Holme Dyreklinik Omdömen 15

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Fantastisk rar ,rolig og dygtig

Fantastisk rar ,rolig og dygtig DyrlĂŠge. Jan kom hjem til os da vi fik hvalpe og ude pĂ„ jan s klinik da der var tandproblemer. Virkelig god pris. Ja ikke et fancy sted men med kĂŠrlighed til dyr. Varm anbefaling her frađŸ˜„đŸ¶

7 februari 2025

Fantastiske hjĂŠlp

Tusind tak for din fantastiske hjÊlp med mine 7 kÊlerotter! 3 Är med upÄklagelig service, gode rÄd og empati.
Dyrene er altid fĂžrst!
Holme Dyreklinik kan KUN anbefales.❀

12 september 2024

De varmeste anbefalinger

Med erfaringer fra flere dyrlÊger er Holme Dyreklinik med afstand det sted, som jeg vil anbefale alle. Jeg har haft Jan Larsen som dyrlÊge gennem de seneste 13 Är, hvor han har rÄdgivet mig og behandlet min Luffe, nÄr behovet opstod. PÄ intet tidspunkt har jeg fÞlt, at Holme Dyreklinik var en forretning. TvÊrtimod har Jan haft min hunds trivsel og tarv for Þje, nÄr han behandlede ham eller blot vejledte mig. Han taler ikke en efter munden, men er Êrlig omkring, hvad han mener er bedst for hunden. Det har jeg sat stor pris pÄ gennem Ärene. SÄ de varmeste anbefalinger herfra.

10 januari 2023

Har haft Jan som dyrelége i mere end 20

Har haft Jan som dyrelÊge i mere end 20 Är.han har en fantastisk tilgang til bÄde de 2 og 4 benede,har altid tid til at lytte og giver gerne gode rÄd.
Utrolig stÞttende nÄr tiden er til at sige farvel til et elsket kÊledyr og gÞr det sÄ fint og roligt.det er dejligt at han tilbyder at komme ud til hjemmet,den bedste dyrlÊge der findes

25 juli 2022

Aflivning af vores hund.

Vi havde Jan ude for at aflive vores gamle hund. Selvom dagen var utrolig trist, blev det en god afslutning. Jan gav sig god tid og vi fik al den tid vi behþvede til at sige farvel. Jeg vil helt klart anbefale det til alle der er nþd til at aflive deres hund, den bedste afslutning😓

