Juwelier van Willegen Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn man kocht hier een hele dure armband voor ons 25-jarig huwelijk, na 5 jaar was er dusdanige slijtage dat het bedeltje met diamanten eraf is gesleten. Alles wordt in orde gemaakt, maar ze geven mi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag hebben wij Juwelier van Wilgen bezocht vanwege de potentiële aanschaf van een Grand Seiko. Wij werden vriendelijk begroet door Alex Vroom die ons daarna ook kundig te woord stond. Ze hadden oo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede ervaring. Mooie aanbieding gezien via link op faceboek. Even gebeld of dit allemaal wel klopte. En het klopte, zeer vriendelijk te woord gestaan en horloge gelijk een paar uur voor mij g... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na een tijd terug een eerste fijne ervaring te hebben gehad bij van Willigen, nu van Willigen bezocht voor meerdere horloges. Heel fijn geholpen door Scott en zijn collega’s. Scott was zeer ter zake k... Se mer

Företagsinformation

1. Klockbutik
  2. Juvelerare
  3. Smyckesbutik

Skrivet av företaget

OFFICIEEL DEALER VAN TOPMERKEN HORLOGES, SIERADEN EN TROUWRINGEN Van alle merken die u hier kunt kopen zijn wij officieel dealer. De producten die op deze website staan hebben wij daadwerkelijk op voorraad, hierdoor kunnen we morgen al bij u afleveren. Wilt u een product liever eerst bekijken of passen kom dan langs op onze toplocatie aan de Hoogstraat 15 in Den Haag. BESTELLEN BIJ JUWELIER VAN WILLEGEN Op zoek naar een mooi horloge, sieraad of trouwring van hoge kwaliteit? In onze webshop vind je onze gehele collectie van uitsluitend topmerken. Vandaag bestellen is de volgende werkdag in huis. Liever persoonlijk advies? Wij zijn 7 dagen per week geopend. Wij hebben de nieuwste modellen en exclusieve limited editions op voorraad van onder andere TAG Heuer, Grand Seiko, Oris, TAG Heuer, MeisterSinger, Longines, Seiko, Frederique Constant en Tissot. Binnen onze sieraden collectie bevinden zich altijd de laatste trends in ringen, armbanden en colliers van merken zoals Bron, Bigli en Georg Jensen. En ga je binnenkort trouwen? Dan laten we je met plezier onze gevarieerde collectie trouwringen zien van Christian Bauer en Saint Maurice Juwelier van Willegen.nl gelooft in de kracht van clicks & bricks. Alle producten die op deze website staan hebben wij daadwerkelijk op voorraad in onze winkel in Den Haag. Hierdoor heb je de zekerheid dat een internetbestelling de volgende werkdag thuis bezorgd wordt of wanneer je liever eerst het product in onze winkel wilt bekijken je niet voor niets komt.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Very good service.

Very good service.
International shipping was fast.
Great experience.

28 juni 2024

Svar från Juwelier van Willegen

Great to hear, thank you.

Goede beleving

Ze maken er werk van om iets feestelijk af te leveren
Mooi verpakt en een paar lekkere Haagse hapjes erbij

21 juni 2024

Svar från Juwelier van Willegen

Fijn om te lezen, bedankt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel veilig en netjes verstuurd

Heel veilig verstuurd, mooi ingepakt en haagsje hopjes erbij. Erg leuk detail.
Prachtig horloge, enig puntje was dat de tijd en datum al goed hadden mogen staan. Maar was geen probleem.

25 juni 2024

Svar från Juwelier van Willegen

Bedankt voor de beoordeling, moeten wij zeker op letten en scherp blijven. Veel draag plezier

Uitstekende communicatie

Ondanks dat het horloge in tegenstelling tot de website niet op voorraad was maar besteld moest worden, was daarna de support heel erg goed. Heel snelle reacties op mails, en actief op de hoogte gehouden van voortgang bestelling.

18 juni 2024

Goed geholpen

Ik werd goed geholpen door de medewerkers. Ze gingen heel erg meedenken met opties die ik kan kiezen. Uiteindelijk heb ik een mooie keuze kunnen maken dankzij hun.

16 juni 2024

Svar från Juwelier van Willegen

Fijn om te lezen,wij staan graag voor iedereen klaar

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel en voldoet aan alle verwachtingen

Snel en goed verpakt en verstuurd. Het horloge is in perfecte staat ontvangen en voldoet aan alle verwachtingen!

13 juni 2024

Svar från Juwelier van Willegen

Veel draag plezier en bedankt voor de mooie beoordeling.

20 % ‘summersale’

Gebruik gemaakt van de ‘summersale’, gisteren besteld en vandaag al geleverd. Nieuw, netjes en fraai cadeaupapiertje 👍🏻
Gelukkig alles 100 %

19 juni 2024
Omdöme utan inbjudan

Een horloge besteld

Een horloge besteld waar ik heel blij mee ben. Gewoon netjes en snel verzonden. Ook vind ik de website erg prettig. Fijne zaak en zou er zeker weer bestellen.

9 juni 2024

Svar från Juwelier van Willegen

Mooie woorden. Bedankt en veel plezier van het horloge.

Great service

Great service, I had a watch shipped internationally and the store did a great job! I was interacting with very friendly and responsive people

3 juni 2024

Svar från Juwelier van Willegen

Great To hear. Enjoy the watch.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.