Lagerutförsäljning, så en av de beställda produkterna byttes innan leverans. Som i alla postorderaffärer är det leveransen som är det kritiska, och den här gången gjorde PostNord det man förväntar sig... Se mer
Rakt igenom bra service, enkelt att beställa och bra erbjudande med fraktfritt över 2000 kr. Även mycket uppskattat med bud som ringer upp innan leverans så att man kan avtala tid. Härligt sortiment!
Jag har köpt vin från Invinitum i flera år, och alla viner har alltid varit mycket goda och prisvärda. Jag har också fått hjälp med viner till middagar och till vinprovningar, och vinerna har uppskatt... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Invinitum ApS grundades 2007, som en av de första nätvinhandlarna, när lagen om distansförsäljning kom. Vi arbetar uteslutande med kvalitetsprodukter, med en nära relation till alla våra producenter och med en nyfikenhet på unika viner i Europa. Vi väljer gärna bort onödiga tillsatser och besprutningsmedel och kan därför erbjuda många ekologiska och biodynamiska viner. Vi erbjuder våra kunder en bekväm lösning med en vinbutik som är enkel att handla i. Vi erbjuder 100% nöjd-kund-garanti, hemleverans och vinrådgivning. Självklart erbjuder vi trygg e-handel med betallösning via Klarna Checkout. Vi betalar alkoholskatt och svensk moms.
A.P. Möllers Allé 9a, 2791, Dragör
- +46 40 15 99 89
- contact@invinitum.com
- www.invinitum.com
Andra tittade också på
Sista köpet!
Mina köp är tidigare grundade på att få prova vinerna på någon mässa, så ej denna gång.
Vinprovning och beställning
Var på vinprovning med producenten och beställde därefter. Allt fungerade bra med leveransbesked och innehållet i flaskorna motsvarade förväntnigarna
Funkar bra.
Helt ok om man hittar nå kul.
Smidigt.. posten bär in grejerna i hallen.
Information
Allt gick fort och smidigt med vinleveransen, men jag hakade upp mig på två saker:
- fakturans specifikation. Man var tvungen att räkna samman posterna för att se att moms inte var tillagt. Då momsen stod sist kunde man få intrycket att posten var ett tillägg till övriga poster. Man kunde kanske skrivit i stil med: "i fakturan ingår moms med xx kr"
- när vi gjorde inköpet på rest Genuin fick jag informationen att köp över 1000 kr var fraktfria. Nu har jag fått veta att det gäller en beställning över 2000 kr. Synd då min beställning var på beloppet 1944 kr. En flaska till hade således blivit rätt billig.
Bra vin, bra leverans
Stormnöjd med allt. Lite fler portugisiska viner kanske
Lång leveranstid
Förstår att ni hade lite mer att göra eftersom det pågick utförsäljning, men jag tycker att 13 dagar var lite lång tid. Ni brukar ju klara det på en knapp vecka.
Beställde hemleverans
Beställde hemleverans och stannade hemma hela dagen men fick ändå åka hela vägen in till Malmö och hämta.
Smidigt enkelt bra sortiment!
Trevligt bemötande vid felleverans. Ordnades omgående vid telefonsamtal.
Gott vin, effektiv leverans men inte särskilt billigt
Leveransen skedde problemfritt med Postnord som var flexibla med leveranstidpunkten. Rekommenderas!
Spännande viner enkelt evererade.
Goda och spännande viner i lagom prisklass.
Vid eventuella fel rättas de oftast till på ett mycket enkelt sätt.
Smidigt
Bra i helhet
Intressant lite udda sortiment, snabb leverans, bra med uthämtning i Malmö. Vinerna var goda. Minus att det inte fanns någon på kontoret när jag skulle hämta vinerna...och att det ena vinet ersatts av ett annat vin enligt deras eget omdöme likvärdigt
Vinservice
Enkel och snabb leverans med stort utbud. Plus för temalådor och tips.
Snabbt, effektivt & problemfritt