Snabbb leverans och en supertrevlig och proffsig kundservice. Jag hade gjort en felbeställning som tjejen på kundservice hjälpte mig med över förväntan 🌟

Beställde ett rese/ prova på kit med hudvårdsprodukter. Snabb leverans, nöjd med det. Men! Förpackningen som innehåller produkterna är trasig på båda sidor baktill, ungefär som att någon öppnat "... Se mer

1. Skönhetsprodukter

Informationen kommer från olika externa källor

På Hudoteket hittar du ett brett utbud av hudvård för alla hudtyper. Shoppa hudvårdsprodukter med fri frakt och bonus på allt. Välkommen!

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

Snabbb leverans och en supertrevlig och…

Snabbb leverans och en supertrevlig och proffsig kundservice.

12 januari 2026

Hejsan Lisbeth!
Tusen tack för att du har tagit dig tid att skriva dessa fina rader. Varmt välkommen tillbaka till oss! 🌸

Hälsningar Andrea, VD på Hudoteket

Kundservice på högsta nivå

Bra pris, snabb leverans, men framförallt fantastiskt snabb återkoppling och åtgärd vid kontakt. Imponerande! Ett företag som tar hand om sina kunder på bästa sätt. Hur fint det var förpackat och varuprovet, var en glädjande bonus.

11 december 2025

Snabb leverans, men tycker det är lite snålt att jag inte fick några prover trots att jag handlade fyra produkter för en ganska hög summa.

21 oktober 2025

Svar från Hudoteket

Hejsan Elin! Tack för din feedback! Vi skickar med prover i alla paket som markerat att de vill ha det i kassan. Det ingår när man blir Klubb Hudoteket - medlem =) Detta gör vi för miljöns skull så att inga prover slängs i onödan av de som inte vill ha dem.

Vi är så tacksamma för att du handlat hos oss och som sagt, vid ditt nästa köp, markera det i kassan så kommer det trevliga prover i ditt paket.

Välkommen åter!🌸

Bra produkter

Bra produkter, brett sortiment, snabba leveranser. Men numera väldigt snåla på produktprover, tidigare kunde man få doftprov men nu är det snålt.

5 augusti 2025

Borde ha lyssnat på recensionerna här

Borde ha lyssnat på recensionerna här. Beställde en vara den 28 dec som dom hade lagt ut som tillgänglig på sin hemsida. Idag 2 veckor senare när jag hör av mig till chatten säger dom att den är restad och dom vet inte när den kommer in.

10 januari 2025

Svar från Hudoteket

Hejsan Sara! Och tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme här. Detta låter superkonstigt och oturligt, vi meddelar alltid våra kunder om det mot förmodan skulle vara något strul med leveransen eller förseningar. Det verkar som att något blivit fel med just din order, och detta är vi såklart ledsna för. Är det så att det är en vara som restar eller är försenad har du såklart alltid möjligheten att annullera din order. Ta då gärna kontakt med oss på webshop@hudoteket.se eller 036-34 45 62.

Vi ber så mycket om ursäkt för detta, och kommer gärna i kontakt med dig så vi kan lösa detta så bra som möjligt.

Ha en fin dag!
Varma hälsningar
Andrea, VD på Hudoteket

Dålig service, inte värt det.

Fick en väldigt försenad order (dyr order) där jag ej fick info om förseningen förrän jag själv hörde av mig. Sedan erbjöd man kompensation som man sedan backade på och valde att inte erbjuda för paketet till sist kom fram. Sedan slutade de bara svara på mail. Kommer inte beställa härifrån igen.

4 november 2024

Jag är otroligt nöjd med hudoteket

Jag är otroligt nöjd med hudoteket. Jag har handlat från andra sidor tidigare och hudoteket sticker ut med sin otroliga service. Ett exempel var när jag bad om en prov på en produkt som inte fanns att ge som prov, så tar dom sig tid till att lägga en generös mängd i en liten försluten påse. Detta har dom ordnat vid två tillfällen när jag frågat. De andra sidorna jag handlat på har dessvärre inte svarat eller endast sagt att det ej finns som prov.
De här extra får du här, och utan att betala mer.
Jag kan däremot säga att trots bra priser så hade jag valt att betala en slant extra pga detta. Rekommenderar alla att handla här.
Hudvård är personligt och individuellt anpassat så en bra service där man får skräddarsydd rådgivning av människor som bryr sig påriktigt är värt guld.
Tack!

10 maj 2024

Svar från Hudoteket

Hej Linnea! Och tusen tack för att du har tagit dig tiden att skriva dessa fina rader om oss. Det är en ära att få ha dig som kund, och vad roligt att vi kunde förse dig med lite härliga prover med. Hoppas du blir nöjd med produkterna! Ha en fin sommar och välkommen åter🌸
Varma hälsningar Andrea, Vd på Hudoteket

Öppnad förpackning..?

