Jørgen Laursen A/S Omdömen 166

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ny kunde ved Opel i Viborg Havde en fantastisk oplevelse af service, virkelig mødt med respekt som kvindelig køber, især Jacob var god til at få mig til at føle mig hørt, i forhold til mine behov og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget god service og købs oplevelse hos Noah. Vi har købt en Navor e5. Noah har hele vejen igennem vaeret forstaaende, hjaelpsom og imoedekommende. Han gik endda en ekstra mil og tilboed os laanebil d... Se mer

Företagsinformation

1. Bilhandlare

Skrivet av företaget

Autoriseret Opel, Citroën, Fiat og Navor Bilforhandler og værksted/skadescenter på nye og brugte biler i Viborg og Skive. Salg,Leasing & Finansiering Erhvervscenter Opel, Citroen og Fiat Professionel Se vores Facebook på understående Link https://www.facebook.com/OpelCitroenFiat

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Har købt brugt bil

Har købt brugt bil - og fik en fantatisk ærlig og troværdig betjening - så fuld fortjent med 5 stjerner..... .

8 april 2026

Svar från Jørgen Laursen A/S

Tak John og rigtig god dag til dig :)

Imødekommende

Imødekommende. Venlighed - Meget professionel -
En sælger jeg fik tillid til.

30 mars 2026

Hej Lilli
Tak for din anmeldelse, jeg giver “roserne” videre til sælgeren,

Ny kunde ved Opel i Viborg

Ny kunde ved Opel i Viborg
Havde en fantastisk oplevelse af service, virkelig mødt med respekt som kvindelig køber, især Jacob var god til at få mig til at føle mig hørt, i forhold til mine behov og ønsker
Så en god oplevelse og jeg holder ved fortsat som kunde

27 mars 2026

Hej Maj
Tak for de pæne ord.

Utrolig god service

Jeg kan kun anbefale Jørgen Laursen i Skive, hvis du skal købe din næste bil 👍🙂
Vi har lige købt vores anden bil hos dem, første gang var for 2 år siden og vi kom tilbage, fordi jeg har kunnet stole på dem efter en handel og har fået en super god service👍🙂
Skulle have hentet bilen en tirsdag, men blev kontaktet om mandagen og fik at vide, at han gerne ville vente til torsdag, da han ikke syntes bilen så god nok ud til at aflevere. Så den blev sendt retur til leverandør for en ompolering. Det kalder jeg service!😀
Han kunne jo bare have udleveret nøglen, og været ligeglad med udseendet, men nej, den skulle se ordentlig ud 🙂
Så en rigtig god oplevelse og hvis jeg skal have en ny bil igen, så bliver den også købt hos dem 👍
Så en handel hos Jørgen Laursen, med Flemming ved roret føler jeg mig sikker på god og jordnær service og handel 🙂
Han er en yderst behagelig sælger, dem er der ikke mange af, så derfor skal han fremhæves lidt ekstra 👍

14 mars 2026

Hej Camilla
Tak for at dele din oplevelse her på Trust Pilot
Det er vi rigtig glade for

Ny kunde hos Opel Viborg

Som ny kunde hos Opel Viborg, Jørgen Lauersen, har jeg oplevet en rigtig dejlig modtagelse, Jeg oplever en god og professionel betjening, både fra salg og værksted. Så det tyder godt for vores fremtidige samarbejde. Tak til Michael, Michael, Bo Jes og Niels Jørgen :)

16 januari 2026

Hej Erik
Det varmer vores hjerter, og gør os stolte at vi kan tiltrække nye kunder, og gøre tingen rigtigt.
Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse her.
Bedste hilsner

Jeg søgte en nyere bil

Jeg søgte en nyere bil. Og kom i butikken flere gange da jeg var i tvivl om hvad jeg søgte. Blev mødt venligt og positive hvergang. Og fik gode faglige snakke om mine ønsker og behov ved køb af bil.
Fuld forståelse for alle mine spørgsmål som blev besvaret med overskud og rummelighed.
Til sidst nåede jeg frem til hvad jeg skulle have. Tak for hjælpen. Det blev en Opel mokka

