Useriøst og mangler Desværre er min oplevelse af Jagtkursus.dk ikke hvad jeg forventede eller hvad underviserne lovede. Det var nogle hyggelige undervisningsgange vi havde og... Se mer
Företaget har svarat
Kan sagtens anbefale dette kursus VIP. Dygtige undervisere, som ved hvad de snakker om. De har alle en god måde at få det svære oversat til forståeligt sprog. Men husk!! Der skal læses og øves li... Se mer
Da man meldte sig til fik man 3 søndage man skulle skrive i kalenderen, så ville resten komme efterhånden. Til trods for der på hjemmeside fremgår 4 dages teori? Det endte med de 3 søndag... Se mer
Företaget har svarat
Jagtkursus.dk er Danmarks ældste jagttegnskursus og hver gang vores elever har været oppe til jagttegnsprøve efter vores endte undervisning, viser det gang på gang, at vi stadig har en meget høj beståelsesprocent. Denne høje beståelsesprocent viser at vores store erfaring, undervisningsform og nyudviklet undervisningsmateriale spiller en afgørende rolle for vores elevers høje beståelses %, set i forhold til landsgennemsnittet. Så ønsker DU en effektivt og personlig undervisning så meld dig til et af vores kurser.
Tornelundsvej 5, 4690, Haslev, Danmark
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det endte med de 3 søndage også ind i mellem kom der med under 1 uges varsel 2x afstandsbedømmelsen i en random park i KBH, samt et våbenhandler besøg hvor den ene instruktør så også arbejder? Efter de 3 søndage kom skydeteknik/våbenhåndtering som også blev meldt ud med 6 dages varsel. Da jeg ikke kunne deltage fik jeg at vide de nok skulle følge op. Det skete aldrig! Jeg har så her i slut februar skrevet hvad det bliver til og at jeg synes kurset er ekstremt mangelfuldt da jeg ikke føler mig klar eller på nogen måder i stand til at kunne gå op til en prøve.
Svaret var jeg kunne kontakte den ene instruktør telefonisk og få min skydetime.
Det her kursus ligger op til et ekstremt selvstudie eller hvis du er født ind i en familie der har jagt og blot skal til en prøve.
Er du ganske uerfaren og har brug for et kursus med reel undervisning og guidens så skal du ikke tage det her forløb. Strukturen er for dårlig og du får simpelthen ikke nok undervisning og hjælp til at kunne gå til prøve og bestå.
Der skal ikke herske nogen tvivl om at de 2 instruktører er enormt dygtige jæger og ved hvad de taler om!
Desværre må jeg se i øjnene at jeg skal betale for endnu et kursus andet steds samt bruge XX tid for at komme igennem og være klar til prøve. Enormt skuffende og meget trist at erkende.
God og meget kompetent undervisning.
Jeg tog weekendkursus i foråret 2024 hvilket resulterede i en bestået Jagttegnsprøve i første forsøg.
Lars og Andreas er gode undervisere der er nede på jorden og som brænder for deres stof.