24 februari 2022
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

HvalpefĂždsel 1. juledag

Jeg har haft Jan Jrovl Larsen som dyrlÊge i 2,5 Är og indtil for nylig vÊret meget glad for ham og hans kompentencer, men det har desvÊrre Êndret sig meget pÄ det sidste. Jeg havde en hvalpefÞdsel fÞrste juledag og den varede fra kl. 6.30 om morgnen til 22.30. IfÞlge dyrlÊgeloven skal en dyrlÊge beskytte dyr mod smerte, angst og lidelse, varigt men og vÊsentlig ulempe samt udvise omhu og samvittighedsfuldhed. Det gjorde Jan bestemt ikke den dag. Den 25. december om morgenen da jeg ringer kl. 9.11 for at sige at min drÊgtige hund, Pepsi har veer og at hun har hylet flere gange pga. smerte, bliver jeg overfuset at Jan Hrovl Larsen i telefonen og jeg fÄr at vide det ikke er noget man ringer til en dyrlÊge om. Jeg fÄr at vide, at jeg har prÞvet at overvÊre en fÞdsel fÞr og mÄ derfor vide, hvad jeg skal gÞre. Det skal sÄ siges at Pepsi ikke har fÞdt fÞr og der er ikke to fÞdsler, der er ens, men efter dette skÊld ud og nedladende snak, takker jeg af og ligger rÞret pÄ. Jeg har pÄ fornemmelsen , at jeg forstyrrer min dyrlÊge unÞdigt og at han ikke har lyst til at snakke med mig.
Derefter ringer jeg til min gode veninde, som opdrÊtter cavalierer og hun kommer og er sammen med mig indtil hele fÞdslen er overstÄet. Uden hende havde jeg ikke kunnet klare denne maratonfÞdsel.
Kl. 14.00 ringer jeg til dyrlĂŠgen igen da der nu er blevet fĂždt en hvalp kl. 12.15 og der er gĂ„et to timer og Pepsi gĂ„r med smerter og der sker ikke noget samt er der ikke kommet en moderkage ud og der hĂŠnger en trĂ„d ud af hende. Hun er rastlĂžs har smerter men kan ikke fĂžde. Det er min veninde, der siger at jeg hellere mĂ„ ringe til lĂŠgen da det ikke er normalt. Denne gang bliver min dyrlĂŠge endnu mere hidsig og jeg fĂ„r skĂŠld ud over at jeg ringer samt at der sagtens kan gĂ„ flere timer mellem fĂždsler og da jeg siger at hun har kastet op to gange og jeg tror mĂ„ske at hun har spist for mange mandariner i gĂ„r, bliver han arrig og siger at det er mit ansvar at passe pĂ„ min hund og at jeg nĂŠrmest ikke er rigtig klog at give hende mandariner. Han siger at hun skal spise noget og da jeg siger at jeg har tilbudt hende mad, men at hun nĂŠgter, er han nĂŠrmest uforstĂ„ende over for det og det er nĂŠrmest mig, der er noget galt med. Han spĂžrger anklagende om Pepsi er sammen med hvalpen og jeg forklarer at det er hun ikke, da hun ikke vil vĂŠre sammen med den selvom jeg har prĂžvet at fĂ„ hende til det flere gange. Han bliver igen irriteret og sur og jeg forklarer at jeg jo ikke kan tvinge tĂŠven til at vĂŠre sammen med hendes hvalp nĂ„r hun hele tiden gĂ„r vĂŠk og gĂ„r rastlĂžs rundt i hele lejligheden som om hun har smerter. Han vil ikke vide mere af det og siger at der sagtens kan gĂ„ flere timer inden den nĂŠste hvalp kommer og da jeg spĂžrger hvor mange timer, der skal gĂ„, fĂžr jeg sĂ„ skal ringe, siger han spottende ”flere timer og det er flere end to". Jeg ligger rĂžret pĂ„ og er helt rundt pĂ„ gulvet. HvornĂ„r mĂ„ jeg sĂ„ ringe til ham? Jeg ringer til en anden dyrlĂŠge og spĂžrger hende hvor lang tid, der mĂ„ gĂ„ mellem hvalpene og hun siger sĂ„ klart og tydelig at der mĂ„ gĂ„ op til 4 timer. Det var et svar, som jeg kan bruge til noget. Jeg spĂžrger hende om hun kan komme, men hun svarer at hun fĂžrst kan komme om aftenen. Efter 4 timer ringer jeg sĂ„ igen til min dyrlĂŠge kl. 16.05 og 16.07 og han tager sĂ„ rĂžret og siger nu efter at jeg igen har gentaget at hun har smerter og der ikke sker noget at han sĂ„ nu hellere mĂ„ komme. Ja, siger jeg, det mĂ„ du hellere. Han siger at han kommer om en time. Dvs. sĂ„ er der gĂ„et 5 timer siden hvalpen blev fĂždt. Da han kommer, giver han tĂŠven ve-stimulerende indsprĂžjtning og efter en halv time kommer der en hvalp til verden med benene fĂžrst, som har slugt en masse fostervand. (5,5 time efter den fĂžrste hvalp) Han ryster ham voldsomt, sĂ„ vandet kommer ud og efter flere forsĂžg med at lĂŠgge ham til brystet, begynder han til sidst at die. Det var vist i sidste Ăžjeblik at han kom, ellers havde han ikke overlevet. DernĂŠst kĂžrer han da han har glemt sin vagttelefon hjemme. Han siger at jeg skal ringe og sige hvordan det hele slutter. Halvanden time efter kommer der en ny hvalp med hovedet fĂžrst hvorefter tĂŠven falder i meget dyb sĂžvn. 2 timer og 50 min senere vĂ„gner hun med veer og der kommer et par fĂždder ud af hende og hun har ondt, men kan ikke selv fĂžde den sidste hvalp. FĂždderne pĂ„ hvalpen er kolde og den sidder fast. Min veninde og jeg prĂžver at hjĂŠlpe Pepsi med at fĂžde den sidste hvalp og til sidst lykkes det os at hive hvalpen forsigtigt ud. Hvalpen er desvĂŠrre dĂždfĂždt. En stor pige pĂ„ 237 gram. Hun blev hĂžjst sandsynligt kvalt da fosterhinden var sprunget og tungen hang ud af munden pĂ„ hende. Der kom ogsĂ„ en moderkage ud og kl. 22.30 var fĂždslen overstĂ„et. Jeg tror at den sidste fine hvalp kunne vĂŠre blevet reddet hvis dyrlĂŠgen var kommet bare en eller to timer fĂžr, da den stadig var varm og helt intakt. Jeg vil aldrig anbefalde Jan til akutte sager da man kan risikere at miste sin bedste ven og mor til hvalpe.

