Da jeg ringede mandag fordi jeg havde et hvepsebo var de super søde aftalte tirsdag så aflyste de og kom fredag og sagde jeg skulle ringe igen hvis de blev ved så jeg ringede mandag igen da der stadi... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet - og vist nok hans svigersøn - løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt,... Se mer
Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo "indrettet" gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-ta... Se mer
Virkelig god rådgivning! Finn insisterede på ikke at gøre noget ved boet, da placeringen ikke er i nærheden af hvor vi opholder os. Besøget blev derfor uden beregning, hvilket jeg synes er utroligt... Se mer
Företagsinformation
Om HvepseEksperten.dk ApS
Skrivet av företaget
Hvepse sæson er i fuld gang
Så det er nu, at du kan bestille en hvepse bekæmpelse på
- https://HvepseEksperten.dk/
( 95% af brugerne kalder det for hvepse, men det rigtige navn er faktisk gedehamse men da alle kalder det for hvepse, så vi bruger vi også betegnelsen her )
Det koster:
- 880 + moms (1.100,-) for 1 stk standard bekæmpelse.
- 300 + moms (375) pr. ekstra hvepsebo.
- Betaling med mobilePay eller VISA / Dankort.
- Spring køen over og bestil via SMS, skriv navn, adresse, by, tag evt et billede af omgivelserne og send som SMS / iMessage, så ringer vi dig op.
- SMS: +45 60 53 00 27
- Eller endnu bedre send email, og du får lynhurtigt svar.
- Email: T2019@hvepseeksperten.dk
Vi har over 23 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og bekæmper primært hvepseboer, men også andre skadedyr som myrer, humlebier, murbier, jordbier, mus, gedehamse, skægkræ og lignende. Læs mere på:
- https://skægkræ.info/
Vi har faste lave priser, og er blandt de billigste i vores markedsområde. Vi garanterer fuld tilfredshed ved bekæmpelser, så hvis boet ikke er dødt kommer vi igen uden beregning.
Som en ekstra service yder vi gratis rådgivning pr. telefon alle dage mellem 7:00 og 23:00, også i weekenden. Så hvis du er i tvivl om noget, så ring på:
- +45 48 24 60 30
Alle vores bekæmpelsesmidler er godkendte, og ufarlige for mennesker, undtagen svigermor :-)).
Med venlig hilsen, Skadedyrservice
Kontaktuppgifter
Kongens Vænge 79, 3400, Hillerød, Danmark
- (+45) 48 24 60 30
- Info@hvepseeksperten.dk
- www.hvepseeksperten.dk
Har fået hjælp 3 gange…
Fik hjælp fra Hvepseeksperten 2 gange sidste år og var meget tilfreds. I år var der et hvepsebo igen, men her kunne jeg nøjes med et godt gratis råd fra Hvepseeksperten. Super service.
Super rådgivning
Super rådgivning, detaljeret gennemgang af hvorfor vi ikke var nødt til at fjerne hvepsebo i oktober, vi sparede ca. 2.000 kr.
Stor anbefaling!
Kyndig vejledning og information over telefonen. Super service at man ikke bare kører ud og skriver en stor regning, men rent faktisk lytter og helt gratis rådgiver kunden til i dette tilfælde at se tiden an og spare pengene. Vi vil til hver en tid hidkalde dette firma i tilfælde af skadedyr og gladeligt betale hvad det koster.
Fantastisk rådgivning
Hurtig og effektiv fjernelse af hvepsebo under taget
I starten af sommeren fik jeg hvepse under taget ved mit udhus, lige ved hoveddøren. Jeg skulle have familie på besøg, så jeg måtte have dem væk i en fart. Jeg sendte en mail til Hvepseeksperten, og dagen efter blev det hele klaret, roligt og effektivt. Der har ikke været en eneste hveps på dette sted siden, og min familie kunne trygt færdes i min forhave.
Super god og hurtig service
Ærlig rådgivning
Skrev angående hvepsebo bag brædder. Blev ringet op med det gode råd at det var spild af penge at gøre noget ved det nu, da de ville dø af sig selv inden for få uger og ikke komme igen. Mange tak for det.
Effektivt
Jeg har brugt HvepseEksperten til 4 hvepseboer. De 2 boer forsvandt ved første behandling, medens de 2 andre boer krævede et ekstra besøg. Dette blev gjort som angivet , indenfor garantien. Nu er alle 4 boer døde.
Jeg kan anbefale HvepseEksperten
Hurtig ankomst
Hurtig ankomst - i weekenden! god, venlig og effektiv behandling. De ved noget on hvepse!
Hurtig og effektiv service og rådgivning
Stabil og lynhurtig service!
Jeg har brugt HvepseEksperkten.dk tre gange i mit sommerhus nu og de er kommet rigtig hurtigt hver gang - tit dagen efter jeg har ringet.
Opgaven er blevet løst og boet var 100 % væk hver gang!
Og så er han altid klar med en lille joke eller gode forklaringer ang. bier/hvepse :)
Så jeg kan kun varmt anbefale HvepseEksperten.dk!!
Ekspres og effektiv eksekvering
Nem bestillingsprocedure. Hurtig udrykning til og løsning af problemet med et bo med store gedehamse lige over terrassedøren. Tog sig tid til at give Masser af nyttig information og var tillige særdeles venlig.
Hurtigt og effektivt samt informativt !
Effektiv trods travlhed
Ringede torsdag - fik besøg fredag og lørdag var der meget stille ved hvepseboet :)
Hurtigt og effektivt.
Jeg ringede om formiddagen, han kom om eftermiddagen og næste morgen var boet dødt. Perfekt hurtigt og effektivt.
Profesjonell og dyktig
Profesjonell og dyktig! Kom samme dag som jeg ringte. Kan varmt anbefales.
Pålidelig trods travlhed
I den travleste sæson vendte han tilbage på min sms og kom to dage efter og fjernede hvepse.
Super god service!
Jeg kontaktede HvepseEksperten på SMS, da vi havde fundet et stort hvepsebo på vores loft, meget kort efter ringede han og kom med god og kyndig vejledning i hvordan vi bedst afhjalp problemet, set ud fra mit synspunkt... 5stjerner til super god service!
Særdeles positiv oplevelse. TAK
De var ekstremt serviceminded og rykkede rundt på andre aftaler, da jeg forklarede at efter fundet af et hvepsebo med aggressive hvepse, stod 3 tømrer nu uden mulighed for at arbejde på den del af taget, hvor boet var
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.