Useriøst og mangler
Det var nogle hyggelige undervisningsgange vi havde og underviserne virkede til at være dygtige jægere MEN..
Der var lovet træningsmateriale som aldrig blev realiseret fra underviserne af.
Vi blev frarådet om at benytte det tilkøbe læringsmateriale, grundet at de sendte udsnit ud, men herunder også det træningsmateriale som følger med læringsmaterialet. Hvilket er dybt underligt.
Jeg synes det var urimeligt at våbenhåndtering ikke blev lavet før til allersidst, og var også kun meget kort. Og er slet ikke nok til at blive kompatibel med at have et våben i hånden.
Der blev kun holdt afstandsbedømmelse grundet der var så få som havde gjort det selv. Og var en bonus som ellers ikke var tiltænkt undervisningen.
Der var planlagt et Team-møde som afslutning på forløbet, dette forekom aldrig.
Derudover blev der også skåret 1 undervisnings dag fra, næsten 2 (den sidste var kun 1 times afstandsbedømmelse og sluttede derefter.)
Jeg havde forventet et langt højere niveau, især fordi underviserne pralede med at være LANGT bedre end andre derude.
I forhold til det skydeteknisk kursus (1 gang på skyde bane) blev der meldt at det var en heldags ting 08-16 og banen var bestilt til os for hele dagen. Men som klokken blev nærmere 12, dukkede der bekendte til underviserne op, hvorefter vi blev afsluttet lidt over 12 og endte forløbet der. Dette virkede også meget suspekt i forhold til hvad der var udmeldt.
Jeg skrev min konstruktive feedback til Lars på mail 6. maj og pr. 31. maj har jeg ikke hørt tilbage, derfor synes jeg det er vigtigt at andre måske tænker sig om inden de vælger at starte her:
Jeg fraråder at man vælger Jagtkursus.dk

Svar från Jagtkursus.dk
Lars og Andreas er enormt vidende og elsker at tale omkring alle aspekter af jagt.
De er tålmodige og forklare gerne ting på flere måder.
I slutningen af vores forløb var der mulighed for at blive længere om aftenen og repetere, hvilket var enormt godt.
For mig har det været en super god oplevelse, og skulle jeg nævne en ting der kunne forbedres, er det at man kunne opdatere nogle af de dias shows der bliver brugt.
Sørg for at læse materialet igennem og lav afstandsbedømmelse, så kommer i helt sikkert til at bestå når i går hos jagtkursus.dk
Helt igennem en fantastisk oplevelse at tage jagttegnskursus hos Lars og Andreas. Man bliver klædt rigtig godt på til at bestå jagtprøven. De formår at blande humor ind i undervisningsmaterialet der til tider kan være tørt.
Husk at terpe de spørgsmål som Lars har lavet. De fungerer super godt. Og træn en masse afstandsbedømmelse, det er der de fleste dumper :)
Har kun positive ord for forløbet. Kompetente undervisere, der formår at undervise uden det bliver tørt og hårdt at komme igennem.
Kan klart anbefale at tage jagttegnskursus her.
Lars og Andreas er de bedste!
Fuldt tilfredshed herfra!
Virkelig gode undervisere.

Svar från Jagtkursus.dk
Rigtig god oplevelse at tage jagttegn hos jagttegnskurser.dk
Man bliver klædt godt på til prøverne.

Så kom jagttegnet i hus (weekend kursus) hos Jagtkursus.dk
jeg valgte at deltage på weekend kurset som strækker sig over 4 søndage. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, super indlæring fra Lars og Andreas med gode huskeregler som bliver fremført på en sjov måde :-)
Et par gode råd.
1. Hør efter hvad Lars og Andreas siger.
2. Læs det i bogen som Lars og Andreas siger i skal læse.
3. Terp de prøver som Lars sender til jer.
4. træn afstandsbedømmelse igen og igen og igen. Det var det som de fleste dumpede på inklusiv mig selv første gang.
Gør i det suser i igennem prøverne :-)

Svar från Jagtkursus.dk
Super målrettet og lærerigt kursus, som går benhårdt efter at gøre kursisterne klar til at bestå den teoretiske og praktiske prøve!
Det var en fornøjelse at sidde til teoriprøven og høre Lars' stemme i baghovedet fortælle, hvordan en taffeland har et viskestykke over næbbet som tjenerne til taffel ved dronningen - eller at canadagåsen har ørevarmere fordi det er koldt i Canada.. Man tænker det er helt ude i hampen, men det virker! En fejl til teoriprøven - og hvem går op i, hvad en ederfugl spiser, taler for mig sit tydelige sprog!
Den praktiske del er helt igennem fremragende! Man får lært (og aflært) alle de rigtige ting, så man kan gå til den praktiske del af prøven og føle sig godt klædt på!
Klart anbefalelsesværdigt!!!!
_André

Svar från Jagtkursus.dk
Godt, grundigt og målrettet kursus. Andreas og Lars er dygtige og engagerede undervisere. Det tydeligt at høre de er begejstrede for deres arbejde. Begejstring smitter. Kursets forløb passede mig rigtig godt. Med deres undervisning bestod jeg jagtprøven I første forsøg.

