Jättesnabb leverans till Sverige och byxan bara precis rätt. Jag är så glad att inte behöva lämna byxan till skräddaren för att lägga upp. Och IVY passform, superbra. Så mange tak(k)?
Riktigt, riktigt nöjd med detta köp! Snabb leveranstid(beställde från Sverige) och perfekta jeans! Kunde inte vara gladare!
Det tog lite tid att få svar från kundtjänst, i övrigt är jag jättenöjd!
Snabb leverans. Kanonsnygga och sköna jeans. Bra pris. Kommer att handla igen från er,
Copenhagen based denim brand.
Nyhavn 53b, 1051, København, Danmark
- 88 33 88 55
- info@ivycopenhagen.com
- www.ivycopenhagen.com
Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Svar från Ivy Copenhagen
Tydlighet och bra info om leveransen…
Tydlighet och bra info om leveransen och underbara jeans

Svar från Ivy Copenhagen
Poor return service. Poor descriptions.
Bättre beskrivning av kläder behovs.
Dålig retur tjänst. Ingen retur lapp, allt måste postas utan någon sätt att bekräfta retur eller dokumentation att hjälpa o på egen kostnad.

Svar från Ivy Copenhagen
Jag beställde ett par jeans den…
Jag beställde ett par jeans den 2025-06-06 och betalde dem vid beställningen. Jag fick ett mejl 2025-06-10 som bekräftade att beställningen skickats.
Jag har fortfarande idag 2025-07-03, inte fått mina jeans.
Jag har mejlat Ivy Copenhagen fyra gånger men de har inte besvarat ett enda mejl.
Jag är oerhört besviken och känner ingen tillit till dem

Sitter utmärkt
Sitter utmärkt behövde inte ens lägga upp dom o den vita färgen var precis som jag tänkt mig
Provat samma storlek och modell i…
Provat samma storlek och modell i butik, dessa var mycket större tyvärr. Annars smidig leverans
Jättenöjd!
Mycket snabb leverans och tydlig information om var paketet befann sig hela vägen.
Jättesnabb leverans till Sverige och…
Så mange tak(k)?
Snabb leverans och fina produkter!
Extremt dåliga returmöjligheter
Extremt dåliga returmöjligheter. Mycket dyr retur som köparen får betala.

Förbättra förutsättningarna för retur
Möjligen till retur svarar inte mot normal standard och bör förändras så att kunden kan hantera eventuella retur på ett enkelt och smidigt sätt!!
svårt at byta
Lätt att handla men svårt att returnera. Har sökt dom på flera olika sätt - mailen som finns angiven funkar inte och via deras formulär ingen återkoppling.
Att returnera för att byta storlek kostar returfrakt - ogillar det.