Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har brugt Højmark til vinduesvask og alge behandling af tag , i sommerhuset der har været ét lille kiks med at det ikke var helt tilfredstillende sender et billede til dem. En time efter kommer de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kontaktede Højmark første gang 2025 for algebehandling af mit tag. Det har jeg været fuldt ud tilfreds med og i går havde jeg så besøg af dem igen. Her så jeg den unge mand være opmærksom på, at n... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik god rådgivning om valg af behandling til træterasse og efterfølgende hurtig og god service. Har sparet et par dages arbejde og udgifter til materialer, så det kan også svare sig økonomisk. Vil an... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Når man kigger ned over svarene på det folk klager over, så kendetegner det til fulde den måde han har håndteret vores henvendelse. Uhøfligt og uforskammet! Vi har 4 ødelagte vinduesruder efter der... Se mer

Företagsinformation

1. Högtryckstvätt

Skrivet av företaget

Vi hjælper dig med Fliserens - Facaderens - Vinduesvask - Algebehandling - Depotrum - Boligudlejning

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Seriøst firma der overholder sine…

Seriøst firma der overholder sine aftaler og udsender en pudse kalender så man som kunde kan se hvornår de kommer og pudser

28 februari 2026

Hej Kenneth!

Tusind tak for din anmeldelse og det at værdsætte pudse kalenderen.

Vi synes det giver kunden et godt overblik.

Dagene kan selvfølgelig ændre sig ved ferie, sygdom, nedbrud af biler osv. Men så adviserer vi pr. sms med ny dato.

Skulle der nogensinde være noget er vi at træffe direkte på 70603047 eller info@hoejmarks.dk

God dag.

Den bedste vinduespudser

Vi er meget tilfredse. Den bedste vinduespudser vi har haft.

23 februari 2026

Hej Bente!

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Skulle der nogensinde blive noget er vi at finde på 70603047 eller info@hoejmarks.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

hurtig respons og god service

Vanvittig hurtig respons, super service og god vinduespudsning.

13 februari 2026

Hej Louise!

Tusind tak for at du har taget dig tiden til denne anmeldelse :-)

Skulle der nogensinde blive noget er vi på 70603047 eller skriv til mig direkte på jh@hoejmarks.dk

Intimiderende og pågående

Intimiderende og forpligtende
Af to omgange forespørger vi omkring priser, først fliserensning og lidt tid efter vinduespolering. Endda gennem Facebook, og deres link “Uforpligtende tilbud”.

Vi får tilbuddet, takker pænt nej.

Over et halvt år efter hører vi omkring pris på vinduespolering.
Samme måde via FB.Vi får et tilbud. Takker med “Vi vender tilbage hvis det bliver aktuelt.

Modtager så denne:……
Hej Louise!
Må jeg have lov til at sige jeg er ærgerlig over at du forespørger flere gange, men så er der ikke mere i det.
Jeg vil gerne som forretningsdrivende have en idé om hvad vi kan gøre bedre, vil man have vinduesvask eller fliserens er det jo nok ikke de håndøre fra det ene tilbud til det andet som gør at man vælger fra.

Så hvad er det?…..Højmark
…..

En ubehagelig - og meget lidt uforpligtende måde at møde evt kunder på.

Et stort NEJ TAK

10 februari 2026

Hej Louise!

Tak for din anmeldelse, den giver stof til eftertanke.

Det er altid ærgerligt når to personer går fejl af hinanden, og det endnu mere ærgerligt når det skal udmønte sig i en 1-stjernet anmeldelse på Trustpilot.

Specielt når personen (Du Louise) ikke har købt vores services, og set hvor søde og dygtige medarbejdere vi har.

Du har forespurgt gentagende gange, uden at vende retur med hvad det skyldes at du ikke bruger servicen alligevel.

Vi som virksomhed har selvfølgelig interesse i at følge vores kunder helt til "dørs" andet ville være useriøst, og det er netop denne useriøsitet fra din side og den megen seriøsitet fra vores side, som gør at vi går fejl af hinanden.

Vi bestræber at give tilbud inden for 30 min, og du får også dine tilbud hurtigt.

Din seneste forespørgsel lød på vinduesvask i Aabybro, hvor du ikke skriver dit husnummer på forespørgslen.

Det gør at vi ikke kan gå ind via satellit og se huset, og dermed lave en pris.

