Har haft gode oplevelser med jobcenter Odense (tidligere Arbejdsformidlingen), fra 1984-1987, og fra 1993-2023. Fik en elev-samtale i 1984 af Arbejdsformidlingen, og fik jobbet. I... Se mer
Det här tycker kunderna
Kære jobcenter. I can only please one person each day. Today is not your day and tomorrow doesn’t look good either. Ordet fatigue rammer hårdt med jeres billige ualminde dårlige navigations hj... Se mer
Denne sektor bliver et mareridt. De kigger ikke engang på din profil, din uddannelse, dine færdigheder. På 12 måneder kan de kun finde én arbejdsplads (en meget lavt rangeret arbejdsplads som dem, ing... Se mer
En håbløs og meget usmidig side, med et besværligt system, som stresser ledige, uden på nogen måde at hjælpe dem. Luk jobcentre og jobnet fuldstændig. Det ville gavne meget mere og spare mange penge.... Se mer
En absolut horribel hjemmeside.
En absolut horribel hjemmeside.
For det første logger hjemmesiden dig automatisk af efter 20 minutter uden respons. Grundet jobansøgningens natur (hvor man skal skrive ansøgning, gå til andre hjemmesider osv.) er det noget der sker hele tiden. At bruge hjemmesiden er en konstant kamp med at blive smidt af og skulle logge på igen. Jeg ved ikke om det er et lovkrav at den skal gøre det men det er mildest talt enormt frustrerende.
Umulig at finde rundt i. Hvorfor skal det eksempelvist være så indviklet at finde frem til sine gemte jobopslag? Hvorfor er søgefeltet gemt væk fra startsiden?
Man er heldig hvis man formår at befinde sig på hjemmesiden længere end 5 minutter uden at man bliver mødt med en fejlmeddelelse.
Derudover er hjemmesiden hele tiden nede pga. tekniske opdateringer, som aldrig lader til faktisk at have nogen effekt på hjemmesidens ustabilitet.
IT problemer - igen, igen
Kan igen ikke logge på - få det fixet !!!
der er for mange udfald på systemet
Login virker ikke
Når man møder med en sagsbehandler er…
Når man møder med en sagsbehandler er det som om man møder en dronning 😂jobcenter er ikke en skid hjælp til borgere luk det ned.
I som sidder er ikke noget værd
Næstved Jobcent .
Jobnet Næstved overtræder loven ,og kontakter borger der er sygemeldt på standby ordningen,for at presse dem på FTP.
COVID 19
I really don't understand that after announcing restrictions about COVID 19 with 10 people in the room with distance of 2m. Jobnet tell me to go on workshop when we are 30 people sitting around 6 hours in the same room and belive me there is no 2 m distance. I called them because I wanna find out if there is some changes like cancelation or moving to another date becouse there where no update informations whats so ever about COVID19. So what I've got is that they don't know..but i should bring my mask. And funny thing is that I have meeting with jobnet again next week with one person behind protacting glass and they decided it's gonna be on the phone so I don't have to come but I have to come where there are 30 people in the same room... I mean what is going on? I really concern about my health in that matter.. I think is unresponsible by jobnet to do that.
Ubeskriveligt ringe.
Ubeskriveligt ringe.
Det første jeg blev mødt med, var at siden ikke ville anerkende mit job som "Servicetekniker" gennem de sidste godt 30 år. Jeg bliver mødt med 6 valgmuligheder der intet har med mit job at gøre. Forsøgt så for sjov med stillingen "Skopudser" men det kan man åbenbart heller ikke være.
Men jeg skulle jo melde mig ledig for at kunne få dagpenge, så jeg blev nødt til bare at vælge en.
Så skulle der oprettes et CV. Men her tager siden udgangspunkt i hvordan uddanelsen er i dag, og ikke hvordan den var da den blev taget for mere end 40 år siden. Jeg bliver afkrævet retning og Niveau, hvilket der ikke var noget der hed dengang.
Herefter opgav jeg.
Det ville unægteligt være at fortrække, hvis siden tog udgangspunkt i brugeren, og ikke en eller anden gang predefineret vås, uden relation til virkeligheden.
Havde jeg kunnet, havde siden end ikke fået 1 Stjerne. For den er ubrugelig.
Bugged logout og for lidt brugeranvendelighed
Bugged logout og for lidt brugeranvendelighed:
1. Man bliver konstant logged ud for inaktivitet, hvilket er super frustrerende når man arbejder på en job ansøgning og tilføj til joblog så lige pludselig ikke kan gennemføres fordi jobnet automatisk har logget en ud for inaktivitet.
