Jensenognoergaard Omdömen 74

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som førstegangsbilkøber kan jeg varmt anbefale at handle bil hos Jensen og Nørgård A/S. Jeg købte for nylig en Hyundai Ioniq 6, og jeg kunne ikke have købt bil et bedre sted end her! Det er fø... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg handlede en brugt BMW i4 med Niels som gennem hele processen - på alle tidpunkter - svarede hurtigt på mine mange spørgsmål. Mere end hvad man som kunde kan forvente sig! God stil. Selv afhe... Se mer

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er altid en rigtig god oplevelse at…

Det er altid en rigtig god oplevelse at handle med Jensen og Nørgaard i Grindsted Det er ikke første gang og heller ikke sidste gang. vi har handlet med dem siden 1999 så den gode service de yder af altid er topkvalitet

27 mars 2026

Hej Majbritt
Tak for de 5 stjerner, vi er stolte af at have trofaste og tilfredse kunder som dig igennem så mange år :-)

Som førstegangsbilkøber kan jeg varmt anbefale Jensen og Nørgård

Det er første gang, jeg anskaffer mig en bil, og derfor er der naturligt mange nye ting og spørgsmål at forholde sig til. Bjarne og Niels var meget behjælpelige og gjorde hele processen til en tryg oplevelse for mig, lige fra det første kig på bilen til afleveringsdagen. Altid med store smil, højt humør, høj faglighed og rigtig god stil hele vejen igennem.

Hvis du gerne vil handle en god bil til pengene hos en reel forhandler, der er helt nede på jorden og behandler sine kunder rigtig godt, synes jeg bestemt, du skal kigge forbi Jensen og Nørgård i Grindsted!

8 mars 2026

Hej Rikke
Tak for din fine anmeldelse af Jensen & Nørgård her på Trustpilot.
Dejligt at du har haft en god oplevelse og at du vil anbefale os til andre bilkøbere :-)

God og tryg oplevelse

Følte, at jeg var i gode hænder. Jeg købte en bil efter en videofremvisning, og hele processen var tryg og servicen var top. Bilen lever 100 % op til forventningerne.

10 mars 2026

Hej Simone
Tak for din fine anmeldelse af Jensen & Nørgård, dejligt at du har haft en god og tryg oplevelse i f.m. med dit bilkøb

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

amatøragtig kundeservice

Ringer for at spørge om hvilke forlygtesokkel min Hyundai i 10 har og hvilke led pære passer til den
I manualen står der

Det amatøragtig at en autoriserer hyundai forhandler siger jeg skal køre i synshallen for at få de info

25 februari 2026

Hej Kim
Beklager at du har haft en dårlig oplevelse, i forbindelse med din henvendelse. Du er meget velkommen til at kontakte mig på lars@jensenognoergaard.dk så vi sammen kan finde ud af hvad der er op og ned i denne sag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har lige købt en Fiat 500,hos…

Jeg har lige købt en Fiat 500,hos dem,og fik en virkelig god behandling af Bjarne,så nu glæder jeg mig til, komme ud og køre.

17 februari 2026

Hej Anni
Tak for den fine Trustpilot anmeldelse, dejligt at du har haft en god oplevelse i f.m. dit bilkøb :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så fik jeg min drømmebil

En helt fantastisk oplevelse at købe bil. Stort udvalg af brugte Hyundia Ioniq til de bedste priser i Danmark. Sælger Bjarne gjorde hele oplevelsen med at finde den rigtige bil til os til en nem og uforpligtende oplevelse. Han gav os også en super tilbud på ekstraudstyr for at gøre vores nye bil perfekt. Hvis du ønsker en Hyundia Ioniq eller en hvilken som helst anden bil, er dette stedet at købe den.

12 februari 2026

Hej Stephen
Tusind tak for din meget fine anmeldelse af Jensen & Nørgård, dejligt at du har haft en god oplevelse i f.m. dit bilkøb og at du har været glad for at handle med Bjarne :-)

Super kommunikation fra minut nr 1

Super kommunikation fra minut nr 1 - go pris for den brugte bil og ingen “ uforudsete “ udgifter - så dejlig reel handel uden smarte tricks - dejligt de bilhandlere findes endnu ;)

5 februari 2026

Hej Georg
Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot, dejligt at du er tilfreds med Jensen & Nørgård :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende service, hurtig levering og professionel rådgivning

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos forhandleren i forbindelse med købet af min Dacia Sandero. David Raunsbæk, som jeg talte med, var meget hjælpsom og tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og afklare de tvivlspunkter, jeg havde undervejs.

Jeg fik mulighed for en grundig prøvetur, og hele processen føltes tryg og professionel. Leveringen var også hurtig – bilen var klar allerede efter en uge.

Kommunikationen var klar og venlig, og servicen var generelt i top uden nogen overraskelser. Jeg kan klart anbefale virksomheden til andre, der leder efter en seriøs og imødekommende bilforhandler.

