Service i top Vi havde lidt start vanskeligheder. Vores love&romance bobler og chokolade var glemt i vores jr. Suite. Vi fik det dog hurtig leveret. Efter vi nÞd boblerne pÄ terrassen, ville vi s... Se mer
Företaget har svarat
Vi skulle til krimi messe pÄ fÊngselet i Horsens og havde derfor brug for 2 overnatninger og fandt Skandic Opus Horsens som ligger lige ved siden af. Det blev en skuffelse da vi efter at have t... Se mer
Ikke et besÞg vÊrd. ReceptionsomrÄdet ser flot ud og vÊrelserne er gennemsnitlige. Men hovedvejen stÞjer, der lugter ikke godt og sÄ er morgenmaden uspiselig. PulverrÞrÊg, der ligger og svÞmmer i en... Se mer
Jeg var til 90 Ärs fÞdselsdag her under Coronatiden , hvor de ansatte skulle bÊre mundbind bl,a under servering. En af de unge tjenere var udstyret med mundbind og briller og det resulterede i a... Se mer
Företaget har svarat
Hotel Opus Horsens et helt unikt firestjernet hotel med femstjernet konferencedel i international klasse. Vi danner de perfekte rammer for bÄde store og smÄ begivenheder, hvad enten det gÊlder konferencer, selskaber eller din nÊste ferie.
Ejebjergvej 1, 8700 , Horsens , Danmark
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Godt ophold i 3 dage pÄ Scandic Opus Horsens,
Meget venlig personale, fantastisk morgenmad med meget godt rugbrĂžd og andet godt, rolige omgivelser til morgenmaden.
En meget god tjener kom med ingefĂŠrshots til os under morgenmaden.
Dog Ăžnske om en bedre skĂŠrekniv til franskbrĂždet.
Dejligt stort og lyst hotelvÊrelse og et stort ganske udmÊrket toilet, endda med badestol pÄ vÊggen.
Sengekvaliteten i orden.
En lille advarsel !! SÊt jer IKKE pÄ WC lÄget, det knÊkker nÄr man sÊtter sig pÄ det ;-).
Det er anden gang vi tager ophold pÄ hotel Opus i Horsens og vi vil sikkert tage ophold der igen, kommer vores rejse til Horsens by.
Det blev en skuffelse da vi efter at have tjekket ind opdager at restauranten er lukket og de servere bar menuđ± 3 forskellige smĂ„ retter kunne vi vĂŠlge imellemâŠ.
Fredag aften spiste vi i byen og tĂŠnkte at vi ville give bar menuen en chance om lĂžrdagen.
Vi stiller os i kĂž da der er 1 ung mand i baren til at betjene gĂŠsterne. Det bliver vores tur hvorefter han fortĂŠller at de nĂŠsten ikke har mere mad og at vi skal vente 45 minutter!!!!
Vi vĂŠlger igen at kĂžre til en restaurant i Horsens.
Vi er meget forundret over at sÄ stor en hotel kÊde som Scandic har hotel uden restaurant!
Vi vil komme til krimi messen flere gange men aldrig mere Scandic Opus Horsens !
Konge oplevelse - Skud ud til Victoria, Alexander og Nanna. 5 stjerner
Konge oplevelse- skud ud til Victoria, Alexander og Nanna. Dejlig service
Har vÊret til mindesammenkomst pÄ hotel opus, kaffe til 55 kr./person og smÄkage til 33 kr./person smÄkagerne var discount fra netto, det er simpelthen for dÄrligt
Har boet pÄ Scandic Opus i Horsens flere gange og det har hver gang vÊret tilfredsstillende, fordi rummelige og rene vÊrelser og toiletter altid har vÊret i orden
En af de ting, son jag har nydt godt af er en ualmindelig stor parkeringskĂŠlder hvor der altid har vĂŠret plads til hotellets gĂŠster og hvor man i trygge rammer har kunne holde dĂžgnet rundt og hvor uvedkommende ikke har haft adgang.
Her stÄr ens bil sikkert og godt.
Nu kom vi igen og ville parkere som vi plejede i kÊlderen, men det viste sig nu, at den gik ikke lÊngere. For nogle mÄneder siden havde man indfÞrt brugerbetaling via Easy-Park.
Den parkeringskĂŠlder som hidtil altid var nĂŠrmest Ăžde var nu stort set helt tom og der skulle betales - OGSĂ
hotellets i forvejen betalende kunder.
Hvis man ville slippe for at betale timeparkering (prisen var ikke oplyst) sĂ„ skulle man kĂžbe en sĂ„kaldt âDagsbilletâ til ikke mindre end 100,- kroner. Det var ogsĂ„ muligt at kĂžbe en 24-timers billet, men prisen for denne var heller ikke oplyst.
Det her er symbolet pÄ rigtig dÄrlig service overfor hotellets egne kunder fra et hotel, som tilsyneladende er blevet pengegriske.
Der var til gengÊld godt fyldt op pÄ den gratis parkeringsplads ud mod offentlig vej, som hotellet ogsÄ rÄder over.
Tiden er vist inde til at sĂžge andre mere kundevenlige overnatningssteder i Horsens by og omegn
FÞrst fÄr vi at vide, hvilke retter de er lÞbet tÞr for, dernÊst efter 1 time fÄr vi at vide, de ikke har tilbehÞret til vores mad og endelig efter en venten pÄ 1 time og 20 min fÄr 3 ud af 4 deres mad fordi kokken havde lavet en fejl, sÄ i skrevne stund sidder jeg stadig og venter pÄ min mad som nu har taget 1 time og 30 min.
Da jeg endelig fik min mad var bÞffen overhovedet ikke gennemstegt som Þnsket, sÄ jeg fortalte den stakkels unge tjener, at jeg vil ikke betale for min mad.
Vi kommer aldrig igen
Maden er basal, halvkold, virkelig dyr - og sÄ tager det flere timer at fÄ en servering.
I forbindelse med endnu et besĂžg hos en kunde i Horsens, valgte jeg at bo hos Scandic i Horsens. Hotellet er fint, men deres restaurant er en KATASTROFE.
Det er nu 2. gang jeg har brugt mere end en time pÄ at vente pÄ at fÄ mad. Man tror det er en overdrivelse, men nej.
Jeg bestilte en simpel bÞf som jeg mÄtte vente over 90 minutter pÄ. Jeg rykkede flere gange, hvor man sagde at man lige havde rykket kÞkkenet. Efter 90 minutter fik vi at vide at kÞkkenet havde smidt vores bestilling vÊk.
Helt og aldeles katastrofalt.
Maden var okay og virkelig dyr for det lille stykke kĂžd.
Forrige gang var der ĂN tjener til hele restauranten, baren OG mad til vĂŠrelser. Her ventede vi 75 til 80 minutter pĂ„ hovedretten.
Da vi pÄtalte det for tjeneren, fik vi at vide at ledelsen havde fÄet at vide at man var underbemandede mange gange, men var ligeglad.
Denne gang var der flere tjenere, men igen ingen der formÄede at levere en simpel bÞf med lidt bearnaise pÄ under halvanden time.
Som direkte konsekvens kommer jeg ikke til at besĂžge hotellet igen.
Var der den 25/6 for at bestille bord til va kl.12 det kunne ikke lage sig gÞre fik vi avide af en meget sur dame sÄ vi anbefaler dem ikke sÄ mÄtte vÊlge et andet sted Þv
godt trĂŠningsrum, men lidt kedelig beliggenhed, flot vĂŠrelse, stĂžrre end forventet
SkĂžnt Hotel. Alt fungerede. LĂŠkkert morgenbord. Gratis wellness. Gratis parkering. Rigtig godt tilfreds.
Var til et juleangement i fredags og dette kan desvĂŠrre ikke anbefales. Maden smagte ikke af noget, og var ikke sĂŠrlig indbydende. Underholdningen (stand up) var mega godt men djen troede han holdte fest for en flok teenagere.
Ikke et besĂžg vĂŠrd.
ReceptionsomrÄdet ser flot ud og vÊrelserne er gennemsnitlige. Men hovedvejen stÞjer, der lugter ikke godt og sÄ er morgenmaden uspiselig. PulverrÞrÊg, der ligger og svÞmmer i en sur uklar vÊske, overstegt bacon og en leverpostej. Meget lille udvalg af brÞd. Klagede i receptionen og fik at vide, at det er det ALLE hoteller serverer, og jeg bare kan vÊre sur, hvis jeg vil. Uden den flabede attitude overfor en betalende gÊst, sÄ havde jeg gerne givet 2 stjerner.
Jeg havde booket et vÊrelse ifm GT festivalen pÄ SerridslevgÄrd.
Jeg valgte et vĂŠrelse med balkon og betalte 1600,- kroner for det.
Til den pris var forventningerne hÞje, og de blev absolut ikke indfriet. "Balkonen" viste sig at vÊre en lille altan. VÊrelset var ok rengjort, men slidt. Der var dobbeltseng - men det havde vÊret rart med en stor topmadras istedet for to enkelte sÄ man hele tiden faldt ned i "revnen". Brusenichen trÊngte til en afkalkning, og igen - det hele bar prÊg af at vedligeholdelsen kunne vÊre bedre.
Morgenbuffeten var en skuffelse. PulverrÞrÊg, overstegt bacon og et lille udvalg af brÞd & pÄlÊg. Mange borde var slet ikke ryddet da vi kom, og det hele virkede lidt kaotisk.
Personalet i receptionen var hÞflige, men det kan desvÊrre opveje at vores oplevelse med Hotel Opus var gennemgÄende dÄrlig.
Meget fint hotel, god morgenmad, dejligt vĂŠrelse med altan og meget venligt personale.
Dog kunne jeres wellness omrĂ„de godt lige bruge et par spa bade đđ»

