Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Al bij al tevreden, enkel leveringsdatum kon beter,eerst bericht tussen maandag en vrijdag, daarna de week daarop tussen maandag en woensdag , uiteindelijk op maandag geleverd, graag aleen korekte... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Spullen zijn snel geleverd en alles goed en netjes afgeleverd, wat misschien een verbetering zou zijn is dat de communicatie over de leverings dag iets beter kan. Enkele dagen voor de levering ontving... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben meerdere meters plastimo goot bij dit bedrijf besteld,de levering was keurig en goede kwaliteit. Helaas wat mis gegaan bij het order picken,dit hebben wij laat op gemerkt,maar ook na de l... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av takläggningsmaterial
  2. Leverantör av aluminium
  3. Carport och pergola-byggare
  4. Järnhandel
  5. Metalleverantör
  6. Ståldistributör

Skrivet av företaget

De HMG Benelux Shop is uw betrouwbare online vakhandelaar voor hoogwaardige materialen voor dak, wand en terras. Ons assortiment is zowel gericht op particuliere bouwers als op professionele ambachtelijke bedrijven en commerciële klanten die waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid en een efficiënte afhandeling. Wij bieden u een breed assortiment aan metalen platen, lichtplaten, golfplaten van vezelcement en EPDM dakfolie in verschillende uitvoeringen, lengtes en kleuren. Daardoor zijn onze producten ideaal voor dakrenovaties, nieuwbouw, carports, tuinhuisjes of agrarische hallen. Daarnaast hebben wij dakgoten en praktische complete sets voor terrasoverkappingen die snel en eenvoudig te monteren zijn. Bij ons winkelen is eenvoudig: overzichtelijke productinformatie, een intuïtieve planner en duidelijke prijsinformatie helpen u snel het juiste product te vinden. Ons ervaren team staat u met deskundig advies terzijde, zowel per e-mail als telefonisch. Dankzij onze slanke online structuur en directe levering door onze leveranciers bieden wij u een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en korte levertijden. Onze klanten waarderen vooral onze vakkundigheid, vriendelijke service en betrouwbare afhandeling van hun bestellingen. De HMG Benelux Shop staat voor kwaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid. Of het nu gaat om een klein project of een grote halbouw – wij leveren de juiste materialen voor uw bouwprojecten. Vertrouw op een ervaren partner met technische knowhow en praktijkgerichte oplossingen.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Onbereikbaar telefonisch

Onbereikbaar telefonisch, levert niet vlgs afspraak. Onduidelijk wanneer er iets geleverd wordt. Bijzonder slechte klantenservice, bij bellen krijg je een bandje. Op de dag zelf, wanneer er geleverd zou worden (maar deze datum is ook al gewijzigd dus moest er een vakantie verzet worden) hoor je na een hele dag (en dus thuis blijven) wachten dat de levertijd met 10 dagen is verzet. Ik vraag me af of ik mijn spullen nog zie.

29 april 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

goede website en correcte levering

15 februari 2026

Svar från HMG Benelux

Fijn om te horen dat u onze website als goed heeft ervaren en dat de levering correct is verlopen. Bedankt voor uw positieve beoordeling! Mocht u in de toekomst nog suggesties hebben om uw ervaring naar 5 sterren te brengen, dan horen wij dat graag.

Alles perfect verlopen.

Alles perfect verlopen.
Van keuze maken, tot afrekenen en ontvangen v/d goederen..
Niets op aan te merken

15 december 2025

Svar från HMG Benelux

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat alles perfect is verlopen — van het kiezen en afrekenen tot de snelle ontvangst van de goederen. Mooi dat er niets op aan te merken is!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima geleverd aardig chauffeur die het…

Prima geleverd aardig chauffeur die het prima heeft geleverd .alleen jammer van het BTW nummer wat volgens jullie niet bestaat ter wijl ik er al 1 btw aangifte mee doet

13 november 2025

Svar från HMG Benelux

Bedankt voor uw geweldige review! Fijn om te horen dat de levering prima is verlopen en dat onze chauffeur zo vriendelijk was. Wat betreft het BTW-nummer: vervelend dat dit voor verwarring zorgde. Echter moeten wij hier het Europese register voor de intracommunaitaire leveringen aanhouden. Daar beslissen wij zelf niet over.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit bedrijf heeft echt geen gevoel voor klantenservice.