Beställde ett rese/ prova på kit med hudvårdsprodukter.
Snabb leverans, nöjd med det.
Men! Förpackningen som innehåller produkterna är trasig på båda sidor baktill, ungefär som att någon öppnat "locket" lite för hårdhänt.
Öppnad el inte, märkligt att man packar och skickar en rätt dyr hudvårdsförpackning som är trasig. Ingen plomberingstejp framtill heller.
Kan inte avgöra om produkterna är öppnade eller inte.

24 april 2024

Svar från Hudoteket

Hejsan Emma! Tack för ditt betyg, och kul att vi kunde vara till belåtenhet gällande snabbheten. Självklart ska varan vara fin också🤓.

Är det så att din vara är skadad får du gärna höra av dig till oss på kundservice (webshop@hudoteket.se alt 036-12 06 66) så kan vi hjälpa dig bäst den vägen. Vissa produkter är plomberade, men fler och fler produkter börjar ta bort plastdetaljer som ytterhöljen och dylikt av miljöskäl. Så precis som du säger kan det vara svårt att veta =) Därför hjälper vi dig såklart vidare med just ditt specifika fall via kundservice.

Ha det så gott!
Med vänlig hälsning, Andrea på Hudoteket

Rekommenderar Hudoteket

+ Valde Hudoteket för produkten jag skulle ha fanns till bästa pris där.
+ Snabb leverans!
+ Och en positiv upplevelse när jag öppnade paketet och fann varan fint förpackad utan någon extra doft i paketet- vilket tyvärr blivit allt vanligare.

Sammantaget en mycket bra upplevelse. Rekommenderar varmt!

9 februari 2024

Fantastiskt bra produkter och…

Fantastiskt bra produkter och professionella personer som arbetar på hudoteket.
Men ett speciellt tack till Martina som fixade så att alla produkter kom i god tid till bröllopet!

30 maj 2023

Svar från Hudoteket

Hej Sarah! Och tack för att du tog dig tid att skriva till oss, samt dina superfina ord om oss. Jag ska hälsa Martina detta 🤩. Vi är så glada att få ha dig som kund. Ha en fortsatt din dag! Varma hälsningar, Andrea, VD på Hudoteket

Köpte från hudoteket då dom hade…

Köpte från hudoteket då dom hade varorna jag sökte till bästa priset, paketet kom jättesnabbt och var såå fint inslaget och man fick även med ett test. Kommer definitivt köpa från hudoteket igen.

28 mars 2023

Svar från Hudoteket

Hejsan Nicole! Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva om din köpupplevelse, och för de fina orden. Varmt välkommen tillbaka till oss! 🌸 Andrea, VD på Hudoteket

Ett oerhört oproffesionellt bemötande…

Ett oerhört oproffesionellt bemötande och ingen vilja att lösa kundens reklammation på varan. "Tyvärr" är ett ord som adrig skall förekomma när en kund inte är nöjd med en produkt. Jag rekommenderar en kurs i lösningsinriktat kundbemötande. En mycket dålig erfarenhet när man blir bemött på ett sådant sätt. En kund mindre, men man undrar hur många fler som finns som känner likadant. Tyvärr

25 februari 2023

Hejsan Tor!
Och tack för din feedback. Man kan som kund givetvis reklamera produkter som det är fel på, och då får man kärna ta kontakt med vår kundservice så hjälper de dig på bästa sätt så du får ersättning för detta. Att man inte är nöjd med en produkt är dock inte samma sak som att det är fel på produkten. Därför erbjuder vi personlig rådgivning i butik och showroom samt via mail, telefon och chatt. Man kan även be om att få prov på produkten om man är osäker på att man kommer tåla den exempelvis. Detta för att undvika felköp eller att man inte blir nöjd med produkten.

Varmt välkommen att kontakta oss på kundservice om det är så att vi kan hjälpa dig vidare, annars önskar jag dig välkommen tillbaka till oss! 🌸
Varma hälsningar

Hudoteket-Aldrig mer.

Hudoteket-Aldrig mer.
Detta företag sjunger på sista versen - gamla produkter och " tyvärr personal"

1 mars 2023

Hejsan Liva!

Och tack för din feedback. Vad tråkigt att du känner så. Vi arbetar med produkter som någon gång kan bli gamla då hud-och skönhetsprodukter har ett bäst före datum. Vi säljer aldrig produkter efter deras bäst före datum, och är det nära inpå så ser vi till att sätta ett attraktivt på dessa för att få iväg dem och minska svinnet - precis som i en mataffär.