Efter at have skrevet både på mail og sms får vi husnummeret og kan beregne prisen til dig.

Jeg sender dig prisen og hører ikke noget, hvorefter jeg spørger til hvad der ligger til grund for at du nu igen forespørger, men ikke kommer retur med om der er noget i tilbuddet du ikke forstår eller vi kan gøre anderledes.

Det svarer til at du prøver en Volvo ved den samme forhandler flere gange, og efter køreturen aflevere du blot nøglerne og siger tak.

Der må du som kunde have forståelse for at virksomheden har interesse i at hjælpe dig helt i mål, og derfor spørger vi ind.

Alle vores services er i et erhverv hvor priserne er meget ens, nøjagtig som bilforhandleren, det eneste vi som virksomhed kan slå på er det informative samt servicen fra vores medarbejdere.

Jeg antager derfor at du med dine mange forespørgsler har en indikation af prisen, hvilket er en fejl fra min side.

At du så vælger at føre den videre til en 1-stjernet anmeldelse undrer mig ikke , når vi læser den måde du høvler andre virksomheder ned på via Trustpilot.

Du må efterfølgende føle dig bedre, men det er en underlig måde at bruge sin energi på.

Alt vi har interesse i er at hjælpe kunderne, og selvfølgelig er uforpligtende tilbud OK, det er trods alt dem vi lever af.

Når man forespørger gentagende gange uden at give virksomheden en indikation af hvad der ligger til grund for at der ikke bliver et køb, så bliver vi selvfølgelige nysgerrige.

Andet ville jo være fjollet fra vores side, da vi har interesse i salg = virksomhed.

Du ønskes en god dag.

Meget tilfreds

1 februari 2026

Hej Hans Erik!

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pålidelig og stabil service.

Pålidelig og stabil service.

30 januari 2026

Hej Hanne!

Tak for din anmeldelse, det glæder os.

Meget tilfreds med firmaet

Meget tilfreds med firmaet. Har brugt dem i ca. 4 år. Stabile,venlige,pænt arbejde og god pris. 🥰

27 januari 2026

Hej Sussie!

Tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Pålideligt firma

Højmark udfører vinduespudsning til vores fulde tilfredshed.
Vi har modtaget kalender med datoer for vinduesvask et år frem.
Prisen er helt ok👍

27 januari 2026

Hej Inger!

Tak for din anmeldelse, det glæder os.

Brug ALDRIG dette firma!

RET ALDRIG HENVENDELSE TIL DETTE FIRMA! I bliver snydt og skal kæmpe for at komme af med dem igen! Jeg bad om en pris, og fik en som var rimelig. Men ejeren J ville ikke lave en aftale om at udføre arbejdet, mens jeg var hjemme (tankevækkende!). Det er så faktisk en nødvendighed, da man slet ikke kan komme til det område, der skal algebehandles uden, at jeg låser op. Han var både fræk og truende, så jeg afbestilte naturligvis arbejdet. Herefter skete der ikke yderligere, før nu 7 måneder senere, hvor han sender en regning for arbejdet, som aldrig blev udført (hvilket jeg jo ved af den simple årsag at jeg aldrig har låst op til området)! Ved kontakt til firmaet i et forsøg på at få dem til at rette, er de igen frække og sender et manipuleret skærmdump af den gamle mailkorrespondance. Jeg er jurist og har heldigvis gemt originalen, så sagen er ret indiskutabel. De har nægtet at kreditere, hvorefter jeg har oplyst dem om, at jeg ikke ser anden vej end at offentliggøre sagen samt lade den gå i retten!

25 januari 2026

Hej Lill-Jana!

Den havde du truet med, så den var forventet.

Tænk sig at vi lever i en verden hvor I kunder som truer os erhvervsdrivende med dårlige anmeldelser, i stedet for at tale om tingene som før i tiden.

1. Du forespurgte på algebehandling af dine søjler på dit hus, se vedhæftet billeder: https://ibb.co/bjzfYPjh

2. Jeg opretter aftalen efter din accept, på dette tidspunkt har der ikke været informeret om at du SKAL være hjemme.

Vi koordinerer ikke arbejde ud fra at kunderne skal være hjemme, dette er udelukkende en mulighed såfremt der er tale om indvendig vinduespudsning.

Du gør først opmærksom på dette længere i processen, da arbejdet måtte rykkes grundet regnvejr.