Het leverproces was rommelig, zoals reeds in meerdere reviews beschreven, dus daar zal ik verder niet op in gaan.

De geleverde dakplaten voldeden niet aan de specificaties van de website. Bovendien waren ze niet goed verpakt en tijdens transport vervuild geraakt. HMG gaf zonder meer aan dat de platen niet voldeden aan hun kwaliteitsstandaarden en retour zouden worden genomen. Na het ophalen van de platen niets meer gehoord. Na een week zelf contact opgenomen om te vragen wanneer ik mijn geld retour kon verwachten. Was het antwoord dat ze zaten te wachten op een bevestiging van de leverancier dat de platen 'in goede orde' retour zijn gekomen. En die platen zijn op dat moment al meer dan een week geleden opgehaald. En niemand bij HMG die zich een beetje inspant om snel voor elkaar te krijgen dat een klant, die je een verkeerd product hebt gestuurd, snel zijn geld terug krijgt. Ik heb gezegd dat ik het er niet mee eens was, en daarna heb ik ook geen enkele reactie meer gehad van HMG. Nu weer een week later nog steeds mijn geld niet retour. Ik begrijp niet wat ze hier nou mee willen bereiken?

5 november 2025

Svar från HMG Benelux

Dank voor uw uitgebreide feedback. Jammer dat het leverproces rommelig verliep en dat de dakplaten niet aan de specificaties voldeden. De retourname is direct in gang gezet, maar omdat onze wagens in weekritten rijden, kan het even duren voordat de goederen fysiek terug in het magazijn zijn. Pas daarna kunnen kwaliteitscontrole, verwerking in verkoop en terugbetaling plaatsvinden. Dit kost helaas tijd, omdat u niet de enige klant bent. We begrijpen dat dit frustrerend is en houden het proces nauwlettend in de gaten. Op 6 november heeft u uw creditnota en restitutie ontvangen.

Degelijk materiaal

Degelijk materiaal, goede website, foutloze levering.

16 oktober 2025

Svar från HMG Benelux

Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat het materiaal aan uw verwachtingen voldoet en dat alles van bestelling tot levering vlekkeloos is verlopen.

Goed bedrijf

Goede website

Correcte levering.

Ook info per mail voor update van leveringsinfo!

4 juli 2025

Svar från HMG Benelux

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering correct verliep en dat onze e-mailupdates over de verzending gewaardeerd worden. Tot de volgende keer bij HMG Benelux!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levering al 4 x uitgesteld!

Ik heb op 14 mei een bestelling geplaatst.

* De 1ste leverdag was voorzien op dinsdag 10 juni: ik heb hier speciaal een dag verlof voor genomen, er is niemand opgedaagd en ik heb ook geen bericht ontvangen de dag zelf dat er geen levering zou plaats vinden.

* De 2de leverdag was voorzien op dinsdag 24 juni. Aangezien ik geen verlof kon nemen, heb ik mijn ouders ingeschakeld. Zij zijn in mijn huis gebleven. Ook die dag werd er niets geleverd, ook geen bericht ontvangen van de firma dat de levering niet door zou gaan.

* De 3de leverdag was op donderdag 26 juni voorzien. Ik heb met veel moeite kunnen regelen dat ik die dag van thuis uit kon werken, maar ook weer niemand gezien en geen bericht ontvangen.

* De 4de leverdag is voor zaterdag 5 juli voorzien, ik heb hiervoor speciaal een afspraak verplaatst.

Nu krijg ik net wél een bericht dat de leverdag wéér verplaatst gaat worden naar dinsdag 8 juli.

Daar komt nog bij dat de firma dacht dat ze in Nederland moesten leveren, terwijl ik in België woon en er gewoon op mijn thuisadres moet geleverd worden. Mijn adres staat heel duidelijk op de bestelbon.

Dit is toch niet meer normaal? Ik neem verlof, schakel mijn ouders in, verplaats afspraken... allemaal voor niets. Ik ben echt gefrustreerd!!

