Helt uopfordret ringede Benny (montøren) og fortalte præcist hvorfor vores gamle vaskemaskine - der for øvrigt ikke var købt i butikken - var i stykker. 20 års erfaring samlet i en bouillonte... Se mer
Det här tycker kunderna
MEGET dårlig stil at fuske løs uden at indrømme sine fejl. Hvis man havde rent mel i posen, så sørgede man nok for at give kunderne den bedste service, indrømme sine fejl og hjælpe med at finde en l... Se mer
Man skal lede længe efter bedre service end hos Henriks Hvidevarer. Kl. 10.00 i formiddags bestilte vi to vaskemaskiner til levering og installation på to forskellige adresser (og samtidig tage de gam... Se mer
Vi er så heldige at have Henriks Hvidevarer som leverandør af diverse ting som køleskab, opvaskemaskine, fjernsyn, varmepumpe, tørretumbler o.s.v.. Henrik og hans medarbejdere yder en helt igennem f... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bedste service
Kan kun sige at ved Henriks hvidevare får man altid den bedste service og er altid klar med smil på til en GO pris hurtig levering .... Mvh Lupinvej 4773
Fantastisk service og konkurrencedygtige priser
Har fået flere videvarer derfra, altid til gode priser med levering og montering.
Kan varmt anbefale dette sted !
Rigtig god service men skuffende LG vaskemaskine
Vi har købt en LG F14A8TDA1 som slet ikke lever op til forventninger da den larmer ret meget imens den doserer vandmængden (magnet ventil lukker meget voldsomt). Den larmer så meget at vi kan høre den helt fra vores stue igennem vægge (cirka 15 m afstand).
Løsningen på problemet var at enten kontakte LG ( som som forventet ikke vil hjælpe) eller får en anden vaskemaskine. Desværre fik vi ingen af de to løsninger.
Rigtig god service og pris på hvidevarer.
Har handlet med Henriks hvidevarer flere gange, og har altid kunne lave en god handel.
Angående service kan jeg kun sige den er i top.
Du får altid gode råd og vejledning inden køb.
Havde for nyligt en 1,5 år gammel Bosch vaskemaskine der ikke fungerede optimalt.
Så ringede jeg til Henriks hvidevarer og forklarede problemet, og de ville kontkte Bosch da det gik under garantien.
Der gik to dage, så virkede den perfekt igen med nyt varmelegeme! :-)
SUPER SERVICE
Min faste leverandør af hvidevarer
5 stjernet service er hvad man får hos Henriks Hvidevarer intet mindre - Altid en grundig gennemgang af indkøbet og gode råd hvis det behøves.
Kan kun anbefales..
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.