Svar från Jagtkursus.dk
Mega godt kursus og prof. Undervisere Lars og Andres, de skære det helt ind til benet og intet bliver efterladt til tilfældighederne.
Og så er de mega cool 🤟

Svar från Jagtkursus.dk
Lars og Andreas er omhyggelige og professionelle. Under kurset kom vi igennem det væsentlige for at bestå. Hverken mere eller mindre, hverken for langsom eller for hurtigt.
Den praktiske del af kurset, våbenbetjening, havde vi en god, hyggelig og igen, omhyggelig dag på skydebanen, hvor jeg efterfølgende følte mig kompetent og tryg ved at gå til prøven.
Dertil er der gode muligheder for at få kyndig vejledning til ekstramateriale og og ekstra undervisning på skydebanen.
Sidst men ikke mindst, sørger de for et socialt netværk blandt kursister, hvilket var motiverende og en hjælpende hånd til at få øvet afstand.

Svar från Jagtkursus.dk
Jeg gik på Jagtkurus.dk weekendkursus. Det kan jeg varmt anbefale til den med travl hverdag eller studie.
Jeg kom fortrinligt igennem med 2 fejl til teori. Nu skal jeg igang med hagl & riffel skydeprøve, hvilket jeg også kommer til at tage hos Lars & Andreas ved Jagtkurus.dk

Svar från Jagtkursus.dk
Dygtige, engagerede og venlige instruktører - god gennemgang af det nødvendige teoretiske stof - hurtig svar via. facebook eller mail hvis man har spørgsmål - det udleverede materiale er fint. Alt i alt et rigtig godt kursus. Bestod ved første forsøg!

Svar från Jagtkursus.dk
Totalt klasse kursus jeg kun kan anbefale og kommer til at anbefale alle venner og bekendte jeg hører der ønsker jagttegn
Der bliver gået op i at den enkelte elev forstår alle tingene til undervisningen og forstår man det ikke på den ene måde, så har Lars og Andreas 50 forskellige og sjove måder man får forklaret det på.
Deres undervisnings materiale er yderst målrettet og nemt at gå krig med under og efter kursus start.

Svar från Jagtkursus.dk
Lars og Andreas gav et suverænt jagttegnskursus! Med deres gode fortællinger og huskeregler var det nemt at lære alt det nødvendige til jagtprøven - og mere til.

Svar från Jagtkursus.dk
Helt igennem anbefalingsværdigt, et super godt forløb (teams pga Corona) hvor både Lars Holse og Andreas H, gennemgik pensum på en rigtig god måde og med masser af spørgsmål til samme undervejs. Ture til skydebanen var der rigeligt af og msn kunne tilmelde sig flere hvis der var plads, rigtig god instruktion og hjælp af dem også her.
Helt igennem en god oplevelse der førte til jagttegnet i første forsøg

Svar från Jagtkursus.dk
Fremragende kursusforløb. Instruktørene er rigtig dygtige og kompetente. Pensummet blev gennemgået på en meget fængende måde, med løbende spørgsmål og små historier fra virkeligheden.
Der var rig mulighed for ekstra undervisning på skydebane, så man kunne blive tryg ved våbenhåndtering.
Personligt har jeg ingen negative ting at sige!

Svar från Jagtkursus.dk
Lars og Andreas er ekstremt kompetente underviserer, som virkelig får gjort dig klar til jagtprøven bedst muligt! Kan helt bestemt anbefale dem, da de har fået mig igennem.

Svar från Jagtkursus.dk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.