Hotel Am Fjord Omdömen 9

Företagsinformation

1. Hotell
  2. Torp
  3. Uthyrning av semesterbostad

Informationen kommer från olika externa källor

Willkommen im Hotel am Fjord in Flensburg. Entdecken Sie den Fjord im Norden Deutschlands. Besuchen Sie u.a. den Hafen auf Ihrer Dienstreise oder Urlaub.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skønt ophold i Flensburg

Vi har haft to rigtig gode dage, på Hotel am Fjord. Det var nemt at booke, selvom vi er ni personer som skal have hvert vores værelse. Det er tit et problem da de forskellige booking systemer kun går til otte personer, men ikke her.
Vi havde derudover en som blev syg og afbestilling af det ene værelse 24 timer før, var uden problemer.
Personalet var meget hjælpsomme, servicen i top og selvom værelserne ikke er de største, var der hvad der skulle være. Aftenen brugte vi i hotellets bar som var rigtig godt besøgt, et stort udvalg af drinks, (hvoraf vi smagte en del) var rigtige gode. Vi kan alle varmt anbefale dette hotel.

8 oktober 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Personalet var søde og rare morgenmaden…

Personalet var søde og rare morgenmaden var ok, hvis deres det var deres mening at deres æg skulle være blødkogte så må vi sige at det er de ikke så gode til. De var på ingen måde blødkogte.
Vi observerede at et personale stod og pudsede næse så alle gæsterne kunne se og høre det, den slags gør man ikke så gæsterne kan se og høre det, og man spridter ihvertfald hænder bagefter. Og man rør heller ikke ved et tastatur uden at spridte hænder.

Værelserne var lige små nok og sengene stod hver for sig. Ikke særlig tilfedsstilingende.
Badeværelset var også lige skot nok.
Vi oplevede at der var MEGET lydt man kunne høre alt hvad der forgik på værelset ved siden af. Så det var svært at sove.

21 augusti 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Me and my boyfriend wished to…

Me and my boyfriend wished to experience Flensburg. We took a chance and booked a room at this hotel, but we where a bit let down.
Because they told us we could get vegan options but the Only thing we could get was plant based chees and frugt nothing else
We did tell Them that one of us was vegan before hand.
It would be Nice if there was more parking options or some kind of reservation/booking option.

14 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi valgte at afbestille vores værelse

Vi valgte at afbestille vores værelse. Grunden var, at vi havde forsøgt at booke værelse, men vi havde ikke modtaget bekræftelse på bookingen, og regnede derfor ikke med at bookingen var gennemført. Vi booker så på ny og denne gang kommer der en mail med bekræftelsen. Hotel am Fjord kontakter os på dagen hvor den første booking skulle have været, de vil høre om vi stadig ønsker vores værelse. Vi skriver tilbage, at vi ikke regnede med at denne booking bar gennemført, da vi intet havde modtaget pr mail, men at vi havde bekræftelse på mail på en anden booking. Kommunikationen med hotellets personale var meget besværligt, da det kun var deres maneger der kunne svare på vores henvendelse. Vi fik besked om at vi skulle betale ca 1000kr for den første nat, hvor vi ikke var på hotellet, da vi ikke havde fået bekræftelse på vores booking.
Manageren vender tilbage pr mail og meddeler os, at vi skal betale for det første døgn, da det ikke er deres skyld at vi ikke har modtaget booking-bekræftelse på værelset. Vi forsøger at forklare at vi intet har modtaget, og at vi derfor har lavet en anden booking på deres hotel.
Vi ringer til hotellet, da vi ikke får mailsvar på vores henvendelse, men hende vi taler med, kan/vil ikke udtale sig og hun lover at deres maneger vil ringe tilbage, hvilket ikke er sket. Så vi har afbestilt vores booking via booking.com.
Dårlig stil at hotellet ikke påtager sig ansvaret for at der ikke bliver sendt mail med bekræftelse og virkelig dårlig stil at der ikke bliver ringet tilbage, som lovet.