Svar frÄn Hotel Opus Horsens
Ophold kÞbt via Odendo. Vi har kÞbt et ophold med 3 retter og vin menu, der var skrevet med meget smÄt, at dealen kun var til afbenyttelse i 4 mÄneder.
Ja vi overskred datoen, men ringede for at fÄ den flyttet, det ville de gerne, sÄ vi er glade.
Vil blot sige tak for et dejligt weekend ophold hos Jer.
Super service og imĂždekommenhed.
Havde et deal fra secretescape som levede fuldt op til forventningerne.
Startende med to vellavede velkomst drinks af Jeres meget kompetente bartender. Hun lavede perfekt drinks og med snacks til og dette ikke bare en pose Kims, super start.
Jeres kÞkken er bare godt og ogsÄ Jeres morgen buffet er noget af det bedste, isÊr fordi I har rigtig bagerbrÞd, sÄdan virkede det til at vÊre, ogsÄ det glutenfri var godt.
SkĂžnne senge og total ro. (Rum 310 m altan mod grĂžnne arealer) Perfekt og disse vĂŠrelsestyper kan anbefales.
Rent og pĂŠnt over alt.
Lidt kritik:
Jeres tjenere kunne mÄske have lidt mere styr pÄ hvad de serverer og hvordan service skal vÊre. Vores tjener ved vores bord, kunne ikke huske hvad forretten var, sagde meget stolt at det var kylling...men der var tun pÄ tallerkenerne! Samme gentog sig hos nabo bord, og bÄde ved vores bord og to andre begge aftener, kom han igen med forretten trods han lige havde fjernet det. I det hele taget rendte han forvildet rundt. Da vi bestilte rÞdvin til menuen lod han overskydende hvidvins glas stÄ den fÞrste aften, aftenen efter var det samme forestilling ved nabobordet, hvor han igen bare lod glas stÄ, men her bad gÊst ham om lige at tage dem med ud! En bagatel, men lagt sammen med hvad vi oplevede ved de andre borde begge aftener, og som vi ogsÄ kan lÊse af anden gÊst her pÄ trustpilot fra i vinters, ogsÄ oplevede, tÊnker vi Faulty Towers! (HallÞj pÄ badehotellet)
Til morgen buffeten mangler man mulighed for at riste sit brĂžd.
El opladning af bil: Se at fÄ en aftale med en udbyder, ved godt at I har lademuligheder, men ikke helt okay med 110,- kr som fast pris, for os i plugin hybrid vil det med jeres pris vÊre for dyrt at lade pga mindre batteri kapacitet og ikke plads til for 110 kr strÞm. Hos flere andre hotel kÊder er der gratis lademuligheder! Eller de har en udbyder med flere standere.
MÄske skulle I ogsÄ snart investere i ny lounge mÞbler, ser lidt snaskede og slidte ud og klÊder ikke.
Endnu engang tak for en ellers god oplevelse.
Rum 310 17-19 juni.

