som tappat färgen, jag förväntar att ett köksbord kan användas längre utan defekter (det var inte det billigaste). Mig förlorar Jysk som kund och jag kommer inte förespråka dem tyvärr.

17 maj 2023

Hi Nina

Im sorry to read about your experiance with our customer service, regarding your claim.

That is not the way it is supposed to be, i can from here unfortuantly not help you, you therefore need to concact your local customer service center, and they will from here look into the case and help you.

I wish you a good day.

//Mette - JYSK Customer Service Denmark.

Mycket bra service av butikspersonalen…

Mycket bra service av butikspersonalen vad det gäller information om det vi behövde och som måste beställas via nätet (madrass).
Snabbare leverans än angivet!

5 maj 2023

Hi Janne

Thank you very much for your wonderful review.

Nice to read that review. And that it has always gone as it should.

Good day.

// Anne JYSK Customer Service

Stökig leverans av trasiga möbler

Stökig och strulig leverans av trasiga möbler i flera omgångar. Loungegruppen vi beställde var trasig när den kom BÅDA gångerna (gjorde retur och fick en ny soffa) vilket säger en del om deras dåliga produktkvalitet och/eller dåliga leveransalternativ (Bring). Upplevde att kundtjänsten duckade vissa av mina frågor och att dom slarvade med ärendet, vilket gjorde hela upplevelsen väldigt besvärlig för oss.

11 maj 2023

Hallå Catarina

Vi är mycket ledsna för den dåliga upplevelsen du haft i Sverige, men eftersom detta är den danska avdelningen kan vi tyvärr inte göra så mycket åt det, jag är mycket ledsen.

Vi önskar dig en trevlig dag

//Dahlia - JYSK Danmark

Helt fantastiskt personal vänlig

Helt fantastiskt personal vänlig, hjälpsam och trevlig. Bra sortiment och bra priser.

3 maj 2023

Hi Marianne

Thank you for your review and the 5-stars ⭐⭐⭐⭐⭐

Im so happy to read about your good experiance with us, we hope to see you again soon in the store.

I wish you a great day.

//Mette - JYSK Customer Service Denmark.

Bra kvalitet och prisvärt

Bra kvalitet, prisvärt, fantastiskt att man kan reservera varor online och kundservice är väldigt bra och hjälpsam.

3 maj 2023

Hi Rowa,

Thank you very much for the great review.🥰😍

It is so nice when our customers are completely satisfied when they shop at JYSK.

Thank you for your time, have a great day.

//Pernille, JYSK Customer Service Denmark

Bra kvalitet trots lågt pris och…

Bra kvalitet trots lågt pris och leveranstid var kort.

5 april 2023

Hallo Christer

Vi takker for de 5 stjernene, det betyr mye for oss, og så flott at du har hatt en god opplevelse å handle hos JYSK ❤

// Dahlia - Danmark

Bra service

Bra service, fina stoldynor.

9 april 2023

Hi Christina

Thank you very much for your review.

How wonderful it is to read that you received a good service and that our cushions meet your expectations.

We wish you a wonderful day.

// Anne JYSK Customer Service

Klistra bänk

Bästa finaste soffan, är SÅÅ NÖJD, perfekt utan karmstöd, lätt att montera, stadig sittvänlig skön, rekommenderas till 1000%

7 april 2023

Hi Gunilla

Thank you for your great review.

How lovely to read that you are happy with your new sofa.

I wish you a good day.

// Anne

Fin service af Morten 😀

30 mars 2023

Hej Rikke

Dejligt at læse at du har haft en god oplevelse i en af vores butikker og fået fin service af Morten 🥰🥰

Du ønskes en skøn dag.

//Mette - JYSK kundeservice.

Söndagen den 9/3 var jag på Jysk i…

Söndagen den 19/3 var jag på Jysk i Vetlanda, det var 2 personer som arbetade, en tjej och en kille. Tjejen var jätte otrevlig. Hon bara kollade i datorn när man behövde hjälp. Ville inte röra på sig. Hon heter Veronica.
Jag tänker inte handla på Jysk längre

19 mars 2023

Hi Soz,

I am sorry to hear that you unfortunately had a bad experience in a JYSK Vetlanda.

This is not the intention and will be taken on to the appropriate department.

After all, we wish you a nice day

// Rikke JYSK customer service Denmark

Lita inte på Jysk Alingsås

Stor varning !!!!!!

Jysk Alingsås gjorde ett enkelt byte av en madrass till en cirkus, då vi var överens om ett byte och butiken godkände att vi tog en dyrare, helt enligt konsumentverkets regler.

Allt var en fröjd tills personalen började ljuga och hitta på att vi skulle betala mellanskillnaden när vi skulle hämta den nya ersättningsmadrassen.

Allihopa i butiken stod och ljög, men tragiskt nog för dem, så fanns allt inspelat på mobilen, då vi har hört att många andra råkat ut för samma i denna butiken.

Personalen stod vid dessa två tillfällen och hånflinade innan de visste att allt var inspelat. Kundservice var lika menlösa och verkar inte bry sig om att deras egen personal ljuger.

Vårt betyg för denna butik är att den är mycket oseriös med ung oerfaren personal som riskerar skapa konflikter med kunder.

31 januari 2023

Hi Håkan

Thank you for youre time to write this review.

I am very sorry for the experience you have had in connection with the replacement of your mattress.

Unfortunately, I can't help from here with finding a solution to this, as I'm with the Danish customer service.

Please direct your inquiry to JYSK customer service in Sweden, who will be able to help answer your inquiry.

We wish you a very good day.

With kind regards
Mette - JYSK Customer Service Center Denmark.

Fantastisk tjej i kassan på Jysk…

Fantastisk tjej i kassan på Jysk Härnösand som hade en ny på jobbet skylt idag 22-01-14 vid ca 13 tiden. Kassörskan dubbelkollade med oss så att vi var medveten om att det var rätt täcke vi köpte efter vi betalat och trots kö, vilket det inte var.. Vi slapp fara hem och tillbaka igen.

13 januari 2023

Hello Peter

I am happy to hear that you are satisfied with your experience.

Have a great day

Frederikke W