Hverdagshop Omdömen

TrustScore 2 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bestilte 3 skulder tasker d 21 august og de ankom d 3 september blev så glad da jeg havde læst alle de negative kommentarer herinde . Taskerne var i en rigtig god kvalitet og tyverisikrede som lovet.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

total useriøs virksomhed. bestilte 10 +10 easyclean klude via deres tilbud. ifælge hjemmesiden behandler de ordrene inden for 24 timer der gik over 3 uger inden jeg modtog varerne. der var så kun 10... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kan desværre ikke give minus stjerner, for så havde de fået mange. Mangen til svindler firma har jeg aldrig købt hos. Når man klager over forkerte varer, påstår de man har fået den rigtige vare, t... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte en varer, da den kom frem, var den mast i fragten. Har nu skrevet til hverdagshop og reklameret. Men hører intet fra dem. Denne webside kan overhovedet ikke anbefales. Hurtig til at trække pe... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

300 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

R..pulet ved højlys dag

Havde bestilt en hestejulekalender til 329 kr. for det første kommer den først 5 december, bestilt den 17.11. Kalenderen er fyldt med det værste bras. En hundesnor, en svamp til at rengøre bil, en udefinerbar brun rem. Intet med en heste interesse at gør. Føler mig snydt og taget r…. på. Lågerne kunne ikke åbnes så hele kalenderen er rykket i stykker. Sidder med en noget skuffet datter, og en øm r.., for den er jeg da taget noget hårdt i.

5 december 2025

⭐ 1/5 – Hvis skuffelse var en sport, havde jeg vundet guld

Hvor ville jeg ønske, jeg havde læst anmeldelserne først. Jeg bestilte en hestekalender med ting til hest og rytter – altså noget, man kunne forvente havde bare en smule relation til, ja… en hest.

Det jeg fik?
En A4-kalender, der var så lille, at selv min kat ville føle sig snydt, og indholdet bestod af små plastikdimser og tomme rum. De 24 låger føltes som en julens udgave af “Find Holger”, bare uden Holger.

Da jeg skrev til kundeservice, lød svaret, at størrelsen jo stod på bestillingssiden. Det gjorde den så bare ikke – medmindre den var skrevet med usynligt blæk. Billedet viste en stor kalender ved siden af en stor hest… realiteten var mere “lille kalender ved siden af en stor skuffelse”.

Jeg har altså betalt knap 500 kr. for noget, der mest minder om restlageret fra en billig hobbybutik.

Konklusion:
Hvis du overvejer at købe herfra – så lad være. Brug pengene på noget mere fornuftigt. Som foder. Eller en gulerod. Til dig selv. Det giver mere glæde.

3 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer for guds skyld væk.

Intet levede op til forventningerne. Kunne jeg give minus stjerne så havde I fået det. Den såkaldte krystal katte julekalender,jeg fik af min kæreste, er dårligt udskåret plastik figurer med et billede af en krystal figur. Det er ikke engang pakket ordentligt, alle figurerne lå hulter til bulter, i dag var der ikke nogen, men i morgen lå der hele fire figurer under lågen. Og det er husholdningsfilm det er pakket om indvendigt. Det billigst Kina skrammel man kan købe for penge. Og de anmeldelser på deres hjemmeside, er falske hele bundet.

Og nå ja, så har jeg klaget til forbrugerombudsmanden for det er ikke i orden at de fusker og svindler med folk.

3 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer væk de sælger billigt kort til…

Hold jer væk de sælger billigt kort til dyre priser og tager ræven på folk. Jeg ventede 3 uger på en heste julekalender med 12 låger. De siger så man skal købe 2 for at få hele kalenderen men det står bare ingen steder. Når man så åbner den op er det meste af det man giver 350 kr for noget elendigt møg der ikke er en rød reje værd. Jeg skrev med dem og sagde at jeg nok skulle give dem en anmeldelse på trustpilot men det var de sku lige glade med. Nu kan jeg så se og forstå hvorfor de er lige glade.

25 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Svindel firma - lad være med at bestille noget her!

Fik en hel anden julekalender sendt hjem end den jeg bestilte. Nogle dage er der ikke en gang en gave i. Er dybt skuffet- den var til min søn, som er meget ked af det. Svindel firma- ikke til at komme i kontakt til via telefon, og email bliver ikke svaret på. Lad være med at bestille noget hos dette firma!

