Jammer, Jumbo Galecop in Nieuwegein, altijd lege vakken, medewerkers die geen Nederlands spreken en merken die plotseling verdwijnen. Ik ga voortaan naar AH Muntplein.
Det här tycker kunderna
op 09-02-'26 16:37 via jumbo supermarkten gebak besteld, en, Het isGelukt bestelling is gelukt (1915664) ook de ophaaltijd bij filiaal : 12-02-26 vanaf 20:30 uur!, dat vonden we erg vreemd zolaat... Se mer
Slecht management
Ik vind de jumbo veel overzichtelijker…
Ik vind de jumbo veel overzichtelijker en betere supermarkt. Dan de andere supermarkten in Varsseveld. Ik ben erg te over ze
Aardige medewerkers maar...
Aardige medewerkers. Maar op een fatsoenlijke manier iemand compenseren voor een fout in het gewicht (minder dan 200 ipv 260 gram) van worst zit er zoals voorheen niet meer in. Wel de klant de fout laten melden en 10 minuten laten wachten. Jumbo Op de Kamp Landgraaf.
op 09-02-'26 16:37 via wwwjumbosupermarkten gebak besteld
dat vonden we erg vreemd zolaat...klantenservice gebeld: ja hoor,wel vreemd, maar is wel goed!tot tweemaal! Dus ik naar Jumbo : niets?!? ik ben 13-02-'26 jarig , Nog geen sorry gekregen, er werkt iets niet in het systeem, en je kunt het niet verder aangeven, want klaarblijkelijk kijkt iedereen in hetzelfde (foute) systeem en in de winkel wordt geprobeerd er een punt aan te zuigen/manager doet net of zij niets hoort, en ja die jonge medewerkers.....Ik ben zeer kwaad over zo'n waardeloze zaak, je kan bij Jumbo geen klacht/verbeteringsinfo indienen, contactformulier is afgeschaft, Ben benieuwd naar de kompensatie!
Jumbo roemer heemskerk kebab loempia…
Jumbo roemer heemskerk kebab loempia staat op de verpakking...
Loempia is helaas voor 75 % gevuld met aardappel
Bezorging Jumbo
Bezorging Jumbo, al 6 jaar klant, mijn zoon van 16 doet de deur open en roept mij, pap de boodschappen, sorry meneer de 2 kratten bier de wijn en de advocaat mag ik niet geven en neem ik mee terug, woest was ik, belachelijk, nog nooit zo iets mee gemaakt, waar gaat dit naar toe in Nederland, moet ik mijn kinderen verbieden nog de voor deur open te doen als er wordt aan gebeld? Jumbo kan van mij de boom in, einde oefening.
Ik ben al vier weken aan het vragen…
Ik ben al vier weken aan het vragen wanneer de bar le duc bruisend water met citroen smaak weer binnenkomt en iedere dag zeggen ze morgen en niet alleen met bar le duc maar met heel veel andere producten ik heb nog zo n stront winkel
meegemaakt jumbo voltaplein Maastricht als ik jullie min vijf sterren kon geven dan had ik dat gedaan
Geen goed alternatief. Geen oplossing.
Elke week bestel ik mijn boodschappen bij de JUMBO, want ik kan de deur niet uit. En normaal gaat dit goed. Ik had een bestelling voor een aardbeien taart, zie ik in de app dat het product niet leverbaar is en dat ze mij bosvruchten willen geven. Dat wordt niet wat, winkel gebeld. Doorverwezen naar klantenservice. Die kunnen geen andere aardbeien leveren. (andere; zak/verse/merk/biologisch) Ik mag de bosvruchten mee laten nemen, maar ze kunnen het niet omwisselen, daar doen ze niet aan. Als ik aardbeien bestel, verwacht ik aardbeien. Geen telefoontje gehad van te voren, geen e-mail en nu dus geen oplossing. Hadden ze dit eerder gemeld had ik er rekening mee kunnen houden. Heel vervelend, mijn klant wilde een aardbeientaart en die moet ik nu afzeggen. Dag Jumbo. Hallo AH!
Slechtste jumbo van Nederland
FW: Formele klacht – structurele weigering TOTO-uitbetaling en bejegening door filiaalmanager jumbo filiaal oosterhout nb zuiderhout je kan honderden euro's inzetten maar bij prijs dan is deze jumbo filiaal moeilijk met uitbetaling deze filiaal moet maar stoppen met aanbieden van toto als met niet kan uitbetalen en personeel van deze filiaal echt onvriendelijk
JUMBO Westermarkt
JUMBO Westermarkt
De Vissoep is waanzinnig werelds en een constante kwaliteit.
Top
Service met een glimlach?
Kocht een pak magere yoghurt. Zag thuis dat de onderkant van het pak heel nat was.
Terug naar de winkel.
De caissière liet mij lang wachten voordat ik iets kon zeggen. Haar reactie: ‘ We nemen geen zuivel terug’.
Op mijn tegenwerping dat het product niet goed is, zet ze me weer in de wacht. Na een aantal minuten roept ze pas een medewerker van de zuivelafdeling op.
Deze lost het probleem adequaat en vriendelijk op.
Dezelfde caissière al eerder meerdere keren onvriendelijk mee gemaakt.
Bij mijnhulpvraag bij problemen met de zelf scan kassa reageert ze geërgerd en onvriendelijk.
Deze dame is selectief vriendelijk/onvriendelijk.
Service met een glimlach: bij haar dus zeker niet
Steeds verrotte advocado peren van jumbo
Steeds verrotte advocado peren van jumbo . Ik bestel boodschappen online maar het komt vaker voor dat de hele pakket van advocado peren totaal verrot zijn. Deze laatste bestelling was zichtbaar verrot aan de buitenkant ingedoken dus logisch dat het totaal bruin van binnen was. Deze keer heeft jumbo photos gevraagd terwijl ze geen gelegenheid geven voor photos op de app. Waarschijnlijk hopend dat ik geen photo had genomen en en leugenaar ben.