17 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Positiver Eindruck

Ich habe sehr gute Erfahrungen mit diesem Hotel gemacht, freundliche Mitarbeiter gute Barauswahl mit kompetenter Beratung..die Zimmer sind sehr übersichtlich aber sauber

8 september 2020

Dårlig service

Min familie og jeg havde bestilt et 3-mandsværelse og et 2-mandsværelse. Da vi ankommer, siger de vi kun har et 2-mandsværelse, men min far viser gennem booking.com at vi har begge. Efter et stykke tid skaffer de dog et 3-mandsværelse - men derimod intet 2-mandsværelse... så kan vi ligesom ikke overnatte der. Min far beder om at afbestille værelset, da vi derfor ligesom ikke kan sove her, og siger selvfølgelig at han ikke vil betale noget.. det er åbenbart IKKE en mulighed, og de vil have at min far betaler 2000kr for et sted han ikke skal sove... Derefter taler vi med chefen, som siger at vi skal betale selvom vi ikke sover her, for det er ikke deres fejl?? HVIS SÅ? De tilbyder et 2-mandsværelse som er højere standard, dog hvor vi så skal betale 34 euro mere... Ikke helt i orden efter min smag.:/

12 februari 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ABSOLUT SPILD AF DINE PENGE !!!

Værelser til 2 personer er alt , alt for små. Kun ca. 10 kvm ( Inklusiv badeværelse ). På værelserne forefindes der INTET til brug for hygge ( Elkedel / kaffemaskine , køleskab mv. ) Ikke engang et tøjskab..Selve indvendig hotel og værelserne er meget slidt og lurvet..Morgenmad mangler varmt tilbehør , som f.eks. Bacon , stegt brunchpølser , varme æg , mm. Som ellers er standard tilbehør på de fleste andre hoteller i området , og det til endda langt billigere pris end hvad dette hotel forlanger. Hotelpris og standard følges absolut IKKE ad..Alt for dyrt, ringe og småt i forhold til prisen ( selv hvis du bestiller overnatning via et hoteltilbud )..

22 augusti 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi er 16 mennesker der tager på…

Vi er 16 mennesker der tager på weekendtur på Hotel am Fjord i Flensborg. Ankommer fredag og får vores vær. Lørdag morgen tager jeg et langt bad og opdager ikke, at vandet fosser ud på gulvet både på vær og gang. Brusekabinens døre gaber og afløbet i kabinen fungerer ikke optimalt. Derudover er der ingen afløb på selve badevær gulvet. Det banker på døren og det er receptionisten, der er klar med håndklæder. Jeg pakker mine ting, og vil tage et billede af badevær inden jeg forlader vær for at bo ved en af de andre medrejsende. Receptionisten blokerer døren og beder mig om at skride derfra. Dette foregår på mit vær 209 og går så på vær 217. Går ned og spiser morgenmad og ca ved 14 tiden lørdag, beder han om at tale med mig. Jeg tager en veninde med til bordet. Her fortæller han at han vil have kontanter nu for vandskader på loftet på gangen på 1.sal. Vi beder om at se skaden og forklarer samtidigt, at jeg ikke erkender nogen form for skyld i denne sag. Da han viser os nogle tynde loftplader på 1.sal er det tydeligt at se at det slet ikke er under mit vær og at skaderne ser gamle ud - dette bekræftes senere af oldfruen som jeg desværre ikke har navnet på. Det ender med han giver mig 2 valg - smide nogle kontanter, hvilket jeg nægter ellers vil han smide mig ud. Jeg går herefter ud og ringer til mit forsikrings alarm nr. for fortæller ham, at så må begge vores forsikringer jo se på sagen, men det vil han overhovedet ikke høre tale om - han vil have penge nu og siger han kender en der kan komme og fikse det med det samme - altså sætte nye gipsplader op en lørdag eftermiddag. Vi er alle i oprør og synes det er en svinsk behandling og jeg vælger i samråd med min forsikrings service tlf at forlade stedet og booker derfor en overnatning rundt om hjørnet. Dette ødelægger jo en del af opholdet at jeg er adskilt fra min gruppe, da vi nu heller ikke kan spise sammen til alle måltider.
Det viser sig nu også, at en anden af mine medrejsende også oplever problemer på vær 203, da han vågner. Her vælter det nu op med afføring på hans badevær og der går ikke længe før der er det store kloakeringsarbejde i gang på hotellet.
Chaufføren som kørte vores lejede bus, fortalte os da han hentede os, at vi bare skulle have ringet til det lokale politi med det samme, for det var ikke første gang der var problemer med denne slags problemer.
Jeg har taget lidt forskellig billeder af alt.

5 november 2018
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.