Då många av de produkterna vi säljer innehåller naturliga ämnen, kan dessa bete sig lite olika, Du det är således ingen exakt vetenskap. Ibland kan de har olika färg eller doft, men oftast är detta helt normalt och produkter går att använda. Av samma anledning kan man som kund råka få ett "måndagsexemplar" där en ingrediens härsknat fortare än beräknat eller att en förpackning krånglar. Då kan man självklart reklamera produkten, och får såklart varan utbytt om det är fel på den.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice om det är så att du vill att vi ska kika närmare på. Ha en fortsatt fin dag!🌸

Hälsningar Andrea, VD på Hudoteket

Jag fick dessvärre ett dåligt bemötande…

Jag fick dessvärre ett dåligt bemötande idag. Jag ringde upp företaget för att meddela att jag inte kunde komma på grund av sjukdom, varvid de bevarade mig att jag måste avboka min tid minst 24 timmar innan. Jag talade om att jag inte kan planera när jag blir sjuk och att jag meddelade så fort jag kände mig krasslig.

Personen i telefon sa att jag inte fick komma på behandlingen och att jag därutöver blir 50% debiteringsskyldig, vilket för mig framstår som märkligt. Jag uppgav att jag kan ge in ett läkarintyg men hon gav bara som svar att det är 24 timmar som gäller vid avbokning. Det är tråkigt när ett företag är så pass fyrkantigt att de inte ens kan ta hänsyn till oförutsedda händelser som kan ske utanför kundens kontroll.

4 januari 2023

Riktigt besviken och arg

Riktigt besviken och arg hur man blir bemött.
Jag reklamerade en bareMinerals produkt, dagen efter den anlänt för det var en spricka mitt i paletten. Detta anser dom inte är något fel och svarar:
"Ser ut som vid produktion har bildats en liten upphöjd kant av produkt.
Hade det varit en spricka hade vi givetvis ersatt dig med en ny produkt men här kan jag tyvärr inte göra det."

Jag skickar då fler bilder för att visa att det är en spricka varpå jag får följande svar :"Tyvärr så finner vi ingen anledning för reklamation i detta fallet."
För mig uppvisning av dålig kundservice och otrevligt bemötande. Ändå fast jag skickat fler bilder.

Jag skickar fler bilder från andra vinklar.
Får som svar "Det är ingen spricka som kommer orsaka att pudret går sönder den är väldigt ytlig och är mer ett tunt tunt jack. Du har dessutom använt produkten, detta syns klart och tydligt på dina bilder."

Väldigt komiskt argument att jag har använt den. Har ingen som helst betydelse om jag använt produkten eller ej faktumet att sprickan fanns där från start försvinner inte!! Jag hade dock inte använt den utan försiktigt dragit med fingret för att se vad som var fel. Då det inte var jättetrevligt men man såg något där, ansåg jag det var något jag var tvungen göra för att undersöka felet.
Det var en dag efter jag fått leveransen, hur kan man frånsäga sig allt ansvar då?!
Men dom erkänner ju TILLSLUT att det är en spricka, men stå för det ni skriver och ersätt den då! Vad är problemet?? Jo dom vill avsäga sig allt ansvar!!

Faktum är att det enligt konsumentköplagen är Dom som måste bevisa att jag som kund har åstadkommit felet själv, eftersom jag reklamerar inom 6 månader! Vilket dom inte kan. Sprickan fanns där vid öppnandet av produkten. Oavsett om jag undersökt produkten fysiskt på ett varsamt sätt befriar inte dom från sitt ansvar!!!

Rekommenderar dom INTE, håll er borta att handla här!! Och av att bedöma från kommentarer här så verkar dom vara trångsynta, svåra, och sälja gamla trasig produkter.

4 februari 2022

Låg nivå på service - med löste sig till slut!

Låg nivå i kundbemötande jämfört med konkurrenter med likvärdigt sortiment. Går ex inte att reklamera felaktiga produkter utan som kund hänvisas man till att själv stå för returfrakt och liknande vilket skiljer sig stort från hur ex Bangerhead och Nordicfeel gör. Upplever att personalen har bristande kompetens både i kundbemötande och konsumentköpslagen, vilket kanske inte är så konstigt då det är hudterapeuter som tar hand om dessa ärenden. Kommer ej handla här igen.

Edit: Har fått fin hjälp från kundservice och pengarna tillbaka från reklamationen nu. Tack för nedan svar Andrea.

10 september 2021

Svar från Hudoteket

Hejsan Annie! Vad tråkigt att du har upplevt vår kundservice på detta sätt, vi som brukar få så fina recensioner för just vår kundservice. Många brukar även uppskatta att de kan prata med en diplomerad hudterapeut. Givetvis ska du kunna reklamera en vara det är fel på, inget snack om saken =) Jag tror att mina kollegor har hjälpt dig vidare i ditt ärende, känner du att du fortfarande inte fått hjälp får du gärna kontakta oss igen - vi vill såklart att du ska vara nöjd.

Ha en fortsatt fin dag! 🌸
Hälsningar Andrea på Hudoteket