Jättebra bemötande och service av Henrik. Blev lite fel i kommunikationen kring beställningen av varan med Henrik var snabb att åtgärda och komma fram med rätt produkt (sådant som händer). Huvudsaken... Se mer
Har samma upplevelse som många andra här, beställde en diskho för 3 veckor sedan och betalade tyvärr med kort. Nu är det omöjligt att få tag på dem och jag känner mig ytterst tveksam om jag kommer få... Se mer
Beställde packning till en äldre båttoa. Kom bekräftelse på att varan var skickad inom några dagar. Dock dök det aldrig upp någon vara. Ingen svarar på telefon. Hävdar per email att den gått iväg och... Se mer
Suck önskar jag läst här hur dåliga dom är innan jag beställde. Min vara har dom inte skickat ännu beställde 3/6 och inget svar på varken tel eller Mail dock så är det reserverat på klarna och dom i s... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Andra tittade också på
Oseriöst.
Ja, det var synd att jag inte läste på innan jag beställde från Henrik och HR-Marin. Min pappa betalade 6500kr via swish för en rutsats i början på maj. Blev lovad kvitto men trots flertal kontaktförsök så har både Henrik och kvittot lyst med sin frånvaro. Oseriöst är bara förnamnet.
Inte hört ett knyst från er på ca. en månad trots flertal kontaktförsök. Men här på Trustpilot gick det snabbt att få svar. Synd bara att svaret är en lögn. Något mail har jag inte fått det datumet. Try again!

Svar från HR Marin AB
Varning för detta företag
Varning för detta företag.
Fick hälften av antalet jag beställt dessutom helt utan förpackningar. Har mailat, ringt och talat in meddelade men får inte kontakt. Gjorde en retur enl deras hemsida, men de hämtade inte ut paketet. Har fått paketet i retur, sitter nu med häften av mina beställde artiklar, dessutom fått betala 140:- i retur porto på paketet de inte hämtar ut.
Låter fint när man läser på deras hemsida men verkar vara ett bluff företag!!!

Svar från HR Marin AB
Bara fått halva försändelsen
Jag har beställt Eberspächer luftvärmare men bara fått själva värmaren inte övrigt som skulle ingått. Har fått svar på ett mail där de ska undersöka detta med DHL, därefter inget mer svar och det har nu gått 10 dagar sen sista kontakten och de svarar inte på fler mail eller telefon.
Köp inget av detta företag.
Köp inget av detta företag.
Fått fel produkt 2 gånger + en faktura på frakten 2 gånger.
Svarar aldrig i telefon, svåra att få kontakt med för att reda ut felen.
Vänd er till andra seriösa företag istället.
Beställ aldrig härifrån!
Beställ aldrig härifrån! Jag beställde en säkringspanel och ända sättet att betala var genom en banköverföring. Jag gjorde denna och fick snart ett mail om att det var 4 veckors leveranstid. Fick även frågan om jag pga detta ville annullera ordern och få tillbaka pengarna. Det ville jag. Jag ombads att skicka mitt kontonummer för att få tillbaka pengarna vilket jag gjorde. Därefter har jag inte hört ett pip från företaget. Jag har mailat ett antal gånger. Försökt kontakta dem via formuläret på hemsidan och även försökt att ringa men de verkar helt omöjliga att komma i kontakt med. Jag har försökt få tag i dem i en månad men inget svar så det blir en anmälan på detta... Helt enkelt en skitbutik och förmodligen en skojare som ligger bakom. Håll er undan!
Trevlig Support
Snabb leverans och trevligt bemötande via supporten. Jag installerade produkten fel och behövde en reservdel vilket de skickade direkt utan att jag behövde betala de 78:- den kostade.