4 juli 2025

Svar från HMG Benelux

Het spijt ons oprecht dat je zo’n slechte ervaring hebt gehad met onze leveringsdienst. We begrijpen je frustratie volkomen: het herhaaldelijk verplaatsen van de levering zonder voorafgaande communicatie is absoluut onaanvaardbaar. Dat je hiervoor verlof moest nemen, hulp moest inschakelen van je ouders en afspraken moest verzetten, maakt dit des te erger.

Ook de fout rond het afleveradres is een ernstig probleem dat nooit had mogen gebeuren, zeker niet als je Belgische adres correct op de bestelbon stond.

We nemen jouw feedback zeer ernstig en gaan dit intern onderzoeken om dit soort situaties in de toekomst te vermijden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles conform afspraak correct…

Alles conform afspraak correct uitgevoerd

16 juni 2025

Svar från HMG Benelux

Bedankt voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat alles correct en volgens afspraak is verlopen – daar streven we altijd naar.

Top firma

Top bedrijf , echt een aanrader.

27 maj 2025

Svar från HMG Benelux

Wat fijn om te horen dat je ons een top bedrijf vindt! Bedankt voor je aanbeveling – daar doen we het voor!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tip aan toekomstige klanten: vraag expliciet naar zaagsneden

Ik heb bij Grimberg een bestelling geplaatst voor golfplaten, waarbij ik dacht dat het om één groot geheel zou gaan. In hun offerte stonden wel de afmetingen, maar niet duidelijk vermeld dat het om drie losse platen zou gaan die gezaagd zouden worden. Als kleurenblinde klant zag ik de rode tekst over het zagen niet – iets waar helaas geen rekening mee is gehouden. Toen ik na levering aangaf dat dit anders was dan verwacht, kreeg ik wel uitgebreide toelichting, maar weinig begrip of coulance. Alles is volgens offerte geleverd, maar ik miste proactieve klantcommunicatie.

Tip aan toekomstige klanten: vraag expliciet naar zaagsneden, aantal delen en controleer alles goed. De producten zelf zijn in orde, maar de communicatie kan beter.

28 maj 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een levering niet geheel overeenkomt met uw verwachting – zeker als het om een project gaat waar u op rekent. Dat spijt ons oprecht.

Toch willen we graag toelichten dat wij naar ons beste weten en volgens de afgesproken offerte hebben geleverd. Zowel in onze webshop, als op de offerte, orderbevestiging én factuur staat duidelijk vermeld dat het om drie gezaagde platen gaat – inclusief afmetingen en zaaginformatie. Dit vermelden we standaard op transparante wijze, juist om misverstanden te voorkomen.

Wij leveren deze producten dagelijks in grote aantallen en krijgen nooit klachten hierover. Mochten wij structureel signalen krijgen dat iets onduidelijk is, dan passen we dat uiteraard aan. In dit geval zijn wij echter van mening dat wij correct en volledig hebben gecommuniceerd.

Dat u de zaaginfo mogelijk over het hoofd hebt gezien vanwege kleurenblindheid is natuurlijk jammer, maar het verandert helaas niets aan de feitelijke afspraken die schriftelijk zijn vastgelegd. Dit is van de kleur onafhankelijk. We vinden het dan ook jammer dat u ons hiervoor een lage beoordeling geeft – zeker aangezien het product zelf volgens afspraak en in goede staat geleverd is.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben over bestellingen, denken we uiteraard graag met u mee – ook voorafgaand aan uw aankoop.

Snelle reactie mail

Snelle reactie mail. Correcte levering.

