1. Klädbutik

Informationen kommer från olika externa källor

InWear adds more to life by offering women more choices of contemporary, fashionable clothing and sophisticated accessories. On Inwear's webshop you can buy stylish clothes for every occasion. Buy your clothes online at inwearshop.com

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Jag får inte ut mitt paket ifrån…utlämningsstället

Jag får inte ut mitt paket ifrån utlämnings stället pga att mitt namn står ej på paketet och adressen är inte korrekt gatuadress är rätt men hus nummer är fel. Nu skyller In Wear på Schenker för att dom har inte satt mitt namn och rätt adress på paketet och vise versa med andra ord dom skyller på varandra.

7 april 2026

Hej Gocki,

Tack för din feedback, och vi är verkligen ledsna att höra om situationen du har hamnat i.
Vi förstår hur frustrerande det är när uppgifter på paketet inte stämmer och att du därför inte kan hämta ut det.

Detta är uppenbarligen inte den upplevelse vi vill ge dig, och vi ber också om ursäkt om det har uppfattats som en ansvarsöverföring. Kundtjänsten är redan i dialog med Schenker så att du kan få ditt paket levererat.

InWear Team

Jag hittade plagg som överträffade mina…

Jag hittade plagg som överträffade mina förväntningar.

28 mars 2026

Hej Christina,

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att plaggen överträffade dina förväntningar.

InWear

Underbart med Inwear att de har tidlös

Underbart med Inwear att de har tidlös, stilren design och väldigt bra passform.
Storlekarna är väldigt rätt när det gäller längd och bredd i varje storlek.

Så nöjd och tacksam.
Älskar koftorna och tröjorna med kontrastkanter 🤩

20 mars 2026

Hej :)

Tack så mycket för din fantastiska recension!
Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar den tidlösa designen och passformen hos InWear. Så roligt att storlekarna stämmer bra och att du är så nöjd med både koftor och tröjor – särskilt de med kontrastkanter.

InWear Team

Inwear leverar alltid kläder som sitter…

Inwear leverar alltid kläder som sitter bra. Kan alltid lita på att storleken jag väljer kommer att sitta bra! Köpte en linneklänning och den satt grymt bra! Samma med toppen.

16 februari 2026

Hej :)

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du alltid kan lita på passformen från InWear och att både linneklänningen och toppen satt så bra.

Fina kläder

Fina kläder, bekväma att bära med ett modernt uttryck till ett bra pris, speciellt under rea. 5 av 5 poäng

14 februari 2026

Hej Eva,

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattar både komforten, den moderna stilen och priserna – extra kul att rean också föll i smaken.

Team InWear

Efter 16 dagar så har produkten inte…

Efter 16 dagar så har produkten inte levererats och jag får frågan om hur jag upplever produkten som jag inte fått. Det är upprörande.

14 februari 2026

Hej Jessica,

Vi beklagar verkligen detta och förstår att det är oroande att få en begäran om granskning innan varan har levererats. Det är uppenbarligen inte en bra upplevelse.

Vi ber om ursäkt för förseningen och förvirringen kring förfrågan. Vi kommer att ta hänsyn till detta.

Jättefin kappa

Jättefin kappa! Alldeles för lång för mig, (162 cm)
Hade uppskattat om modellens längd står med i beskrivningen. Står bara knälång…
Retur tyvärr

23 januari 2026

Hej Maria,

Tack för din recension.
Vi är väldigt glada att höra att du tycker kappan är jättefin, även om längden tyvärr inte passade dig.
Vi förstår att information om modellens längd hade varit till hjälp, och vi kommer att ta din feedback i beaktande.

Team InWear

Drygt två veckor efter min beställning…

Drygt två veckor efter min beställning har jag fortfarande inte fått min leverns eller något mail om varför det dröjer. Spårfunktionen fungerar inte heller.

12 januari 2026

Hei Mattias,

Vi beklager virkelig, og vi forstår fullt ut frustrasjonen din over den lange leveringstiden og mangelen på informasjon. Dette er åpenbart ikke den opplevelsen vi ønsker å gi deg. Ta kontakt med kundeservicen vår, så hjelper de deg gjerne.

Vennlig hilsen

Har ännu inte fått min beställning

Har ännu inte fått min beställning

6 januari 2026

Hej Birgitta,

Vi beklagar detta!

InWear

Har fortfarande inte fått min vara

Har fortfarande inte fått min vara. Eller besked om när den väntas komma..! Varit i kontakt ned Inwear 5/1. De har lovat undersöka med distributören vart min vara tagit vägen.

30 december 2025

Hej Ingalisa,

Vi beklagar detta. Vänligen kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer så kommer de att undersöka ärendet så snart som möjligt.

Bra kvalité på produkten

Bra kvalité på produkten, snabb leverans

5 december 2025

Hej Alicia

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och kläderna.

Väldigt skön tröja

Väldigt skön tröja

4 december 2025

Hej Marita

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du är nöjd kläderna.

2 december 2025

Hej Margareta

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen

Bra kvalitet

Bra kvalitet, snabb leverans, bra betalningsmöjligheter.

25 november 2025

Hej Anneli

Snygg

Snygg, välsydd, bra kvalitet och fin passform.

22 november 2025

Hej Lena
Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att du tycker plagget är snyggt, välsytt och av bra kvalitet – och att passformen också känns rätt. Det uppskattar vi verkligen.

Varmt välkommen tillbaka!
Inwear Team

Visa omdömen på alla språk (120 omdömen)