SĂžren Kamp er MEGET imĂždekommen ogâŠ
SĂžren Kamp er MEGET imĂždekommen og dygtigt
Der var sat god tid af til konsultationen og lĂŠgesekretĂŠren tog godt imod mig, fĂžlte mig MEGET velkommen i klinikken
KĂŠmpe stor anbefaling til klinikken
SĂžren Kamp er MEGET imĂždekommen og dygtigt
KĂŠmpe stor anbefaling til klinikken
SĂžren Kamp er en super god hudlĂŠge. Han er meget empatisk og professionel. Begge sekretĂŠrer er super venlige og hjĂŠlpsomme.
Jeg har intet dÄrligt at sige og vil til hver en tid anbefale SÞren Kamp som hudlÊge. :)
Jeg kan slet ikke genkende oplevelserne i de dÄrlige reviews. SekretÊren er venlig og hjÊlpsom, SÞren Skov er empatisk, grundig og har hjulpet mig betydeligt bÄde med min lidelse og hjÊlpemiddel. Jeg kan kun anbefale stedet.
Jeg tillader mig lige at gÄ lidt mod strÞmmen, da jeg ikke helt forstÄr alle de dÄrlige anmeldelser.
I forbindelse med en blodkarssprÊning pÄ min kind havde jeg fÄet en henvisning fra min lÊge. Jeg fik en tid hos SÞren Kamp. Han var klar til aftalt tid og efter at have kigget pÄ min "plet" og forklaret grundigt hvad det var og hvad man kan gÞre, sÄ endte det med at han anbefalede en anden hudlÊge, da han ikke selv havde netop den laser som kunne vÊre optimal for min "plet". Det til trods for at han sagde at han da godt kunne prÞve at behandle den men mente dog at jeg ville fÄ mere ud af at fÄ en tid hos en anden. Jeg fik navnet og hvilke laser type jeg skulle henvise til.
Se det syntes jeg er god service. Tak til SĂžren Kamp herfra.
Opringning fra klinikkens sekretÊr 2 timer fÞr end jeg skal vÊre pÄ klinikken til en tid der er aftalt for mÄneder siden. Hun aflyser min lÊgetid. Jeg kan fÄ en ny tid mÄneder efter og til en sygeplejerske! I udgangspunktet tager jeg aflysningen af lÊge pÊnt og er forstÄende MEN vil ikke acceptere at aflysningen erstattes med en sygeplejersketid ud i fremtiden. Efter diskussion kan jeg fÄ en lÊgetid flere mÄneder fremme i kalenderen. SekretÊren er uforskammet og gentager sig selv om og om igen. Det ender efter hÄrde udvekslinger med at jeg fÄr en lÊgetid 1 mÄned fremme. Den har jeg selvfÞlgelig efter nÊrmere omtanke aflyst d.d. og finder en mere patientvenlig hudlÊgeklinik.
Bestilte en tid for ca 3 mĂ„neder siden og endelig oprendt dagen. KĂžrte hjemmefra 1 time fĂžr jeg skulle mĂžde (i tilfĂŠlde af trafikkaos) og Ă„benbart var der mange uduelige trafikanter denne morgen. Kan allerede se 15 minutter fĂžr jeg skal vĂŠre der, at det bliver tĂŠt pĂ„ det aftalte tidspunkt. ForsĂžger at ringe 5 gange til klinikken fra bilen for at fortĂŠlle, at jeg hĂžjest sandsynligt kommer et par minutter forsent. Der er Ă„benbart fĂžrst telefontid fra kl 09 og da min tid er kl 09, kan jeg hverken gĂžre fra eller til. FĂ„r kastet bilen pĂ„ en parkeringsplads og sĂŠtter i lĂžb mod lĂŠgen. 09.08 tjekker jeg ind (en tur der burde tage 30 minutter, har pĂ„ dagen taget 1 time og 8 minutter). Jeg fĂ„r fortalt (af sekretĂŠren) EFTER at jeg har kĂžrt mit sygesikringsbevis igennem, at min tid er annulleret men at jeg er velkommen til at vente og hĂ„be at der kommer et hul. Jeg siger "at jeg i sĂ„fald kan risikere, at sidde i ventevĂŠrelset hele dagen uden at fĂ„ en tid ?" sekretĂŠren siger "i princippet ja men at jeg KUNNE jo vĂŠre heldig". Aldrig har jeg oplevet en dĂ„rligere service, en total mangel pĂ„ konduite, forstĂ„else og respekt for deres patienter. Jeg skriver igen, JEG HAR VENTET I SMĂ 3 MĂ NEDER PĂ DETTE BESĂG !! Og alt hvad man fĂ„r tilgengĂŠld af dette sted, er den lĂŠngste finger de har pĂ„ deres hĂ„nd og et "tak for pengene fra dit sygesikringsbevis". SkandalĂžst ringe sted. Faktisk sĂ„ ringe, at jeg skummer af raseri og skuffelse. SĂ„ skal du til en dermatolog i fremtiden ? VĂŠlg en anden end SĂžren Kamp for hĂ©r er du til for dem og ikke visa versa !!
