Snabbb leverans och en supertrevlig och proffsig kundservice. Jag hade gjort en felbeställning som tjejen på kundservice hjälpte mig med över förväntan 🌟
Beställde ett rese/ prova på kit med hudvårdsprodukter. Snabb leverans, nöjd med det. Men! Förpackningen som innehåller produkterna är trasig på båda sidor baktill, ungefär som att någon öppnat "... Se mer
På Hudoteket hittar du ett brett utbud av hudvård för alla hudtyper. Shoppa hudvårdsprodukter med fri frakt och bonus på allt. Välkommen!
Östra Storgatan 6, 553 21, Jönköping, Sverige
Snabbb leverans och en supertrevlig och proffsig kundservice.

Svar från Hudoteket
Bra pris, snabb leverans, men framförallt fantastiskt snabb återkoppling och åtgärd vid kontakt. Imponerande! Ett företag som tar hand om sina kunder på bästa sätt. Hur fint det var förpackat och varuprovet, var en glädjande bonus.
Snabb leverans, men tycker det är lite snålt att jag inte fick några prover trots att jag handlade fyra produkter för en ganska hög summa.

Svar från Hudoteket
Bra produkter, brett sortiment, snabba leveranser. Men numera väldigt snåla på produktprover, tidigare kunde man få doftprov men nu är det snålt.
Bästa kundservice någonsin. Jämfört med Kicks är detta ett himmelrike av kunnig personal som inte krånglar till något.
Borde ha lyssnat på recensionerna här. Beställde en vara den 28 dec som dom hade lagt ut som tillgänglig på sin hemsida. Idag 2 veckor senare när jag hör av mig till chatten säger dom att den är restad och dom vet inte när den kommer in.

Svar från Hudoteket
Fick en väldigt försenad order (dyr order) där jag ej fick info om förseningen förrän jag själv hörde av mig. Sedan erbjöd man kompensation som man sedan backade på och valde att inte erbjuda för paketet till sist kom fram. Sedan slutade de bara svara på mail. Kommer inte beställa härifrån igen.
Jag är otroligt nöjd med hudoteket. Jag har handlat från andra sidor tidigare och hudoteket sticker ut med sin otroliga service. Ett exempel var när jag bad om en prov på en produkt som inte fanns att ge som prov, så tar dom sig tid till att lägga en generös mängd i en liten försluten påse. Detta har dom ordnat vid två tillfällen när jag frågat. De andra sidorna jag handlat på har dessvärre inte svarat eller endast sagt att det ej finns som prov.
De här extra får du här, och utan att betala mer.
Jag kan däremot säga att trots bra priser så hade jag valt att betala en slant extra pga detta. Rekommenderar alla att handla här.
Hudvård är personligt och individuellt anpassat så en bra service där man får skräddarsydd rådgivning av människor som bryr sig påriktigt är värt guld.
Tack!

Svar från Hudoteket
Beställde ett rese/ prova på kit med hudvårdsprodukter.
Snabb leverans, nöjd med det.
Men! Förpackningen som innehåller produkterna är trasig på båda sidor baktill, ungefär som att någon öppnat "locket" lite för hårdhänt.
Öppnad el inte, märkligt att man packar och skickar en rätt dyr hudvårdsförpackning som är trasig. Ingen plomberingstejp framtill heller.
Kan inte avgöra om produkterna är öppnade eller inte.

Svar från Hudoteket
+ Valde Hudoteket för produkten jag skulle ha fanns till bästa pris där.
+ Snabb leverans!
+ Och en positiv upplevelse när jag öppnade paketet och fann varan fint förpackad utan någon extra doft i paketet- vilket tyvärr blivit allt vanligare.
Sammantaget en mycket bra upplevelse. Rekommenderar varmt!
Fantastiskt bra produkter och professionella personer som arbetar på hudoteket.
Men ett speciellt tack till Martina som fixade så att alla produkter kom i god tid till bröllopet!

Svar från Hudoteket
Köpte från hudoteket då dom hade varorna jag sökte till bästa priset, paketet kom jättesnabbt och var såå fint inslaget och man fick även med ett test. Kommer definitivt köpa från hudoteket igen.