2. Ofte kommer siden med fejlmeddelser ved logout
3. Siden virker ikke med nyeste version af google chrome mere :(.
Being talked at like I'm some piece of…
Being talked at like I'm some piece of human trash is not one of my kinks
Dårlig service over telefon
Bliver nødt til at komme med surt opstød efter adskillelige mærkelige og lidt trælse oplevelser over telefonen.
Som jobsøgende er det virkelig frustrerende at blive mødt af et meget irritabelt kundeservice over telefonen. Jeg har fået tilbudt et vikariat på min tidligere arbejdsplads og havde et par praktiske spørgsmål ift. jobsøgning og jobloggen og ringer derfor til jobnet, men føler med det samme at vedkommende i telefonen virker irritabel. Hun lægger nærmest telefonen brat på med "det godt, heeej" uden grund eller uden at spørge om jeg havde andre spørgsmål og inden jeg overhovedet får lov til at sige tak for hjælpen! Hvad F***** ...??? Det er ikke første gang jeg bliver mødt af en sur virksomhedkonsulent som virker træt af sit arbejde og igen irritabel (uden grund)?
JOBNET burde snart ruske lidt i deres pengelommer og visioner og 1. få styr på jeres hjemmeside så jobene og bookingsystemet er mere tilgængelige og jobforslagene mere relevante 2. evt. hyre flere medarbejdere så de eksisterende ikke er så urimelige over telefonen, når man har spørgsmål. Synes ikke man kan være nogen så ubehagelige samtaler og behandling bekendt. Så her kommer de så .. 1 stjerne for de få gange jeg har mødt en sød og venlig person i røret som oprigtigt har været interesseret i at hjælpe mig. Jeg er klar over at jeg ikke bliver populær med denne anmeldelse, men jeg har op til nu opført mig pænt, snakker pænt og høfligt og ringer tilbage og er medgørlig selvom jeg får tilbudt stillinger der på ingen måde matcher min uddannelsesmæssige baggrund.
Jeg savner, virkelig nogle virksomhedskonsulenter, man kan se op til og ikke bare skal igennem en tjekliste hver gang man taler i tlf. med dem eller har travlt og føler sig ubelejliget af "ligegyldige spørgsmål", som de ikke magter at svare på fordi der sikkert er 1000 andre der stiller dem lignende spørgsmål hver dag.
De jobs jeg har fundet til d.d. har jeg i øvrigt altid fundet gennem jobindex og sundhedsjobs.dk, hvilket siger ret meget. Konkurrencen på området er ret stor.
Men jeg er glad for at jeg snart har et arbejde igen og indenfor et område jeg brænder for - trods alt.
Mvh. Güzin
Siden er langsom og upålidelig.
Har prøvet at logge ind i 3 dage
Har prøvet at logge ind i 3 dage. Kommer kun til en blank side.
Nedladende behandling og dårlig service.
Både jobnet og jobcentret fungerer rigtig dårligt. De undlader at indkalde til møder, og trækker derefter dagpenge fordi jeg ikke møder op. Når jeg kontakter jobcenteret får jeg bare af vide at det er min egen skyld. Nedladende behandling og dårlig service.
Hvorfor i alverden bliver jeg tilbudt…
Hvorfor i alverden bliver jeg tilbudt lederstillingjob i København når jeg kun har en bachelor i engelsk og bor i Aalborg?!
Det er simpelthen en så dårlig optimeret side! Og selvfølgelig er der ingen måde at indskrænke søgefeltet fordi vi er jo blot kommunale udskud der ikke må vælge.
Fyr alle der har været med til at lave den side.
Elendig side
Elendig side. Jeg ER i arbejde, men er hele tiden på udkig. Men jeg er sgu ikke interesseret i job 100 km væk, når jeg allerede har et 16 km væk. Men ih nej, det kan ikke lade sig gøre at gøre søgningerne effektive. Og jobs dukker slet ikke op, som dukker op på andre søgemaskiner.
Elendigt System
Elendigt System
Jeg har desværre haft mange negative oplevelser i min kontakt med jobcenteret. Efter min mening er det en institution der skal lukkes eller laves markant om. Folk bliver behandlet på nedladende og respektløs måde. Et system hvor folk bliver behandlet som om at der er 100% beskæftigelse. Jobnet virker ikke godt og der er ofte fejl.
En gang var jeg i et forløb hvor følte mig efterladt, da de andre på forløbet var kommet videre med andre aktiviteter. Jeg klagede til jobcenteret over det. Jobcenteret havde fået at vide fra personer på forløbet at ikke rigtigt ville søge arbejde. Det er direkte løgn. Fordi de havde selv givet mig konvolutter og frimærker til jobsøgning. Og jeg havde også lavet og sendt ansøgninger på forløbet, og derudover havde de ikke kendskab til min jobsøgning.
