Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
produit indiquer livrer en BAL et signer par le livreur > BAL VIDE > pas de colis . miserable service .
Ik ben erg te spreken over de samenwerking en behulpzaamheid van Intrapost, snel contact, regelmatige afhaaltijden ect. Veel van de (negatieve) reviews die ik hier lees hebben te maken met vervoerders... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Intrapost is hét postbedrijf voor de zakelijke markt. Het collecteren en sorteren van alle soorten zakelijke post en pakketten is sinds onze oprichting in 1995 ons dagelijks werk. Met een team van vakbekwame medewerkers zorgen wij ervoor dat ieder poststuk en pakket snel en betrouwbaar wordt afgeleverd bij de klanten en relaties van onze klanten. In Nederland, maar uiteraard ook daarbuiten; waar ook ter wereld.
Kontaktuppgifter
Kometenplein 37, 5215 MB, 's-Hertogenbosch, Nederländerna
- 0736106759
- www.intrapost.nl
Har besvarat 16 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
produit indiquer livrer en BAL et…
miserable service .
Te laat, geen info.
Pakket via brievenbuspost zou een week geleden al afgeleverd zijn volgens track & trace maar niets. Intrapost zelf is onbereikbaar en helaas dus ook onbetrouwbaar. Ik lees in andere reviews dat dit vaker gebeurt, ik hoop maar dat mijn pakketje nog aan gaat komen.
In spite of numerous call agents…
In spite of numerous call agents getting back to me still have not received a adequate response, they seem to think i should get onto original firm, I've tried to explain to them that they had the package and lost it as far as I'm concerned nothing to do with the original firm I purchased this item from
Toppers!
Ik doe al jaren zaken met Intrapost en ervaar ze als een bijzonder prettige partij. Ik begrijp best dat er frustraties zijn als je pakketje niet op tijd is maar volgens mij begrijpen veel mensen niet dat Intrapost zakelijke klanten ontzorgt door post en pakketten op te halen en uit te sorteren naar vervoerders. Ze bezorgen zelf niet! Die frustraties moet je niet hier melden maar bij de vervoerders.
Als je rustig 25 dagen wilt wachten op…
Als je rustig 25 dagen wilt wachten op je pakket terwijl er beloofd wordt dat er bezorging plaatsvindt binnen 2-5 werkdagen, prima. Ik zelf houd ervan dat beloftes enigszins worden nageleefd. Maar niet bij Intrapost. Advies: ga 'gewoon' terug naar DHL, Post.nl etc want dat zijn wel betrouwbare clubs

Letter "was delivered" 13 Oct
Letter "was delivered" 13 Oct. But I didn't receive it. Today is 19 Oct.
Foutieve informatie
Volgens de Tracking code van Intrapost zou mijn brievenbuspakketje bezorgd zijn op 25 oktober. Helaas heb ik het pakket tot op heden (28 okt) toch echt nog niet ontvangen... Zeer vervelend, want op deze manier weet ik niet wanneer ik het kan verwachten.
Dit bedrijf schrijft pakje wordt 23 of…
Dit bedrijf schrijft pakje wordt 23 of 24 bezorgd.
Niets binnengekomen, is gewoon brievenbus.
En dan verschijnt ineens bericht, wordt waarschijnlijk
24 of 25 geleverd.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf.
Vraag mij af komen met een auto of rijden ze op ezels.
Foutieve informatie
In track en trace van Intrapost was aangegeven dat pakketje op 2 augustus bezorgd was. Niets ontvangen. Eerst op 5 augustus pakketje, dat op 31 juli verzonden was, ontvangen
Intrapost levert vertraging met…
Intrapost levert vertraging met levering ,zojuist bericht van GLS dat ze het pakket nog niet hebben ontvangen van intrapost ,
nu word het weer een dag later niet blij mee met deze service