Svar från Hudoteket
Ett oerhört oproffesionellt bemötande och ingen vilja att lösa kundens reklammation på varan. "Tyvärr" är ett ord som adrig skall förekomma när en kund inte är nöjd med en produkt. Jag rekommenderar en kurs i lösningsinriktat kundbemötande. En mycket dålig erfarenhet när man blir bemött på ett sådant sätt. En kund mindre, men man undrar hur många fler som finns som känner likadant. Tyvärr

Hudoteket-Aldrig mer.
Detta företag sjunger på sista versen - gamla produkter och " tyvärr personal"

Svar från Hudoteket
Jag fick dessvärre ett dåligt bemötande idag. Jag ringde upp företaget för att meddela att jag inte kunde komma på grund av sjukdom, varvid de bevarade mig att jag måste avboka min tid minst 24 timmar innan. Jag talade om att jag inte kan planera när jag blir sjuk och att jag meddelade så fort jag kände mig krasslig.
Personen i telefon sa att jag inte fick komma på behandlingen och att jag därutöver blir 50% debiteringsskyldig, vilket för mig framstår som märkligt. Jag uppgav att jag kan ge in ett läkarintyg men hon gav bara som svar att det är 24 timmar som gäller vid avbokning. Det är tråkigt när ett företag är så pass fyrkantigt att de inte ens kan ta hänsyn till oförutsedda händelser som kan ske utanför kundens kontroll.
Snabbt leverans bra kundservice och fint förpackning sååå nöjd
Sjukt snabb leverans och fint inpackad ❤️
Riktigt besviken och arg hur man blir bemött.
Jag reklamerade en bareMinerals produkt, dagen efter den anlänt för det var en spricka mitt i paletten. Detta anser dom inte är något fel och svarar:
"Ser ut som vid produktion har bildats en liten upphöjd kant av produkt.
Hade det varit en spricka hade vi givetvis ersatt dig med en ny produkt men här kan jag tyvärr inte göra det."
Jag skickar då fler bilder för att visa att det är en spricka varpå jag får följande svar :"Tyvärr så finner vi ingen anledning för reklamation i detta fallet."
För mig uppvisning av dålig kundservice och otrevligt bemötande. Ändå fast jag skickat fler bilder.
Jag skickar fler bilder från andra vinklar.
Får som svar "Det är ingen spricka som kommer orsaka att pudret går sönder den är väldigt ytlig och är mer ett tunt tunt jack. Du har dessutom använt produkten, detta syns klart och tydligt på dina bilder."
Väldigt komiskt argument att jag har använt den. Har ingen som helst betydelse om jag använt produkten eller ej faktumet att sprickan fanns där från start försvinner inte!! Jag hade dock inte använt den utan försiktigt dragit med fingret för att se vad som var fel. Då det inte var jättetrevligt men man såg något där, ansåg jag det var något jag var tvungen göra för att undersöka felet.
Det var en dag efter jag fått leveransen, hur kan man frånsäga sig allt ansvar då?!
Men dom erkänner ju TILLSLUT att det är en spricka, men stå för det ni skriver och ersätt den då! Vad är problemet?? Jo dom vill avsäga sig allt ansvar!!
Faktum är att det enligt konsumentköplagen är Dom som måste bevisa att jag som kund har åstadkommit felet själv, eftersom jag reklamerar inom 6 månader! Vilket dom inte kan. Sprickan fanns där vid öppnandet av produkten. Oavsett om jag undersökt produkten fysiskt på ett varsamt sätt befriar inte dom från sitt ansvar!!!
Rekommenderar dom INTE, håll er borta att handla här!! Och av att bedöma från kommentarer här så verkar dom vara trångsynta, svåra, och sälja gamla trasig produkter.
Låg nivå i kundbemötande jämfört med konkurrenter med likvärdigt sortiment. Går ex inte att reklamera felaktiga produkter utan som kund hänvisas man till att själv stå för returfrakt och liknande vilket skiljer sig stort från hur ex Bangerhead och Nordicfeel gör. Upplever att personalen har bristande kompetens både i kundbemötande och konsumentköpslagen, vilket kanske inte är så konstigt då det är hudterapeuter som tar hand om dessa ärenden. Kommer ej handla här igen.
Edit: Har fått fin hjälp från kundservice och pengarna tillbaka från reklamationen nu. Tack för nedan svar Andrea.