6 februari 2026

Hej Francesco
Tak for din fine anmeldelse, dejligt at høre at du har haft en god oplevelse i f.m. dit bilkøb og at du kan anbefale Jensen & Nørgård A/S til andre bilkøbere
Mvh

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik min Fiat500 totalskadet pga et…

Fik min Fiat500 totalskadet pga et rådyr og købte en ID3 af Bjarne, der som altid gav mig en fantastisk god behandling! Jeg har altid haft stor tillid til ham og kan kun sige godt om den service man får på stedet.
H.Frandsen

19 december 2025

Hej Henny
Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot, dejligt at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit bilkøb og hele forløbet med Bjarne :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejlig og tryg service og mere til

Dejlig og tryg service og mere til. Vi er meget tilfredse med den behandling vi fik under vores bilkøb.

Da jeg fik overdraget nøglerne til min nye bil, tog de sig god tid til både at sludre og vise bilens egenskaber indvendigt.

Derfor giver vi Jensen & Nørgaard vores varmeste anbefaling.

Det er ikke sidste gang vi handler hos dem.

Benjamin og Stinne, Hoddeskov

14 januari 2026

Virkelig god service!

Jeg har lige købt en VW ID4 hos Jensen & Nørgård. Min første el-bil. Jeg fik god service af Bjarne fra start til slut som altid var hurtig til at svare på opkald og beskeder. Vi klarede nemt alt over telefon/email frem til afhentningsdagen. Jeg følte mig godt vejledt og tryg ved valg og køb af bil. Bjarne sørgede for at den hurtigt stod klar. Da jeg mødte op for at se min bil for første gang var alt som lovet. Den stod flot og mine spørgsmål til teknik mv blev besvaret fyldestgørende. Jeg kan varmt anbefale et bilkøb hos Jensen & Nørgård, særdeles Bjarne.

8 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Her kan man trygt handle sin næste bil!

Selv afhentningen forløb supergodt - bilen var fuldt opladt, dokumenterne klar, flot gennemgang af bilen og formaliteterne blev klaret hurtigt og behageligt, så jeg kunne komme på landevejen i min nye BMW.

Rigtig god og tryg oplevelse. Tak for det!

8 december 2025

Hej Mads
Tak for din fine anmeldelse, vi er super glade for at du har haft en god og tryg oplevelse i f.m. dit bilkøb.

Rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse med Hyundai i Grindsted. Bjarne var meget flink og imødekommende - vi fik en god aftale med helårsdæk med i købet til en skarp pris. Derudover kunne vi hente bilen indenfor en uge og på det tidspunkt, som passede os bedst. Klar anbefaling herfra.

5 december 2025

Hej Freja
Tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot, dejligt at i har haft en god oplevelse i forbindelse med jeres bilkøb
Glædelig jul.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alletiders oplevelse og god service!

Vi har netop købt en Ioniq 5 fra Jensen & Nørgård, som også er vores første elbil. Det har været en alletiders oplevelse og Lars har været imødekommende, hjælpsom og givet os en fantastisk god service. Vi har følt og trygge og taget godt hånd om, og det sætter vi stor pris på som første gangs købere af elbil. Så tak for det. Vores varmeste anbefalinger.

2 december 2025

Hej Alexander
Tusind tak for den fine anmeldelse, jeg er virkelig glad for at i har haft en god oplevelse i forbindelse med jeres køb af el-bil.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niels (sælger) var venlig og hjælpsom

Niels (sælger) var venlig og hjælpsom. Han var endvidere god til at guide mig i retning af den bil der dækkede mine behov, og ikke prøvede at overtale mig til at købe den dyreste. Han gennemgik alt i bilen da jeg hentede den. En helt i gennem en tryg oplevelse. Kan kun anbefales.

25 november 2025

Hej Jette
Tak for den fine anmeldelse, dejligt at du har haft en god og tryg oplevelse i forbindelse med dit bilkøb.

Første elbil og Hyundai

Vi er 1st gangskøber af elbil og en Hyundai. Vi var oppe og prøve bilen af 2 gange hos Niels. Åben og ærlig kommunikation omkring vores behov, pris, ekstra services, levering, samt rigtig god gennemgang af bilen ved afhentning. Jeg giver mine bedste anbefalinger til dem og jeg anbefaler dem til min omgangskreds.

3 december 2025

Hej Thomas
Tak for den fine anmeldelse, dejligt at i har været tilfredse med forløbet i f.m. jeres bilkøb.

Meget positiv oplevelse

Handlede med David, som er en yderst imødekommende sælger, der ikke havde travlt eller pressede på på nogen måde. Kan varmt anbefales

13 november 2025

Hej Kim
Tak for den fine anmeldelse og dejligt at David levede op til dine forventninger i forbindelse med dit bilkøb.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.