Henrikssonscykel Omdömen 3

2,9

2,9

Medel

TrustScore 3 av 5

VARNING FÖR HENRIKSSONS CYKEL!

VARNING FÖR HENRIKSSONS CYKEL!

Jag måste dela med mig om en av de mest oseriösa köpupplevelserna jag varit med om.

I början av veckan ringde jag in och pratade med säljaren Erik och kom överens om ett pris för en cykel. Jag åker och lämnar tillbaka en annan cykel som jag haft på öppet köp. När jag ringer tillbaka dagen efter för att göra beställningen så pratar jag med Erik igenom som bekräftar priset och leveransen. MEN när de förstått att jag lämnat tillbaka cykeln så ändrar de sig och säger att de inte kan stå kvar vid samma pris utan måste höjda det.

Jag tänker att om man inte kan lita på denna affär när man ska köpa en ny cykel, hur blir det då den dag man behöver service eller göra en reklamation.

Få gånger tidigare som jag känt mig så lurad!

Av denna anledning vill jag VARNA andra som funderar på att köpa sin cykel av dem.

VÄLJ EN ANNAN HANDLARE!

24 april 2025
Logotyp för Henrikssonscykel

Svar från Henrikssonscykel

Hej Sebastian!
Först vill jag bara säga att det är tråkigt att vi hamnat där vi hamnat.
Men vår och din uppfattning av det hela skiljer sig. Du ringde och önskade en rabattkod på en cykel vi hade som du hade fått till ett nedsatt pris hos en annan handlare, Erik sa att han skulle se över möjligheterna till detta, här tolkar du att vi har lovat dig detta pris, vi visste heller inte då att du redan köpt en cykel.
På grund av hög belastning dröjde det en dag extra innan vi återkom med ett erbjudande på cykel, inte fullt det du efterfrågat men vi möttes halvvägs.
Situationen upplevde vi då mer och mer som utpressning där du lovade att berätta för alla du kände hur illa vi bemött dig om vi inte gick med på ditt förslag, vi väljer då att avstå affären då vi vill att en affär skall kännas bra för båda parter.
Vi förstår att vi har olika uppfattningar av situationen och som sagt tråkigt att det blivit som de blivit. Men i detta fall har vi inte gjort mer än att inte acceptera ett prisförslag på en cykel och valt att avstå från att sälja en cykel till dig.
Vi har gärna en fortsatt dialog på telefon om du har några fler frågor.
//Mattias på Henrikssons Cykel

Visa omdömen på alla språk. (3 omdömen)