Svar frÄn Hotel Opus Horsens
Super dejligt hotel. Rigtig dejlig mad. Personalet var meget smilende og vi har kun godt at sige om vores overnatning. VÊrelset var ogsÄ sÄ fint og alt var rent. Dejlige senge af ligge i. SkÞn beliggenhed. Kommer snart igen.

Service i top
Vi havde lidt start vanskeligheder. Vores love&romance bobler og chokolade var glemt i vores jr. Suite. Vi fik det dog hurtig leveret. Efter vi nĂžd boblerne pĂ„ terrassen, ville vi slappe af i sengen inden middagenâŠ. Men sĂ„ uheldigvis gik sengen i stykker.
Vi fik et andet vÊrelse, desvÊrre ikke en suite men vi fik penge tilbage og ovenikÞbet fik vi drikkelse pÄ huset regning resten af aften. SÄ absolut serviceminded personale. SÊrlig tak til Mette (i receptionen) og tjener elev Emil, i reddet aften.
#osmedsengen #interen

Svar frÄn Hotel Opus Horsens
UmÄdelig kedelig beliggenhed - fabriksatmosfÊre - pulverrÞreÊg - og et vÊrelse ud mod foryeen hvor der var liv og glade dage og meget stÞj ind pÄ vÊrelset. Udsigt fra vÊrelset til parkerede biler og trafikeret vej

Svar frÄn Hotel Opus Horsens
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.