Bestilte 3 skulder tasker d 21 august og de ankom d 3 september blev så glad da jeg havde læst alle de negative kommentarer herinde . Taskerne var i en rigtig god kvalitet og tyverisikrede som lovet.... Se mer
Det här tycker kunderna
total useriøs virksomhed. bestilte 10 +10 easyclean klude via deres tilbud. ifælge hjemmesiden behandler de ordrene inden for 24 timer der gik over 3 uger inden jeg modtog varerne. der var så kun 10... Se mer
Jeg kan desværre ikke give minus stjerner, for så havde de fået mange. Mangen til svindler firma har jeg aldrig købt hos. Når man klager over forkerte varer, påstår de man har fået den rigtige vare, t... Se mer
Bestilte en varer, da den kom frem, var den mast i fragten. Har nu skrevet til hverdagshop og reklameret. Men hører intet fra dem. Denne webside kan overhovedet ikke anbefales. Hurtig til at trække pe... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dårlig service når man ber om hjælp.
Bestilling afgivet 18/3-26. endnu ikke modtaget min pakke. Der svares ikke retur på henvendelse hverken mail eller messinger.
Nu har jeg så fået svar på min henvendelse. Ganske kort. Din pakke er leveret.
Ingen hjælp at få selvom jeg siger at jeg ikke har modtaget pakken og har set efter alle vegne.
En meget dårlig oplevelse.
Min bestilling skulle bruges til en gave og pengene har de trukket. ØV ØV
All skam
All skam, lowest quality that you can't imagine. I but speaker for my bathroom and after first usage it didn't turn on again
Meget fin levering
Meget fin levering, fine varer, hurtigt! Meget tilfreds!
Udmærket produkt men for lang ventetid
Udmærket produkt men for lang ventetid
Forkert Track & Trace nummer
Havde afgivet ordre, hvorefter jeg senere får at vide at jeg kan hente min ordre hos PostNord. Sporingsnummer de opgiver findes ikke og senere får jeg at vide at jeg ikke har hentet pakken indenfor den angivne afhentningsperiode. hvis jeg skal have pakken igen skal jeg betale fragt igen...
FUP-firma...
Ikke fået min varer er bestilt 6-3.
Ikke fået min varer er bestilt 6-3.
I dag er det den 24 marts
Kan ikke anbefale denne varer.
Fup og svindel… 🤬😡🤬🤬
Fup og svindel… 🤬😡🤬🤬
Købte en taske som bestemt ikke levede op til mine forventninger og ville derfor returnere… fik denne besked:
Hvis du ønsker at returnere varen, bedes du bemærke, at omkostningerne til returnering vil være på egen regning. Nedenfor er oplysningerne til returnering:
Returneringsadresse:
Navn: Noa_y & Lucdelmee 8425 & Bin Fang & Ordrenummer
Firmanavn: Naishi Warehouse
Adresse: 5F, Building 4, Phase 2, Niannianhongjia Cluster, Choujiang Street, Yiwu City, Zhejiang Province, Kina
Postnummer: 322100
Telefon: +86 183 5791 7518
Vigtige instruktioner:
Når du har sendt varen, bedes du sende os dit ordrenummer og returneringssporingsnummer.
Refusioner behandles, når vores lager har modtaget de returnerede varer.
Sørg for, at den fragtservice, du bruger, inkluderer alle skatter og gebyrer, da vi ikke kan dække toldbehandlingsomkostninger for returnerede varer.
Ved returnering, vælg venligst “gave” i stedet for “kommerciel” for at reducere toldomkostninger og øge sandsynligheden for, at pakken når frem til os.
Alternativt kan vi tilbyde dig en refusion på 20% i form af en voucher, som du kan bruge på et hvilket som helst produkt ved dit næste køb i vores butik.
Venligst lad os vide, hvilken mulighed du foretrækker. Tak for din forståelse og samarbejde.
Med venlig hilsen,
Team HverdagShop
Mage til ELENDIGT firma og mega dårlig…
Mage til ELENDIGT firma og mega dårlig kundeservice! Mit råd er HOLD JER VÆK! Ville ønske jeg havde tjekket Trustpilot inden køb - note til selv i fremtiden...
de køber varene på temu og sælger til…
de køber varene på temu og sælger til over det dobbelte
derfor også den lange transport tid
Tiden er lang fra bestilling til…
Tiden er lang fra bestilling til modtagelse
Jeg ville have ønsket at jeg havde læst…
Jeg ville have ønsket at jeg havde læst trustpilot inden bestilling. 14 dage siden jeg bestilte og købte en taske. Den er stadig ikke kommet.
Hold jer væk!
Bestilling siger de er leveret, men det er den ikke
Ca 14 dage efter bestilling, skriver jeg en mail til dem, de skriver jeg indenfor en uge vil modtage den taske jeg har bestilt, og dagen efter skriver de så at tasken er leveret på min adresse, men jeg har intet modtaget, jeg har en kæreste der pt går hjemme , og der er intet leveret..
Og i shop som er den app de bruger , står der stadig nu 15 dage efter bestilling at min forsendelsen afventer oplysninger.
ALDRIG ALDRIG HANDEL MED DEM.
Købte 3 får til toiletpapir holdere d
Købte 3 får til toiletpapir holdere d. 21/2 2026 , beløbet blev hævet af Hverdagsshop d. 23/2 2026 og varen blev leveret den 10/3 2026. GAB
Fårene passer ikke til danske toiletpapirs ruller.
Bonde fangeri.
Hold jer væk .
I dag efter flere ugers ventetid har…
I dag efter flere ugers ventetid har jeg modtaget mine ni toiletrulle - lam .betalte næsten 500 kr .cylinderen som skal ind i toiletrullen er ALT for stor . Hvilket MØGprodukt . De så så fine ud på billedet.jeg føler migvirkelig snydt og ikke for småpenge ! Selvfølgelig hverken returlabel eller et tlfnr . Ren plat !Øv . Køb ikke noget der !
De sælger 20 rengøringsklude til 250kr
De sælger 20 rengøringsklude til 250kr. Man kan 40 af samme klude til 32kr på Temu. Det koster næsten 300kr at returnere det til Kina. Køb ikke hos dem. De snyder folk.
Lang leveringstid
Platugler
Man skal ikke forvente at få de varer man bestiller det er et platfirma
Tog lidt lang tid inden jeg fik pakken
Tog lidt lang tid inden jeg fik pakken, men kvaliteten god
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.