13 januari 2022

UdkÞrende dyrlÊge i Aarhus-omrÄdet

Vi overtog vores kat fra genboen for nogle Ă„r siden, og dyrlĂŠgen fulgte bare med i pakken. Vi har i den tid brugt Jan et par gange Ă„rligt til almindelige eftersyn, to tandrensninger og diverse andre behandlinger – i starten i Viby og nu ogsĂ„, hvor han er blevet udkĂžrende dyrlĂŠge.

Vi har altid vÊret rigtig glade for hans hjÊlp og fÞlt os i trygge hÊnder. Han har en rolig og tillidsvÊkkende mÄde at hÄndtere dyr (og mennesker!) pÄ, og han har altid hjulpet katten pÄ bedste vis med de forskellige problemer, vi er kommet med.

Sidst mÄtte vi ringe til ham i weekenden, hvor han straks tager telefonen og rÄdgiver os. Sikke en service! Og han udviser stor omsorg og interesse for dyret og beder altid om, at vi giver besked om, hvordan det er gÄet.

Vi er meget begejstrede for konceptet med, at han nu kommer ud til os. Det er en helt anderledes behagelig mÄde for dyr (og ejere), der slipper for unÞdig stress med at fragte katten, der mÄske har det skidt, ind pÄ en fremmed klinik; sidst foregik konsultationen sÄmÊnd pÄ vores seng, hvor katten lÄ og havde ondt i maven, i trygge rammer og helt uden panik. En indsprÞjtning og en time senere var han allerede pÄ benene, og samme eftermiddag ville han ogsÄ spise igen. SÄ det var en stor succes.

Hver gang, vi skal til at betale, bliver vi overraskede over, hvor billigt det er. Og nÄr han sÄ oven i kÞbet selv stÄr for kÞrsel nu, forstÄr jeg det slet ikke. SÄ alt i alt: Stor anbefaling herfra.

30 december 2020
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Holme Dyreklink med dyrene i fokus

Jeg ville gerne give 10 stjerner, men desvÊrre mÄ jeg nÞjes med 5. Jeg har brugt Holme Dyreklink siden 1992 til mine hunde. Jan giver sig altid god tid til dyrene, sÄ de fÞler sig sÄ godt tilpas, som det nu er muligt, nÄr de er til dyrlÊgen.
Jeg har altid vÊret godt tilfreds med Holme Dyreklinik, og jeg kan godt lide Jans Êrlighed. Han er ikke bange for at give en henvisning, hvis det er i dyrets bedste interesse. Ligeledes giver han ogsÄ gerne gode rÄd og vejledning, hvis man har brug for det.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

9 september 2017

EkstraordinĂŠr juleaften..!!

