Hmbcon.se
Ni sköter bygget dåligt i Tallkrogen (Stockholm). Ni är störande bygge. Jag struntar i att lite störande måste man stå ut med. Jag säger nej till det. Senaste saken är dessa himla lastbilar som tutar jättehögt så man hoppar till. De tutar varannan minut. Sedan är det tiderna som stod i porten. 07:00-17:00 måndag till fredag hålls ju inte heller och man ska meddelas om det ändras vilket ni inte gjort. Stackars de som har gaveln mot ert bygge då era ställningar lutade på deras fönster. Jag får starka strålkastare eller vad de heter rakt in. Svårt att sova. Sedan säkerheten är inte något som finns. Ni har inte mycket koll på något. Vem som helst kan komma in. Har ni koll på personalen? Det sitter två killar och röker i källaren = inne i källaren vid ståldörren som är på baksidan. En av killarna har en stark gul jacka som liknar er. Inte kul att de sitter där då det är brandrisk och jag får in en hel del då röken går via ventil systemet. Luktar hasch. För det är en söt lukt från cigaretterna. Säger inte att det är det men jag får in rök till mig. Inte kul då jag inte röker själv. Jag läser inte kommentaterna.