Zeer klantvriendelijk bedrijf
Zeer klantvriendelijk bedrijf dat altijd voor je klaarstaat. Ik heb Intrapost ingezet voor het ophalen en verzenden van bestellingen voor mijn webshop.
Wij werken inmiddels een tijdje samen…
Wij werken inmiddels een tijdje samen met Intrapost en ik ben er echt heel blij mee. Ze halen de pakketten netjes op, denken goed met je mee en zijn altijd bereikbaar als er iets is. Hun klantenservice is top: vriendelijk, snel en oplossingsgericht. Heel fijn om met zo’n betrouwbare partner te werken!
Volgens track & Trace zou het pakketje…
Volgens track & Trace zou het pakketje in de brievenbus moeten liggen. Dat is dus niet het geval. Websites die zaken doen met Intra Post laat ik in de toekomst links liggen.
Track en trace werkt niet en zeggen dat het bezorgd is wat niet het geval is
Ook bij mij staat er bij track en trace, aan het einde van de dag, dat het pakketje bezorgd is in de brievenbus, maar ook bij mij ligt er niets in. Boeit mij niet wie het afleverd, maar wel dat de communicatie klopt.
On me dit colis livré dans ma.boite au…
On me dit colis livré dans ma.boite au lettre mais non rien dans ma boîte au lettre comment faire pour récupérer mon colis !!!!
Betrouwbaar bedrijf met uitstekende…
Betrouwbaar bedrijf met uitstekende service waarmee ik een goede samenwerking heb gehad!
Snelle en goede bezorging van de…
Snelle en goede bezorging van de pakketjes. Intrapost denkt met de ondernemer mee over de beste oplossing voor de consument.
Zeer tevreden
Via Intrapost heb ik sinds dit jaar de afhaalservice van mijn post geregeld en ben zeer positief. De chauffeur is op de afgesproken haaldagen altijd stipt op tijd en de postbezorging wordt dezelfde avond verwerkt en uitgereikt aan de postvervoerders zoals PostNL of een andere vervoerder voor de uiteindelijke bezorging van de pakketjes.
(Mijn ervaring over de bezorging door PostNL hoort hier niet thuis en is een heel ander verhaal).
Product afgemeld als geleverd, niets ontvangen en onbeleefde klantservice.
Product bij legendsports besteld en nooit geleverd. Intrapost, (belabberde) bezorgbedrijf, heeft het product wel afgemeld. Dit gebeurt volgens de medewerker aan de telefoon dagelijks en gaat technisch mis in hun systeem. Dat zie je dus ook terug in alle reviews. Meer dan dit aangeven kunnen ze niet voor je betekenen. Ik moet voor de mevrouw in kwestie nadenken over een oplossing. Uiteindelijk vraag ik welke bezorger het was om daar even langs te gaan. Blijkt een of andere fietskoeriersbedrijf te zijn en dus niet PostNL, wat ze vaker blijven aan te geven.
Ik geef aan mevrouw in kwestie aan dat ze dit intern moet doorgeven voor onderzoek. Nu ben ik gedupeerd met een bestelling van circa 50 euro en vele anderen. De webwinkel reageert niet en het bewijs is altijd tegen je i.v.m. een afgemelde track and trace code. Mevrouw reageert gepikeerd dat het gesprek nu over iets anders gaat, dit niet met klanten besproken wordt en mij niets aangaat omdat het een interne aangelegenheid zou zijn. Nu moet ik ook nog eens een basiscursus klantenservice aan haar geven. Ze beseft niet dat mijn pakket DOOR hun als intermediaire bezorgdienst NIET geleverd is. Op zijn minst zou een excuses en begrip voor de situatie gepast zijn geweest! Sterker nog, ze weten niet eens waar het technisch fout gaat in de keten dat brievenbus pakketen structureel afgemeld worden. Antwoord is duidelijk: bij hun in het systeem en ze zijn te belabberd om dit aan te geven en op te lossen.

Volgens Intrapost mijn brievenbus bezorgd, NIET dus
Volgens Intrapost is mijn brievenbus pakje vandaag bezorgd. Bijzonder vreemd, want ik zie het niet in de brievenbus liggen.
En niet weer Post.NL de schuld geven zoals jullie elke keer doen, Als deze elke keer zo slecht is, hadden jullie al lang geleden een andere bezorgdienst moeten inschakelen. Dus niets meer bij iemand iets kopen die het door Intrapost laat regelen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.