Under uddannelsesordningen ville de ikke udarbejde planen for hele forløbet, med det resultat at jeg gik glip af uddannelse. Da kontaktpersonen havde ferie, og det ikke kunne lade sig gøre at en anden overtog sagen. Desuden skulle jeg til at redegøre for hvorfor jeg ville på de forskellige kurser til trods for at jeg havde krav på det.
Værre er det gået da jeg faldt ud af dagpengesystemet på grund af den blå regerings reformer. (takken for i perioder at knokle over 60 timer om ugen inden finanskrisen). Praktik er roden til alt godt ifølge jobcentret. Det er jeg ikke enig i når det er nogle som de finder. Jeg var desværre så dum at sige ja til deres praktikker. Jobcentret samarbejder med en virksomhed hvor de også afprøver folks ”arbejdsevne”. Jeg gik med til 4 ugers praktik med ønske om at prøve CNC teknik. Men mærkelig nok kom jeg til at svejse i stedet for, som jeg har erfaring med i forvejen. Desuden var forløbet lavet til 8 uger i stedet for uden at snakke med mig, hvilket jeg syntes var en mærkelig måde at behandle mig på. Men årsagen var at jeg skulle prøve forskellige arbejdsstationer, hvilket jo slet ikke passede med at jeg kom til noget andet end det var blevet aftalt. Og var tydeligvis ikke meningen at jeg skulle arbejde som anden end en ”gratis” svejser, da deres planlægger ikke havde fået anden at vide. Jeg spurgte flere gange om der var mulighed for at prøve noget at det som der var blevet aftalt, men blev bare holdt hen med snak. Det skulle selvfølgeligt til at lyde som om at det var min skyld at jeg ikke kom til det som der var blevet aftalt. Jeg syntes at det blev aftalt at der skulle gives besked om jeg skulle prøve noget andet. Men nej, jeg skulle have sagt til når jeg ”var klar” (hvilket jeg i øvrigt havde været hele tiden). Desuden havde jeg sagt det gentagne gange. Jeg var desuden så uheldig at få noget tøj ødelagt ved svejsearbejdet, hvilket Jobcentret selvfølgelig var ligeglad med. Der var ikke noget med at tilbyde erstatning eller kompensation. Jeg var nemlig så dum at tilbyde at bruge mit eget tøj for at være samarbejdsvillig. Jeg var så ”heldig” at få praktikken forlænget 14 dage, hvilket jeg ikke forstod noget af (og stadigvæk ikke forstår). Kontaktpersonen sagde at det var noget jeg selv var gået med til. Det kunne jeg ikke genkende. Hvorfor skulle jeg være interesseret i at fortsætte i praktik, når jeg var blevet behandlet dårligt og holdt for nar.
Efter at jeg fandt ud af at min praktik var blevet forlænget skrev jeg et klagebrev til jobcentret. Jeg smed det selvfølgelig ind ad brevsprækken så jeg var sikker på at det var modtaget. Men har efterfølgende fundet ud af at det ikke kan betale sig at klage over afgørelser. Brevet blev nemlig gemt i 8 uger. Så er det ligesom for sent at ændret en afgørelse indenfor 4 uger. Jeg troede at det var noget der kunne findes frem i løbet af få dage. Men nej, ting tager den tid som ting tager. Det er også svært at være syg når man er syg. Når man ringer for at melde sig syg, bliver man spurgt om ”hvad fejler du og kan du ikke tage af sted alligevel” i en skarp og nedladende tone. Jeg har sågar hørt om nogle der har fået at vide at de bare kan tage nogle piller og tage af sted alligevel. Jeg har lidt svært ved at se at de har faglige kompetencer som læger og at det er lovligt.
Ikke meget bedre er det at være i nyttejob. Tonen kan til tider være hård og sjofel. Folk kommer i gang med en motorsav uden ret meget uddannelse. Sikkerhedszoner er nærmest ikke eksisterende. Det fandt jeg ud af da jeg fik at vide at jeg var tæt på at blive ramt af et træ. Men det er åbenbart vilkårene at blive udsat for livsfarlig arbejde ;-(.
LUDERSIDE
LUDERSIDE.. NEDE... HVORDAN SKAL MAN SÅ OVERHOLDE DE TING MAN SKAL.. BØSSESIDE
Rådn op og blive til jord
Medarbejder må gerne tage et reb og gøre det forbi
Suk...
Hvor skal jeg dog starte?... jeg vil starte med siden.