Når der er tale om algebehandling, fliserens, træterrasserens, facaderens eller udvendig vinduesvask, får du som kunde en given dag og så må du sørge for at være hjemme såfremt ønskes.

3. Arbejdet bliver udført og fakturaen fremsendes.

4. Du reagerer aldrig på fakturaen som er fremsendt 02/06-2025 https://ibb.co/r1WyqKy

5. Nu rykkes du hvilket er beklageligt ikke er sket før, den må have forputtet sig.

Efterfølgende skriver du nogle meget voldsomme mails, hvor du går personligt og kalder os det ene og det andet.

Du kunne blot have ringet og der var fundet en løsning.

Vi har nu krediteret fakturaen, da de manglende 750,- inkl. moms ikke vælter vores forretning.

Samtidig vil vi hellere bruge energien på kunder som rent faktisk ønsker hjælp, og behandler os med gensidig respekt.

Super flot vinduespudsning

Super flot vinduespudsning. Kommer som aftalt og giver besked hvis de er nød til at rykke dagen. Kan kun anbefale Højmark.

23 januari 2026

Hej Cathrine!

Tak for den flotte anmeldelse.

Skulle der nogensinde blive noget er du velkommen på 70603047 eller info@hoejmarks.dk

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Generelt god vask men…

Generelt ok vask, men har glemt to forskellige vinduer to gange i træk nu. Hvis prisen blev justeret efter det var det ok, men der tages stadig fuld pris.

Meget diskutionsivrig leder, hvilket virker uprofessionelt og egentlig er mere til skade end gavn for virksomheden

7 januari 2026

Hej Roger!

Jeg har altid lært at man ikke skal diskutere med nogle i et offentligt forum, da "forbipasserende" ikke ved hvem der har ret.

Det korte af det lange er, at hvis du havde gjort os (ledelsen) opmærksom på at der var glemt et garage vindue sidste gang og et ovenlysvindue denne gang, så var fakturaen blevet krediteret.

Vi arbejder nemlig altid ud fra tilfreds eller gratis, så enten vaskes der om eller også krediteres fakturaen.

Du vælger at sende en mail hvor du antager at vi ved ovenstående vinduer ikke er vasket, det har vi ikke vidst og du har ikke gjort os opmærksom på det før opsigelsen.

Ovenlysvinduet er ikke vasket grundet sne, nøjagtig som andre vinduer heller ikke vil være vasket hvis der var skovlet en dynge sne op foran.

Det er kundens ansvar at rydde ovenlysvinduerne, som regel kan vi børste dem rene, men kan medarbejderen slet ikke se dem er det ikke nemt.

Jeg vælger at spørge ind til opsigelsen, for at kunne lære og forbedre oplevelsen for kommende kunder.

Vi har jo tabt dig, hvilket viser sig at være noget helt andet, nemlig at du har valgt en leverandør som vil pudse vinduerne med skraber til samme pris.

Tak for denne gang.

Som jeg skrev er vi her kun for at hjælpe, ellers kunne vi lige så godt lukke forretningen.

Godt nytår.

God service og pris

God service og pris

3 januari 2026

Hej Nana!

Tusind tak for din anmeldelse.

Skulle der nogensinde blive noget er vi at træffe på 70603047 eller info@hoejmarks.dk

Kom som aftalt

Kom som aftalt, flink og høflig ung mand vaskede vores vinduer helt perfekt.

16 december 2025

Hej Birgit!

Tusind tak for din anmeldelse og tanke herpå.

Jeg kan se at du skriver det er perfekt, men giver 1 stjerne?

Mon det er en fejl.

God jul.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er super tilfreds med deres…

Er super tilfreds med deres vinduespudsning 👍

28 november 2025

Hej Jesper!

Tusind tak for anmeldelsen og din brugt herpå.

Du ønskes en god jul.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gav et godt tilbud uden at komme og se…

Gav et godt tilbud uden at komme og se huset men så det via nettet. Har taget vores vinduer både ude og inde og til en fair pris 🤩 så kan varmt anbefale Højmark i Brønderslev til at tage jeres vinduer.

3 december 2025

Hej Susanne!

Tusind tak for din anmeldelse og tiden hertil.

Rigtig god jul.

professional og hurtig

professional og hurtig. god service.

26 november 2025

Hej Jan!

Tusind tak for din anmeldelse og tiden hertil.

God jul.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.