3 mars 2026

Hej Cindy
Vi er glade for at kunne hjælpe, og Tak for de pæne ord.
Bedste hilsner

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Murat tog godt imod os og vi endte med…

Murat tog godt imod os og vi endte med at købe en brugt Citroen eC4
Fik god vejledning hele vejen igennem og følte os trygge ved at handle
Kun positivt at sige om handlen og oplevelsen
Sus og Frank

10 mars 2026

Hej Sus og Frank
Dejligt at i tog jer tid til at evaluere os, og tak for de fine ord, som jeg lader gå videre til Murat.
De bedste hilsener

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Oplevelsen kunne have været bedre hvis…

Oplevelsen kunne have været bedre hvis sælgeren havde givet sig tid til at gennemgå bilens stand og egenskaber. Men den skulle bare sælges.
Den kører ok.

30 januari 2026

Hej Helge
Det er jeg ked af at høre, kan du hjælpe mig med lidt flere oplysninger , evt. fakturanummer, så jeg kan undersøge forløbet ?
mvh

Tak for en god handel

Tak for en god handel. Er yderst tilfreds med bilen og jeres fantastiske service!

12 februari 2026

Svar från Jørgen Laursen A/S

1000 Tak for din tilbagemelding.
Den varmer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

PAS PÅ

PAS PÅ! Vi købte brugt bil, ganske vidst på CVR (uden garanti) men bad om at få den synet da vi ville være sikre på, at sikkerheden var på plads. Den blev synet og den ivrige sælger Murat brugte vendingen: "Det kan ikke gå galt"...det gjorde det så..Vi har lige haft bilen til eftersyn og ALLE 4 bøsninger er smask rådne? + det løse bliver det en værkstedsregning på langt over 10.000,- Quick Point fortæller Os at sådan en tilstand SKAL konstateres ved SYN og IKKE kan ske på så kort tid(3-4 mdr) Utroligt og særdeles skræmmende, at Jørgen Laursen A/S bruger en så suspekt synshal og endnu mere uforståelig at Jørgen Laursen A/S's eget værksted ikke ser det, da de skifter et forhjulsleje inden overtagelse. Set i bakspejlet og i lyset af Murats veltalenhed og ivrighed, er vi nu ikke et sekund i rvivl om, at vi har er blevet snydt 😞 og kan kun konstatere, at Jørgen Laursen A/S melder sig ind i klubben af utroværdige og fordækte Bilforhandlere! Tak Murat for at tage rø... på os! Håber at du får en lønforhøjelse eller i det mindste en flaske vin, som månedens Medarbejder. Det har du fortjent, for at være den gode sælger du er!

19 februari 2026

Hej Frank
Jeg er ked af den oplevelse du har haft, og at du føler vi har snydt dig, men vi har ingen specielle aftaler med nogen synshaller, og kan på ingen måde tage ansvar for, hvad synshallen finder af fejl, så det er udelukkende den pågældende synshals ansvar.
For kunne afdække sagen, bedes du sende mi følgende oplysninger til min mail ole.hansen@jorgenlaursen.dk :
* Kopi af faktura eller slutseddel.
* Eller Fimanavn på Køber og fakturanummer.
Så vender jeg straks tilbage
Ole Hansen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været kunde hos Jørgen Laursen…

Jeg har været kunde hos Jørgen Laursen i godt 40 år og er altid blevet godt behandlet og det er jeg også blevet i den handel vi lige har haft

8 februari 2026

Tak Sonja
Vi er rigtig taknemmelige for at du giver os denne tilbagemelding.
Mvj

Rigtig god oplevelse

Noah Rosenquist stod for salget af min nye brugte bil, og jeg har været meget tilfreds med hele forløbet. Han var lydhør, nede på jorden og god til at give klare og forståelige oplysninger, da jeg har meget begrænset viden om biler😅.

Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Kan klart anbefales at handle hos Jørgen Laursen A/S Skive med Noah i spidsen for salget

13 februari 2026

Hej Catja
Tak skal du have.
Jeg bringer "roserne" videre til Noah

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.