Min kone og jeg gik ind hos Jagtuniverset som to frysende amatører på glatis. Vi havde ingen plan, ingen erfaring – kun at vi frøs, med et behov for varme, vindtætte sweatre. Terje tog os under... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg var en tur forbi jagtuniverset, hvor jeg blev mødt af et SUPER venligt og imødekommende personale. Jeg havde ikke bestået selve jagtprøven, men alligevel satte de mig ind i tingene, rådgav... Se mer
Har handlet der i mange år, og der er altid god betjening. Dine ønsker kommer i første række - ikke noget med at tale dig op i et højere prislag, som man oplever hos andre. Butikken er god oversk... Se mer
Jeg har, som nyjæger, i dag været i Jagtuniverset for at købe mit første haglgevær, våbenskab og Foderal. Der blev lyttet til mine behov og både servicen og rådgivningen var i top, på trods af... Se mer
Et rent pletskud
Terje tog os under sine vinger, lyttede til vores behov og skød ikke med spredehagl. Han gik direkte efter guldet:
Härkila Annaboda 2.0 HSP.
Vi forlod butikken med lettere lommer trods rabat, tungere poser og en følelse af at være blevet guidet af en mand, der kender terrænet. Efter at have testet dem i skarp vind kan vi kun sige, at hans råd var et rent pletskud. Sweaterne er varme, vindtætte, komfortable og af en kvalitet, der taler for sig selv.
Tak til Terje for professionel, erfaren og tålmodig betjening. Vi vender helt sikkert tilbage.
Yvonne & Jesper.
Stort udvalg, super god service og profesionelle.
Jeg har handlet en del nu og servicen er super god, og de har et stort udvalg. Er der noget de ikke har så får de det hjem. Super professionelle og i mødekomne.
Hmm.
Hmm
jeg elsker at møde nørder der går op i det de laver og det gør i
og det er bare så fedt at blive taget seriøst og føle sig tryk og velkommen og det lyder sku mærkeligt men det er ikke alle steder man føler det
Meget professionel service.
Meget professionel, informativ og venlig service!
Her handler jeg meget gerne igen.
En ordentlig jagtbutik
Butikken er god overskuelig størrelse med et super udvalg, og har de ikke det du leder efter, prøves alle muligheder for at skaffe det.
Det er bare høj kvalitet.
Rart sted at komme
Rart sted at komme, uanset hvor meget man køber.
Afleverede min Ruger for at fjerne automatsikringen onsdag aften (krævede en del mere end bare at fjerne en pal). Fredag kl. 14 var den klar.
Brug dine hårdt opsparet penge her og…
Brug dine hårdt opsparet penge her og få gode rabatter, det er mennesker der ved hvad det handler om både når det gælder våben, ammunition, jagt og skydning generelt. De får mine bedste anbefalinger i en tid hvor det kan være svært at skaffe det folk gerne vil have.
Men de skaffer de rigtige ting til den rigtige pris.
Jeg har været i deres butik en del gange allerede og fået super service(og ja man får altid budt en kop kaffe mens man shopper)
Mine bedste anbefalinger herfra jeg handler ikke andre steder fra nu af.
Mvh.Frank Stender
Professionel rådgivning og vejledning
Fik top professionel rådgivning og vejledning flere gange op til at jeg bestemte at købe hos Jagtuniverset. Rigtig god stemning i butikken og bliver hver gang budt på en kop kaffe - Klasse😊
Jeg har efterhånden handlet i Jagtuniverset en del gange.
Personalet er super venlige og hjælpsomme hver eneste gang man har brug for kyndig vejledning.
Kan kun anbefale stedet
Kan kun anbefale Jagtuniverset
Kan kun anbefale Jagtuniverset, både til at erhverve jagttegn og efterfølgende professionel rådgivning, i køb af våben og udstyr.