Siden jeg blev ledig i December, har der været et utal af fejl på siden. Det skal siges at jeg anvender seneste udgave af Firefox; den ene af de 3 mest brugte browsere. Det skal også siges at jeg selv har erfaring med IT support, webside programmering og systemadministration (sidstnævnte endda på et kommunalt udbudt system)
Fejlene håndteres slet ikke forsvarligt af deres IT-hold.
Deres support er generelt ubehøvlet og fyrer ofte svadaen af "Brug Internet Explorer", det skal siges at Internet explorer ikke understøttes af Microsoft mere, og Microsofts sikkerhedsafdeling har selv for nyligt advaret alle brugere om ikke at bruge browseren mere, da den er ekstremt usikker på det moderne net og meget hackbar.
Det skal siges at Jobnet/Star og deres udbydere selv er juridisk ansvarlige for funktionaliteten af sitet (ikke brugerne), og bør implementere en "exception catcher" - en funktionalitet som med det samme underretter udviklingsholdet om fejl på sitet.
Men nej... vi brugere er tilsyneladende gratis betatestere.
Det skal også siges at de er nok det eneste site i anno 2019 der har "lukketid"... jeps, fra klokken 01-05 kan du ikke tjekke jobs hver nat grundet "opdateringer". Der hvor jeg var systemadministrator, var det næsten helt uacceptabelt at opdateringen tog mere end en halv time, for et system der var næsten lige så stort... og ja, det blev unit-testet og lagt på en beta/hotfix server inden det røg i produktion.
Søgemaskinen er ligeledes noget bras. den virker bare ikke... Ifølge Jobnet, ligger Afghanistan inden for en radius af 50 km fra min bopæl... for det første er jeg ikke interesseret i jobs i udlandet, for det andet er Afghanistan vist rykket lige lovligt tæt på Vestjylland ifølge dem. For det tredje, er der sanktioner mod landet...
Det skal siges at det også er jobnet's ansvar at screene opslagene for fx. lande der er sanktioneret eller har anstrengte politiske bånd til Danmark.
Da jeg har en skade i skulderen, er der nu kommet tvist om hvem jeg skal sende lægeerklæring til. A-kassen sige jeg skal sende den til jobcenteret... og min sagsbehandler har skrevet at jeg skal sende lægeerklæringen til A-kassen, selvom ordet lægeerklæring ikke blev nævnt i dagens samtale... sagsbehandleren har nu løjet på "min plan" for 2. gang, så fremtidige samtaler bliver altså optaget fra nu af...
Deres møde booking system virker heller ikke. nu 4 ud af 5 gange har jeg fået "ingen ledige tider". På enhver anden side kan man forvente at dette er en fejl, bare ikke på jobnet. Opdager man dette for sent bliver man selvsagt afmeldt.
For en der sidder aktivt og søger job og holder tiden åben så man kan foretage sig vigtigere ting (som at arrangere jobsamtaler og rent faktisk finde sig et job) er dette en konstant pine. Jeg ved jeg har en frist og gør hvad jeg kan for at overholde denne, men når modpartens system ikke kan tackle dette, og man finder ud af dette uden for jobcenterets åbningstid, er man altså på skideren. Der er absolut ingen mulighed for at booke et møde.
De to møder jeg har for nyligt har haft med en af deres professionelle jobkonsulenter (Ros til ham, han havde rent faktisk noget fornuftigt at sige og god feedback på mit materiale... stjerne 1 er til ham :) ) har heller ikke talt med i noget regnskab.
Som jeg ser det har Jobnet givet mig en frist, uden mulighed for at opfylde den.
Når man så er blevet afmeldt og med det samme tilmelder sig igen, kan man pludselig booke et møde. Hvorfor har jeg ikke fået disse tider når jeg rent faktisk skulle bruge dem? Dette er IGEN i bund og grund en fejl i Jobnets system som bør rettes straks. Jeg finder det desuden for ringe at Jobnet ikke kan registrere noget så simpelt som min etniske herkomst - denne forbliver dansk for altid, og det er noget DE kan finde ud af ved at lave et simpelt opslag på mit CPR nummer.
Hvad jeg især finder racistisk (ad begge veje), er at deres såkaldte kapacitet på jobcenteret pludselig vokser hvis man IKKE er af dansk herkomst.... hvem er de faktisk til for? Danskere eller indvandrere?
DE bør jo om nogen sørge for ligestilling på arbejdsmarkedet, men indvandrere af anden etnisk herkomst får meget synligt særbehandling.
Stjerne 2 er som tak for den certificering jeg fik tilbudt og bestod. Det tog sin tid at få den på plads.... og der skulle gå til jeg blev 31 før jeg fik lov og mulighed at tage en fornuftig IT-certificering, men jeg fik den :)
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.