Ik neem altijd photos maar normaal gesproken zie ik geen gelegenheid om ze te sturen.
Jumbo pas jullie app aan zodat men automatisch photos van jullie verrotte verse producten toe kan voegen.I
Heb €2.99 terug gekregen maar geen reactie op mijn e-mail
Bestel hier niet als je je boodschappen daadwerkelijk nodig hebt.
Bijna €50 betaald voor boodschappen die grotendeels niet zijn geleverd of onbruikbaar waren.
Ik miste een groot deel van mijn bestelling (o.a. volledige kratten), kreeg producten die ik niet had besteld, ontving een halflege doos eieren en later bleken ook de tomaten volledig beschimmeld. Alles direct gemeld, inclusief foto’s.
Via de chat werd bevestigd dat ontbrekende en beschadigde producten zouden worden terugbetaald. Vervolgens krijg ik per mail een automatische afwijzing met als reden dat het “geen logische terugbetaling” zou zijn omdat producten uit verschillende kratten ontbreken. Dat is absurd — juist omdat meerdere kratten niet (volledig) zijn geleverd, ontbreken die producten.
Kortom:
• geen volledige levering
• bedorven producten
• tegenstrijdige informatie van medewerkers
• en uiteindelijk geen geld terug
Ik moest alsnog zelf naar de supermarkt én blijf zitten met de kosten. Dit voelt niet alleen klantonvriendelijk, maar ronduit onzorgvuldig. Voor online boodschappen verwacht je betrouwbaarheid — die heb ik hier totaal niet ervaren.
Lasterbeschuldigd van diefstal door…
Bagger beschuldigd van diefstal door een lui ongeïnteresseerd takke W terwijl ik de bon van de AH bij me had waardeloos bedrijf kom hier nooit meer terug.
Locatie Junbo Brouwhuis Helmond.
Empty stocks etc
For several days I go to Jumbo Hillegom, and there is never bread. At 15h no bread. At 17h no bread. Completely empty shelfs! At 20h no bread… never!
Asked the employee and she says “we have a new sistem, so we don’t have enough bread for the entire day. In the morning we have”. And then I replied “so only in the morning you guys have bread?”. The answer was “no”. So not conclusive. I don’t think this is normal.
Place to return bottles/ pick up, allways dirt, horrendous smell and the floor always sticky…. The kids restock the supermarket looks like they are in the party, when we want to grab something looks like they making a favor and we are wrong. Sometimes 3 to 5 kids next to 2 trolleys restocking, so you can’t even pass.. Not nice at all!!!
Jumbo Van Beest Hillegom.
kan het nog slechter?
Zoals zo vaak tegenwoordig wordt de mooiste aanbieding(en) niet geleverd. Het begint een beetje vervelend te worden, temeer omdat je dat pas vlak voor de levering te zien krijgt.
5 producten vandaag ..dat kan toch niet?
Echt heel slecht.
Vaak lege schappen en arrogante…
Vaak lege schappen en arrogante vakkenvullertjes.
Meerdere malen boodschappen online…
Meerdere malen boodschappen online besteld. Er ontbreekt altijd wel iets vooral als het 1 en 1 is. Nou ze rekenen gewoon de volle prijs dan. Vandaag spande de kroon er ontbrak zowat de halve bestelling en voor veel de volle prijs betaald. Heel jammer want ik ga kijken voor een andere super voor thuis bezorging. Dag Jumbo
Allereerst bestelling geplaatst met een…
Allereerst bestelling geplaatst met een 1+1-gratis aanbieding. Bij levering werd deze korting niet toegepast, terwijl dit duidelijk stond vermeld tijdens het bestellen. Ook werd mij geen mogelijkheid geboden om de bestelling of de prijzen aan te passen of om producten te weigeren.
Als consument heb je volgens het Burgerlijk Wetboek (art. 6:217 BW – overeenkomst door aanbod en aanvaarding, art. 6:227b BW – correctie van fouten bij online bestelling) recht op correcte uitvoering van je bestelling. Daarnaast zijn misleidende of oneerlijke handelspraktijken verboden (art. 6:193a e.v. BW).
Ik vind het teleurstellend dat Jumbo deze wettelijke rechten niet respecteert. Ik heb daarom een formele klacht ingediend en zal de zaak, indien nodig, melden bij de Consumentenbond of de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
Tip voor andere consumenten: controleer altijd je online bestelling bij levering en wees niet bang om je wettelijke rechten op correcte prijzen en aanbiedingen op te eisen. Het kan helpen om altijd te verwijzen naar de relevante artikelen in het Burgerlijk Wetboek bij communicatie met de winkel. had ik 3 artikelen 1+1 gratis!!!
Daarbij werden mijn boodschappen op 4 dec de geleverd en op 6 december was de roerbakgroente twee grote zakken overdatum. Ofwel, die kan ik dus nu weggooien want het is vandaag 8 december. Jumbo bezorgd dus ook nog eens haar producten die bijna over datum zijn, die je in de winkel niet zou kopen en aan de deur niet mag weigeren !!!
En daarbij komt wie kijkt dit na als je veel boodschappen happen doet online?
Daar is geen tijd voor want je wilt de chauffeur ook niet van z’n werk houden.
Het is écht onacceptabel. Klantenservice telefonisch is slecht opgeleid en kan weinig doen. Jumbo haalt schouders op en zegt ‘dit is het nou eenmaal” einde citaat klantenservice. Onacceptabel.
Jumbo Duiven
Jumbo Duiven. Onvriendelijk asociaal en nog grote mond terug.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.