Jeg var en tur forbi jagtuniverset
Jeg havde ikke bestået selve jagtprøven, men alligevel satte de mig ind i tingene, rådgav mig samt lyttede til mine ønsker.
Martin var super kompetent og vidste en masse omkring våbene og det udstyr de har (Der var også en anden meget hjælpsom, fik dog ikke hans navn).
Virkelig en fornøjelse at komme dér! Uden tvivl det eneste sted jeg kommer til at handle! :-)
Dejlig butik med gode varer og…
Dejlig butik med gode varer og fantastisk varm og god betjening!
Danmarks bedste jagtbutik!
En anmeldelse af Jagtuniverset behøver ikke være lang og snørklet. Det er ganske enkelt ligetil! Det er uden tvivl Danmarks bedste jagtbiks, punktum.
Fænomenal service.
Et godt udvalg og de ansatte giver en meget god og oprigtig service. Jeg skulle købe et gevær, som desværre viste sig at have en fabriksfejl. De ansatte sørgede for hurtigt at få bestilt et nyt, således jeg kunne hente det få dage efter.
SUPER SERVICE
Så er jeg her igen, jeg har været så uheldig at få købe en såkaldt "mandags riffel kikkert", først var der noget galt med linsen, hvor der var et fnuller inde på linsen, jagtuniverset tog sig af kikkerten, der var dog noget vente tid, men der var fuld forståelse hele vejen i gennem, jeg fik kikkerten tilbage, og var rigtig glad for det, men efter en måneden fik jeg øje på endnu en fejl i linsen, jeg tog ud til jagtuniverset igen og her tog de sig igen rigtig godt af mig, det endte med de tog og bestilte en ny kikkert til mig, for som de sagde kunden skal ikke komme i klemme fordi der var noget diskussion om hvordan det var forkomment eller ej, så nu er der bestilt en ny kikkert, SUPER SERVICE tænker bare hold da kæft en god service og kunde pleje. jeg er vild med den butik fantastisk!!!!!!!!!!!!!
underskrevet
Klaus Hansson
God oplevelse som nyjæger
Der blev lyttet til mine behov og både servicen og rådgivningen var i top, på trods af mit relativt beskedne budget.
Jeg kommer helt sikkert til at købe min riffel og andet udstyr her!
- Christian
Jagtuniverset er blevet til min faste jagtforhandler
Det er altid en fornøjelse at besøge butikken, der er knaldgod service og de er alle meget hjælpsomme og søde, man føler ikke at de vil oversælge til en. Jeg kom afsted med en flot men brugt SxS og måtte straks komme igen et par uger efter for at købe noget godt tøj.
Tak for en god oplevelse, jeg kommer snart igen ;)
Må være Sjællands bedste jagtbutik!
Må være Sjællands bedste jagtbutik!! Tak for en kompetent rådgivning og god service. Jeg er sikker på jeg får en endnu bedre start på livet som nyjæger efter jeg har fået den hjælp og tryghed i mine køb. Jeg kan klart anbefale at handle her ☺️
I er for seje!
Sjællands bedste jagtbutik
Efter et utal af dårlige oplevelser hos både Hunters House (Sure Ole) og Vaabensmeden (Temmelig fintfølende Christian) har jeg opdaget Jagtuniverset.
Man får altid en god behandling af Magnus (og Co) og gode priser.
Bøssemageren Michael, er den eneste der fremover for lov til at arbejde på min riffel.
Hvis man som mig, og mange andre, har haft rigtige dårlige oplevelser med diverse jagtbutikker på Sjælland, så anbefaler jeg helt klart at man besøger Jagtuniverset.
Nok den bedste jagtbutik i landet
Nok den bedste jagtbutik i landet ! :)
Altid venlig og kompetent vejledning, de oversælger ikke og du kan forvente at få den ærlige mening om tingene.
Alting kan skaffes, og det virker som om det altid tilstræbes at give den bedste pris første gang.
Kan varmt anbefales !
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.