Köpte en vara som det var fel på i kartong och hörde av mig direkt till kundtjänst. Dem svarade på några minuter och bad mig skicka tillbaka varan för reklamation. Sagt och gjort så mina pengar åt... Se mer
Beställde en wozinsky skoterväska 3l tillsammans med huawei hörlurar. Dessvärre var scoterväskan inte på 3l,utan max 2l. Inte jollymobils fel egentligen, utan tillverkarens. Tyvärr kom ej mina... Se mer
Allt gick bra både mail konversation och produkten jag köpte stämde överens med det jag hade beställt samt lev gick på 2dagar inget att klaga på, det är tredje gånger jag köper från detta företag.
Informationen kommer från olika externa källor
Visa "Ecommerce software by PrestaShop™" i sidfoten
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, varan var dlut, fick mail och det löstes. Snabb leverans. Rekomderar
MOBILSKAL TILL SAMSUNG
Allt gick bra både mail konversation och
inget att klaga på, det är tredje gånger jag köper från detta företag.
Supportmejlen trasig
Varan jag beställde fanns inte i lager, och mina svar till supportmejlen studsar:
"support [at] jollymobile.com
host mail.jollymobile.com [2001:67c:750::3]
SMTP error from remote mail server after RCPT TO:support [at] jollymobile.com>:
550 No such recipient here"
Finns inga andra sätt att kontakta butiken så jag kan inte makulera min beställning.
Mobilskal
Varan jag först köpte fanns inte kvar men fick frågan om det funkade med en snarlik. Några dagar senare låg paketet i brevlådan.
Lite längre leveranstid men fullt godkänt och inga konstigheter.
Bluffbolag
Bluffbolag. Skickar utgångna produkter utan fungerande mjukvara.. Support är katastrof och det går inte returnera varor.
Utmärkt
Klickade in på den här sidan först efter att jag gjort mitt köp och blev förskräckt av alla dåliga omdömen. Förväntningarna blev minst sagt låga. Jag beställde ett mobilskal till min Samsung och paketet kom några dagar efter lagd beställning. Inga defekter, tydlig manual, produkten matchar beskrivningen...
Antingen har samtliga som lämnat dåligt omdöme haft otur/fått måndagsexemplar eller så hade jag en särdeles tur!
Nöjd är jag iaf. 🙂
Beställde en wozinsky skoterväska 3l…
Beställde en wozinsky skoterväska 3l tillsammans med huawei hörlurar.
Tyvärr kom ej mina hörlurar med trots att min orderhistorik visade på att allt skickats.
Men på pappret som kom med paketet så stod det att jag skulle kolla mailen. Hittade inget alls.
Kontaktade jollymobile ,tog bara några timmar,de korrigerade fakturan.
Väskan blev tyvärr väldigt dyr pga frakten 😪
Blir osäker att beställa därifrån igen tyvärr...
Men kundtjänst var ändå snabba att hjälpa till med fakturan och att svara.
Aldrig fått mina paket!!!
Köpte ett mobilskal Samsung original…
Köpte ett mobilskal Samsung original som snabbt visade sig ha produktionsfel. Jollymobile svarar (efter jag skickat påminnelsemail efter en vecka) att de inte har några garantier. Så länge allt funkar så spelar det mindre roll, men annars riskerar du stå där utan fungerande produkt och pengar. Undvik!
VARNING ⚠ Bedrägeriföretag
VARNING ⚠ Bedrägeriföretag. Sålde en felmärkt vara som inte fungerade för ändamålet (datorprodukt) ignorerat mina mail fram tills klarna stoppade fakturan. Varan returnerad men Jolly makulerar inte fakturan trots uppmaningar utan försöker få mig att köpa något annat istället. Detta har pågått sedan november 2021. Bedrägeriföretag! VARNING ⚠
Scam scam scam!
Scam scam scam!
Bluff företag. Köp inget från dem. Ni blir lurade. De borde bli polisanmälda. Fy på er Joylis ni borde skämmas 🤬🤬🤬🤬
Får skalet 6 v efter beställning
Får skalet 6 v efter beställning
Den behövde jag inte nu
Vågar ej skicka tillbaka då jag tror jag inte att jag får mina pengar tillbaka när man jag läser tidigare erfarenheter.
Så j dåligt att man ska känna så som kund
dom är bedragare skicka saker som inte…
dom är bedragare skicka saker som inte fungerar ricktigt kina skräp och så ska jag stå för frakten till kina det betalar inte dom polisanmälda
Jag vill inte ens ge dem 1 stjärna men…
Jag vill inte ens ge dem 1 stjärna men vad har man för val för att skriva här
Oseriöst företag som inte vet vad kompromissa är när som gör fel sedan en hanteringsavgift samt 3 frakter tog ut summan på varan som jag aldrig fick
Borde vara helt olagligt är anmält
Avråder att beställa varor från de.
Avråder att beställa varor från de.
Beställde samsung mobilskal. Fått fel sort.
Returerade oöppnade.
Inget svar från de än.
Har fått varken nytt eller pengarna tillbaka.
Har ringt i 2 dagar, upptagen hela tiden. 0708366636
(Jätte konstigt företagsnamn).
Ett billigt koncept med jätte billiga…
Ett billigt koncept med jätte billiga varor som inte fungerar. Det står att kunden står för returkostnad, men det står ingenstans att man ska skicka den till Kina inte till Halmstad där man fick varan ifrån. De gör allting att du ska behålla varan och ersätter det med en grattis ersättning, med säger inte vad är en ”grattis ersättning”. Så, du är tvungen att behålla en onödigt och jätte billig grej och beställa ett liknande. Aldrig varit med om det förut. Om jag beställer något från H&M, så skickar jag detta tillbaka där jag fick den ifrån inte till Kina. Köp inget från detta företag, pengar för något som inte fungerar
Läs villkor och bestämmelser först!
Tips:Om du vill beställa något från Joylis Sverige, läs först deras villkor och bestämmelser.
Hade jag gjort det skulle jag inte beställt de pennor jag beställde 16/11 och som beräknas komma 3/12.
Bluff företag
Beställde ett mobilskal kopia visserligen. Det höll i 2 dagar. Kontaktat jollymobile 3 ggr via epost som är enda sättet. Inget svar.
Beställde och betalade - Ingen leverans
Beställde och betalade. Pengar drogs från kortet. Ingen leverans. Inget hände. Kundtjänst svarar inte. TACK Klarna som förde tillbaka pengarna. Bluff företag.
Jag avråder starkt av att beställa…
Jag avråder starkt av att beställa något från de. Jag har beställt varor och betalat på samma stund. Jag ångrade mig efter att läste recensioner och bad om återbetalning och radera bokningen. Ingen har svarat på min fråga. Reklam efter reklam och automatiska svar skickas att de har fått min mail men vägrar svara om detta. Det är mycket oseriöst att bete sig så mot kunderna!