1 december 2025

Desværre skal man give 1 stjerne

Desværre skal man give 1 stjerne - de har slet ikke fortjent en eneste!

Jeg har bestilt to julekalendere til mine børn, en med fiskegrej og en med heste og rideudstyr.

Ingen af de to kalendere lever op til forventningen eller det de lover - tværtimod.

Heste-kalenderen indeholder kun 12 låger, som ikke er nummereret og den indeholder bl.a en svamp til bil, en hundesnor, en blok osv.

Fiskekalenderen indeholder godt nok fiskekroge (meget små) og ikke i nærheden af den kvalitet og størrelse som de viser på hjemmesiden.

Hold jer LANGT væk!

De er ikke til at få fat i. Så det er spild af penge.

Leveringstiden var i øvrigt også mega lang og pakkerne kommer fra Kina.

26 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg ville helst ikke give en stjerne da…

Jeg ville helst ikke give en stjerne da jeg aldrig har oplevet dårligere service.
Jeg har bestilt 3 heste julekalendere, men er siden d. 23/10 bare blevet holdt hen med at den er sendt afsted, og at de håber jeg har en god dag.
Jeg har bedt om at få mine penge tilbage, men istedet lader de bare være at svare, og sender gudhjælpe mig bare nye tilbud.
ALDRIG KØB FRA DETTE FIRMA, DET ER REN FUP OG TYVERI AF FOLKS PENGE.

23 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det burde være minus stjerner

Det burde være minus stjerner - har købt 2 fodbold julekalendere til mine børnebørn. Jeg har billeder af de viste ting i reklamen, men de kalender jeg har modtaget har intet af det reklamen viser, blot 24 billige meget dårligt produceret plastik figurerer. Det er i min optik bedrageri at sælge en vare der helt forskellig fra den viste på reklamen. Jeg har skrevet en mail til hverdagsshop, men ud fra hvad jeg læser herinde er det en ren pengemaskine, så skidt med at det ramme børn.... usmageligt!!!! - Hold jer lant væk!!!

20 november 2025

Ville give 0 stjerner hvis muligt

Jeg købte en heste julekalender med beskrivelsen "24 dages overraskelser". Der er 12 låger med i alt 10 overraskelser. Knap 400 kroner for under en halv pakkekalender.
Kundeservice er meget langsomme om at vende tilbage, jeg vil naturligvis gerne have mine penge tilbage. Intet svar.

30 november 2025

Spænding hele vejen…

Min datter glæder sig voldsomt over hendes hestekalender fra Hverdagsshop. Udover spændingen med leveringen (lang) er det spændende hvordan/ hvornår man åbner de 7 låger…modsat billedet med 24 låger. Vi tager det med et smil og ser frem til hvad de 7 låger gemmer på. Desværre findes 0-stjerner ikke her…

22 november 2025

The biggest disappointment

Beautiful advertisement, but the product was a complete disappointment.
The delivery arrived quickly, but what we received was honestly a disaster. The advent calendar was advertised as a horse-lover’s dream — instead, it contained only 12 items placed randomly inside the box. The numbers didn’t match, the openings didn’t fit the products, and the whole packaging felt careless and misleading.

The contents were even worse. Nothing inside suited even an amateur horse enthusiast. One of the very first items was a pack of stickers titled “This is bullshit” — completely inappropriate and not at all what we expected. Then came a pair of plain black socks, a cheap dog leash, a sponge for cleaning sinks, and other completely unrelated household items. What does any of this have to do with horses?

Overall, the content, the packaging, and the quality were unacceptable. This was truly one of the most disappointing purchases I’ve ever made.

30 november 2025

SNYD OG BEDRAG

SNYD OG BEDRAG! Køb IKKE produkter herfra!
Desværre kan man ikke give mindre end en stjerne.
Vi købte en heste julekalender.. den lever på INGEN måde op til beskrivelsen.. Der var kun 12 låger i, men kun 10 små plastik gaver i.. Nogle af lågerne havde to tal på. Aldrig har jeg set et produkt der passer dårligere på beskrivelsen/reklamen!
Jeg har kontaktet hverdagshop, de skriver at jeg skal betale fragten til i Kina.. Efter at have informeret dem om dansk lovgivning, som også gælder dem.. Vælger de ikke at svare mere..

KØB IKKE VARE HERFRA!

14 november 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.