Rigtig god, effektiv og venlig behandling. Kan pÄ det kraftigste anbefales
Jeg vil ikke anbefale denne lÊge til nogen. Han lyttede ikke ordentligt til mine symptomer og virkede meget uinteresseret i at forstÄ Ärsagen til mit problem. Hans opfÞrsel var uformel og lidt distanceret. I stedet udskrev han blot medicin uden at undersÞge nÊrmere. Jeg oplevede ham som uempatisk og meget lidt sensitiv i sin tilgang.
Tak for god behandling og for at SĂžren tog min bekymring alvorligt og dermed opdagede en hudkrĂŠft, som en anden hudlĂŠge ikke mente var noget.
Hvor lĂŠnge kan man vĂŠre nummer 2 i telefonkĂžen hos sekretĂŠren? Det er vel begrĂŠnset, hvor meget hun skal tale med de enkelte patienter, der ringer for at booke tid... har nu ventet i telefonkĂž som nummer 2 i 45 minutter... venter stadig zzzzz
Jeg har vÊret hos SÞren Kamp ad to omgange. Begge gange professionelt hÄndteret med mit problem. Der gives grundig forklaring pÄ det, man spÞrger om. Fuld ud tilfreds.
Og ja, selvfĂžlgelig skal man komme til tiden.
Og ja sekretÊren forstÄr mÄske ikke helt god patientservice om morgenen med f.eks. at sige "god morgen" og give Þjenkontakt, nÄr der kommer patienter ind. Men lige meget. Det er ikke sekretÊren, men SÞren Kamp, jeg har brug for. ;-)
Tak for hjĂŠlpen med min nye computer, til Andreas og Yassin
Super god oplevelse og forstÄr slet ikke de negative kommentarer her pÄ siden.
Jeg blev venligt modtaget med et smil og âvelkommenâ og senere et âfarvelâ af HudlĂŠgens sekretĂŠr.
Jeg kom ind til tiden og blev mĂždt af en venlig, lyttende hudlĂŠge, som gav sig god tid til at forklare hvad mit problem var.
HudlĂŠgen virkede kompetent og jeg kan varmt anbefale ham.
ForstÄr ikke folk, som kommentere pÄ, at de bliver afvist, fordi de kommer lidt for sent.
Det stÄr jo hÞjt og tydeligt pÄ hjemmesiden, at hvis man kommer for sent, sÄ risikere man, at blive afvist den dag og en ny tid.
SĂ„ kun gode anbefalinger herfra.
FuldstĂŠndig til grin.
MÞder til en tid kl 12:50 30/10 da personen bag dÞren der gemmer sig endelig Äbner den for jeg afvide det er for sent efter og stÄ og banke pÄ en dÞr i 5 minutter, ingen tlf nummer du kan ringe eller skrive til, klinikken har lukket som os stÄr pÄ dÞren sikkert pga. corona men ingen besked pÄ sms om dette og de har givet en tid til mig pÄ en dag de har lukket. Damen der endelig Äbner dÞren er det mest kolde og kyniske Êg og sir bare jeg skal skride fordi jeg forsent pÄ den, og nÊvner ikke de har lukket og givet mig en tid pÄ en lukket dag, tak for spilde min tid og vente i 5 uger pÄ ingenting! Ta jer sammen.
Latterlig, uhĂžflig og absolut uprofessionelt sted... âSpecial lĂŠgenâ var nedledende i sin kommunikation, mens stinkede selv af hvidlĂžg i vejrtrĂŠkning, nĂ„r han skulle kommer tĂŠt pĂ„ mig..
Om du er en private eller henvist.. find dig andet sted. Sikker en oplevelse..:-)
I Þvrig lÊgen giver ikke hÄnd...:-)
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.