Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
We offer a wide range of international prepaid sim cards with special offers for Europe sim cards.
Kontaktuppgifter
Brede Steeg 6, 7041 GV, 's-Heerenberg, Nederländerna
- www.internationalsim.nl
Andra tittade också på
InternationalSIM.nl : ten zeerste af te raden!
Wij hebben onlangs 2 "Data Simkaart 4GigaByte" besteld voor onze reis door Rusland. Het data verbruik van deze kaarten werd reeds gedesactiveerd na onze eerste dag in Sint Petersburg. Wij hadden amper 200 Megabyte verbruikt. Dit werd zwart op wit bevestigd door de experten uit de 2 "Beeline Telecom" winkels waar wij ons noodgedwongen hebben moeten laten adviseren. Het was evenmin mogelijk om te connecteren aan de allerlaagste snelheid (noch 2G, 3G of 4G waren een optie). Dit werd getest op verschillende plaatsen in Sint Petersburg en het resultaat was steeds hetzelfde: onmogelijk dataverbinding te maken. Het door "International SIM NL" verkochte product stemde in de verste verte niet overeen met hun bestelbon of website.
Vervolgens hebben wij screenshots met vertaling en een volledige analyse van deze situatie doorgestuurd naar de man achter InternationalSIM.nl. Onze communicatie was zeer feitelijk opgesteld en bevatte alle bewijzen en argumenten om onze negatieve ervaring te onderbouwen. De man achter deze organisatie antwoordde telkens zeer kort en naast de kwestie. Het was zeer duidelijk dat hij geen rekening wilde houden met de door ons opgeleverde en zeer feitelijke informatie. Het werd ons na enkele mails zeer helder dat deze man op zichzelf handelt en bijzonder weinig geeft om de reputatie van zijn gebrekkige organisatie. Hij is enkel uit op snel geld verdienen en wil zich verder niet bezig houden met klanten die duidelijk signaleren dat hun aangekochte product niet functioneert. Hij verkeerd in totale ontkenning, zelfs wanneer de feiten incl. vertaling en screenshots opgeleverd worden kan het hem geen barst schelen en wimpelt hij dit af.
Om potentiële gedupeerden te behoeden voor dit webwinkeltje zijn wij steeds bereid een volledige analyse incl. mailcommunicatie, screenshots en bewijsmateriaal door te sturen. Wij raden geïnteresseerden ten stelligste af om producten aan te kopen bij "International SIM NL". Hun diensten werken namelijk niet of amper. Wanneer de zaakvoerder hierover aangesproken wordt, weerlegd hij alles via gebrekkige communicatie en zonder enige concrete argumenten of bewijzen,
Bovendien kan men tegenwoordig praktisch in alle landen (incl. Rusland) een Travel SIM kopen aan 1/10 van de prijzen van "International SIM NL".
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.