Weer dropshipping voor Chinese troep van hetzelfde nepbedrijf als Jeecey. Tip: koop hier niets! Wordt tijd dat deze parasieten gaan werken in plaats van andere oplichten
Det här tycker kunderna
Een oplichtersbedrijf!!!!!! Een zwarte linnen broek vorig jaar in juli 2024 besteld en betaald en nog steeds niet bezorgd! Niets kopen!!!!!!!!!!!!!!
Andra tittade också på
Een oplichtersbedrijf!!!!!!
Een oplichtersbedrijf!!!!!!
Niets kopen!!!!!!!!!!!!!!
Weer dropshipping voor Chinese troep…
Weer dropshipping voor Chinese troep van hetzelfde nepbedrijf als Jeecey.
Tip: koop hier niets!
Wordt tijd dat deze parasieten gaan werken in plaats van andere oplichten
sp heravdo oplichters
sp hervado mode heeft 17 februari geld van mij credit kaart afgeschreven dit was de reactie
is van mijn creditkaart 24,95 afgeschreven en wel op 17 februari 25
Ik heb gebeld om te vragen wat ik besteld zou hebben maar kreeg geen gehoor kon ook niks vinden op de site.
Daarom wou ik vragen wat heb ik besteld bij jullie wat 25,95 kost ? ik zou dat dan onder de naam vogels of vereijken hebben moeten doen
Dus nu mijn vraag wat was het
Ik hoor graag een reactie van jullie
Alvast bedankt
L.vogels
dit was het bericht van hun
Bedankt voor je bericht!
Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen we graag je bestelling in ons systeem opzoeken. Hiervoor hebben we je ordernummer, e-mailadres of naam nodig.
Ik kon je order helaas niet vinden met de gegevens die je eerder hebt verstrekt. Misschien heb je je bestelling onder een ander e-mailadres of een andere naam geplaatst?
Als je het ordernummer of een betaalbewijs bij de hand hebt, zou dat ons enorm helpen om je snel verder te kunnen helpen.
Ik hoor graag van je, zodat we je vraag zo snel mogelijk kunnen behandelen. Alvast bedankt!
Met vriendelijke groeten,
Sarah,
dus die saraha lut wat uit haar nek ik heb nooit niks besteld bij hun
Oplichterij, waardeloze service
Product was niet naar wens. In voorwaarden staat dat ik kosten draag voor retourneren. OK. Ik krijg adres in China. Heb het voor de zekerheid aangetekend verstuurd. Alleen bericht ontvangen dat het de grens over ging. Voorwaarden geven niet aan dat ik ontvangstbevestiging moet overleggen, heb wel verzendbewijs gestuurd. Ze weigeren mijn geld terug te storten, terwijl ik afhankelijk was van de adresgegevens die ZIJ mij verstrekt hebben.
De gegevens op de contactpagina van de website: eerst stond er een 06-nummer, nooit bereikbaar. Nu staat er een niet bestaand nummer +31970 105 88401.
Ronduit slecht
Ronduit slecht. Ik had een vest besteld en wilde deze terug sturen. De winkel adverteert zichzelf als een winkel met adres in Den Haag. Wanneer je iets terug wilt sturen moet je eerst 5 keer een mail sturen en foto’s van je product, absurd. Vervolgens verwachten ze dat je het product zelf terugstuurt naar China? Vertrouw deze winkel aub niet, producten komen uit China en wanneer je wilt retourneren kan je zelf voor de verzendkosten naar China opdragen, ongekend.
leveren defect product een wil het niet…
leveren defect product een wil het niet terugnemen. komen eerst met een voorstel voor een nieuw product. ik heb hier de tijd voor genomen om een nieuw product te selecteren van precies dezelfde prijs om vervolgens na 2 weken te horen dat ik het product toch naar China moet sturen en ik voor de kosten op moet draaien. doe geen zaken met het bedrijf
Wat een smerige oplichters
Wat een smerige oplichters! Het lijkt inderdaad of je bij een NL bedrijf besteld maar niets is minder waar. 4 weken moeten wachten op de bestelling van een shirt dat écht heel beroerd bleek te zijn, wát een floddermateriaal! Hoorde vandaag dat aangetekend retour sturen me € 35,00 zou kosten, € 5,00 minder dan het shirt me gekost heeft. Mooi niet gedaan dus maar ben er gewoon misselijk van, dit soort type mens/bedrijven, bah!!
wat een oplichting
wat een oplichting
besteld waterdichte handschoenen, na bijna 3 weken krijg je de bestelling binnen, en er klopt geen bal van.
waterdichte handschoenen zijn gewoon van goedkoop stof. en je moet het zelf terug sturen naar China. het is een doorgeefluik met heel veel marge er tussen.
bestel er niets.. PURE OPLICHTING
Deze website is complete oplichting
Deze website is complete oplichting. Het ‘product’ moet ergens uit China komen. De track en trace doet niets en als je het pakket binnen hebt is het totaal niet zoals op de website. Ik kreeg ‘schoenen’ die totaal niet eens op de foto leken en zelfs zo slecht waren dat ze niet eens aan te trekken waren. Terug sturen moet naar China op eigen kosten wat over het algemeen net zo duur is als de kosten van de bestelling. Op deze manier hopen ze dat niemand het terug stuurt. Dit is de hele opzet van deze constructie.