Den 23 december 2001 havde vores dejlige schĂŠferhvalp Max,- i et ubevogtet Ăžjeblik, gnasket sig halvvejs igennem en gammel skumgummi-madras.
Og nu var smĂ„ stykker af madrassen endt i Max’s tarmsystem og han blev tiltagende dĂ„rligere og dĂ„rligere.
Juleaftens-dag efter aftale, indleverede vi Max til observation i DyrlÊge-klinikken hos Jan Larsen pÄ Gunnar Clausens Vej i Viby.
Dagen igennem blev vi lþbende holdt orienteret og om aftenen den 24 dec. stod det klart, at skumgummiet i Max’s mave-tarmsystem, sad uhjélpeligt fast og operation var eneste mulighed.
Juleaften tilbragte Jan Larsen sÄledes med at operere Max og hans sÞde hustru assisterede og julenatten tilbragte de begge, med at vÄge over vores dejlige vovse.
Max kom sig fuldstĂŠndigt og for det,
vil vi altid vĂŠre vores dyrlĂŠge og hans hustru yderst taknemmelig.

27 januari 2017
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

In kompetent

ANMELDELSER
LOKATION
Danmark
trustpilot starstrustpilot starstrustpilot starstrustpilot starstrustpilot stars 10. FEBRUAR 2014
Holme dyreklinik hvis du vil have at dit kĂŠledyr fejlbehandlet

FUNDET NYTTIG AF 1 PERSON
Vil indtrÊngende rÄde folk fra at benytte holme dyreklinik [navn] .Konsulterede ham da vores kat blev syg. Han konstaterede den havde sukkersyge. Dette gjorde han udelukkende ved hjÊlp af en test af hans urin. Han startede behandling med insulin op, og Þgede hele tiden dosis uden pÄ noget tidspunkt at tjekke med en blodprÞve. Noget vi senere har erfaret at man skal gÞre. Til sidst fik han sÄ meget insulin en gang om dagen, at han hele tiden blev syg. Men pÄ trods af at han blev tilset af dyrlÊgen, nÄr han havde det sÄdan, sagde han bare at det ikke var insulin chok men skyldtes for meget mad. Derfor var hans rÄd mindre kost, hvilket er det vÊrste man kan gÞre nÄr en kat gÄr i insulinchok. Vi bragte Simba til Hasselager dyrehospital hvor han blev tjekket og man med det samme sÄ at han fik alt for meget insulin og derfor gik i insulinchok. Utroligt at han har overlevet denne behandlig og helt utroligt at en dyrlÊge ikke kan konstatere at katten er i chok nÄr man bringer den til ham. Han har igennem hele forlÞbet vÊret total inkompetent, det viste sig, at han ikke engang fÞrer nogen form for journal, har blot et hÄndskrevet kort med kattens navn og ikke andet. Vi har ikke pÄ noget tidspunkt villet spare pÄ omkostninger til vores elskede kÊledyr sÄ dette er ikke grunden til at han ikke udfÞrte sit job korrekt mht. blodprÞver osv. Vi er lykkelige for at Simba slap med livet i behold, hvilket vi ihvertfald ikke kan takke Homle Dyreklinik for. Han har det godt nu er rigtigt medicineret 2 gange dagligt og bliver tjekket regelmÊssigt mht blodprÞver. SÄ hold jer langt vÊk fra denne dyreklinik , hvis i gerne vil sikre en ordentlig og sober behandling af jeres kÊledyr.

9 mars 2014
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Til Ug med kryds og bolle

Vi har gennem snart 13 Är, bortset fra 2 tilfÊlde, udelukkende brugt Holme Dyreklinik og dyrlÊge Jan H. Larsen til behandling af vore 4 katte og vi kan pÄ det varmeste anbefale klinikken.

Af plusser kan nĂŠvnes:

Dybt kompetent og behagelig dyrlĂŠge.
Altid god tid, ikke bare til at forklare dig hvad der skal ske med dit dyr, men i sandhed ogsÄ god tid til dit dyr.
PRISER I DEN ABSOLUT BILLIGSTE ENDE AF SKALAEN.

Minusser:

Øhh!!! ja hvad.
MÄske det faktum, at man som oftest er nÞdsaget til at bestille tid, men sÄ er der pÄ den anden side ogsÄ afsat tid nok nÄr man kommer.

Mvh.
Louise

4 juli 2011
Omdöme utan inbjudan

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer