Maden kom til tiden, der var gode beskrivelser med. Maden var god og alt var appetitligt pyntet og lige til ar sætte på bordet. God mag i sovs og kød. Venlige mennesker ved telefonen. Ved afleveri... Se mer

Det här tycker kunderna
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Flot opsætning Jeg har set det færdige telt, som Hjortshøj Party Service har sat op på torvet i Esbjerg, og det er virkelig flot lavet. Det står skarpt og professionelt, og der er... Se mer
Virkelig lækker mad og gode mængder. Leveret til tiden. Dog glemte chaufføren at aflevere brødet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og så havde de varmet brødet fo... Se mer
Företaget har svarat
Fik sommer buffet til vores sølvbryllup, maden blev leveret som aftalt, der var rigeligt mad og det smagte helt fantastisk. Alle vores gæster roste maden.Dagen efter blev emballagen afhentet Det er... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hjortshøj Party Service er din partner til festen Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Med indehaverne Lone og Jens Hjortshøj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan læse mere om mad ud af huset her, eller læse mere om teltudlejning her. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at Hjortshøjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, køkkenhjælpere og chauffører. Har man en fest med flere end 6 personer, så er Hjortshøjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved større arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik. Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine ønsker.
Kontaktuppgifter
Jeppe Skovgårdsvej 7, 6800, Varde, Danmark
- 75 25 17 29
- info@hjortshoejs.dk
- www.hjortshoejs.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
To lækre forretter
To lækre forretter til et eftermiddags-arrangement. Stor ros fra alke gæsterne. Flink betjening over telefonen, da jeg ringede med et spørgsmål.
Altid super lækker og rigelig mad
Hos Hjortshøj har vi altid fået en første klasses betjening. Maden er virkelig lækker og der er altid nok til alle
Vi kan varmt anbefale at få mad fra Hjortshøj👍👍👍
Alt perfekt sædvanlig 👍
Fantastisk mad
Det er bestemt ikke sidste gang vi vælger Hjortshøjs Party Service

Svar från Hjortshøjs Party Service
God information præcis levering og…
God information præcis levering og super godt mad blev rost af alle gæster 👍👍👍👍

Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad og gode mængder. Leveret til tiden.
Dog glemte chaufføren at aflevere brødet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og så havde de varmet brødet for os så det var klar til at sætte direkte på bordet. Høflig betjening i både køkken og kontor i forbindelse med afhentning/levering af service som vi også havde lånt til festen.
Vi vil klart anbefale Hjortshøj.

God Service.
God Service.
Alt blev leveret til aftalt tid.
Maden var rigtige dejligt og der var rigeligt

Svar från Hjortshøjs Party Service
Virkelig godt mad og super flot…
Virkelig godt mad og super flot anrettet. Absolut ikke sidste gang, jeg får mad der fra.

Fantastisk service og tilgængelighed
Virkelig god mad, effektiv service og sødt personale.

Svar från Hjortshøjs Party Service
Rod i kommunikationen om…
Rod i kommunikationen om afhentningstidspunkt.
Havde modtage mail omat jeg skulle hentet tidligst kl. 17. - vi var der 17.15
Ved afhentning mødte vi surhed og besked om at maden nok var kold, da vi skulle have hentet kl. 16
Ikke så rart at skulle hjem med kold mad til gæster
Forret og desserter var rigtig lækre.

Der var mad nok
Der var mad nok, og det meste smagte godt.
Men kylling med bacon var meget tør.
Og bulgursalaten var der rigtig meget væske i, så vi måtte si det inden servering. Det er bare ikke i orden

Svar från Hjortshøjs Party Service
Al service har bare været i top.
Vi havde bestilte et telt, borde og bænke til 32 mennesker. Virkelig fint telt. Al service har bare været i top. Både med bestilling samt opsætning. Kan virkelig anbefales. Vi skulle bruge det til studentergilde.

Svar från Hjortshøjs Party Service
Præcis som aftalt hele vejen gennem…
Præcis som aftalt hele vejen gennem forløget. Både opsætning og nedtagning :-)

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.