Niet bestellen!!
Melden bij de consumentenbond en de…
Melden bij de consumentenbond en de fiod. Stelletje oplichters . Blijven stalken met mails.
Dropshipper!!!
Dropshipper!!!
Ik wou dat ik eerst de reviews had gelezen. Je krijgt het idee dat je producten uit Nederland besteld maar niks minder waar het komt allemaal uit Azië.
De producten worden na 3 weken bezorgd als je geluk heb.
Wat er bezorgd wordt is echt te gek voor woorden, het lijkt nog geen eens op de bestelling en de kwaliteit is echt bedroevend.
Retour is onmogelijk of zeer kostbaar.
Koop hier nooit wat!!!!
Niet bestellen bij dit bedrijf!!!…
Let op dit is een dropshippingsbedrijf wat zich niet houd aan de Nederlandse wetgeving. Volgens deze wetgeving moet je de spullen kunnen retourneren naar de verkoper. Dat heeft Hervado niet geaccepteerd. Zij blijven volhouden dat ik mijn bestelling naar twee verschillende adressen in China moet sturen.
Bestel in ieder geval niet bij dit bedrijf. Het is een mooie website en alles ziet er betrouwbaar uit, totdat je de veel te kleine producten in huis krijgt.
The worst site
Disgusting product, the photo in the site I totally different from what I received, don't buy !!!
NIET DOEN
Slechte kwaliteit, duurt lang en retour kost 30,-. AliExpress spul.
Nooooooooit bestellen
Nooooooooit bestellen. Boeven bende op en top. Retour sturen naar China kost je 30€. Hebben geen winkel, alles via Ali Express.
Niet bestellen A.U.B.
Dropshipping !!
Dropshipping !!
Chinese rommel en veel te klein.
Een 3XXL is amper een maat M.
Hier niet kopen, zijn onbereikbaar en reageren nergens op.
Van harte afgeraden. Niet doen.
Ik had een gewatteerd jasje besteld. De levertijd bedroeg ruim 2 weken. Het jasje werd geleverd vanuit China. Gemiddeld is een jasje maat Large 75-78 cm lang; dit jasje was 63 cm lang, veel te kort en uit verhouding met de mouwlengte. Toen ik het jasje wilde retourneren kreeg ik een adres in China. Dit staat niet op de website. De retourkosten bedroegen (gezien lengte, breedte, hoogte en gewicht van het pakket) € 57,11. Ik heb bij de verkoper aangegeven dat ik dit onacceptabel vond. De verkoper heeft een informatieplicht als hij voorwaarden hanteert, waarvan redelijkerwijs aangenomen kan worden, dat de koper deze niet verwacht en deze in het nadeel van de koper zijn (BW art 7.17). Hervado maakt zelf de keuze om hun produkten uit China te laten komen en wentelt de kosten en het risico van retourneren (wisselende koeriersdiensten, kwijtraken) op de klant af. Ze reageren vervolgens niet meer inhoudelijk op mails. Men ontvangt hooguit een standaard bericht. Van harte afgeraden!
BESTEL HIER NIET!!
BESTEL HIER NIET!!
Verkeerde maat wordt geleverd, daarna duurt het heel lang voor je contact met ze krijgt. Je kan niks retour sturen, want daar doen ze niet aan zeggen ze.
Daarna wordt de goede maat jas geleverd, alleen zit er al een gat in. De jas is ook van zeer slechte kwaliteit. En komt uit China.
Deze kan ik uiteindelijk toch retour sturen, maar de retourkosten moet ik zelf betalen.
Mensen, bestel hier niet!! Slechte kwaliteit, slechte service, slecht bereikbaar
Helaas ook gevallen voor Mohammed
Helaas ook gevallen voor Mohammeds oplichtings praktijken. Als je google't naar: Echt Hollands merk’ blijkt valkuil met goedkope Chinese troep en is nieuwste oplichtingsmethode. Vind je een recente nieuws bericht over zulke websites.
Na 25 dagen nog steeds niks ontvangen, na meerdere mailtjes te hebben gestuurd heb ik hem net formeel in gebreke gesteld en koopovereenkomt ontbonden en geld terug geeist. Ben benieuwd hoe hij hier op reageert.
NOOIT meer hier kopen. Goedkope dropshipping website waarbij hij troep uit china door stoot
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.