Ivy Copenhagen Omdömen 308

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Jättesnabb leverans till Sverige och byxan bara precis rätt. Jag är så glad att inte behöva lämna byxan till skräddaren för att lägga upp. Och IVY passform, superbra. Så mange tak(k)?

Riktigt, riktigt nöjd med detta köp! Snabb leveranstid(beställde från Sverige) och perfekta jeans! Kunde inte vara gladare!

Det tog lite tid att få svar från kundtjänst, i övrigt är jag jättenöjd!

1. Jeansbutik
  2. Butik med westernkläder
  3. Damklädesbutik

Copenhagen based denim brand.

4,5

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Mycket nöjd

Supernöjd, bra passform o sköna byxor

4 januari 2026

Hej Helene,

Så dejligt at høre ✨

Vi er glade for, at både pasform og komfort sidder lige i skabet – præcis som det skal være.

De bedste hilsner
IVY Copenhagen / Maja

Bra varor!

Ivy Copenhagen har varor och storlekar som passar mig. Bra varor!

2 oktober 2025

Hej Anna,
Stort tack för din fina recension 🌟 Så roligt att höra att du tycker om våra produkter och att storlekarna passar dig!

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart 💛

Maja / IVY Copenhagen

Tydlighet och bra info om leveransen…

Tydlighet och bra info om leveransen och underbara jeans

27 augusti 2025

Svar från Ivy Copenhagen

Stort tack för din fina recension!

Vi är så glada att du uppskattar tydligheten kring leveransen – och endnu mere glade for att du älskar våra jeans 💛

Vi hoppas att få klä dig igen snart!

Maja / IVY Copenhagen

Snabb leverans och bra jeans för en…

Snabb leverans och bra jeans för en lång tjej.

15 augusti 2025

Svar från Ivy Copenhagen

Stort tack för din fina recension 🌟

Vi är glada att höra att du är nöjd både med den snabba leveransen och med jeansen som passar bra för en lång tjej.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Maja / IVY Copenhagen

Poor return service. Poor descriptions.

Bättre beskrivning av kläder behovs.
Dålig retur tjänst. Ingen retur lapp, allt måste postas utan någon sätt att bekräfta retur eller dokumentation att hjälpa o på egen kostnad.

13 augusti 2025

Svar från Ivy Copenhagen

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension – vi är verkligen ledsna att höra att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna.

Vi beklagar att returprocessen har varit krånglig och att det saknades tydlig information. Det ska självklart vara enkelt att returnera, och vi tar din feedback på största allvar.

Vi vill också gärna höra mer om vad du tycker vi kan förbättra när det gäller produktbeskrivningarna – det är viktigt för oss att de ger ett rättvist och tydligt intryck av plaggen.
Du är varmt välkommen att kontakta mig direkt på mw@committee-xxiv.com, så hittar vi en lösning tillsammans.

Maja / Ivy Copenhagen

Jag beställde ett par jeans den…

Jag beställde ett par jeans den 2025-06-06 och betalde dem vid beställningen. Jag fick ett mejl 2025-06-10 som bekräftade att beställningen skickats.
Jag har fortfarande idag 2025-07-03, inte fått mina jeans.
Jag har mejlat Ivy Copenhagen fyra gånger men de har inte besvarat ett enda mejl.
Jag är oerhört besviken och känner ingen tillit till dem

3 juli 2025

Kære Sara,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – og vi forstår fuldt ud din frustration. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Der har desværre været problemer med vores info-mail, og det ser ud til, at det desværre er gået ud over dig. Det beklager vi meget.

Vi vil meget gerne løse sagen hurtigst muligt. Du må meget gerne kontakte mig direkte på mw@committee-xxiv.com, så sørger jeg for, at vi følger op med det samme. Eller ringe til os på +45 88 33 88 55

Endnu en gang undskyld for oplevelsen – og tak fordi du gør os opmærksomme på problemet.

De bedste hilsner,
M.W.
Ivy Copenhagen

Svar från Ivy Copenhagen

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår service och de snygga byxorna. Det betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen snart!

Ivy Copenhagen - Maja

Stämde överens med info

Stämde överens med info

8 oktober 2024

Svar från Ivy Copenhagen

Tack för din recension! Vi är glada att höra att produkten stämde överens med informationen på hemsidan. Vi strävar alltid efter att ge så tydlig information som möjligt, så din feedback betyder mycket för oss. Vi hoppas att kunna ge dig en femstjärnig upplevelse nästa gång!

Maja - Ivy Copenhagen

Fina byxor

Fina byxor, snabb leverans. Toppen!😀

16 september 2024

Svar från Ivy Copenhagen

Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med byxorna och den snabba leveransen. Det betyder mycket för oss att du tycker att allt var toppen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!

Maja - Ivy Copenhagen

Extremt dåliga returmöjligheter

Extremt dåliga returmöjligheter. Mycket dyr retur som köparen får betala.

13 juli 2023

Svar från Ivy Copenhagen

Hi Mia, Would love if you could elaborate on your review. We use GLS for international shipping but since we're a small company we need to charge about 4€ for returns. Would love to hear why you think our return possibilities are so poor? All the best, Ivy Copenhagen

svårt at byta

Lätt att handla men svårt att returnera. Har sökt dom på flera olika sätt - mailen som finns angiven funkar inte och via deras formulär ingen återkoppling.
Att returnera för att byta storlek kostar returfrakt - ogillar det.

4 november 2022