25 april 2025

Svar från HMG Benelux

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle reactie per mail en de correcte levering. Graag tot een volgende keer bij HMG Benelux!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

levering correct.

levering correct.
bestelde artikelen aanwezig

12 april 2025

Svar från HMG Benelux

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de levering correct is verlopen. We hopen u bij een volgende bestelling een nog betere ervaring te bieden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

25 dagen levertijd maar 220 eur transportkosten …

25 dagen levertijd voor een paar lichtpanelen en vezelcementplaten. Wel 220 eur transportkosten betaald eerst en dan pas zeggen ze je de levertijd. Zal de bouw hier een maand uitstellen zeker ? Pure afzetterij

20 januari 2025

Svar från HMG Benelux

Wij begrijpen dat wachten altijd vervelend is. Echter willen wij duidelijk maken dat de levertijden al voor de bestelling transparant in onze webshop vermeld staan. Wij hebben de levertijd bij uw bestelling slechts bevestigd en uiteindelijk de geplande leverdatum meegedeeld. Wij streven altijd naar duidelijkheid en transparantie in onze communicatie en hopen dat u dit kunt waarderen. Bedankt voor uw feedback.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

op de site een levertijd van 2/3 weken

op de site een levertijd van 2/3 weken, en in de praktijk hoor je later pas dat het minimaal 7 weken gaat worden, terwijl mijn klant er om zit ter springen....En totaal geen persoonlijk telefonisch contact mogelijk.....

23 december 2024

Svar från HMG Benelux

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen uw frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor de langere levertijd en het gebrek aan persoonlijk contact. We nemen uw opmerkingen serieus en werken eraan om onze communicatie en leverbetrouwbaarheid te verbeteren. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op.

Slechte afhandeling

De eerste levering ontvangen en daar ontbraken 2 eindkapjes (€23,-).
Bij de 2e levering gevraagd of ze die er alsnog konden toevoegen.
Deze hadden ze weer bij de factuur opgevoerd en de bestelling op onhold gezet tot deze betaald was. Na diversen telefoonjes en mailwisseling toch de bestelling ontvangen zonder kapjes want die moesten toch echt betaald worden.
Dus mijn volgende bestelling zijn niet meer bij deze club zijn.

28 november 2024

Svar från HMG Benelux

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen uw frustratie over de situatie en betreuren dat deze ervaring niet naar verwachting is verlopen. Ons team heeft contact met u gehad om de kwestie te bespreken en uit te leggen waarom naleving van onze procedures essentieel is. Het is belangrijk voor ons om duidelijke grenzen te stellen, zodat we alle klanten efficiënt en eerlijk kunnen helpen. We waarderen uw input en nemen deze mee om onze processen verder te verbeteren.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Heel goede ervaring gehad met GMH…

Heel goede ervaring gehad met GMH Benelux qua bestelling, kwaliteitsgolfplaten en goede opvolging en communicatie bij levering! De vriendelijke chauffeur die de goederen afleverde is zeker ook een belangrijke meerwaarde voor de firma! A+++

12 november 2024

Svar från HMG Benelux

Bedankt voor uw beoordeling en de positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en de levering. Uw complimenten over onze chauffeur geven wij zeker door, want ons team streeft ernaar om elke ervaring uitstekend te maken. We hopen u snel weer te mogen helpen bij HMG Benelux!

Uitstekend

Uitstekend, kan niet anders zeggen. Prima product. (PVC profielplaat SINTRA met toebehoren) Vlotte en correcte levering.

28 oktober 2024

Svar från HMG Benelux

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn erg blij dat alles naar wens was, van het product tot de levering. We hopen u spoedig weer te mogen bedienen bij HMG Benelux!

Geweldig goed geholpen

Geweldig goed geholpen. Ik wilde een dakbedekking op twee tegen elkaar gebouwde kapschuren, maar met verschillende hoogte. Met een aantal mailtjes en een geduldige, meedenkende verkoper heb ik een pakket gekocht dat inmiddels goed passend op beide kapschuren zit!

4 oktober 2024

Svar från HMG Benelux

Bedankt voor uw positieve feedback en de vijf sterren! Het is fijn om te horen dat onze aanpak en service tot een succesvolle oplossing hebben geleid. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste en we zijn blij dat alles perfect past. Bij HMG Benelux staan we altijd klaar om mee te denken en te helpen!

Tevreden

goede snelle levering van een goed product

16 september 2024

Svar från HMG Benelux

Hartelijk dank voor uw compliment over de snelle levering en de kwaliteit van het product! Fijn dat alles naar wens was. We hopen u snel weer te zien bij HMG Benelux!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.